naapurin hoitaja osa 2

pirunpesä

Kun Tanja oli mitannut eilen penikseni ja lutkuttanut sitä hetken. Yritin aloittaa aamun normaalisti mutta tuo seksikäs vartaloinen hoitaja tunkeutui väkisin mieleen.

join kahvin kävin tupakalla ja ajattelin että lähden kävellen. Kun saavuin sovittuun aikaan näin tanjan istuvan terassilla kumi catsuit päällä ja se sama tissi imuri lypsämässä hänen rintojaan ,moikkasin ja kysyin koska aloitamme.

Tanja katsoi hetken johon totesi että voimmehan kyllä aloittaa mutta unohdin eilen mitata peniksen lepotila-orgasmi välisen ajan mutta tehdään se nyt.

Hän otti kaiteelta sekunttikellon ja aukaisi sepaluksen puvustaan, jolloi riisuin housut jalastani ja asettuin Tanjan eteen jolloin tanja antoi merkin jolloin aloin runkaamaan ja erektion saatuani aloitin panemaan Tanjaa eikä kauvan kestänyt kun sain orgasmin ja lankesin tanjan sisään.

4,72 minuuttia Tanja otti vihkon ja kirjasi sen ylös,sen tehtyään Tanja käski minun tulla mukaan.

Tulin pakostakin kun Tanja veti minua perässään spermaisesta peniksestä vetäen, hän käski mennä huoneensa hoitopöydälle valmiiksi maate kun hän käy hoitamassa pari asiaa.

Asetuin makaamaan pöydälle, hetken odotettuani Tanja saapui myös huoneeseen hänellä oli toisessa kädessä ns ministerin laukku ja toisessa hän kantoi kannu lypsykonetta.

Tanja asetti laukun huoneensa pöydän päälle ja lypsykoneen hoitopöydän viereiselle pöydälle, todeten että eiköhän ruveta aloittelemaan kunhan Sari saapuu.

Ennen kuin sain sanottua tuohon mitään Tanja ehti ensin, illalla kun soittelin naapurin Sarille hän valitti että heidänkin perheensä lähti Islantiin lomalle ja itsellä ei aika kulu.

Tanja olikin pientä palkkiota vastaan pyytänyt Saria apu hoitajaksi, ja hän oli suostunut pian oveen koputettiinkin ja ovesta astui sisään yhtä seksikäs kuin Tanja.

Sarilla oli myös päällään sairaanhoitajan puku sari totesikin että jokos nää olet valmistellut minut tutkimus kuntoon, Tanja kertoi että aloitamme homman sillä että sari ottaa hanskat käteensä ja voitelee peniksen liukuvoiteella niin hän asettaa pojan kiinni tuoliin.

Sari alkoi hieroa liukuvoidetta penikseeni jolloin tanja veti minun nilkoista kiinni tuolin jalkoihin haarat levälleen sitten mahan ympäri yksi iso vyö ja lopuksi kädet tuolin niska tuen taakse.

Sen jälkeen Tanja laittoi minulle suurenkaan sitten penis renkaan, sitten Tanja ja Sari vaihtoi hanskat asettivat suoja maskit kasvoillensa. Sari kytki lypsykoneen alipaine letkun kopressorin liittimeen.

Sitten Tanja ruuttasi liukuvoidetta lypsy tutin sisään ja asetti penikseni lypsykoneeseen samalla Sari liimasi electrodi lätkiä palloihini ja sisä reisiini ja viimein Rautaisen dildon anukseeni johon hän asetti sähkö johdon joka kytkettiin shokkeja antavaan koneeseen, sitte Tanja otti ja käynnisti sekä lypsy koneen että shokki koneen jota hän Sarin käski käyttää.

Lypsyn alettua Tanja orgasmiani odotellessa laittoi verenpaine mittarin käteeni ja syke mittarin toiseen käteeni ja istahti viereiselle pöydälle kirjaamaan mittareitten tuloksia ylös, Sari istahti vierelleni kysyen miltä tuntuu ja joko on orgasmi lähellä.

Jotta voin alkaa antamaan sähköä orgasmien nopeuttamiseksi, vastasin että ihanan tuntoista kun kone imee ja hieroo lypsäessään.

Mutta alkaa tuntua siltä että piitää alkaa valmistautua orgasmiin, Sari ei reagoinut mulla kuin otti kädestä kiinni ja silloi tunsin ensimmäisen sähkö iskun se tuntui kuin jokin olisi rillannut penistä.

Mutta pian sain vähän isomman iskun se alkoi tuntua vähän vähemmän, pian sain orgasminkin penis sylki spermaa niin rajusti että sitä valui lypsy tutin ja penikseni välistä ulos.

Terskani oli hetken hieman turra mutta pian aloin odottamaan uutta orgasmia ja sähkö iskuja, Sari kysyi Tanjalta että otetasiinko pornovideo.

Tanja katsoi hetken saria todeten että otetaan vielä hetken aikaa spermaa. Ja pidetään pieni tauko niin voin hakea video kameran.

Mutta lypsykone imi minua vielä 7 orkun verran sitten penikseni oli niin turta että kone sammutettiin ja minut irroitettiin tuolista, Tanja ja Sari heittivät maskit ja hanskat roskiin ja antoivat minulle aamutakin.

Lähdimme pihalle tupakille, ja Tanja kertoi että otamme sinulta pallot tyhjiksi sitten aloitamme huomenna uudet tutkimukset. Jatkuu

0

464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        20
        1303
      2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        7
        1272
      3. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        5
        1186
      4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        2
        1184
      5. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        1
        1163
      6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        1
        1161
      7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        42
        1157
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        2
        1154
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        3
        1129
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        2
        1120
      Aihe