Iken Mökit,Heinola kokemuksia?

Ulla64

Tietääkö kukaan majoitusvaihtoehdosta tarkemmin, minkälaiset mökit ja mitä muuta plussaa tai miinusta sanottavaa? Tarkoitus ehkä mennä heidän mökkimajoitukseen syksyllä.

113

6239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyytyväinenasiakas

      Kodikkaat mökit luonnonrauhassa. Suosittelen!

      • Anonyymi

        rauhallista ja siistiä hinta edullinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        rauhallista ja siistiä hinta edullinen.

        edullista ja siistiä !


      • Anonyymi

        on ihana ja rauhallinen paikka kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        rauhallista ja siistiä hinta edullinen.

        kohta mennää mökkeilemään ja pilkkimään


    • kesäheinola

      Käynyt kahdesti ja hyvin on toiminut. Mökin rauhallisella paikkaa.

    • Pekka-Jari

      En kyllä suosittelisi kyseisiä mökkejä kenellekään.Ei kannata vuokrata. Omistaja lievästi sanottuna omituinen. Veneen pohjassa oli reikä ja laituri oli myöskin kyseenalaisessa kunnossa. Juttelimme naapurimökin vuokralaisten kanssa ja hekin olivat todella pettyneitä.
      Oma kokemus oli niin järkyttävä, että en vuokraisi mistään hinnasta yhtään mökkiä tältä yrittäjältä.Mökki hämähäkin seitin peitossa, tyynyt ja patjat epäsiistit,mökissa ei etes tiskiainetta.
      Mökin omistaja ottaa varausrahat itselleen eikä niitä palauteta vaan vedotaan siivoamattomuuteen.

      • IkenMökit

        Hei! Olen kovin pahoillamme että kokemuksesi asioinnista on ollut huono. Yrityksemme on muutoksen alla, monin tavoin ja muunmuassa asiakaspalveluun on panostettu merkittävästi. Kuuntelemme aina asiakasta ja pyrimme mahdollistamaan mukavan ja helpon mökkiloman, pitämällä perusasiat kunnossa. Näin ei ole kohdallasi käynyt ja olen tästä erittäin pahoillani. Olette lämpimästi tervetullut mökeillemme. Takaamme paremman lomailun jatkossa.

        Iken Mökit
        Anniina Seppälä
        0440859358


      • Anonyymi

        Meillä kävi sama, että vedottiin siivoamattomuuteen. Ja laitettiin kuvia vinossa olevasta rikkalapiosta tai yläkerrasta missä ei edes majoituttu/käyty.


    • Rahat_takaisin

      Teinä kiertäisin kyseiset "mökit" kaukaa. Homeongelmia löytyy.

      • IkenMökit

        Hei! Olettehan jättäneet palautetta myös meille, jos olette törmänneet johonkin epäkohtaan? Otamme palautetta mielellämme vastaan jotta voimme tehdä tarvittavia muutoksia ja parannuksia!

        Iken Mökit
        Anniina Seppälä
        0440 859358


      • Anonyymi

        😟😔😔😔


    • Saapaskokoa96

      Itse olen ajellut näille mökeille menevällä tiellä kun lomamökkien omistajan sukulaiset heittivät autonsa keskelle tietä parkkiin, molemmat ovet auki etten pääse ohitse.

      Sitten tultiin vihaisesti kysymään että milläs asioilla täällä ajellaan.

      Ja sitten kun selvisi että olin asiallisella asialla, niin hirveä tuhina yms ja ei edes anteeksipyyntöä.

      Että sellaista... Kannattaa siis miettiä...

      • IkenMökit

        Hei! Kiitos kommentistasi. Olen erittäin pahoillani tapahtuneesta, epäasiallisesta käytöksestä. Toivottavasti tämä ei vaikuttanut lomailuusi Iken Mökeillä!

        Iken Mökit
        Anniina Seppälä
        0440 859358


      • Saapakokoa96

        Tervepäterve Anniina. Mistä päättelet että olin mökeillä, liikuin muilla asioilla...


      • Anonyymi
        IkenMökit kirjoitti:

        Hei! Kiitos kommentistasi. Olen erittäin pahoillani tapahtuneesta, epäasiallisesta käytöksestä. Toivottavasti tämä ei vaikuttanut lomailuusi Iken Mökeillä!

        Iken Mökit
        Anniina Seppälä
        0440 859358

        Neljävuotta mennyt, reilu. Et ole vieläkään Anniina vastannut kysymykseeni...
        Eli mistä päättelit että olin mökeillä?


      • Anonyymi
        Saapakokoa96 kirjoitti:

        Tervepäterve Anniina. Mistä päättelet että olin mökeillä, liikuin muilla asioilla...

        Eipä Anniinaa kiinnosta vastata kysymykseeni...
        Että sellaista asiakaspalvelua :(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä Anniinaa kiinnosta vastata kysymykseeni...
        Että sellaista asiakaspalvelua :(

        Anniina, et ole vieläkään vastannut, taas 9kk kulunut kun tästä huomautin...


    • ihana.loma

      mie suosittelen, oli puhas mökki, ja kaikki asiat pelas. kellään mökki naapureista ei ollut mitään moitittavaa! ihmettelen ed. kommenteja

      • Anonyymi

        siistiä oli !


    • Korvauksia_odotellessa

      On muuten lähtenyt monta ilmoitusta kuluttajansuoja lautakuntaan. Täyttä kusetusta koko mökkibisnes.

    • Mikkelistä

      Olin muutaman yön veljeni vuokraamassa Mielikki-mökissä. Mökin kuvauksessa mainintoja lapsiystävällinen ranta...ei ollut todellakaan sitä, laadukkaat ruuanlaitto-ja tarjoiluvälineet...huonoimmat ikinä ym. Saunaa ei ollut pesty varmaan ikinä, haisi voimakkaasti urealta, joten lähdimme ostamaan mäntysuopaa ja juuriharjan. Pesin lauteet ja lattian kolmeen kertaan....ja en ole pedantti. Tarkastaankohan mikään taho tällaisten vuokramökkien hygieniatasoa? Suihkukaapin viemärikin oli tukossa ja mustaaa mönjää täynnä. Se saatiin osittain avattua pesuaineella ja kuumalla vedellä. Mökissä ei ollut juuri mitään siivousvälineitä tai -tarvikkeita.

    • Hygieenikko

      Kuka nämä Iken mökit omistaa?????!!!

    • Lahest88

      Oltiin mökkeilemässä kaveriporukalla tänä syksynä mielikki mökillä. Kaikki oli kuten luvattu ja viikonloppu meni nopeesti. mökissä oli uusittu sauna joka yllätti. Tie mökille oli melko pitkä mutta ainaki sai olla rauhassa!

    • Netukkakoira

      Vertailkaapas tori.fi sivustolla iken mökkien kuvia. Monessa kohteessa sama kuva rannalta järvellepäin. Mikä on sitten todellisuus kun saavut perille.

    • Tylsää

      Täälläkin ikävää kokemusta mitä useimmilla näyttää olevan.
      Olimme varanneet mökin paljun jo hyvissä ajoin, kunnes maksun yhteydessä omistaja ilmoittaa että palju ei olekkaan nyt saatavana.
      Oli kuulemma kerennyt sen jo toisaalle varata.
      Ehdimme pitää varaustamme kuukauden ennen maksua, joten mökkimatkan lähestyessä uuden paljullisen mökin löytö ei niin helppoa. Paljun saamattomuudesta ei ilmoiteltu..
      Tätä kyllä pahoiteltiin mutta ei elettäkään esimerkiksi hyvitykseen/ johonkin muuhun ratkaisuun. Laitettiin vaan laskua tulemaan.
      Koko reissun idea oli talvipaljuilla, ehkäpä meille kävikin onni onnettomuudessa.

    • Anonyymi

      Iken mökkejä (Louhi) suosittelen todella lämpimästi! Mökki oli siisti, viihtyisä ja juuri ihanan tunnelmallisen mökkimäinen hirsiseinineen kaikkineen. Ranta ihanan kirkas vetinen, toimiva myös lapsia (9-12v) ajatellen. Saunassa aivan mahtavat löylyt! Palvelu omistajan osalta parasta mahdollista -auttoi ja neuvoi ystävällisesti kaikissa kysymyksissä, oli helposti tavoitettavissa ym. Meiltä ainakin Iken mökit saa täyden kympin kaikin puolin, varaamisesta alkaen. Suosittelemme erittäin lämpimästi!

    • Anonyymi

      Olemme juuri palanneet viikon kestäneeltä lomailulta Iken Mökkien Mielikki mökiltä. Meitä oli 2 aikuista ja 2 kouluikäistä lasta. Monta asiaa tuotti pettymyksen. Ensiksi mökille ajettava tie oli kapea, mutkainen ja jyrkkiä ylä- ja alamäkiä. Olisi hyvä olla se neliveto, mutta kun ei ole. Mökin pihassa ei ole tasaista paikkaa kuin auton alla, jos saa autonsa pihassa käännettyä. Pihassa vanhat puulaverit, joista naulat puskee ylös samoin kuin rappusista. Piha ei ole niin kuin ei rantakaan ole lapsiystävällinen. Ranta on kivikkoinen, laiturin päästä tosi syvä. Laituri on uusi, mutta liikkuu voimakkaasti sivuttain, on huteran oloinen. Huoneiden valaistus kovin vatimaton, makuuhuoneiden tosi kehno. Astiat herätti hilpeyttä. Niitä on tosi vähän, yksi kattila kauhean suuri ja muut vanhoja teflonkattiloita. ainoaan käypäseen ei löytynyt edes kantta. Paistinpannut niin suuria etteivät meinann eet levyllä pysyä. Sängyt ovat vanhoja, loppuunmaattuja, jotka kitisee ja natisee. Tuvan ns. sohva se vasta kovan narinan pitää, mutta se näyttää olevankin rikki. Vuodevaatteet kovin kulahtaneita. Mökin kalustus ihmetytti muutenkin. Ei ainuttakaan kunnollista selkänojallista tuolia, ei kelloa mutta isohkoja lasipöytiä on 2 kappaletta. Nekö on kivoja mökkikalusteita? Sauna menettelee jotenkin, tosin lauteiden rakennetta pidämme kovin heppoisena. Varaajan vesi todella kuumaa, siis liian kuumaa. Tilaamamme palju oli pihassa kaltevassa paikassa ja kun aikuinen nousi kärryn päälle kärryn jalat antoivat periksi. Niitä oli kiristettävä vähänväliä, koska pelkäsimme paljun kaatumista. Kaikenkaikkiaan Mielikki on vanha, remonttia vaativa rakennus joka tutisee ja vapisee, iso ikkuna helisee kun aikuinen kävelee verannalla. Netin kuvat antavat väärän kuvan mökistä ja sen sisustuksesta. Kuvien sisustus erilainen kuin todellisuus. Tämän olisi voinut sanoa lyhyesti. Hinta-laatusuhde ei ole kohdallaan. Harmittaa oma hölmöilyni, kun en käynyt etukäteen katsomassa. Jos olisin, en olisi vuokrannut.

    • Anonyymi

      Lisäys edelliseen. Rannassa on vene jossa painavat soutamiseen huonosti sopivat airot. Puhelin kuuluu huonosti (vain ulkona) nettiyhteyttä ei ollenkaan. Rantaan ei mene portaita vaan pitää loikkia kivien ja puun juurien lomassa. Tästä kaikesta olisi reilun mökin omistajan hyvä kertoa nettisivuillaan. Hyvää kesää kuitenkin meille kaikille!

    • Anonyymi

      Minulla on kokemus useammasta Iken mökistä ja olemme olleet kovin tyytyväisiä. Mökit ovat olleet siistejä, omistajan kanssa yhteydenpito helppoa ja palvelu ystävällistä. Mökit sopivat mielestäni parhaiten luontoa ja hiljaisuutta arvostaville, sellaisille, jotka eivät kaipaa mökiltä kaikkea sitä mitä kotonakin on. Tie perille on ajoittain haastava, mutta siitäkin selviää autolla kuin autolla, ainakin kesäaikana, talvella emme ole olleet. Hinnat ovat kyllä nousseet melko koviksi varustelutasoon nähden, mutta siitäkin huolimatta suosittelen mökkeilyä Ikellä.

      • Anonyymi

        Valehtelet . Olet itse niiden rupumökkien
        ja homekopperoiden vuokraaja. Häpeäisit.


    • Anonyymi

      En suosittele meni lomapilalle,känniset ihmiset bailasi Ja musiikki soi läpilyön lujaa,ei ikinä enää kiitos!

    • Anonyymi

      Olimme juuri tapiossa. Ei mitään pahaa sanottavaa. Mökkitie oli mielestäni ihan perus mökkitie, selvisi ihan helposti ilman nelivetoakin. Mökki oli siisti. Saunassa vietimme eniten aikaa.
      Jos pitää jotain keksiä parannettavaa, niin jtn sytykkeitä olisi voinut olla. Kaarnaa oli tosi huonosti, mutta kyllä se sauna ekalla kuitenkin syttyi.
      Vieraskirjaa jäimme kaipaamaan😊

    • Anonyymi

      Minua huvitti toi kommentti jossa valiteltiin kun mökkitie oli kapea eikä mene moottoritietä perille. Mielestäni nämä kaikki mökit ihan ok kuntoisia. Paljon olen mökkeillyt eikä ne vuokramökit tolla hintatasolla ole mitään luksusta mutta saa saunoa ja uida.

      • Anonyymi

        Kiitos Anniina!


    • Anonyymi

      Oltiin lokakuun alussa sähköttömässä mökissä.Paikka kiva ja kauniilla paikalla......mutta sauna todella likainen.Lauteet jossain paksussa pölyssä,ämpärit homeessa.Aamulla olisi pitänyt keittää aamu kahvit ym vaan milläs keität kun kaasupullo on tyhjä.Ilmoitin asiasta omistajalle ja pyysin osaa vuokrasta takaisin vaan eihän omistaja mitään vastannut.Tälleen ei asioita hoideta.En suosittele näitä Iken mökkejä todellakaan.Kaikenlaisia sitä löytyykin

      • Anonyymi

        Tilaa pullat sekä muut ruokaostokset S-kaupoista nyt suoraan kotiovellesi toimitettuna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tilaa pullat sekä muut ruokaostokset S-kaupoista nyt suoraan kotiovellesi toimitettuna.

        Olimme juuri tapiossa. Ei mitään pahaa sanottavaa. Mökkitie oli mielestäni ihan perus mökkitie, selvisi ihan helposti ilman nelivetoakin. Mökki oli siisti. Saunassa vietimme eniten aikaa.


      • Anonyymi

        Eipä tuo tunnu vastaavan minullekaan :(


    • Anonyymi

      Minua huvitti toi kommentti jossa valiteltiin kun mökkitie oli kapea eikä mene moottoritietä perille. Mielestäni nämä kaikki mökit ihan ok kuntoisia. Paljon olen mökkeillyt eikä ne vuokramökit tolla hintatasolla ole mitään luksusta mutta saa saunoa ja uida.

      • Anonyymi

        kivaa oli hyvä sauna kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kivaa oli hyvä sauna kiitos.

        rauhallinen ja siisti paikka .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        rauhallinen ja siisti paikka .

        viihtyisä ja rauhallinen .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        viihtyisä ja rauhallinen .

        kiva mesta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kiva mesta!

        ihanan rauhallinen paikka!


    • Anonyymi

      ok mökit

      • Anonyymi

        hyvä mökki kiva palvelu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hyvä mökki kiva palvelu

        edulliset hinnat, rauhallinen paikka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        edulliset hinnat, rauhallinen paikka.

        Varmasti ihan ok mökkipaikka, mutta Mene Juha hoitoon nyt! Oot tosi sairas!😡


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmasti ihan ok mökkipaikka, mutta Mene Juha hoitoon nyt! Oot tosi sairas!😡

        onko mikä hintainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        onko mikä hintainen.

        tännekkin peto kirjoitellut loukkauksia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tännekkin peto kirjoitellut loukkauksia

        kymmenille osastoille haukkunut yrittäjiä ja yksityishenkilöitä,poliisia,oikeuslaitosta,asianajajia,naapureita,ym ei kaikki kotona bussi meni jo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hyvä mökki kiva palvelu

        mennään viikonlopuksi mökkeilemään . siistiä oli viimeksikin. ihan mintti paikka !


    • Anonyymi

      Kuka on tämä haukkuja?

    • Anonyymi

      Täytyy olla kusta päässä!

      • Anonyymi

        todellakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        todellakin.

        erikoinen kaveri!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        erikoinen kaveri!

        on varmasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        on varmasti.

        siistiä ja rauhallista oli kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        siistiä ja rauhallista oli kiitos.

        mie suosittelen, oli puhas mökki, ja kaikki asiat pelas. kellään mökki naapureista ei ollut mitään moitittavaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mie suosittelen, oli puhas mökki, ja kaikki asiat pelas. kellään mökki naapureista ei ollut mitään moitittavaa!

        Käynyt kahdesti ja hyvin on toiminut. Mökin rauhallisella paikkaa.!


    • Anonyymi

      Juha louhii ja taatusti ei puutu iken mökkeihin! tarkistakaa asiat älkääkö kuvitelko nimiä. Tosin voi olla että kirjoitatte ihmisistä joille olette kateellisia, sen takia lausutte esim juha nimeä.

      • Anonyymi

        siistiä ja rauhallista !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        siistiä ja rauhallista !

        oli rauhallista ja siistiä !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        oli rauhallista ja siistiä !

        vuokra hinnat kiinnostaa .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vuokra hinnat kiinnostaa .

        oli ihan mukava paikka kiitos !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        oli ihan mukava paikka kiitos !

        rauhallista on kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        rauhallista on kiitos.

        IHAN OK


    • Anonyymi

      mukavaa ja rauhallista on !

      • Anonyymi

        Olkkarin sohvalla?


    • Anonyymi

      kuvissa ainakin ihan hyvännäköiset mökit.

      • Anonyymi

        RAUHALLISTA!!


    • Anonyymi

      Alueellamme, Konniveden rannalla on seitsemän erilaista mökkiä. Kaikki sijaitsevat omalla rauhallisella ja aurinkoisella paikalla. Jokaisella mökillä on oma puusauna, soutuvene, kaasugrilli sekä saunapuut.
      Liinavaatteet sekä loppusiivous ovat lisämaksullisia. Lisää tietoja tarkemmasta varustelusta löydät täältä

      • Anonyymi

        on ainakin rauhallista ja siistiä !! suosittelen !!10+


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        on ainakin rauhallista ja siistiä !! suosittelen !!10

        mukava viikoloppu täällä . rauhallista ja siistiä . kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mukava viikoloppu täällä . rauhallista ja siistiä . kiitos.

        mukavaa oli kiitos.


    • Anonyymi

      oli ihan ok mesta suosittelen!

      • Anonyymi

        edullinen ja siistit paikat ,suosittelen .!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        edullinen ja siistit paikat ,suosittelen .!!

        ok mesta !


    • Anonyymi

      Paljon olen mökkeillyt eikä ne vuokramökit tolla hintatasolla ole mitään luksusta mutta saa saunoa ja uida.

    • Anonyymi

      jep hintaan nähden ihan ok ja rauhallista .

      • Anonyymi

        totta edullinen ja siisti paikka !


    • Anonyymi

      Iken Mökit
      Mökkivaraus kesälle kunnossa?
      Tällaista ilta-aurinkoa pääset nauttimaan mökeillämme Heinolassa. Puhtaan Konniveden rannalla. Jokaisella mökillä on oma ranta ja puusauna 🇫🇮 on kyll ok mesta!

      • Anonyymi

        mie suosittelen, oli puhas mökki, ja kaikki asiat pelas.


    • Anonyymi

      rauhallista ja siistiä oli kiitos!

    • Anonyymi

      Mökkivaraus kesälle kunnossa?
      Tällaista ilta-aurinkoa pääset nauttimaan mökeillämme Heinolassa. Puhtaan Konniveden rannalla.

      • Anonyymi

        mainio paikka ,rauhallista ja siistiä suosittelen !


    • Anonyymi

      nyt säät suosii mökkeilyä !

    • Anonyymi

      Ehdottomasti Heinolan paras vuokramökki.paikka. Vierumäki on hyvä, mutta hintakin toinen.

    • Anonyymi

      Alueellamme, Konniveden rannalla on seitsemän erilaista mökkiä. Kaikki sijaitsevat omalla rauhallisella ja aurinkoisella paikalla. Jokaisella mökillä on oma puusauna, soutuvene, kaasugrilli sekä saunapuut.
      Liinavaatteet sekä loppusiivous ovat lisämaksullisia.

      • Anonyymi

        mie suosittelen, oli puhas mökki, ja kaikki asiat pelas. kellään mökki naapureista ei ollut mitään moitittavaa!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mie suosittelen, oli puhas mökki, ja kaikki asiat pelas. kellään mökki naapureista ei ollut mitään moitittavaa!!!

        Niin miekii suosittelen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin miekii suosittelen!

        Mää tykkään kauhiast jaa 👍


    • Anonyymi

      täällä ollaan siistiä ja rauhallista !

      • Anonyymi

        👍 rauhallista


    • Anonyymi

      on siistiä ja rauhallista

      • Anonyymi

        Sielläkö sä lymyilet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sielläkö sä lymyilet?

        Täällä lymyillään.


    • Anonyymi

      Oli kyllä suojaisa paikka. sai ihan nakuna uida kuten suomalaiseen perinteeseen kuuluu.

    • Anonyymi

      siistiä, edullista, rauhallisuutta suosittelen !!

    • Anonyymi

      kyllä on erittäin mukava paikka !

      • Anonyymi

        täällä vietetään pääsiäistä .rauhallista pääsiäistä kaikille.


    • Anonyymi

      hintaan nähden loistomesta....

      • Anonyymi

        rauhallista on !!!


      • Anonyymi

        on tosiaan kiva paikka !!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        on tosiaan kiva paikka !!

        oli mukava ja rauhallinen viikko mökkeillessä !


      • Anonyymi

        hyvä ja rauhallinen paikka siistiä oli !


    • Anonyymi

      hyvä paikka oli mukava viikonloppu.!!

      • Anonyymi

        uusivuosi täällä majoitutaan rauhallista on !


    • Anonyymi

      PUITA TAKKAAN JA SAUNAN PESÄÄN HYVÄÄ UUTTAVUOTTA!

    • Anonyymi

      ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    • Anonyymi

      ihan mintti mesta 👍🏻

    • Anonyymi

      rauhallista ja edullista jees mesta.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe