En enää tiedä oonko olemassa

epätodellinen

Mulla on ollut jo pitkään oudon epätodellinen olo. Tuntuu kuin oisin jossain oudossa unessa, josta ei pysty heräämään. Ennen mä elin aina hetkessä ja mä olin onnellinen. Mulla oli myös pari hyvää kaveria. Nykyään mun elämä tuntuu melko hämärältä enkä ole enää yhtä onnellinen kuin ennen osittain siksi koska mulla ei oo enää kavereita. Mä en tee vapaa-ajallani enää mitään muuta kuin oon vaan netissä lähes koko ajan tai katon yt-videoita. Käyn ulkona vain sillon kun meen kauppaan tai vien koiran lenkille mutta muuten mä oon vaan sisällä koko ajan. Mulla on myös välillä aika haikee fiilis. Tuntuu, että haluisin kelata vaan aikaa taakse päin ja palata menneeseen. Tällä hetkellä mulla on tosi paha olla ja mun tekis mieli satuttaa itteeni, mut mä en kuitenkaan tee niin. Joo tästä tuli aika sekava teksti. Toivottavasti ymmärsitte tästä jotain, jos tätä nyt kukaan ees lukee.

7

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • safdsfgos

      Kannattaa käyä juttelemassa jollekkin ammattiauttajalle. Se auttaa, mulla on kokemusta :D

    • kipinäpilvi

      Mulla on ollut ihan sama juttu. Olin ihan täysin samassa tilanteessa muutama vuosi sitten.
      Ootko miettinyt onko sulla masennusta?
      Mulla ei (varmaan?) ollut, mutta kuitenkin olin ihan maassa koko ajan. Pikkuhiljaa kaikki muuttuu paremmaks. Lupaan että sun olo tulee paremmaks.
      Mä opettelin taas elämään hetkessä, ja nykyhetki on ainoo hetki mitä sä elät just nyt. Sitä ei saa enää ikinä takas eikä sitä voi ikinä muuttaa. Opin arvostamaan itteeni ja hyväksyin mut ja mun elämän tällasena kun mitä se on. Menin uuteen kouluun ja sain ystäviä. Vietin enemmän aikaa perheen ja koirien ja kavereiden kaa kun yksin. Aloin piristymään ja ajattelemaan kaikkea positiivisesti!
      Mutta mulle toi aika oli arvokasta, sain tietää ittestäni paljon enemmän kaikkea uutta. Ja ihan kaikkea hullua, sanotaan nyt vaikka että en oikeasti ole tavallinen. Mutta toi aika opetti mulle paljon kaikkea mitä en vaihtas mihinkään! Tuli pohdittua paljon asioita.

      Kyllä sä vielä sieltä haikeuksista nouset ja tuut vielä onnelliseks, lupaan sen! :)

      • epätodellinen

        Oon miettinyt oikeestaan jo aika kauankin ja mulla ilmeisesti on masennus. Pitäs varmaan käydä puhumassa lääkärille tai terkalle. Ja kiitos toi mitä sä kirjoitit piristi mua tosi paljon. :)


    • Hei

      Komppaan edellisiä kirjoittajia. Oireesi saadaan varmaankin hallintaan ja pääset taas nauttimaan elämästä kuten sinun pitäisi voida tehdä. Voisit miettiä onko tapahtunut jotain, joka muutti tilanteesi ja olosi. Kerrot, että ennen siis oli paremmin ja sitten kaikki muuttui. Mikä sen mahtoi aiheuttaa?
      Mutta ehdottomasti varaa aika tai mene terkkarille jo maanantaina. Mitä pikemmin asioihisi saadaan apua, sen nopeammin pääset taas kuntoon.

      Aurinkoa päivääsi!

      Pappi Elisabet

      • Aito_Kk

        Voisitko Elisabet vähän auttaa, kun on omatunnon päällä asioita?
        Voiko kirkkoon mennä juttelemaan papin kanssa, kuten amerikassa?


      • kuunteleva_kirkko

        Hei

        Kyllä meilläkin voi mennä juttelemaan papin kanssa. Voi myös ripittäytyä jos katuu asioita ja haluaa saada puhtaan omantunnon. Esimerkiksi sunnuntaina, siis huomenna, on luultavasti omassa kotiseurakunnassasi, siis kirkossa, messu. Yleensä se on klo 10, mutta kannattaa tarkistaa asia vaikka seurakunnan nettisivuilta. Messun jälkeen voit hakeutua papin juttusille jos hän vaikuttaa sellaiselta ihmiseltä, jolle haluat puhua asioistasi.
        Seurakuntasi työntekijät näet myös nettisivuilta. Voit olla yhteydessä pappiin vaikka aluksi soittamalla jos tuo sunnuntain messu ei tunnu hyvältä. Papeilla on vaitiolovelvollisuus ja he osaavat myös opastaa sinua eteenpäin muunlaisen avun piiriin jos sellaista tarvitaan.

        Tsemppiä!

        Pappi E


    • Mul oli kans joskus tollanen olo, niinku mä en oiskaan mä. Outoo!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4403
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4000
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2701
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      20
      1641
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1561
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe