Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

voiko 50v paksuksi tulla?

mumie

Eli syön primolut 10mg 10pvää kuussa.Ja tyhjennysvuoto sitten.Kysyn että voinko vielä tulla paksuksi jos mies laskee sisääni?Emme käytä muuta kuin keskeytettyä juttua,mutta vuodon jälkeen annan sisälle laskea.MITÄ mieltä? Gynekaan ei osannut varmaa sanoa,korkeintaan että munasolut ovat hiipumassa,ultrassa oli . olen kohta 51v,vuodot tulevat primojen kanssa.

6

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luulistonikäisentietävän

      no kokeile tuletko raskaaksi.Jos tulet niin aina voi tehdä abortin.

    • rupsahtaneet_solut

      Itse olen 42 ja ollut ilman kunnollista ehkäisyä jo 7 vuotta. Ei yhtään alkanutta raskautta. Hedelmällisyys alenee 30 ikävuoden jälkeen ja romahtaa 40 ikävuoden jälkeen. On jo kohtuullisen harvinaista tulla raskaaksi luonnonmukaisesti yli 40-vuotiaana, äärimmäisen harvinaista yli 50-vuotiaana. Tämä on lähes tuulesta heitetty arvio, mutta sanotaan, että hedelmällisyydestäsi voisi olla jäljellä ehkä 0,1 - 1 %. Eli raskaaksi tulemattomuuden todennäköisyys olisi 99 - 99,9 %. Epätodennäköistä, mutta mahdollista tulla raskaaksi.

      Munasolut ovat yhtä vanhoja kuin nainen itse, ne eivät uusiudu. Iän myötä keskenmenon riskikin kasvaa, ja mahdollisesti hedelmöitynyt munasolu ei ehkä lainkaan kiinnity kohtuun. Tai normaalia raskaudelle tarpeellista keltarauhasta ei kehity munasarjaan, jolloin raskauskaan ei voi jatkua. Ajatelkaa nyt hyvät ihmiset. 50-vuotias rupsahtanut sukusolu, josta pitäisi kasvaa pieni ja freshi vauva? Jo pelkkänä ajatuksena absurdi.

      • vaarallista.tekstiä

        EI kaikki ole yhtä hedelmättömiä kuin sinä. Yleinen harhaluulo joka on johtanut yli nelikymppisten naisten aborttien määrän kasvuun.


    • wanhuus

      jep,kiitos hyvästä kommentistasi,keltarauahsta syön pillerimuodossa sen jo hiipuessa 4v sitten.Lääkärit vaan ainan sanoo että niinkauan kuin vuotoa ilmenee,saattaa olla mahis paksuuntua-mutta en jaksa oikein enää uskoa..

      • oefidldskf

        Onhan se erittäin epätodennäköistä, mutta mistä sitä tietää? Parillakin tutulla on viidenkympin korvilla syntynyt iltatähti, kun kaikki on sitten kuitenkin osunut kohdalleen...


    • Olen49v

      Olen 49 vuotias ja mies on aina saanut laueta sisääni, se kuuluu asiaan En ole ikinä pihistellyt sen suhteen, ehkäisystä on aina huolehdittu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe