Vankikarkuri piileskeli Kokkolassa!

Hyvää_Venetsialaista

Poliisikoira nappasi vankilasta karanneen henkilön piiloutuneena puskiin Kokkolassa viime yönä. Saanko kysyä, siis tuolla kaduilla piilotteli ties kuinka vaarallinen vanki ja se epäilty raiskaajakin on vapaana, niin mitä vielä on odotettavissa olemmeko turvassa edes Venetsialaisina??
http://www.kp24.fi/uutiset/Default.aspx?newsid=419031

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jurppiipahoin

      Koko keissi kuulostaa lähinnä epäonnistuneelta vitsiltä. Minkä takia yleisöä ei oltu varoitettu vankilasta karanneesta tyypistä emminä ainakaan ole huomannut mistään uutisista, että kukaan olisi edes karannut. :((

      • reliisikoirapox

        Aika tyypillistä häh, koko juttu pyritään lakaseen maton alle jollain nakilla. Ei mitään mut ois ne voinu kertoo kuin pahoin poliisikoira raateli sitä joroa.


    • SuuriYleisö

      Vai oli poliisioperaation tynkää yöllä taas Kokkolassa. No kertokaapas missä asuinalueella tämä episodi sattui?

    • avoin.vanki
      • Tuomitun-Kohtalo

        Öhöm kaikki vankilaan tuomitut ovat rikollisia ymmärräthän sinä sen...


      • Noniinviisastelija
        Tuomitun-Kohtalo kirjoitti:

        Öhöm kaikki vankilaan tuomitut ovat rikollisia ymmärräthän sinä sen...

        Koittaisit itse ymmärtää:
        http://www.seinajoensanomat.fi/artikkeli/171182-syyttomille-vangeille-ja-tuomituille-maksettu-lahes-12-miljoonaa-euroa


    • KokkolanTOSIrealisti

      Saatanan uteliaat paskiaiset ja pissiäiset. Pitäkää turpanne kiinni. Mitä vittua se teille kuuluu. Tuo typerä uutisten kopiointi tälle sivustolle on loputtava. Saatana kun samat asiat kuulee radiosta, ja on luettavissa lehdistä. Tämä sairas kopioija on saatettava kuriin. Esitys on jo lähtenyt ylläpidolle. Joten pian häiriköinti loppuu, hah...

      • NYTRIITTÄÄ

        Painu vittuun saatanan hullu tältä palstalta rääkymästä voi jumaliste mikä vajakki. Ala läiskimään hoitoon äläkä käytä jatkuvasti alkuperäisen KokkolanTOSIRealistin nimimerkkiä muunneltuna mielisairaisiin tarkoituksiisi tai hankin syytteet niskaasi!!!!!!!!


    • pjghpsjrg

      Turvasprayt ja kättäpidempää mukaan kaupungille

      • Venetsialaisissa

        Ehdottaisin sinulle, että jätät kättäpidemmän kotiin, ettet joudu itse vankilaan toki laillista apteekeissa myytävää turvasuihketta voi pitää mukana, kunhan muistat olla käyttämättä sitä väärin.


    • koivuhaksa

      Moikkelis koikkelis. Huhumylly pyörii raakana Koivuhaas muistatte varmaan Isojärven rivitalon puukkotappajan vetikö veri kotikonnuille vai mitä huhua?

      • molemmattappoivat

        Anteeksi kysymykseni kaupunkilaisena tarkoitatko miestä vai naista?


    • Alkatrazzi

      Järkyttävää en olisi voinut kuvitellakaan sitten Nikita Fougantinen vankilapaon jälkeen. Miten ihmeessä vanki voi päästä pakoon piilottiko joku pullapitkoon rautasahan terän ja kyssä teki lakanasta köyden ?

    • NaakkapuistonNipa

      Hyväkö tää vankilapako tehtiin selväksi meille paikkakuntalaisille heti Venetsialaisina eikä vasta parin päivän päästä niinkö tavallisesti. Nyt olis hyvä miettiä yhden, jos toisenkin mitä väkivaltaisuuksisia on odotettavissa lauantaina, koska silloin kaikki ovat perinteisesti päissään ja kärtyisiä.

    • Ylä_Femmat

      Hekotuttaa niin, ettei tiedä miten päin olisi. Hih turvat meni tukkoon. :))

    • ihme-houdiini

      Mistä vankilasta kyseinen henkilö oli karannut ja voiko siihen luottaa, että moinen kalterisankari pysyy edes Kokkolan poliislaitoksen putkassa?

      • Jdkdkdk

        Vaarallisista vankikarkureista on yleensä uutisoitu ja kerrottu missä pain arvellaan liikuskelevan. Tämä tapaus siis lienee jokin pikkurötöstelijä tms vähemmän vaaralliseksi katsottu. Että äläpä ny sinäkään ihan housuihis pasko.


      • kahalekarkuri

        Kerran yks jössi joutu putkareissulle poliisimaijassa mut perillä ne hokas et takakontti oli tyhyjä aika pöhölöä eiks je : )


    • vartiopäällikkö

      Kaveri oli sakkovanki, poistui avovankilasta, ei tarvinnut käysiä, lähti litomaan peltohommista. Ei vaarallinen, liikennesakkoja maksamatta, siksi koirakin sai vain yhden nakin.
      Taas tyhjästä paljon melua...

      • LomaVanki

        Ei maksamattomista sakoista joudu vankilaan onhan ne yrittäneet saada uutta lakia läpi mutta ei ole ottanut tuulta alleen. Epäilen, että joku paikallinen puukottaja jätti palaamatta lomilta vankilaan.


      • Harmiton_tyyppi
        LomaVanki kirjoitti:

        Ei maksamattomista sakoista joudu vankilaan onhan ne yrittäneet saada uutta lakia läpi mutta ei ole ottanut tuulta alleen. Epäilen, että joku paikallinen puukottaja jätti palaamatta lomilta vankilaan.

        Joka tapauksessa joku harmiton talousrikollinen se vain oli. Suomen vankiloista ja etenkin avovankiloista karkaa porukkaa päivittäin, mutta vain vaarallisista murhamiehistä tiedotetaan medialle. Tällä tuskin lienee edes mikään uusi rötös ollut mielessä, kunhan vain halusi nähdä ne kuuluisat Kokkolan Venetsialaiset.


    • konnunsuon-kuokkijat

      Tummanvihreä helikopteri on lentänyt matalalla jo pari päivää Kokkolan ympäristössä ja ihmiset ovat kovasti miettineet mitä se lentää täällä. Tietääkseni helikoptereita käytetään myös karanneiden vankien etsinnöissä, joten liekö täällä vielä toinenkin vanki piilottelemassa puskien suojassa.

      • natottaako

        Naton koptereita on...ei hätää.


    • hyväkö_huomasivat

      Saatto se vanki olla esim. joku, joka meinas tehdä vasikan kans tilit selväks mitä se olis muuten pusikossa kytänny. Oli muuten reipas poliisikoira niitä kiitetään aivan liian vähän vaikka pistävät henkensä alttiiks immeisten ja poliisien puolesta vaarallisessa rikollisjahdissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe