Moi pässinpäät

LammasLammas

Miten menee? Haluatsä turpaas?

Aloitan 20 peliveikkauksen pelisarjan, jonka tarkoitus on osoittaa ettei kannata pelata suomen peliveikkauskohteissa pelimerkkiä 2, koska kotijoukkueet haluavat miellyttää kotiyleisöä niin paljon, etttä voittavat kotona ja häviävät vieraissa, tämän kun tajuat ja panostat tämän mukaan niin jäät voitollle pitkässä juoksussa. Ja tästä juoksusta tulee 20 ottelun mittianen, pysy mukana ja voita kanssani. Jos ensimmäinen pelivihjeeni ei toimi niin jossain vaiheessa toimii, laitan pelivihjeiksi vain kotivoitot ja tasapelit ja vain Suomen ottelut, koska niissä korostuu kotivoittoisuus.

Ajattelitko pelata suosikkijoukkueesi vierasvoiton puolesta ja suomalainen joukkue kyseessä?

Älä tee niin.

Aloitan tasapelillä, onnkoittanut tasapelin aika, huomaamme sen mm. Turun interin 4:n pelin tasapelisarjasta, joka on mitä ilmeisimmin tavoiteltu sarja, koska heillä ollut ihmeteltävän vähän aiemmin kauden aikana tasapelejä.

AC Oulu - JJK , tasapeli, luultavastoi 1 - 1

Aloituserä 0 - 0 ja toisessa erässä 1 - 1

Plei alkaa tänään klo 18.30 ja laitan vihjeen tarkoituksella aina " viime tingassa ", jotta pelaajat eivät näe tätä, eivätkä reagoi prelisuotituksillaan tähän kirjoitukseeni.

Kakosvihjeeni tulee hajuaistini mukaan. Maalin nämä haluavat tänään tehdä ja sulassa sovussa sen maalin toinen toisilleen suovatkin.

Eli kaksi maalia tänään tehdään, joten........2 - 0 piip piip mutta ei kuitenkaan 0 - 2 piip piip, sillä korvasyyhyn ja silmäluteisuuteen nämä vetoavat, kotona voittaen tai tasapelaten, suomalaiset jalkapalloseurajoukkueet tilastojen mukaankin, onko tilastot sinulle tuttuja täsäs asiassa, jos ovat niin tiedät etten jauha skedaa vaan pelaat vihjeeni mukaan tai olet pelaamatta, tosiaan tuota 2 -0 tulosta pelaisin varanumerona.

6

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LammasLammas

      0 - 1 ensimmäinen puoliaika pelattu nyt, joten toien puoliaika päättyy 1 - 0, yhteistulos, kuten sanoin ennen ottelua.. 45 plus lisäaika edessä vielä.

      Ja kun peli on ohi niin maalilukemat mienevät 1 - 1

    • LammasLammas

      Ensimmäinen pelivihjeeni meni hieman ohi, sellaista sattuu, ainahan ei voi voittaa.

      Nyt on pelisarhjan toisen pelikohteen vuoro. Tällä kertaa pelikohde on SJK - Ilves. Laitanko siihen jälleen saman tuloksen vihjeeksi, 1 - 1 ? En laita vaan laitan 2 - 0. Ilves on ihan pilves. Puolustaa minkä jaksaa ja sitten retkahtaa ja SJK laittaa maalin, pari tai kolmekin sisään ja näistä vaihtoehdostista valitsen sen 2 maalia nollaa vastaan.

      Ajatellaan että pelipanokset ovat aina 1000 € per peli. Kertoimenhan löytää sitten veikkauksen pelikohteista kun pelaan näitä veikkauksen pelauttamai tulosvetokohteita.

    • LammasLammas

      Kakkosvihjeeni osui merkkinsä puolesta, kotivoittoo numeroin 4 - 0 SJK:lle. Tulooksen veikkasin taas väärin mutta oikean tuloksen veikkaaminen ei ole ihan yksinkertainen asia.

      Kolmas yritykseni on tänään, Ilves - ROPS, näistä kahdesta luottaisin ROPS:iin mutta he ovat viime peleissä theneet paljon maaleja, tänään tekevät korkeintaan yhden, vieraissahan suomalaisjoukkueilla ei ole samaa pätemisen ja miellyttämisen tarvetta kuin kotijoukkueina pelastessaan.

      Ilves on kotijoukkue ja hävisi ilman maaleja vieraissa vastustajan tehdessä 4 maalia. Tänään on tasiasempaa jos oikein ymmärrän. Maaleja tulee vähän. 1 - 1 . Ei tähän oikein ykköstäkään viitsi tarjota kun Ilves on mikä on. Kyllä mä mietin sitä että voisi se voittaakin 1 - 0. Kahtaa mallia tuskin saa, ja kolmas olisi sitten kiven takana. ROPS lopettanee " maalitehtailunsa " tänään ja pitää luovan tauon, enintään 1 maali tiedossa just sen takia kun Ilves on mikä on. Kupsia vastaan ROPS ei maalia varmaan kykenisi enää saamaan.

      Veikkaukseni on siis se 1 - 1. Ei tähän kotivoittoa saa ellei sitten yhden maalin Ilves tekisi toisen erän lopulla. Ensimmäinen erä menee 0 - 0, siitä olen aika saletti.

    • LammasLammas

      Jaro - TPS matsi tänään. Arvioni siihen on 1 - 1.

      Tämä on neljäs vihjeeni. Kolmas vihje osui kohdalleen ja kaikki vihjeet ovat olleet sinne päin. Joten mitenköhäm nyt sitten.

      TPS on suosikki tilastojen mukaan mutta veikkaus laittoi Jaron suosikikis. Suomalaisten pelaaminen vieraissa on kuin lomalle menoa yleensä, häviävät vieraskentällä.

      Luulisi TPS:n voittavan, mutta koska veikkaus varmaan asiat paremmin tietää niin tekisi mieli laittaa sitten ykkösmerkkikin tähän , mutta laitan tasapelin ja tuloksella 1 - 1.

    • enhaluamutta

      Kiinnostaako suomalainen katukendopallo edes tilastotieteen harrastajien pokerikerhoa?

    • LammasLammas

      TPS - JJK 2 - 0.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18429
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3135
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      269
      1403
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1083
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe