Dallas, Texas 12-23.9.2016 apuaaaa

Lilimarlene1987

Moikka

Elämäni eka usa-reissu edessä, ja muutama asia mietityttää. dallasiin vie tie (mies töissä aamusta iltaan joten olen melko lailla yksin) ja ois kiva tietää esim. Takseista, hinnoista yms kun ymmärtääkseni kaupunkiin matkaa hotellilta bussilla 55min. Yksin joutunen liikkumaan, kielitaito suht hyvä. Vähän vaan jännittää tällee nuorena naisena et miten käy. Ajokorttia ei ole. Onko ihan itsemurhaa ottaa se taksi hotellilta keskustaan ja mitähän tuommoinen tunnin matka kustantaa. Tai bussilla keskustaan mut takas taksilla? Kaikkea saa kertoa mitä mieleen tulee dallasista, kiitollisin mielin otan vastaan

4

<50

  Vastaukset

  • Tullaan bussilla Greyhound-Atlantasta 22 pv aamulla. Levätään päivä ja illalla jatketaan Amarillon kautta Albuquerqueen. Ollaan vanhoja kuukauden kiertelijöitä tutuissa ja sukulaisissa käydään. Ja huono kielitaito. Mulla kolmas kerta valtoihin sukuloimaan.
   Bussi on hyvä kulkuväline, kun ottaa reiteistä selvää. Taksi voi nyhtää hintaa liikaa.
   Kyllä puhuva pärjää!

   • Kiitos 😊 ehkä minä rohkenen sitten myös eikä mua sarjamurhata


  • Ja vielä, edellisellä kerralla tultiin Mexicosta kotiinpäin bussilla Dallasiin, eikä tiedetty mitään mistään paikan busseista edes. Kyselemällä löytyi pysäkki, joka oli lentokentälle vieväön rein varrella. Ei ollut rahastusta bussissa, vaan olisi pitänut olla valmis kortti/tiketti. Kuski sanoi vain että ei haittaa, istukaa alas, ja niin mentiin kentälle. Se pari kymppiä jäi taskuun! Siis hanki joku elektroniseen lukijaan tarkoitettu sarja/ viikko/kuukausilippu. Kysy miten ja mistä saa.

  • Niin sitä taaperrettiin Dallasissa päivä, ja sitten jatkettiin Albuquerqueen. Luulen, että tuon aloituksen kirjoittaja kipitti kylällä ohitseni, koska puhui kaverilleen suomea?
   En viitsinyt häiritä. Sitten käytiin J. F. Kennedyn muistomerkillä kuluttamassa aikaa ja myöhemmin kokkipoika etsi asiakasta, ja kun ei löytänyt kysyi haluammeko ilmaisen aterian! Tottakai se kävi Thank You!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   157
   7944
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   70
   2697