Fantasiaroolipeli Untamed!

Untamedrpg

" Tuuli puhuu kuusikossa, susi ulvoo kuutamossa.
Aukoo suurta suutaan, alkaa kuulle huutaa:
Saduksi sua ennen luulin, todeksi sen eilen kuulin.
Raketit on valjastettu, sinutkin on paljastettu. "

K18 - Untamed on suunnattu aikuispelaajille, joten roolipeli saattaa sisältää asioita, jotka eivät sovi perheen pienimmille.

Untamed on vuonna 2016 perustettu fantasiaroolipeli, jota pelataan chatissa.

Roolipeliin on otettu vaikutteita suunnasta jos toisestakin, liittyen tavallisiin susiin, kuin myös ihmissusiin. Muun muassa mytologiaa, historiaa ja kansantaruja. Tarinaa on väritetty myös yliluonnollisilla voimilla, joita susien on mahdollista käyttää - tasoittaaksemme tilannetta sodassa.

Kuten tekstistä ja youtube videosta voi jo aavistella, pelin juoni pyörii vahvasti kahden eri lajin sotaisassa historiassa, jossa väkivallalta, epätoivoisilta rakkaustarinoilta ja harmillisilta kuolematapauksilta ei vältytä.

Pelin asetelma ei ole hyvät vs. pahat, sillä molemmat, niin sudet kuin ihmiset ovat osallistuneet jollain tavoin historiankirjoissa kerrottavaan vääryyteen, mutta uskovat vain toisen osapuolen olleen se pahin. Molemmista pelattavista hahmoista löytyvät positiiviset ja negatiiviset puolensa, legendansa sekä uskomuksensa.

Tervetuloa! (http://untamedrpg.webs.com/)

2

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kelelmulth

      Juoni on pyörähtänyt käyntiin. Rolvsson suvun arvostettu alfa, Leiknir on menehtynyt viime yönä. Alfan paikan perii Leiknirin oma poika, Ikharus Rolvsson. Poika on kuitenkin elänyt lähes koko lyhyen ikänsä ihmisten kanssa, naamioituneena kukkakauppiaaksi. Miten Rolvssonit voisivat ikinä seurata ja kunnioittaa koko sukunsa häpeäpilkkua? Asioita mutkistaa Irlantiin saapunut valloittaja Fergus - joka haaveilee voittavansa Rolvssoneiden alfan ja toimia näiden johtajana. Susien keskuudessa liikkuukin nyt huhu, että Ferguksen kannattajat tulevat saamaan vapaan elämän ja nousevat koko maan hallitsijoiksi! Ihmiset kihisevät myös raivosta, on tapahtunut murha Ydinkylässä! 07/11/2016

      http://untamedrpg.com/
      Tervetuloa tutustumaan Untamed fantasiaroolipeliin!

    • Kelelmulth

      Aivan alussa, Untamed keskittyi juoneltaan ainoastaan kahden eri lajin, ihmisten ja susien sotaisaan historiaan. Siitä olemme kehittyneet lyhyessä ajassa hyvin nopeasti. Nykyään roolipeli on muuttunut pitkälle pelaajavetoiseksi, tarjoten jokaiselle uudelle liittyjälle erilaisia vaihtoehtoja lähteä kehittämään hahmoaan ja luomaan oma juonenpätkänsä muiden sekaan. Unohtamatta kuitenkaan alkuperäistä asetelmaa. Joskus myös ylläpito osallistuu tapahtumien kulkuun.

      Pelimaailmakin on saanut suuria muutoksia. Sen sijaan että vain susilla olisi muodonmuutoksen kykynsä lisäksi muitakin yliluonnollisia voimia, voivat nyt ihmishahmotkin loihtia. Muinaiset Jumalatkin ovat osallistuneet kuolevaisten elämään tavalla tai toisella, aiheuttaen draamaa ja kauhua hahmojen keskuuteen. Muun muassa yksi niistä tuhosi koko pelialueen metsäpalolla, toi pakenevien sielujen keskuuteen salaperäisiä ja tappavia tauteja. Lopuksi jäädyttäen koko paikan lumimyrskyn turvin.

      Tiivistettynä Untamed tarjoaa pelaajilleen ja heidän hahmoilleen draamaa, epätoivoisia rakkaustarinoita, kauhua ja väkivaltaa, yliluonnollisia voimia sekä suuria tapahtumia.

      Untamed on uudistunut ja muuttunut paljon alkutekijöistään. Tervetuloa innokkaat roolipelaajat! :)

      http://untamedrpg.com/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe