hoitajien hoivassa osa 2

saatanankylähullu

Kun olin ollut 3 päivää taka perin 7 hoitajan ja yhden miesten peniksiin erikoistuneen suku puoli tutkijan suynättävänä ja antamassa sperma näytteitä.

Oli kyseinen osaston hoitaja käynyt joka ilta lutkuttamassa ja kokeilemassa kuinka paljon penikseni oli tuottanut spermaa, kunnes koitti neljäs päivä sperma näytteiden otosta tuli hoitaja hakemaan leikkaus saliin jossa penistäni tutkitaan

Saliin päästyäni minua odotti samat hoitajat jotka nostivat minut tutkimus pöydälle ja sitoivat minut remmeillä kiinni pöytään kertoen että tänään peniksestäsi otetaan taas se litran verran spermaa.

Ja eipä tarvinnut edes arvatakkaan etteikö penikseni joutunut jälleen kerran sperma näytteiden Otto lypsykoneeseen. Ja siinäpä taas seuraavat 8 tuntia katsellessa Kun kone imiä lutkuttaa haarojen välissä.

Kun kone lopetti viimein lypsämisen saapui Anna luokseni todeten että nyt on otettu tarpeeksi spermaa, ja sitten rupeammekin ottamaan mittoja peniksestä.

Anna otti hyllystä todella suuren penis pumpun jossa oli digitaalinen näyttö, joka kertoi sadasosa millin tarkkuudella mitta lukemat.
Jonka jälkeen Anna pyyti paria hoitajaa imemään penikseni rennoksi, 2 hoitajaa rasvasi mulkun ja toinen heistä alkoi rytmikkäästi varmoin ottein ottamaan suihin.

Hän pyöritteli erittäin hyvin penistä suussaan ja pian laukesin penis sylki pari sekuntia spermaa sisuksistaan jolloi toinen heistä jatkoi suihin ottoa hän saikin sitten imeä vähän pitempään mutta sai joka tapauksessa minut laukeamaan.

Sitten pari muuta hoitajaa pyyhkivät kaluni puhtaaksi ja jälleen penis voideltiin ja pumppu asetettiin paikalleensa ja kytkettiin pumppaamaan penistäni niin pitkäksi kuin vain mahdollista.

Pumpun annettiin pumpata lähes tunnin, jonka jälkeen kone pysäytettiin ja Anna niin kuin muutkin hoitajat kirjasivat mitat muistioihinsa.

Annan mukaan penikseni oli harvinaisen pitkä mutta kokoon nähden aika ohut joten kysyikin samalla että meinaako penis taittua kesken yhdynnän kuin oven sarana.

Myönsin että on pari kertaa päässyt niinkin käymään, Anna totesi että kannattaisi ruveta käyttämään peniksen tykytin pumppua.

Nooh kun pituus ja ympärys mitat oli kirjattu ylös Anna aukaisi ilma venttiilin jonka johdosta penis vapautui pumpun kourista ja imuri vedettiin pois peniksen ympäriltä.

Tämän jälkeen huoneeseen tuli 2 erittäin seksikästä nuorta naispuolista lääkäriä jolloin Anna meni heidän luokse juttelemaan.

Viimein lääkärit saapuivat luokseni ja he esittäytyivät Merjaksi ja Minnaksi jolloin Anna kertoi että nyt kun teiltä on otettu kaikki perus tiedot peniksestä.

Joten siirrymme seuraavaan kokeeseen jossa tutkimme kuinka peniksesi ja muut elin toiminnot reagoivat kun pääsi tuetaan niin että näet sen kun nainen on alasti sidottuna viereiselle tutkimus pöydälle ja hänelle tehdään tutkimusta.

Sitten Minnalle annettiin tehtäväksi riisua ja asettautua tutkimus pöydälle köytettäväksi ja sillä aikaa kun minnaa sidottiin pöytään osa hoitajista ruiskutti piikillä palloihini aineen joka pakottaa paallot tuottamaan spermaa.

Ja viimein kun valmistelut oli tehty penikseni oli lypsykoneessa ja kaikki elin toimintojen seuranta laitteet paikallaan, kuin myös Minnalla ja pääni pöngättynä Minnaan päin.

Anna ja Merja laittoivat suoja myssyt ja suoja maskit hanskat käsiinsä he käskivät hoitajien tehdä samoin sitten määräys kävi minnan rinnat asetettiin lypsykoneeseen ja penikseni sperman lypsykone käynnistettiin.

Merja asettautui tutkimaan mitä minun puolellani koneitten mittaus tulokset kertovat ja Anna seurasi Minnan elinten toimintoja.

Sain kahta tiheämpään orgasmeja kuin ennemmin mutta olihan syykin kun vierelleni oli nainen jonka suuret rinnat tutisivat seksikkäästi kun kone imiä lutkutti niitä tyhjiksi,huohotin kiivaasti ja vääntelehdin nautinnosta kun sai katsella tuota maailman kauneinta näkyä.

Kun yhtä äkkiä havahduin kun hoitajat asettelivat nussinta konetta nussimaan persettäni ja sama tehtiin myös Minnalle mutta kone kylläkin nussii hänen vaginaansa.

Joten kummankin nautintoa aijottiin kasvattaa entisestään... loppu

0

359

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Cynthia Woods

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
        YIT-Yhtymä
        2
        14871
      2. Aimee Dvorak

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
        0
        3069
      3. Becky Steele

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
        Arkkitehtuuri
        0
        3065
      4. Allison Queen

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
        Vedonlyönti
        0
        3064
      5. Pamela Orr

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
        Star Wars
        0
        3064
      6. Lakeisha Coleman

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
        Synnytys
        0
        3060
      7. Stephanie Love

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Lappi
        0
        3056
      8. Molly Graham

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
        Puhelimet
        0
        3055
      9. Rachelle Reynolds

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Etelä-Savo
        0
        3055
      10. Nancy Taylor

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
        Kauris
        0
        3054
      Aihe