Kannattaako

nuorinaimatonnainen

Facebookista luin yhden ystäväni ilmoituksen, Leivonmäkinen nainen kauppaa jotain viriiliä miestä. Nimen perusteella epäilisin olisiko venäläinen. Näin vapaana naisihmisenä olen toki kiinnostunut jokaisesta vastaantulevasta. Tämä kyseinen herra henkilö lienee kuitenkin ihan luotettava ja varteenotettava, kun oikein kuvan kanssa esiintyy.
Onko kokemusta kyseisestä komistuksesta ? Kannattaako pistää viestiä ?

64

1730

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hulluillaonhalvathuvit

      Luin saman ilmoituksen. Epäilen kannattavuutta.
      Suhtautuisin varauksella niin ilmoittajaan kuin ilmoituksessa olevaan mieheen.

    • Windy_81

      Kyllä kannattaa... koska kyseinen ihminen oikeasti HALUAA LÖYTÄÄ ELÄMÄNSÄ NAISEN :)

      • helunajeluna

        Sieltähän se löytyi ilmoituksen laittaja, joka kauppaa Borissovia. Kannattaa kantaa myös vastuu tekstistään. Pistäppä ensin omat miesasiasi kuntoon, ennen kun rupeat kauppailemaan toisten miehiä.
        Myöskin siellä päänupissa olisi jotain korjaamista, pikaisesti.


      • Windy_81

        Hhhhmmmm... MINULLA ON MIES JOTA RAKASTAN JA JOKA RAKASTAA MINUA... joten Fuck You!

        Ja kun tuon ilmoituksen tein niin siinä porukalla se tehtiin ... minä, minun mieheni, Sergei ja neljä muuta ihmistä... joten ilman lupaa sitä EI OLE JAETTU JA JUURI HERRA Bn kanssa juteltuani hän totesi että hänen EXänsä EI HALUA HÄNTÄ JOTEN HÄN HALUAA MARKKINOILLE JA LÖYTÄÄ ELÄMÄNSÄ NAISEN. PISTE.


    • pikkevaanvaa

      Ilman muuta kannattaa älä kuitenkaan suostu suuseksiin ensi treffeillä tai no,suostu vaan.

    • OTaihmeeees

      Kun kerran ystäväsi on viestin laittanut !!!! Niin kysäse kokemukset häneltä , tokihan koekäytön hän on tehnyt .

      • puhdaspulmunen

        Juu kyllä ilmon laittaja on varmaankin koekäyttäny, mutta taitaa olla niin loppuunkäytetty mies ettei tosta enää ole iloa kenellekkään =)


    • nuorinaimatonnainen

      Ystäväni ei ollut laittanut viestiä, ja koska sitä oli jaettu niin se oli päätynyt ystäväni seinälle. Ilmeisesti lienee kumminkin joku yleinen mies koska vastaukset ovat siihen suuntaan viittaavia. Näiltä kulmilta kun ei miestä löydä niin ajattelin josko tämä komistus olisi vaikka se oikea.

      • SergeiB

        Kyllä olen vapaa ja ystäväni Tuulia jakoi tämän minun luvallani.

        Joten voitko lähettää yhteistietosi Tuulian mesengeriin jotta voisimme nähdä.


      • ihanulkopuolinen

        Sergein tuntien, ei varmasti kirjoita noin hyvää suomenkieltä. Olisikohan Tuulian jo parempi lopettaa tämä leikki, ja keskittyä vaan niihin omiin turvapaikanhakijoihinsa.


      • Windy_81

        Sergei on seisonut vieressäni kun minä kirjoitin hänen puolestaan tuon hänen vastauksensa ...arvon ihanulkopuolinen ... ja jälleen oli kaksi todistajaa siinä todistamassa sen . PISTE.


      • ulkopuolinenlukija
        Windy_81 kirjoitti:

        Sergei on seisonut vieressäni kun minä kirjoitin hänen puolestaan tuon hänen vastauksensa ...arvon ihanulkopuolinen ... ja jälleen oli kaksi todistajaa siinä todistamassa sen . PISTE.

        Hulluja te olette molemmat ei voi muuta sanoa. Onneksi ette kuulu ystäväpiiriini, ettekä edes tuttuihin. Huhut hulluudesta kuitenkin näköjään pitää paikkansa.


    • SergeiB2

      Sergeille tiedoksi että kyllä se ilmoituksen laittaja antaa, kun tarpeeksi vonkaat.
      Olen aina ihmetellyt että miksi ette mene yhteen. Sopisitte toisillenne loistavasti. Kaksi kylähullua mikäs sen somempaa.

      • ToivotonRomantikko

        EI ANNA koska hänellä on oikea mies. Joka on juuri oikea hänelle. Ja he näyttävät todella suloisilta yhdessä. Molemmat ovat korviaan myöten rakastuneita.


    • LeivonmäenKauneinNainen

      Tuuliasta saa suoloista tekemälläkään, ja jättäisi jo toisten miehet rauhaan. Keskittyisi omaansa.

      • AnnaMäSanon

        Tähän tilanteeseen sopii kyllä monta kappaletta. Esimerkiksi Apulannan Viisaus Ei Asu meissä.
        Tästä viestiketjusta on näemmä tullut Tuulian kiusaamis ketju.
        Täytyy kyllä sanoa että teillä kiusaajilla ei taida olla omaa elämää ollenkaan. Joten olkaa niin ystävällisiä ja keskittykää ihan vaan omaanne ja jättäkää Tuulia rauhaan.


    • nuorinaimatonnainen

      Kannatti seurata keskustelua. Kiitos ei, hulluihin en sekaannu. Asia on osaltani loppuun käsitelty.

      • Ihmeissään

        Taisit nyt vuan antaa katellisten naisten pilata mahdollisuutesi. Mutta oma on päätöksesi. Kyllä tuo Virolainen mies löytää sen mitä hän etsii. Mutta voipahan hän olla mielissään kun niin moni nainen oikein tappelee hänestä sormet verillä.


      • enihmetteleyhtään

        Tietäen tapauksen. Voin sanoa ettei kukaan edes huoli kyseistä miestä. Parempi hänen olisi pitää kynsin hampain kiinni siitä eksästään, että edes joskus tasokasta nais seuraa saisi. Eikä tarvitsisi kulkea ovelta ovelle vonkaamassa.
        Suosittelen sinulle nuorinaimatonnainen että et iske kynsiäsi paskaan.


    • shoutt

      Kulkeeko Tuulia bussilla JKL:ään ??? VASTAA,PLIIS !!!!

      • ttuohs

        Varmistatko ettet vaan vahingossa mene samaan bussiin ?


    • huolestunutkylälainen

      Kyseinen nainen,huutaa ja riehuu pitkin kyliä,hakemalla hakee draamaa.vanhukset pelästyvät,kun aamuyöllä tanssitaan ja huudetaan ikkunoiden takana.jatkuvasti sekaantuu toisten asioihin,käyttää törkesti hyväkseen ihmisiä,huutelee v**** ja h***** ihmisille.säälittää seurata vierestä kuinka läheiset kärsii ja häpeää.hoidon tarpeessa olisi nainen.palaisi takaisin uutena ihmisenä jolla käytöstavat.

    • huolestunutkyläläinen2

      Olen samaa mieltä huolestuneenkyläläisen kanssa. Useammin kuin kerran olen herännyt huutoon ja möykkään kun tämä sama kyseinen nainen kulkee taloni ohi keskellä yötä. Olen mietinyt että soitan seuraavan kerran poliisille, eiköhän sieltä tieto lähde sitten eteenpäin ja hoitoa tarvitseva joutuu hoitoon. Harmi vain että olen niin harvoin kotona etten pysty jokaisesta häirinästä ilmoittamaan. Toivon kuitenkin että muutkin kyläläiset ilmoittaisivat häirinnästä.

    • VoisikoJokuTehdäJotain

      Taas tämä kyseinen muija kulki eilen illalla myöhään kylän raitilla huutaen sitä kaikista ruminta sanaa jota käytetään miehen sukupuolielimestä. Onneksi en ollut vielä nukkumassa, nimittäin jos olisi minut herättänyt olisin voinut valkotakkiset soittaa paikalle.
      Onko asia nyt niin ettei kukaan saa tätä naista hiljaiseksi. Leivonmäellä on ollut jos jonkinlaisia asukkaita laidasta laitaan, mutta ei mitään vastaavaa ole ennen ollut.
      Ammatti-ihmisenä olisin sitä mieltä, että hänen paikkansa ei ole koti vaan laitoshoito.

      • kyllästynythuutoon

        Joku keino oltava jolla kyseinen kruunupää saadaan hoitoon.on aivan kuutamolla nyt,ei uskalla kylällä enää kävellä,kun kokoajan pelkää mistä tämä kruunupää hyppää esiin.jos joku läheinen lukee tätä niin viekää tyttöparka hoitoon,ennen kuin sattuu jotain.


      • VoisikoJokuTehdäJotain

        Kuulopuheiden mukaan omaisille on useampikin ihminen ilmoittanut, mutta tuntuu ettei heitä kiinnosta, koska tätä on jatkunut jo tosi pitkään.


    • vakkakantensavalinnut

      Jospa palataan välillä alkuperäiseen aiheeseen.
      Joko on herra Beelle löytynyt morsmaikku, hehkuva ja hempeä hupakko, väliltä 30-50. Epäilen että ei, ja uskon että herra Bee on palannut exän luo häntä koipien välissä, pussit pullollaan. Rouva exä antaa vielä yhden mahdollisuuden, mutta se on ehdottomasti viimeinen niin kuin 35 edellistäkin kertaa.

    • NiksNakskin

      Ompas "kyvytöntä" porukkaa kun ei yhtä akaa saa vaikenemaan !

      • nytriittinaapurista

        Jatkossa soitan poliisit välittömästi jos kruunupää vielä kerrankin huutelee yöllä pitkin kyliä.tai päivisin raivoo ja viljelee veetä.mittani on aivan täysi,on se kumma,ettei Joutsasta ei oo passitettu hoitoon! Jättäisi edes ne hyväntahtoiset vanhemmat ihmiset rauhaan.aivan sairasta,kuinka huutaa eräälle vanhemmalle naiselle ja samalla haukkuu vaikka miksikä,joka on valmis auttamaan arvon kruunupäätä.häpeäisit!


      • toivotanrauhallistayötä

        Toivottavasti toteutat uhkauksesi. Tekisit suuren palveluksen meille kaikille kyläläisille, ja kun vielä jokainen jota tämä kruunupää häiritsee soittaa joka kerta poliisin paikalle, niin eiköhän kohta lähde suljetulle joksikin aikaa.


    • VapaaKuinTaiaanLintu

      Vieläkö Borissov on vapailla markkinoilla, vai joko elämänkumppani löytyi. Kaipaisin nyt nuorta viriiliä miestä sulostuttamaa sateista päivää, ja jos hyväksi osoittautuu voisin ottaa vaikka pidemmäksikin aikaa. Tuulia vieläkö meseen mahtuu viestejä. Kannattaako kysellä yhteystietoja. Voisin vaikka maksaa sinulle pienet provikat jos mies vastaa ilmoituksen tietoja.
      Jään innokkaana odottamaan vastaustasi. Nouto 50 kilometrin säteellä onnistuu.

      • Windy_81

        Hhhhmmm.. kyseinen mies ei ole prostitoitu vaan ihan rakkautta ja huolenpitoa vailla oleva virolainen mies... jolla on ollut huonoa onnea rakkauden kanssa.

        Eilen kyseinen sankari täytti 40 vuotta ja hän olisi halunnut kullan kainaloonsa...mutta ikävä kyllä EN pystynyt hoitamaan hänelle naista eilen koska minulla oli kädet täynnä oman kotini siivoamista ja mieheni hoivaamista.

        Mutta eilinen ilta sujui ihan mukavasti ainakin minun ja mieheni suhteen mitä nyt Herra B kostoksi minulle juotti mieheni känniin...

        Mutta vaikka olen Herra Blle VIHAINEN siitä niin EN VOI JÄTTÄÄ TÄTÄ PROJEKTIA KESKEN KOSKA HÄN HALUAA HYVÄN NAISEN JOTA RAKASTAAA.

        Hän haluaa olla yhtä onnellinen kuin minä ja mieheni... ja koska minä suostuin auttamaan häntä niin minun on vietävä tämä LOPPUUN JA SAATAVA HERRA Blle HYVÄ NAINEN..

        KOSKA LUPAUS ON LUPAUS JA KUN JOTAIN LUVATAAAN NIIN SIITÄ PIDETÄÄN KIINNI VAIKKA OLISIN KUINKA VIHAINEN KYSEISELLE TOLLIKALLE.

        JOTEN JOS OLET TOSISSASI NIIN LAITA VIESTIÄ IHMEESSÄ... MUTTA JOS TUO ON VAIN SAIRASTA PILAA NIIN EI KANNATA VAIVAUTUA...

        KIITOS JA KUMARRUS.. ;)


      • VapaaKunTaivaanLintu

        Haettu, mutta kuvassa oli paremman näköinen kun luonnossa, eikä kuntokaan vastaa kuvausta. Ehkä nyt kumminkin yhden illan jaksaa kuunnella.


      • Kauppaajavoipitää

        Ei muuten vastaa kuvausta. Osaakohan tuo olla kenenkään kanssa tosissaan, tai edes aito ja oikea ystävä. Rapajuoppo. Eikä tipan tippaa luotettava. Hyviä naisia on suomi täynnä, mutta täytyy sanoo että kyllä suomalaisilla naisilla on rima niin korkealla että herra Bee alittaa sen kyykistymättä.
        Kannattaisi lähteä sinne mistä on tullut, ja myös sen kanssa jonka kanssa on tullut.
        Taitaapa olla että on myös testannut kaikki Leivonmäkiset naiset, tai sanotaanko että naiset on testanneet herra Been ja todenneet kelvottomaksi.
        Itse kyllä kuvittelee olevansa jokaisen naisen märkä uni, mutta liian kulunut ja liian kallis ylläpitää. Vai että ei maksullinen. Salli minun nauraa.


    • Fuckoff

      Kaikki ihmiset ovat erilaisia ja erilaisia sairauksia on kaikilla. Tuulia on Tuulia,eikä sille mahda nyt mitään. Mutta mitä luin ylempää, on tosi törkeetä tekstiä. Tästä viestiketjusta on todellakin tullut lynkkausketju. Vaikka Tuulia hyvää hyvyyttään laittoi varmasti Sergein pyynnöstä ilmon ja mitä helvetin väliä sillä ilmotuksella nyt on? Jos joku pimu on kiinnostunut,niin menkööt treffaamaan eikä kyselisi täällä ja kuuntelis kaikkee shaissee.... vittu mitä juoruämmiä.

      • nytriittinaapurista

        Joskus totuus sattuu,ja ei,en ole ämmä vaan ihan normaali työssä käyvä mies,jonka perhettä Tuulia on öisin häirinnyt laulamisellaan ja riehumisellaan.Paskaa tämä ei ole,tiedät varmasti sen itsekkin.Varmasti nyt viimeistään kannattaa muuttaa käytöstapojansa.


    • FriBunNainen

      Tehdäänkö poliisille helpommaksi homma,ettei niitten tartte ip osotteita kaivaa ja nää lynkkaajat kirjottaa omalla nimellä,tai tunnistettavalla nickillä??? Säälittäviä paskoja. Tai tulisi ihan face to face kertomaan asiansa eikä täällä yleisesti hauku ja loukkaa yhtä ihmistä. Teistä kukaan ei ole täydellinen,mutta tottakai tarpeeksi hyvä,ettei teist kirjotella yleisesti. Joo ja välillä totta puhuakseni vituttaa itteenikin Tuiskun tempaukset,mutta se vaatii sopeutumista. Ja neiti saa kyllä huutia aina 😁😉

      • nainenvm68

        Sinä ystävänä voit varmasti kertoa Tuiskulle,että muuttaa myös omaa käytöstään,ja koittaisi tajuta,ettei ole yksin kylällä.Ei vaan voi käyttäytyä miten sattuu huvittamaan.Enkä ihmettele näitä lynkkauksia ja loukkauksia täällä(siinä oon samaa mieltä että nätimmin voisi kirjoittaa),koska neiti on niin paljon ärsyttänyt kyläläisiä tempauksillaan viimeaikoina. Niin valitettavaa kuin se on,neiti ei ole prinsessa,muillakin on oltava käytöstavat ja säännöt,ne koskee myös neitiä.Ja asiastahan on sanottu hälle,mutta aina syy muissa,koskaan ei hänessä,muut tekee puhuu mitä sattuu,neidissä ei ole vikaa.Sysää aina omat tekonsa ja sanomisensa toisten syyksi.Mutta sinä ystävänä varmasti osaat auttaa häntä.Toivon kaikkea hyvää neidille ja että saisi apua jota tarvitsee 😊


      • Kuisolikaan

        Se vaatii sopeutumista ? Meidänkö ns: normiperheiden pitää sopeutua yhden aivovaurion sietoon ? FriiBun kerro


    • sivustaseuraajana

      No huutoa tässä taajamassa on riittänyt tämän Kruunupään osalta kyllä nyt ihan tarpeeksi. Kun edes rajoittaisi päiväsaikaan, niin olisi enemmän siedettävissä kuin keskellä yötä.

      Reilu tunti sitten taas raivosi pitkin kylää. Ja muutama aamu sitten käveli vaalean koiran kanssa joka ei ole millään tavalla hallinnassa, ainakaan hänellä. Lähistöltä kuului kun yksi koiranomistaja jo pihastaan antoi neuvon, että rauhoittuu ensin itse ennenkuin edes olettaa että koira tottelee jos sille vaan karjuu kirosanoja..

      • kaikkeakanssa

        Kuka ihme sille uskaltaa antaa koiran ulkoilutettavaksi?


    • Manaaja

      Ihmiset ei uskalla tehdään mitään ennenkuin yksi toimii. Tässäkin tapauksessa olisi aika päivää sitten pitänyt kyseisestä henkisesti sairaasta tehdä niitä ilmoituksia poliisille jne. Perhe ja lähimmäiset ovat varmasti todella väsyneitä ja toivottomia kyseisen ihmisen kanssa. Auttakaa itseänne,perhettä sekä Tuuliaa soittamalla hänelle poliisit jos sitä kautta pääsisi laitoshoitoon. nimettömänä voi soittaa jos ei uskalla omalla nimellä esittäytyä. Naapurissakin jos asuu perheellisiä ja työssäkäyvä niin ehdottomasti soittoa poliisille jos meno on tuommoista mistä ihmiset puhuu.

    • FriBunNainen

      Anteeksi ihmiset. Kyläläiset. Tein arviointivirheen. Yritin turhaan puolustaa ns. Ystävääni. Olen pahoillani

    • HalpaaOn

      Hulluna on hyvä olla , ainoastaan ympäristö kärsii .

    • kuukkelista

      Kruunupää on ollut ilmeisesti pois kylältä,kun on saanut olla rauhassa! Ja nukkua yönsä,kauankohan tätä iloa jatkuu? Joko on päässyt hoitoon?

      • Yksinkertanen

        Kyllä ootte typeriä


    • kylläoontyperä

      Kyllä tietysti voi haukkua kaikkia muita typeriksi jos haluaa, mutta totuus on tämä mitä tässä on kirjoitettu. Sitä ei kukaan pysty muuttamaan muuksi. Varmaan jokainen haluaa yörauhan, ja jos tämä kyseinen henkilö ei pysty hillitsemään itseään niin uskon että hänen olisi parempi asua jossain muualla kun Leivonmäellä. Isommissa kaupungeissa huudot hukkuu liikenteen meluun.
      Toivon että tämä kyseinen henkilö myös itse myöntää olevansa häiriöksi, niin yleisesti kuin ystävilleenkin.Tuntuu vain siltä että oma paha olo on helpompi työntää toisten harteille. Senkin voi tehdä monella eri tavalla, mutta ei missään tapauksessa sillä tavalla kun kyseinen henkilö sen tekee.

      • Kikkeliskokkelisvaan

        Niin sellaista se on kun on mielenterveysongelmia... voivoi.... toki eihän siitä melua tule kun yks köpsä paskoo ja kusee jalkakäytävät... kas kun ette sitäkin parjaa täällä :-D


      • kokkeliskikkelisvaan

        Hänet on mielenterveysongelmaiseksi todettu, ja hän on hoidossa.
        Jotkut vain eivät voi myöntää itselleen olevansa hoidon tarpeessa. Tässä ei parjata ketään, vaan yritetään saada henkilö ymmärtämään että tarvitsee hoitoa. Koska ilmeisesti hän osaa vierittää syyn omaan pahaan oloonsa toisten syyksi, silloin kun sitä hoidon tarvetta mitataan.


      • Kikkeliskokkelisvaan

        Ja tämän palstn kauttako se onnistuu :-D


      • kokkeliskikelisvaan

        Jospa se herättäisi kyseisen henkilön huomaamaan avun tarpeen.
        Tätä huutoa ja mesoamistahan on jo jatkunut useamman kuukauden, eikä kukaan läheisistäänkään saa häntä uskomaan että hän tarvitsee laitoshoitoa, saadakseen mielensä tasapainoon. Ovat kyllä käsittääkseni yrittäneet.
        Minä ainakin toivon näistä kirjoituksista olevan jotain hyötyä, ja jos tämä henkilö ei tarvitse hoitoa niin ymmärtäisi ainakin tämän jälkeen olla häiriköimästä öiseen aikaan meitä kyläläisiä.


    • saulusg

      Miten tuntuu näin muualla asuvasta,että sinne Leivonmäelle on kasautunut mittavasti murheita ja ihmisten aikaan saamia ikävyyksiä,en taida olla ihan väärässä...

    • hulluKylä

      Yksi ns:kylähullu riivaa kyläyhteisöä . Jokainen kylä kokee joskus sosialitoimen tuottaman katastrofin .

    • Avohoidonpotilaatonyes

      Meuhuuta kuuluu aina toisinaan, mutta on tässä kulmilla toinenkin laitoshoitoa tarvitseva mieshenkilö, joka aina toisinaan saa kohtauksia: hakkaa seiniä ja sillon kun intaantuu huutamaan nii kuuluu varmaan toivakkaan asti.

      • Epäileväinen

        Mistä työ tiedätte milloin joku tarvitsee laitoshoitoa? Onko kylä täynnä lääkäreitä vmv?


    • töihinsiitä

      tuleeko se akka yötöist kun se huutelee öisin siellä vaiko muuten vaan
      ja sergeille vinkki menen takaisin viroon töitä tekemään ja siellä on sulle naisia riittämiin

      • yxsosiaalipummi

        Ei kai ne virolaiset naiset tänne suomeen sankoin joukoin tulisi jos virolaiset miehet olisivat fiksuja ja töitä tekeviä. Kuka sen Sergein siellä huolisi kun ei huoli täälläkään. Sitä paitsi kuka sitten ex rouva Been kanssa olisi on/off suhteessa vuodesta toiseen =) Mistä löytyisi kunnantalon keisarille uusi vedätettävä. Liian paljon ongelmia tulisi jo herra Bee poistuisi keskuudestamme.


    • 43terrrttrtr

      kyllä tänne virolaisia hoikkia naisia saa tulla, ne erottaa jo kaukaa omista möhömaha ikuisista laihduttajista
      mopo keulii jo pelkästä ajatuksesta

      • hahhaaaa

        Leivonmäen miehethän ne ovatkin hyvä kroppaisia komistuksia...


    • lheghjk

      Ketjun alkuperäiseen aiheeseen, eihän mies pahannäköinen ole. Hengaa vaan sellaisten ihmisten kanssa, ettei voi ihan viisas olla...

    • Kyllästynyt_tuuliaan

      Helppohan tässä on läheisten niskaan vierittää tuulian ongelmia, suomen laki ei vaan salli kenenkään hoitaa aikuista ihmistä pakkohoitoon, ellei se todistettavasti oo vaaraks itelleen tai muille. Haitta ja vaara taasen ei oo sama asia.

      Tämän kesän on kyseisen prinsessan meno ollu niin korkeelentosta, että voisi kuvitella jopa jonkinasteista psykoosia, mutta kun ei terapeutilleen ongelmia myönnä suuremmassa mittakaavassa, eikä apua enempää halua koska on vaan AITO ja REHELLINEN JA AVOIN oma itsensä ja ONNELLINEN aleksi rään ( :'D ) kanssa, on kaikki aika voimattomia tekemään mitään hänen auttamiseksi.

      Kyllähän se varmasti monia häiritsee, että kylällä kulkee yötäpäivää epävireinen radio, jolla on volumekin juuttunut ääriasentoonsa lapsille sopimaton kielenkäyttö samalla äänenvoimakkuudella. Tuulia itse ei näe käytöksessään mitään väärää, vaan kaikki muut ovat ottaneet hänet silmätikukseen ja muiden tulisi sopeutua hänen avoimuuteensa. Poliisien soittaminen on aivan turhaa, koska kylähullu ei ole tärkeysjärjestyksessä aivan ensimmäisenä, on tuulia jo ehtinyt kotiinsa tai johonkin muulle puolen suomea ennen kun poliisit edes saapuisivat.

      Tulee tuuliasta nykyään mieleen aivan muumijakso, jossa niiskuneiti tällin saatuaan kuvitteli olevansa prinsessa. Se kuitenkin on lasten piirretty, eikä 35 vuotiaan naisen todellinen elämä.

    • mieskonmäki

      no onko sitä emätintä nyt ollut jaossa ja on se liukasta

    • TuulinenTuulia

      Mee katja muualle huutelee!...!

    • teijuli

      358417265989

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe