Opelin maahantuoja on ala-arvoinen

vaihtoautoksi

Meillä on kaksi Opelia. Toisesta alkoi jakoketju pitää hakkaavaa ääntä 30tkm ajettuna, mutta Länsi-Auton mielestä ääntely on ominaisuus. Kyllä. Mittautin muualla öljynpaineet ja siellä osaavalla korjaamolla selvisi, että nokka-akselin pukeista kaksi oli löystynyt ja siellä vaiva poistui. GM kuittasi asian vittuilulla.

23

3425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skeidat

      Otahan lääkkeesi ja äkkiä...jopa sun kissasi häpee sua...kaiken maailman kekkuleita sitä näköjään onkin! !

      • tidänsen

        Luuseri oot. hävettääkö ? oon iha varmaa nainu sun tytärtäs !


    • pahastisanottu

      Tuskin ovat vittuilleet. Vittuiluhan on sitä kun naiset laskee paljain persein alas pärekatolta.

    • hiilikaivos

      Vinku inkkarit hutiloineet liukkari hihnallaa?

      • löpreil

        Ei kannata pärnäsellä huollossa käyttää,maahantuoja korvaa vain merkkiliikkeen huollossa käytetyt autot.takuu loppuu pärnäsellä heti.


    • Perseilyn_uhri

      Taitaa olla takuut samanlaista perseilyä kaikilla merkeillä. Tästä on jo muutama vuosi aikaa, mutta uutukaisessa Tojotassani oli kaksi erilaista moottoriongelmaa. Uuden takuu oli voimassa. Tojota-liikkeissä alkoi pallottelu siitä kenen kuuluisi korjata vika. Eräässä Tojota-liikkeessä kysyttiin onko Tojotalla ajettu kaupunkiajoa. On => moottori on karstoittunut (alle 10 tkm uudesta). Tojotat ilmeisesti eivät kestä kaupunkiajoa.

      VikoJEN olemassaolo ensin topakasti kiistettiin ja valehdeltiin ummet ja lammet. Sattumoisin en ole mikään marjanpoimija ja vierihoidossa asentajia ja huoltoneuvojia puhutellessa vikojen olemassaolo myönnettiin. Myyjä-liikkeen mielestä korjaaminen kuuluu asuinpaikkakunnan Tojota-liikkeelle. Asuinpaikkakunnan liikkeen mukaan myyjä-liikkeelle. Tojota-asiakkaalle ilmeisesti ei sallittua vaihtaa paikkakuntaa takuun raukeamisen uhalla.

      Vian aiheuttajaa ei koskaan löydetty. Itse piti etsiä ja korjata. Asiakas jätettiin lehdelle soittelemaan vaikka uuden takuu oli voimassa. Autoliikkeillä oli intressi käyttää korjausvastarintaan loputtomasti aikaa, mutta vian korjaaminen ei kiinnostanut. Maahantuojan neuvo tilanteeseen oli että "Kokeile jotain toista Tojota-huoltoa". Näin Tojota toimi takuuasioissa.

      • voe_voe_voe

        No eikö tullut missään vaiheessa mieleen ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen? Tuommonen asia olisi hoitunut jo paikan päällä kun olisi ilmoittanut autoliikkeessä, että laittakaa autoni kuntoon tai kellojen alla tavataan. Ihme tumpeloita ootte.


    • tosipettynytlaatuun

      Jos tuo on totta niin minulla on samanlaista oiretta. Vm. 2015. Jakoketju tms. ronksuttaa bensakoneeksi tosi rumasti tyhjäkäynnillä. Juuri Länsiauto ei ole kiinnostunut tutkimaan vaan sanottiin: kyllä kojetauluun syttyy joku punainen valo jos moottorissa on jokin vika. Anna mennä vaan. Toivottavasti räjähtää kunnolla takuuaikana, että tulee maahantuojalle kalliiksi. Viimeinen opel.

      • muitaonolemassa

        Itselläni on ihan erilaiset kokemukset opelin huollon ja takuun toiminnasta. Ehkä se vika on tuossa mainitsemassasi yrityksessä.


      • osuiongelmakäsiin

        No missä liikkeessä Sinua kuunneltiin? Länsiauton työnvastaanotossa ei perse enää nouse penkistä. Autoa ei lähdetä edes kuuntelemaan...

        Harmittaa kun minä typerä olen elättänyt tuota firmaa jo 70-luvulta tai varmaan ihan tuon firman alusta asti useamman Saabin kanssa.

        Kyllä tässä on varmaan takana se, että maahantuoja ei taida osallistua kuluihin ja jälleenmyyjillä on joku niin iso oma osuus takuutöissä että ne eivät kiinnosta yhtään. Yritetään käännyttää muualle ja väsyttää ongelma-autojen uhrit takuuajan ohi. Niin haluton Länsiauto on Opelin kanssa.


    • Helvetinooppeli

      Ei enää ikinä ooppelia.

    • Onkomikäänkunnossa

      Seitsemän vuoden kokemus Vectrasta eikä ikinä ollut mitään ongelmia!

      Kitisijöille vinkki että vika luultavasti löytyy ratin ja selkänojan välistä.

      • Anonyymi

        Juu itellä 2007 vectra automaatti 1.9 cdti punisella i:llä
        Työnnelty 400tkm. Käy ja kukkuu ilman isoja ongelmia.
        Perus huolloilla menty. Sit taas löytyy 2016 Astra K
        Bi turtbo diesel. Ja viat ratin ja penkin välissä alkoi 20tkm kohdalla kytkimen painelaakeri. Nyt 220tkm ja kytkin ja vauhtipyörä sökönä. Autoon on vaihdettu vaihdelaatikon kannakke kahteen otteesewn, kun menee itsekseen poikki.
        Voimansiirtopuolella paljon ongelmia ikäisekseen autoon.
        Eli helvetisti on ratin ja penkin bäliin tullut ongelmia tämän yhden Opelin kohdalla. Läsäksi on ollut Omega ja Kadet. Ko merkiltä molemmilla mentiin puoli miljoonaa kilometriä, ennen ku kori loppu.


    • Todellapettynyt

      Oma kokemus, ei ikinä autoa Länsi-autosta, eikä ikinä mitään GM autoa - huomattavasti mukavampaa elämää. Jos mikä tahansa voi mennä pieleen, niin ainakin Länsi-auto todistaa sen olevan mahdollista. Varaat huollon ja viet auton, voi voi emme ole saanet tarvittavia osia, tuo joku toinen kerta. Näin on käynyt itselleni kaksi kertaa kahden vuoden aikana, lista tyytymättömyydestä olisi aika pitkä, mutta ei maksa vaivaa kirjoitella kaikkia kokemuksia.

      Toki se on asiakkaan vika kun ei ymmärrä viedä autoaa jonnekin muualle, jatkossa vien. Ilmeisesti firmojen autojen huollot tuottavat riittävästi, muista ei tarvitse välittää.

    • suohonopeli

      GM on paskaa.

    • todettua

      GM on totista paskaa. Olen samaa mieltä edelllisen kirjoittajan kanssa.

      • syksytulloo

        Samaa mieltä kuin kaksi edellistä mutta eri asiasta.


    • Neveropel

      Minullakin on todella ikävä kokemus GM-Finlandin eli maahantuojan ylimielisestä toiminnasta. Tilasin uuden Opelin eräästä Opel liikkeestä, mutta sitten kun auto tuli, niin autoa ei myytykään sovittuun hintaan. Myyjälle oli ilmeisesti tullut virhe kauppoja tehdessä ja oli luvannut auton ilmeisesti liian halvalla. Aivan käsittämätön juttu siis ettei autoa todellakaan suostunut myymään sovittuun hintaan. En voinut muuta kuin valittaa maahantuojalle, mutta siellä oltiin kesälomalla ja vastaus tuli vasta muutaman viikon päästä. Eli maahantuojalla on varaa pitää parhaaseen autonmyyntiaikaan asiakaspalvelu suljettuna. Täysin käsittämätöntä mielestäni. Siinä vaiheessa kun vastaus tuli, niin olin jo tehnyt kaupat toisen merkkisestä autosta. Kysyin kuitenkin ystävällisesti, että jos haluaisivat minut mahdollisesti Opel-asiakkaaksi tulevaisuudessa, niin voisivatko seuraavan Opelin kohdalla antaa maahantuojalta ekstra alennuksen, jos siis vielä surkeesta kokemuksesta huolimatta harkitsisin Opelia. Maahantuojaa ei kiinnostanut luvata mitään vaikka asiaa yritin pitkämielisesti kysyä uudestaankin ja sanoin vielä etten huonosta kokemuksesta kerro eteenpäin, jos he osoittavat edes jotain hyvityshalua. Päinvastoin maahantuoja lakkasi vastaamasta yhtään mitään. Minulle ei jäänyt siis muuta vaihtoehtoa kuin päätös siitä ettei ikinä Opelia enkä ikinä suosittele merkkiä kenellekään vaan päinvastoin kerron eteenpäin tätä käsittämättömän huonoa ja ylimielistä palvelua. Sinänsä harmi, sillä Opel on ihan hyvä auto nykyään. Ilmeisesti Opelin nousukiito on ollut nyt liian kovaa ja se on tehnyt maahantuojastakin ylimielisen eikä yksittäinen asiakas kiinnosta paskan vertaa. No olen jo saanut ainakin yhden Opelia harkinneen kaverinkin päätymään samaan merkkiin kuin itsekin, joten ovat nyt sitten menettäneet jo ainakin kaksi asiakasta. Se on hyvä alku :)

    • opeli

      Länsiauto on minunkin kohdallani ehdottomasti huonoinin autokauppa jossa olen asioinut.Enää en käy.

    • Oooooooss

      GM:stä ja Rintajuoposta samanlaisia kokemuksia. Oikeastaan rikollisia. Harmi, kun muuten auto ihan Ok, ei vaan kestä.

      • pj45

        opel ei kylläkään ole GM vaan PSA


    • vittumainen.mies

      Mulla olis hyvä konsti millä saa nöyryyttä myyjiin, on meinaan testattu. Vie kauppa siihen pisteeseen että on allekirjoitusta vaille, sitten kylmästi perut koko jutun ja sanot vaikka että mikähän vitun aivopieru idea tääkin oli, siis vain silloin jos myyjä on mulkku ja ylimielinen, ei tietenkään kivoille myyjille tälläisiä källejä. Mut niinku vedätä ihan surutta ja tinkaa ihan vitusti joka asiasta, etsi autosta kaikkea sellaista mihin voit vedota että emmä nyt oikeen tiiä et uskaltaako kun on tuokin ja tuo...toimii hyvin ja hinnat tippuu. Parhaiten toimii silloin jos on hankalasti myytävä auto, niistä ne haluaa päästä eroon hinnalla millä hyvänsä, mutta ei niitä ole pakko ostaa vaikka kaupasta neuvotteleekin pitkään, mutta heruttaa heruttaa, esitä tietty että sun on pakko saada se kiesi ja nopeesti, ilman sitä et ole poistumassa, silti lähdet omalla vanhalla autolla, voit ehkä vielä soitella myöhemmin ja kertoa kuinka tulit katumapäälle että vieläkö se lähtis samaan rahaan ja saisko renkaat kaupanpäälle, mulla yhestä autosta lähti jotain 5 tonnii hinnasta tällä konstilla, enkä silti ostanu, se ylimielinen myyjä veti melkosen kyrvän otsaan :)

      • kuvitella.saa

        Tokkopa olet oikeasti koskaan autoa ostanut.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1927
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1589
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1539
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1487
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1435
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1380
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1337
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1246
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1167
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1118
    Aihe