Kärpänen lemmikkinä?

Sirkku____

Hei, onko muilla lemmikkinä kärpästä? Oma lemmikkikärpäseni on kasvanut isoksi ja lentelee iloisesti ympäriinsä. Tarjoilen hänelle paljon murusia ja ruuantähteitä, keittiö on oikea arreaitta! Eilen Kärpänen törmäsi ikkunaan ja putosi liikkumattomana maahan, jolloin käänsin Kärpäsen kylkiasentoon ja elvytin hänet.

8

345

  Vastaukset

  • Ahaa täällä on vain tosikkoja. Teistä koiranomistajista ei voikaan muuta odottaa

  • Elikkä, mä en voi ottaa kärpästä, kun oon allerginen. Jos voisin saada, niin ottaisin Skotlannin hirvikärpäsen ja sen nimeks tulis: Harry George William Philip Charles Kärpänen ja sen puolisoksi hommaisin Hanna Kärpäsen, jota suojelisin Heikki Lampelan lätkimiseltä.

  • Kärpäsallergiaan tehoaa yks'jalkahyppely.

  • Elvytit kärpäsen? -mielenkiintoista. Itselläni ei ole kärpäsiä lemmikkinä, mutta yleensä keitiön kompostiastian ympärillä lentevät ja tarjoan niille kompostiastian antimia. Tietenkin yleensä päästän kärpäsiä ulos (lämpiminä päivinä) kuin pidän lemmikkinä. Ulos vieminen on aika helppoa. Kärpäsen voi viedä pyyhkeen sisässä. Koosta riippuen olen yleensä pienimmät vieneet juomalasin ja paperin avulla ulos. Tämä puolestaan tuo enemmän iloa minulle kuin se että pitäisin niitä lemmikkinä vankeudessa, jolloin ne päivät pitkät kävelevät ikkunalasissa haaveillen, että pääsevät ulos. Kärpäsen ulospäästämisen ilo alkaa siitä, kun kärpäset lähtevät nopeasti lasista jatkaen matkaa. Joitain tapauksia on ollut jolloin eivät ole vapaaehtoisesti lähte lähteneet ulos lasista. Tällöin ollen olen yleensä jättänyt lasin pihalle odottaen tunnin verran lasista pois lähtemistä. Vaihtoehtona tietenkin on että tuon hänet sisälle ja tarjoan kompostijätteitä.

  • Kesällä kun kärpäsiä on paljon, päästän ne yleensä ulos. Joka kevät kun näen ensimmäisen kärpäsen, minä haluaisin pyydystää sen. Jos en saa sitä kiinni, alan etsimään lisää kärpäsiä jotta saisin edes yhden lemmikiksi. Kerran yhtenä kesäpäivänä huomasin, että yksi aika pieni kärpänen seurasi minua joka paikkaan. Mietin ensin, pitäisikö ottaa se kiinni ja viedä huoneeseeni, mutta sitten totesin että se ei karkaa vaan seuraa minua joka paikkaan. Tykkäsin siitä valtavasti. Sitten menin ulos. Istuin portailla ja kärpänen pörräsi ympärilläni. Yhtäkkiä se lensi pois, ja minulla tuli kova ikävä sitä. Haluaisin että noin kävisi joskus uudestaan, mutta toivoisin ettei se silloin lennä pois.
   Ps. Kärpäsen kääntäminen kylkiasentoon kuulostaa hauskalta :D

  • Missä sitä lemmikki kärpästä pidetään? Ja mistä niitä kannattaisi ottaa? Ja jos joku tietää mistä erottaa tyttö ja poika kärpäsen niin oisi kiva tietää? Minkä rotuisen kärpäsen voisi ottaa lemmikki ja miten niitä kannattaa pitää?

   • hillopurkissa


  • Tänään pelastin kärpäsen koiran vesi kupista ulkona. Meidän terassilta kuuluuko kärpäsellä olla vapaa alue vai ihan oma laatikko josta näkyy ympärille? Se on aika pentu vielä että se täytyisi Opettaa lentämään😯

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut