Moi pässinpäät

LammasLammas

Miten menee? Haluatsä turpaas?

Aloitan 20 peliveikkauksen pelisarjan, jonka tarkoitus on osoittaa ettei kannata pelata suomen peliveikkauskohteissa pelimerkkiä 2, koska kotijoukkueet haluavat miellyttää kotiyleisöä niin paljon, etttä voittavat kotona ja häviävät vieraissa, tämän kun tajuat ja panostat tämän mukaan niin jäät voitollle pitkässä juoksussa. Ja tästä juoksusta tulee 20 ottelun mittianen, pysy mukana ja voita kanssani. Jos ensimmäinen pelivihjeeni ei toimi niin jossain vaiheessa toimii, laitan pelivihjeiksi vain kotivoitot ja tasapelit ja vain Suomen ottelut, koska niissä korostuu kotivoittoisuus.

Ajattelitko pelata suosikkijoukkueesi vierasvoiton puolesta ja suomalainen joukkue kyseessä?

Älä tee niin.

Aloitan tasapelillä, onnkoittanut tasapelin aika, huomaamme sen mm. Turun interin 4:n pelin tasapelisarjasta, joka on mitä ilmeisimmin tavoiteltu sarja, koska heillä ollut ihmeteltävän vähän aiemmin kauden aikana tasapelejä.

AC Oulu - JJK , tasapeli, luultavastoi 1 - 1

Aloituserä 0 - 0 ja toisessa erässä 1 - 1

Plei alkaa tänään klo 18.30 ja laitan vihjeen tarkoituksella aina " viime tingassa ", jotta pelaajat eivät näe tätä, eivätkä reagoi prelisuotituksillaan tähän kirjoitukseeni.

Kakosvihjeeni tulee hajuaistini mukaan. Maalin nämä haluavat tänään tehdä ja sulassa sovussa sen maalin toinen toisilleen suovatkin.

Eli kaksi maalia tänään tehdään, joten........2 - 0 piip piip mutta ei kuitenkaan 0 - 2 piip piip, sillä korvasyyhyn ja silmäluteisuuteen nämä vetoavat, kotona voittaen tai tasapelaten, suomalaiset jalkapalloseurajoukkueet tilastojen mukaankin, onko tilastot sinulle tuttuja täsäs asiassa, jos ovat niin tiedät etten jauha skedaa vaan pelaat vihjeeni mukaan tai olet pelaamatta, tosiaan tuota 2 -0 tulosta pelaisin varanumerona.

6

98

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • LammasLammas

   0 - 1 ensimmäinen puoliaika pelattu nyt, joten toien puoliaika päättyy 1 - 0, yhteistulos, kuten sanoin ennen ottelua.. 45 plus lisäaika edessä vielä.

   Ja kun peli on ohi niin maalilukemat mienevät 1 - 1

  • LammasLammas

   Ensimmäinen pelivihjeeni meni hieman ohi, sellaista sattuu, ainahan ei voi voittaa.

   Nyt on pelisarhjan toisen pelikohteen vuoro. Tällä kertaa pelikohde on SJK - Ilves. Laitanko siihen jälleen saman tuloksen vihjeeksi, 1 - 1 ? En laita vaan laitan 2 - 0. Ilves on ihan pilves. Puolustaa minkä jaksaa ja sitten retkahtaa ja SJK laittaa maalin, pari tai kolmekin sisään ja näistä vaihtoehdostista valitsen sen 2 maalia nollaa vastaan.

   Ajatellaan että pelipanokset ovat aina 1000 € per peli. Kertoimenhan löytää sitten veikkauksen pelikohteista kun pelaan näitä veikkauksen pelauttamai tulosvetokohteita.

  • LammasLammas

   Kakkosvihjeeni osui merkkinsä puolesta, kotivoittoo numeroin 4 - 0 SJK:lle. Tulooksen veikkasin taas väärin mutta oikean tuloksen veikkaaminen ei ole ihan yksinkertainen asia.

   Kolmas yritykseni on tänään, Ilves - ROPS, näistä kahdesta luottaisin ROPS:iin mutta he ovat viime peleissä theneet paljon maaleja, tänään tekevät korkeintaan yhden, vieraissahan suomalaisjoukkueilla ei ole samaa pätemisen ja miellyttämisen tarvetta kuin kotijoukkueina pelastessaan.

   Ilves on kotijoukkue ja hävisi ilman maaleja vieraissa vastustajan tehdessä 4 maalia. Tänään on tasiasempaa jos oikein ymmärrän. Maaleja tulee vähän. 1 - 1 . Ei tähän oikein ykköstäkään viitsi tarjota kun Ilves on mikä on. Kyllä mä mietin sitä että voisi se voittaakin 1 - 0. Kahtaa mallia tuskin saa, ja kolmas olisi sitten kiven takana. ROPS lopettanee " maalitehtailunsa " tänään ja pitää luovan tauon, enintään 1 maali tiedossa just sen takia kun Ilves on mikä on. Kupsia vastaan ROPS ei maalia varmaan kykenisi enää saamaan.

   Veikkaukseni on siis se 1 - 1. Ei tähän kotivoittoa saa ellei sitten yhden maalin Ilves tekisi toisen erän lopulla. Ensimmäinen erä menee 0 - 0, siitä olen aika saletti.

  • LammasLammas

   Jaro - TPS matsi tänään. Arvioni siihen on 1 - 1.

   Tämä on neljäs vihjeeni. Kolmas vihje osui kohdalleen ja kaikki vihjeet ovat olleet sinne päin. Joten mitenköhäm nyt sitten.

   TPS on suosikki tilastojen mukaan mutta veikkaus laittoi Jaron suosikikis. Suomalaisten pelaaminen vieraissa on kuin lomalle menoa yleensä, häviävät vieraskentällä.

   Luulisi TPS:n voittavan, mutta koska veikkaus varmaan asiat paremmin tietää niin tekisi mieli laittaa sitten ykkösmerkkikin tähän , mutta laitan tasapelin ja tuloksella 1 - 1.

  • enhaluamutta

   Kiinnostaako suomalainen katukendopallo edes tilastotieteen harrastajien pokerikerhoa?

  • LammasLammas

   TPS - JJK 2 - 0.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   139
   1954
  2. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   171
   1190
  3. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   72
   1117
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   159
   950
  5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   94
   894
  6. Rita syyttää muita "virheistään"

   Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   829
  7. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   56
   783
  8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

   Niin voitaisiin katsella uudestaan.
   Ikävä
   42
   764
  9. Niiiiin pihkassa

   Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
   Ikävä
   39
   740
  10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

   Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
   Ikävä
   118
   676
  Aihe