Milla saa kunnon kyydit

Nainenpuutteessa

Milla oli lähtenyt päiväksi rannalle yksin, koska yksikään kavereista ei ehtinyt tulla mukaan. Ei se Millaan haitannut, hänen uudet bikininsä varmaan kiinnittäisivät rannalla olevien poikien huomion. Siinä hän oli oikeassa, naiseuteen puhjennut kroppa sai poikien päät kääntymään. Joku finninaamainen teini kävi jotain sönköttämässä Millalle, mutta hän vaan nauroi pojalle.

Päivän kääntyessä iltaan Milla oli valmis lähtemään kotiin. Hän käveli fillarinsa luo, mutta se olikin kadonnut. Varmaan joku kostoksi oli vienyt pyörän eikä tytön auttanut muuta kuin kävellä. Onneksi matka ei olisi pitkä. Tyttö käveli aikansa kunnes ohiajava auto pysähtyi hänen kohdalleen. Kuski oli joku vanha äijä, mutta takapenkiltä hänelle huuteli Rami johon Milla oli ihastunut. Rami pyysi häntä kyytiin ja Milla suostui. Autossa oli myös kuskin kaveri joka istui takapenkillä. Milla istui heidän väliinsä ja Rami tarjosi hänelle kaljaa. Milla esteli ensin, mutta poika nauroi hänelle ja väitti hänen olevan nynny. Milla päätti näyttää Ramille ja joi pullosta pitkän hörpyn. Kalja oli pahaa ,mutta hän kesti sen.

Kuskin kaveri veti taskutaan taskumatin ja tarjosi sitä Ramille. Rami otti pienen kulauksen ja antoi pullon Millalle. Hän otti samanlaisen hörpyn ja yski viinan pahaa makua. Äijät nauroivat hänelle ja käskivät tytön nielemään kalliin juoman. Milla tunsi olevansa jo vähän hiprakassa ja Ramin kaataessa lisää viinaa hänen kurkkuunsa ei tyttö enää jaksanut vastustella. Sitten poika suuteli häntä vaativasti, työnsi kielen Millan suuhun ja kouri tytön rintoja. Milla yritti vastustella, mutta oli liian kännissä laittaakseen vastaan. Poika avasi hänen mekkoaan, siirsi liivit sivuun ja alkoi nuolla Millan reheviä tissejä. Rami jatkoi nännien imemistä ja käsi jatkoi vaativasti Millan pienen kesämekon alle.

Milla kielsi poikaa, mutta vieressä ollut mies otti kiinni Millan käsistä ja rimpuilu oli turhaa. Ramin sormet hieroivat Millan pimppiä ensin pikkareiden päältä, sitten hän repi housut Millan jalasta ja alkoi hieroa pillua vaativasti. Kovat sormet pakottivat Millan avaaman reidet niin, että myös kuski näki pillun taustapeilistä. Takana istunut vanha äijä sitoi tytön kädet vyöllään ja alkoi myös nuolla rintoja ja sormettaa tyttöä. Kuski ajoi auton syrjäiselle metsätiellä ja takana olleet miehet kaatoivat penkin selkänojan niin, että Milla joutui makuulle miesten väliin. He repivät tytön vaatteet pois ja Rami alkoi nuolla Millan vittua. Kuski tuli takapenkille ja käski Ramin väistää, hän haluaisi myös osansa. Vanha äijä nuoli ensin Millan rintoja, mutta pian kieli eksyi tytön pilluun. Äijä herkutteli nuorella lihalla, imi, nuoli ja sormetti, mutta ei pohjaan saakka ettei immenkalvo puhkeaisi vielä.

Miehille tuli kiistaa kuka saisi naida ensin ja porukan pomo, takana istunut vanha äijä sai tämän kunnian. Hän oli tähän saakka vain katsellut pillua sivusta, mutta pääsi nyt sen kimppuun. Juuri vankilasta vapautunut ukko ei ollut saanut tuheroa aikoihin ja otti kaiken irti tästä tilaisuudesta. Vittu oli sopivasti märkä toisten miesten syljestä ja pillumehuista ja näissä nesteissä kostettu peukalo upposi Millan tiukkaan pyllyyn pienen suostuttelun jälkeeen. Äijän kieli herkutteli vitussa ja peukalo hieroi anaalia. Hän jatkoi aikansa kunnes nousi ylön ja laski housunsa. Kyrpä ponnahti ulos farkuista juhlakunnossa. Milla oli jo hieman selvinnyt ja huusi apua kieltäen miestä, mutta vastustelu oli turhaa. Hän oli edelleen sidottuna käsistään ja Rami ja toinen äijä levittivät hänen haarojaa helpottaen pomon naintihommia.

Ukko asetti suuren kyrpänsä Millan häppäreille ja levitti niitä sormillaan. Kalu tökki Millaan neitsytpillua ja uppoisi syvemmälle äijän painaessa sitä tiukasta kalvosta välittämättä. Kyrpä halkaisi kalvon ja kalu pääsi uppoamaan syvälle, äijä survaisi sen pohjaan saakka. Sitten melkein ulos jälleen kunnes taas syvälle melkein halkaisten Millan. Tyttö huusi tuskissaan, mutta äijä vaan jatkoi toisten nauraessa. Ukko pani aikansa kunnes laukesi huutaen. Sitten oli vuorossa Rami joka pääsi jälkiliukkaille eikä tämän pienempi kyrpä tuottanut enää yhtä paljon kipua. Rami oli elämänsä kunnossa ja panna paukutti hyvän tovin. Juuri ennen laukeamista Rami veti kyrpänsä Millan pillusta ja laukesi tytön rinnoille.

Viimeiseksi jäänyt äijä käänsi Millan kyljelleen, kumartui hieman ja nuoli tytön persettä. Sitten hän asettui tämän taakse ja työnsi jo kovasti odottaen kyrpänsä tytön pyllyyn. Milla nyyhki kivusta, mutta äijä vaan jatkoi ja hieroi samalla Millan pillua kädellään. Hän työnsi tahdissa kyrpää pyllyyn ja sormiaan vittuun. Aikansa tökittyään tämäkin äijä laukesi karjuen laskien spermansa Millan persereikään. Sitten miehet heittivät Millan kotiin ja ex-linnakundi pelotteli hänet hiljaiseksi.

1

2186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viinaapersereikään

      Miehille tuli kiistaa kuka saisi naida ensin poikien persettä. Ukko ponnahti ulos takapenkiltä ja halkaisi kyrpänsä karjuen penkin väliin. Rami nyyhki kivusta, mutta äijä laukesi Ramin persereikään. Rami alkoi nuolla poikien anaalia ja puhjennut finninaamainen teini laski housunsa. Sitten miehet heittivät viinaa persereikään. Vanha äijä nuoli ja imi kyrpänsä ja laukesi karjuen kurkkuunsa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe