Aihe

Harryn luonne

arlii

Millainen teidän mielestänne on Harry luonteeltaan? Millaisilla sanoilla kuvailisitte häntä?

Ja mikä H.P. -kirjoissa on se, mikä tekee niistä niin suosittuja?

7

1287

  Vastaukset

  • Harry on välillä TODELLA ärsyttävä... kun se on välillä olevinaan ah niin jalo... sit se on kans semmonen päsmäri... äh, musta se on välillä tosi ärsyttävä... varsinkin viidennessä, kun se tiuski ja oli ärtynyt koko ajan... emmä tiiä vaikeaa... semmonen jännä...
   okei ei mitenkän erikoisen hauska, vähän uhkarohkee, UTELIAS, ärsyyntyy ihan liian helposti jne.

  • Harryn luonne on melko moniuloitteinen. Ja se on muuttunut aika lailla tässä vuosien mittaan.
   Toisaalta Harry on nöyrä ja vaatimaton, mutta ainakin Killassa hän on selvästi heittäytynyt marttyyrin asemaan ja hänestä huokuu lievää ylimielisyyttä. Lisäksi tämä uusi ankstiteinin rooli ottaa päähän.
   Iloinen olen siitä, että Harry on vihdoin omaksunut sarkasmin jalon taidon.

  • Alussa ärsytti se, miten Harry oli niin perhanan nöyrtyväinen. Vasta vitosessa se alkoi tuntua oikealta ihmiselta. Tosin se kumartelu tietty on selitettävissä sillä, että sitä pahoinpideltiin henkisesti ja fyysisesti vuosikaudet Durselyllä ja Tylypahkassa se lopulta kehittyi itsenäiseksi. Harry nyt ei ole suosikkihahmoni, mutta ei minulla mitään sitä vastaankaan ole... Ei kuitenkaan niin yksiulotteinen kuin alussa.

   Vihaan muuten tuota kysymystä, että mikä Pottereista tekee suositun, koska itse en ikinä osaa selittää mikä kirjoissa viehättää. Sanon kumminkin, että minua miellyttää se, miten arikpäiväisesti taikuutta käytetään, ikään kuin meillä sähköä. Se vetoaa minuun.

  • Harry on liikaa elämässään nähny jo ja se myös näkyy käyttäytymisessä, hän on ylirasittunut,kireä,kateellinen, luultavasti kärsii masennuksesta yksinään ollessa, mutta on myös lempeä ja ystävällinen ja tekee mitä tahansa ysävien vuoksi. Eli ystäviä omaava mutta Sydämmessään yksinäinen ihminen joka vanhetessaan eristäytyy muista.

  • noooooooooooh...
   1: ällön yli-matcho nössö? (paha yhdistelmä...)
   2:jotain tapahtunut parempaan suuntaan...
   3:matcoutta poistunut, lähes fiksu
   4:melko hyvä
   5:viittynystä raivohulluuteen... itsekeskeinen

   Harryn "murrosikäpuuskat" ovat musta vähän liian epäaitoja! huh huh....

   • Vitun jonne!!!


  • En osaa taaskaan perustella oikein, mutta Harry on mun mielstä vähän tyhmä silleen ei sillain vaan just niin, kun se ei tajunnut esim.Liekehtivässä pikarissa että niitä kaikkia ei pidä "pelastaa" toisessa koetuksessa! Mutta mun mielestä se on just ihana kun se ei tajua....:) No, viitosessa oli kyllä tavallista ärsyttävämpi...:( Mutta Hp-kirjat on siks niin hyviä kun ne on Harry Pottereita!!! En osaa selittää....:)

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1720