Haluaisitko hankkia aikuisten lastenvaunut?

Aikuisten.lastenvaunut

Jos kaupassa olisi myytävänä aikuisten lastenvaunuja, niin haluaisitko hankkia sellaiset? Eikös olis mukavaa lähteä isännän kanssa puistokävelylle ja ottaa pienet tirsat niissä? Ja parvekkeella vois nukkua niissä päivällä peiton alla tai makuupussissa kuin pienet vauvat konsanaan:))

http://www.hs.fi/kulttuuri/a1463970418384

21

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Työntövoimaa

      Ei muuta kuin mummot makuulle ja menoksi. Työnnetäänhän varttunutta kävelykelvotonta ikäpolvea pyörätuoleillakin. Päiväkävelyt/työnnöt yleinen näky palvelutalojen kulmilla.

    • En haluaisi. Jos en istumaan pysty ei tarvitse makuullakaan lähteä kaupungille ulkoiluttamaan.

    • Heikunkeikku

      En lastenvaunuja (huolimatta, vaikka kuvan lastenvaunut olivat hassun hauskan huvittavan hienot), mutta lasten Rattaat vois olla kivat. Jos rattaitten lykkijä lykkis niin, että istujan naama olis lykkijän naamaan päin, niin mikäs siinä olis istuskellessa. Voisi keskustella kaikkia mukavaa, rupatella, nauraa ja vaikka mitä.
      Ja jos lykkijän jutut alkaisi tympimään, voisi keikauttaa selkänojan vaakatasoon ja ottaa pienet tirsat tai vaikka vaan maata ja lueskella hyvää kirjaa.

      • rattaanpyörää

        Pyörätuoli vastaa rattaita. Ei juurikaan eroa.


      • Heikunkeikku
        rattaanpyörää kirjoitti:

        Pyörätuoli vastaa rattaita. Ei juurikaan eroa.

        Kyllä, melkein melkein, mutta "melkein":tä ei lasketa, koska melkein on kuitenkin ihan eri. Jos melkein ehtii perille sovittuna aikana, niin kuitenkin myöhästyy ku ei oo ajoissa perillä.
        Sillee ja tollee ajateltuna pyörätuoli on aivan eri vempele, kuin aikuisten rattaat. Jo sekin, että lykkijän ja lykitettävän naamat osoittaa samaan suuntaan. Pitäis rupatella selekänsä taakse. Ei läheskään niin kivaa, ku jos katsoisi toista rupatellessa silmiin.


    • Aikoinaan olisi olleet kätevät omaishoitajana ollessani. En vain tiedä kuinka olisin saanut satakiloisen miehen vaunuihin.

      • Lorenaa

        Kysymys oli, hankkisinko makuurattaat. En hanki. Sillä käytössä on nyt jo monikäyttöisiä, moneen asentoon kytkettäviä pyörätuoleja, jopa ambulanssit harkitsevat hakevatko tilaajan autoon pyörätuolilla vai paareilla. Kehitys kulkee eteenpäin tälläkin alalla.
        Yksinasujana minulle vielä tarvittaessa riittäisi rollaatori tai sitten sähkökäyttöinen kolmipyöräinen ajopeli. Sillä voisi huristella kaupoissa ja kauppakäytävillä, teillä ja ei tarvita ajokorttia. Hinta- laatusuhde kohdallaan myyntihinta noin 2000 euroa. Tässä tulevaisuuden (jos aivot toimivat) laadukas ajopeli.


      • Lorenaa

    • kesi.vä

      Tuossa kuvassa olevat vaunut näyttivät ruumisarkkulaverilta. Helppoahan se tietty olisi jos päikkäreiltä ei heräiskään lykätä ruumishuoneelle. Ainakin värikkäämmät saisivat siis olla vaunut ja turvavyö jos karahtaa kiveen.

      • säännöt_on_sääntöjä

        Samaa mieltä. Sääntö on olemassa. Jos olet elossa, sinua kärrätään maisema kierroksella pää menosuuntaan vaunussa. Jos olet muuttanut olinpaikkasi "sinisen pilven reunalle", sääntö vaatii kärryn työntämistä jalat edellä, työnnetään sitten vaikka mihin!. Näin se menee.


      • Samaa mieltä myös kuten tuolla alempana mainitsin.


    • Totesin jo vaunut ensi kertaa nähtyäni, etten nykyoloissa välittäisi lähteä ilmaiseksikaan niitten kyytiin, enkä ilmoittautunut arvontaan. Likimain istuvassa asennossa olisi mukavampaa ja olisin voinut lähteä vaikka leikkimielisesti kokeilemaankin.

      Nuo vaunut voisivat olla sairaaloissa viimeistä matkaansa odotteleville huonokuntoisille miellyttävä ulkoiluväline. Voisi vaikka viettää suuren osan päivästä ulkosalla ja mielellään loikoilla katselemassa, jos joku työntelisi ja näkymät vaihtelisivat. - Toivottavasti tuollaisia vaunuja ja ulkoiluttajia saataisiin saattokoteihin ja ehkä pitkäaikaispotilaiden muissakin sairaaloissa.

      • Pikkasen pitäisi kyllä vaunujen ulkokuorta modernistaa ja muutoinkin kiinnittää huomiota käytännöllisyyteen. Noista tulee kyllä mieleen ennemminkin joku muu kuin aikuistenvaunut.


      • Värin vaihtaminen saattaisi auttaa.

        Oikeastaan minua houkutti ajatus, että pääsisin kärrykyytiin Helsingin keskustassa, kun lähtisimme Kaupunginmuseolta liikkeelle. Saisi katsella kaupunkia ihan uudesta näkökulmasta. - Pitäisiköhän sittenkin osallistua arvontaan tai kysyä asiasta museolla.


      • optimisti-orvokki kirjoitti:

        Värin vaihtaminen saattaisi auttaa.

        Oikeastaan minua houkutti ajatus, että pääsisin kärrykyytiin Helsingin keskustassa, kun lähtisimme Kaupunginmuseolta liikkeelle. Saisi katsella kaupunkia ihan uudesta näkökulmasta. - Pitäisiköhän sittenkin osallistua arvontaan tai kysyä asiasta museolla.

        Heh! Helsingin keskustan taivas :).


      • Ja rakennusten monet kauniit yksityiskohdat, pienet ikkunalliset pyörötornit, erilaiset koristerakennelmat, monen muotoiset ja eri kokoiset ikkunat, vinttikerrosten monimuotoisuus ym. Mielestäni kannattaisi aina välillä pysähtyä katselemaan tutunkin maiseman yksityiskohtia. - Taivaankin ilme vaihtelee jatkuvasti ja on useimmiten omalla tavallaan kaunis.


    • Haluaisin, koska uudelleen lapseksi/taaperoksi muodostunut elämäntapa (meitä on enemmän mitä ihmiset osaa kuvitella), on ihana asia joka tekee itestäni oman itseni, ja se on ollut osa itseä jo useamman vuoden

    • Anonyymi

      Hanki vaan kunnan tai terveysaseman lääkäriltä lainaksi pyörätuoli.Se on ilainen ja palautetaan kun henilö kuolut takaisin välinen varastoon.Kun kaikki muukin mitä sieltä saatu.Henkilö vaan siihen istumaan ja makuu pussi jaloista kehon lämikkeksi ulkona.Moni eläkeläinen istuu torkahtaa kotinsa tuolin !Istuminen heille normaalia asia ja nukahtaminen siihen. Koskaan ei myöskään täällä pidä avata liitteitä.Et tiedä kuka kirjoitaja on ja MINKÄ IKÄINEN?

    • Anonyymi

      alotukseen :


      minä haluaisin aikuisten keijan siis sängyn jossa on kiikutuolin jalat,
      aikoinaan sota-ajan jälkee oli vauvoilla oli keija- jta kikkitetiin vauvat nukkui mielelään kiikus-keijassa,

      nyt vanha itse haluaisin kiiku-keijan sangykseni, vanhana olisi nukkua sängyssä jossa saa kivasti keinua kuin kiikustuolissa,

      toivottavasti jotkut sängyn valmistajat alkaa valmistamaan a i k u i s t e n

      kiikku- keija sänkyjä, varmaan ostaisin semmosen, ihana oli liikutella vanhaa ruumistaan kiikkuvassa sängyssä,
      heh ja höh, ja hups, tulipa toiveensa ilmaistua julki,,,

    • Anonyymi

      En haluaisi. Nukun kesällä ulkona riippumatossa tai terassin sohvalla. Parvekkeella nukun sohvalla. Jos siis haluaisin, mutten halua.

    • Anonyymi

      Aikuisten lastenvaunut, eikö ne voisi tehdä vaikka rättisitikasta? Siinähän olis koko kori ja kuomukin valmiina.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      219
      1871
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1689
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      68
      1485
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1179
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1090
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1065
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1046
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      2
      970
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      940
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe