Huolestunut

Hätääntynyt

Hei, minulla on ollut noin 4 päivää kovin inhottava olo. Alapääni on punertava ja sitä kirvelee esim. kun olen käynyt vessassa ja pyyhin. Noin kuukausi sitten olin sukupuoliyhdynnässä ja emme käyttäneet kondomia. Kuukautiset meinasivat myöhästyä, mutta raskaustestin mukaan en ollut ainakaan raskaana. Eniten nyt huolettaa tuo ärtyneisyys ja kirvely.
Mitään hajua mikä olisi kyseessä?

4

77

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • testitunnistaa

   voi olla virtsatietulehdus tai sukupuolitauti. Testeillä selviää, mutta lääkäriin on mentävä. Koululääkäri tai terveyskeskuslääkäri.

  • doctorh

   Kyllä tuo joltain sukupuolitaudilta vaikuttaisi.

  • käylääkärissä

   Voi olla hiiva

  • täti_tomera

   Hiiva tuli mieleen. Ehkä et ollut riittävän kostea, ja paikat ärtyivät siksi? Jotkut saavat myös virtsatieinfektion seksistä. Ja toki perinteiset sukupuolitaudit ovat mahdollisia.

   Mene sukupuolitautien polille. Mielestäni joka kunnan pitää järjestää jollain tapaa ko. poli (eli voi olla terveyskeskuksen yhteydessä pikkupaikassa tai oma erillinen yksikkö isommassa kaupungissa). Sukupuolitautien poli voi arvioida senkin, onko jokin muu kyseessä. Perustaudit on silti hyvä testata, koska voivat olla oireettominakin pitkään ja sitten aiheuttaa mm. lapsettomuutta pitkällä aikavälillä. Toki voit mennä ihan terveyskeskus lääkäriinkin tai yksityiselle gynekologille (jos sinulla on varaa maksaa kaikki tutkimukset itse).

   Ehkäisy pitäisi hoitaa myös kuntoon. Mieleeni tuli sekin vaihtoehto, jos soitat ensin ehkäisyneuvolaan? En tiedä, ottavatko siellä tulehdusnäytteitä, mutta sinulla olisi todellista tarvetta käydä myös siellä. Abortti ei ole mukava juttu, se kannattaa välttää ajoissa.

   Aikuinen ihminen on vastuullinen myös silloin, kun kyseessä on ehkä "nolo" asia. Kondominkäyttöä on pystyttävä vaatimaan satunnaisessa suhteessa. Vaikka satunnaiskumppani olisi tuttukin (sinulla ei ole mitään todellisia takeita hänen muista suhteistaan).

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   201
   1545
  2. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   50
   1357
  3. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   1189
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   77
   1187
  5. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   124
   1162
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   28
   944
  7. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   253
   852
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   104
   744
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   43
   739
  10. Sille Rakkaudelle joka on tarkoitettu

   Meijän on pakko yrittää kun muita vaihtoehtoja ei ole. Eikä sitä voi jättää tekemättä.
   Rakkaus ja rakastaminen
   83
   653
  Aihe