Kuntotarkastajaa Tampereen seudulta?

Mörkööö

Osaisiko joku suositella talolle huolellista kuntotarkastajaa Tampereen seudulta? Taloinsinöörit Oy:sta tai RKM-kuivaustekniikasta kenelläkään kokemuksia?

10

3169

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ensuosittele

      kokemusta RKM -kuivaustekniikasta. en suosittele!!!
      vesivahinko toukokuussa ja kolme tarkastajaa samaisesta firmasta käynyt paikalla kesän aikana. kaikilla eri mielipiteet ja vasta kolmannella oli kunnon mitta-laitteet. Kolmeen kertaan avattu lattiaa lisää ja lisää. vielä odotellaan toivottavasti viimeistä raporttia että päästään kasaamaan ja muuttamaan takaisin kotiin.

    • Anonyymi

      Kannattaa pysyä kaukana, työt jää kesken, työn jälki kuin lapsen tekemää
      v 2020

    • Anonyymi

      Rkm group nykyään, tosin nekin vähät osaajat lähteneet muualle.

    • Anonyymi

      Koko tutkimusala on kriisissä, pätevöityneet tekevät joko itse tai pienessä porukassa. Isommat firmat täynnä koulusta valmistuneita joita eivät osaajat jaksa kouluttaa ja lähtevät. Siksi ison insinööritoimiston hinnat ovat noin kolminkertaiset hinnaltaan ja ajaltaan kun jokaista lausetta pelätään ja pohdiskellaan. Varokaa isoja firmoja joissa kuvissa näkyy vain pukumiehiä kravatteissaan. Homma perustuu vain halpoihin nuoriin vastavalmistuneisiin. Ei ole nykypäivää että asiakasta vedätetään 100 sivuisella raportilla jos sen pystyy ilmaisemaan 30 sivun raportilla. T : 20v tutkijana ja FISE pätevyys. [email protected] jos kiinnostaa muut alan huijaukset

    • Anonyymi

      Tämä keskustelu on usemman vuoden vanha, mutta pysykää kaukana RKM Groupista. He tekevät alihinnoitettuja remonttiarvioita ja loppulasku on moninkertainen, jonka perustellevat "yllättävillä lisätöillä". Kun haistavat rahan, käyttävät ihmisiä törkeästi hyväkseen.

      • Anonyymi

        Sama kokemus! Tätä firmaa kannattaa välttää. Oma taloyhtiöni keskustelee lakimiehen kera kyseisen firman kanssa nimenomaan näistä ”mukasovituista” lisätöistä.


    • Anonyymi

      aivan turha firma

    • Anonyymi

      Hyvin on hoitanut Lahden seudulla työt.Aikatauluarvio on ainut mikä on pettänyt. Tähän asti kaikki sovitusti, vielä vähän kesken.

    • Anonyymi

      RKM Group on OP-vakuutusyhtiön yhteistyökumppani vahinkoasioissa pääkaupunkiseudulla. Talossani sattui vesivahinko, jonka jälkeen OP:sta ei vastattu kahteen viikkoon puheluihin, sähköposteihin eikä soittopyyntöihin. Näin ollen sai asua ja yöpyä märässä talossa.
      Lopulta kun vakuutusyhtiön sai kiinni ja heidän kanssaan vähän toimintasuunnitelmaa sovittua, päädyin vahingon korjaustyöt teettämään vahingon raportoineeseen yritykseen, joka oli RKM Group. Vakuutusyhtiö OP totesi heti purkutöiden jälkeen, ettei maksa alapohjaan uusia eristyksiä, koska alapohja on riskirakenne kun sieltä puuttui kapillaarikatko. Vesivahinkohan eristeet oli kastellut, mutta sillä ei ollut merkitystä. Niimpä 80 000 euron kulut jäi maksettavaksi minulle kun vakuutusyhtiön tarkastaja ja RKM Groupin työnjohtaja lähti vahinkokatselmuksen jälkeen kahville.
      Purkutyöt suoritettiin nopeasti, mutta alapohjan rakennusvaiheessa RKM Group lähti oikomaan rakennesuunnitelmassa määriteltyjä työvaiheita ja poikkeamaan suunnitellusta ja maksetusta eristepaksuudesta. Betoniauto oli tilattu paikalle mahdollisimman nopeasti, jotta puutteellinen eristepaksuus jäisi huomiotta. Satuin onneksi käymään työmaalla ja jouduin seisauttamaan työt. Tämän jälkeen RKM Group selitteli asiaa rakennesuunnittelijan virheeksi, mutta sitä se ei ollut ja sen he lopulta myönsivät itsekin. Lopulta kun todettiin ettei virhe ollut rakennesuunnittelijan, totesi RKM group, että eristyksen sijaan pintavalu piti olla paksumpi, koska kohteessa on kapeita käytäviä. Pintavalu on koko suorakulmion muotoisen talon mittainen, joten kapeita käytäviä ei ole missään. Sanottakoon tämän tapauksen jäljiltä, että en suosittele OP:ta enkä RKM Grouppia..

    • Anonyymi

      Käyttäkää toiminimeä joka osaa kosteusmittauksen, kuivatuksen ja remontoinnin, ei hallinnollisia kuluja yms ison firman laskutuksia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe