Totaaliyhärille kaveria

Catrin79

Moikka. Olen 6v tyttösen totaaliyksinhuoltaja. Odotinkin hänet jo yksin. Asumme tällä hetkellä Keuruulla. Etelä-suomesta olemme kotoisin, jonne palaamme jossain kohtaa.
Arkemme rullaa omissa uomissaan ja olemme ihan onnellinen tavallinen perhe. Minä en polta eikä viinakaan vaan maistu. Meillä on myös 1 koira, jonka myötä tulee ulkoilua ja samoiltua metsissä paljon.
Arkeen kaipaisin lähinnä aikuista juttuseuraa.
Toiseen totaaliyksinhuoltajaan olisi kiva tutustua. Mutta ei tarvitse olla yhäri.

30

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiyksinhuoltajille

      lapsella on isäkin:) Lapsen vanhempia ovat isä ja äiti;
      ei yksin äiti tai isä. Miten se menikään...vastuunkanto
      ja päätöksenteko pidetään yhtenäisenä, myönteiset
      ja läheiset ihmissuhteet erityisesti lapsen ja hänen vanhempansa välillä.

    • ololjlo

      Heips, minä en ole (enää) yh, koska minulla on jo muutaman vuoden ollut uusperhe, ja asunkin hyvin kaukana sinusta.

      Sellainen pisti vain silmään, kun kirjoitit että palaatte jossain vaiheessa kotiseudullesi. Miksi? Veikkaan että koska lapsellasi on perheessä vain sinut, niin muut ihmissuhteet (kaverit, opet, naapurit...) ovat hänelle hyvin tärkeitä ylläpitää suhteellisen pysyvinä. Voisitko ajatella, ettet rikkoisi lapsen elinpiiriä, vaan pysyisitte siellä tulevaisuudessakin? Toki itse tiedät varmasti hyvin lapsesi toiveet, mutta ainakin omille lapsilleni pelkästään muutto saman paikkakunnan sisällä 2 vuotta sitten oli suuri muutos. Ja heillä sentään monet kaverit yms pysyivät samoina.

    • Äitienpuolesta

      Hyvä Catrin, en ole minäkään sopiva kaveriksi asuessani kaukana sinusta totaalisen yksin kahden vähän isomman lapsen, koiran ja kissan kanssa (en siis olekaan ihan yksin!). Minusta on tosi hyvä, että suunnittelet muuttoa lähemmäksi kotiseutusi ja mahdollisia sukulaisia siellä! Se on hyvä asia teille molemmille. Minä olen sen verran vanhempi vanhempi, että omaa elämää ennen exää ja lapsia ja heidän kanssaan on jo sen verran paljon, etten osannut perheen kanssa muuttaa lähemmäksi omaa sukua (lapsuudenperhettä) kun exäkin oli vielä kuvioissa. Sen olen nyt eronneena huomannut, että veri on vettä sakeampaa ja oma suku on se joka kulkee mukana, alusta loppuun saakka. Kannattaa vaalia läheisyyttä heidän ja kotiseutunsa kanssa, kavereita ja opettajia löytyy kyllä sieltäkin! Hyvää elämää teille💕

    • Äitienpuolesta

      Ps. Olen todella väsynyt totaaliyhäri, jota en ollut silloin kun lapseni olivat 6. Siksikin kannustan muuttamaan lähelle "omiaan", sillä jokainen vuosi yksinäisenä vanhempana ilman ruuanlaitto- tiskaus- mitä kaikkia vuoroja voi ollakaan ilman yhtään lepopäivää vuodessa on todella väsyttävää, jota jaksaa vain jos on onni olla terve.

      • ISIENPUOLESTA

        Mitäs olet yksinhuoltaja; LAPSELLA ON ISÄKIN
        Lapsen vanhempia ovat isä ja äiti; ei yksin äiti tai isä. Miten se lainsäädäntö menikään ja lapsen etu... vastuunkanto ja päätöksenteko pidetään
        yhtenäisenä, myönteiset ja läheiset ihmissuhteet erityisesti lapsen ja hänen vanhempansa välillä.


      • Äitienpuolesta

        Vastaan nyt ehtiessäni sinulle isä, että olen totaaliyh-äiti koska isä ei halunnut isän pestiä, joka minusta olisi pitänyt olla samanlainen ainakin suurinpiirtein kuin äidin pesti. En estänyt lasteni isää olemasta lastensa kanssa mutta en voinut siihen myöskään pakottaa vaikka sitäkin tuli yritettyä. Onnea sinulle ja lapsillesi, joilla on isä, toivottavasti kohtelet hyvin myös heidän äitiään (lastesi parhaaksi sekin)


    • allinen

      En ymmärrä näitä vastauksia täällä... Olen itse eronnut aikoinaan miehestä, jonka kanssa elämä oli helvettiä. Ehkä siinä elämänvaiheessa oli se hyöty, että opin arvostamaan ihan tavallista ja mutkatonta arkea. Minun mielestäni elämä yh-äitinä on todella vapaata, helppoa, yksinkertaista... Ei tarvitse miettiä mitä pelottava puoliso seuraavaksi sanoo tai tekee. Ja saa tehdä itsenäisiä päätöksiä. Eikä tarvitse pelätä henkistä tai fyysistä väkivaltaa. Saa nauraa vapaasti, saa pitää hauskaa lasten kanssa.

      Minulla on kaksi lasta, 6v ja 9v, eron aikaan olivat 1v ja 4v. Ainakin tähän saakka en ole kaivannut mitään tukiverkostoja arjen hoitoon. Pari hassua kertaa on ollut lapsenvahti MLL:n kautta tai joku ystävä. Näitä kertoja harvoin. Nyt lapset on niin isojakin jo, että ovat tosi paljon kavereiden luona, kirjastossa, ja pärjäävät yksin kotonakin jos vaikka lähden kaupassa käymään.

      Ystäviä toki kaikki kaipaavat. Niitä minulla on. Eivät tosin yh-äitejä yhtä lukuunottamatta, vaan lähinnä perheellisiä naisia ja yksi sinkku joka vielä etsii sopivaa kumppania. En ole kokenut että juuri yh-äitiys olisi asia, joka vain yhdistäisi.

      Minun perheeni asuu n. 700 km päässä. Meillä on hyvät välit ja tapaamme 2-3 kertaa vuodessa, ja tuona aikana saan toki myös apua lastenhoitoon. Isovanhemmat ovat hyvin innokkaita lasten kanssa olemaan. Se apu muutaman kerran vuodessa on kyllä riittänyt minulle.

      Ja onhan sitä ihan omaa aikaa joka ikinen ilta klo 20.30-22, kun lapset nukkuvat. Toisinaan tulee jopa tylsää! =D Ja nyt tosiaan kun nuorempikin on 6v, niin omaa aikaa on liikaakin. Tuntuu että lapsilla on niin paljon kavereita, että täytyy rajoittaa kavereiden kanssa oloa, ettei tule lapsia ikävä.=D

      Tarkoitukseni ei ole vähätellä niitä, jotka ovat kokeneet yh-vanhemmuuden raskaana. En voi tietää teidän syitä, teidän taivalta tai teidän haasteita. Haluan kuitenkin muistuttaa, ettei elämää kannata liikaa stressata. Jos itse ja lapset ovat turvassa, niin kannattaa vain nauttia.

    • siisvieraannuttaminenjat

      Mitäs olet yksinhuoltaja; LAPSELLA ON ISÄKIN
      Lapsen vanhempia ovat isä ja äiti; ei yksin äiti
      tai isä. Miten se lainsäädäntö menikään ja lapsen
      etu... vastuunkanto ja päätöksenteko pidetään
      yhtenäisenä, myönteiset ja läheiset ihmissuhteet
      erityisesti lapsen ja hänen vanhempansa välillä.
      Ymmärretty; LAPSEN ETU ON YHTEISHUOLTO JA
      LAPSEN ASUMINEN TASAVERTAISESTI MOLEMMILLA
      VANHEMMILLAAN, SIIS ISÄN JA ÄIDIN YHTEIS-
      HUOLLOSSA ASUEN TASAVERTAISESTI MOLEMMILLA VANHEMMILLAAN. ELATUSAPUA EI SUORITETA KUMPAANKAAN SUUNTAAN. YMMÄRRETTY?

      • Jooniinoli

        Niin, mutta isä on väkivaltainen ja vankilassa, miten se sitte hoidetaan tai äiti on kuollut, hautuumaalleko se lapsi viedään hoitoon??????


      • ääriseimerkki
        Jooniinoli kirjoitti:

        Niin, mutta isä on väkivaltainen ja vankilassa, miten se sitte hoidetaan tai äiti on kuollut, hautuumaalleko se lapsi viedään hoitoon??????

        ei tainnut edellisen ja sitä edellisen vastaajan lapsen isä hautuumalla mm. Raision kaupungin perättömin "viranomais"lausumin, selvityksin lapsen olosuhteista..


      • eikämuuten
        ääriseimerkki kirjoitti:

        ei tainnut edellisen ja sitä edellisen vastaajan lapsen isä hautuumalla mm. Raision kaupungin perättömin "viranomais"lausumin, selvityksin lapsen olosuhteista..

        vankilassa ja/ tai väkivaltainen.. ja vaikka isä/ äiti olisikin ei estä lapsen huoltajuutta, tapaamisoikeutta


      • psiepoi

        Niin vankilaan tai väkivaltaisen etävanhemman kanssa järjestetään valvottuja tapaamisia. Ne eivät kuitenkaan voi yleensä olla muutamaa tuntia pidempiä pätkiä. Eivät siis varsinaisesti helpota kovin paljoa pääsääntöisesti hoitovastuuta kantavan vanhemman arkea.


      • eikämuuten
        psiepoi kirjoitti:

        Niin vankilaan tai väkivaltaisen etävanhemman kanssa järjestetään valvottuja tapaamisia. Ne eivät kuitenkaan voi yleensä olla muutamaa tuntia pidempiä pätkiä. Eivät siis varsinaisesti helpota kovin paljoa pääsääntöisesti hoitovastuuta kantavan vanhemman arkea.

        Niin vankilaan tai väkivaltaisen "lastensuojelu viranomaisten" ja "lähiäiti"vanhemman kanssa järjestetään valvottuja tapaamisia. Lapsen
        väkivaltaa on myös lapsen tarkoitushakuinen vieraannuttaminen, manipulaatio ym. paskan-
        jauhanta lapsen toisesta vanhemmasta/ lapsen huoltajuudesta, tapaamisoikeudesta, koulu-
        tiedosta, nimiasiasta ym. Ne eivät kuitenkaan
        voi yleensä olla muutamaa tuntia pidempiä pätkiä.
        Eivät siis varsinaisesti helpota kovin paljoa pääsääntöisesti hoitovastuuta kantavan vanhemman,
        siis lapsen oman isän/ lapsen oikean huoltajan arkea.


    • Tsemppiä

      Ap, älä välitä. Eivät ymmärrä. Kaikki isät eivät tiedä olevansa isiä tai eivät halua olla isiä. On siis pakko kasvattaa yksin. Sain juuri lapseni maailmalle. Aina totaali-yh. Huomasin 10v kuluttua ettei mulla ollut ollut koskaan vapaapäivää.. muuta vain lähelle kotiapaikkakuntaa kun lapsi ei ole vielä koulussa.. olo helpompaa ja tiedät ns nurkat. Pääset itsekin välillä rentoutumaan. .

      • EItsemppiä

        Ap, välitä vaan.. Kyllä ISÄT ymmärtävät; toisin kuin äidit tarkoitushakuisina "yksinhuoltajina" ja sairaat, katkerat
        "viranomaiset" perättömin lausumin, selvityksin lapsen olosuhteista mm. tuoomioistuimessa. Kaikki ÄIDIT eivät tiedä olevansa ÄITEJÄ tai eivät halua olla OIKEASTI ÄITEJÄ vieraannuttaessaan, manipuloidessaan omat rakkaat yhteiset lapset tarkoitushakuisesti pois omasta isästään, isovanhemmistaan, suvustaan perättömin "viranomais" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista, vastoin mitä oikeasti on tapahtunut, lastenvalvojalla oikeasti vanhempien kesken yhdessä sovittu ja erityisesti mitä oikeasti omat lapset ja "viran-omaiset" omassa selvitystyössään äidille oma-aloittei sesti lapsen edun mukaisena lausuneet, suosittaneet eli yhteishuolto ja lapsen laajat tapaamisoikeudet, lapsen asuminen myös omalla isällään oman isänsä huollossa ja hoidossa; ilman tarkoitushakuista elatusta ja äidin tarkoi tushakusta "yksinhuoltoa". EI OLE SIIS PAKKO KASVAT TAA YKSIN; ÄLÄ NYT SAATANA PASKAA JAUHA!!!


      • Raisionmieshoitoon
        EItsemppiä kirjoitti:

        Ap, välitä vaan.. Kyllä ISÄT ymmärtävät; toisin kuin äidit tarkoitushakuisina "yksinhuoltajina" ja sairaat, katkerat
        "viranomaiset" perättömin lausumin, selvityksin lapsen olosuhteista mm. tuoomioistuimessa. Kaikki ÄIDIT eivät tiedä olevansa ÄITEJÄ tai eivät halua olla OIKEASTI ÄITEJÄ vieraannuttaessaan, manipuloidessaan omat rakkaat yhteiset lapset tarkoitushakuisesti pois omasta isästään, isovanhemmistaan, suvustaan perättömin "viranomais" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista, vastoin mitä oikeasti on tapahtunut, lastenvalvojalla oikeasti vanhempien kesken yhdessä sovittu ja erityisesti mitä oikeasti omat lapset ja "viran-omaiset" omassa selvitystyössään äidille oma-aloittei sesti lapsen edun mukaisena lausuneet, suosittaneet eli yhteishuolto ja lapsen laajat tapaamisoikeudet, lapsen asuminen myös omalla isällään oman isänsä huollossa ja hoidossa; ilman tarkoitushakuista elatusta ja äidin tarkoi tushakusta "yksinhuoltoa". EI OLE SIIS PAKKO KASVAT TAA YKSIN; ÄLÄ NYT SAATANA PASKAA JAUHA!!!

        Sä Raision möykkääjä olet ikävä esimerkki siitä miten huonossa jamassa mielenterveydeltään sairaiden ihmisten hoito nykyään on.


      • Äitienpuolesta

        Samaa mieltä. Raision mies, olet katkeroitunut ehkä syystäkin, mutta netissä räyhääminen ei tee itsellenikään hyvää, hae keskusteluapua jostain niin saat elämäsi taas raiteilleen ja iloisen mielen, pois vihaisuuden itsestäsi.


      • Raisionsossuhoitoon
        Raisionmieshoitoon kirjoitti:

        Sä Raision möykkääjä olet ikävä esimerkki siitä miten huonossa jamassa mielenterveydeltään sairaiden ihmisten hoito nykyään on.

        Sä Raision vieraannuttajaäiti ja sairas möykkääjä sossu olette todella ikäviä esimerkkijä siitä miten huonossa jamassa lasten huoltoa, tapaamisoikeutta koskevien asioiden käsittely ja mielenterveydeltään sairaiden lastensuojelu "ihmisten" hoito nykyään on.


      • ISIENPUOLESTA
        Äitienpuolesta kirjoitti:

        Samaa mieltä. Raision mies, olet katkeroitunut ehkä syystäkin, mutta netissä räyhääminen ei tee itsellenikään hyvää, hae keskusteluapua jostain niin saat elämäsi taas raiteilleen ja iloisen mielen, pois vihaisuuden itsestäsi.

        Elämäni on raiteillaan; toisin kuin lasteni äidillä ja Raision kaupungin "lastensuojeluviranomaisilla" perättömin lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista. En ole katkeroitunut; samaa ei
        kuitenkaan voi sanoa lasteni äidistä ja Raision kaupungin "viranomaisista" harrastaessaan jo 10 vuoden ajan isään kohdistuvaa tarkoitushakuista huoltokiusaamista perättömin "viranomais" selvityksin, lausumin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista valehdellessaan omat ja lapsen lausunnot, toiveet lapsen asumisesta osittain myös omalla isällään oman isänsä huollossa ja hoidossa. Kerroppas mistä haen sitä keskusteluapua Raision "viranomaisten" kieltäytyessä noudattamasta mm. "valvovan viranomaisen"/ aluehallintoviranomaisen päätöstä keskusteluajan järjestämisestä lapsen huoltoa, asumista/ tapaamisoikeutta, koulutietoja, nimiasiaa ym. koskevassa asiassa? Raision kaupungin "lastensuojeluviranomaisten" kieltäytyessä kaikista keskusteluista mm. sairaanhoitopiirin sosiaali-työntekijän, psykologin ym. ammattilaisten kanssa lasteni olosuhteista, koska äiti ei halua. Saan heti iloisen mielen saadessani olla lasteni huoltaja ja lapsilleni lasteni toiveen mukaisen tapaamisoikeuden eli asumisen myös omalla isällään. Aiemmassa vies tissä totesit; "Onnea sinulle ja lapsillesi, joilla on isä, toivottavasti kohtelet hyvin myös heidän äitiään (lastesi parhaaksi sekin)" Toki kohtelen hyvin; koska
        Raision kaupungin "viranomaiset" ja lasteni äiti kohte levat lapsiani ja minua hyvin?


    • eiyksinhuoltajille

      lapsella on isäkin:) Lapsen vanhempia ovat isä ja äiti;
      ei yksin äiti tai isä. Miten se menikään...vastuunkanto
      ja päätöksenteko pidetään yhtenäisenä, myönteiset
      ja läheiset ihmissuhteet erityisesti lapsen ja hänen vanhempansa välillä..

      • Miem

        Kerroppa ihan omin sanoin miten vastuuta jaetaan käytännössä jollei toinen halua olla missää muodossa osana lapsen elämää ! Ja miten taakkaa jaetaan jos toinen vanhempi ei yksinkertaisesti suostu ottamaan lastaan luokseen edes tunniksi... ...niin silloin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin totaaliyksinhuoltajuus (tietysti joku kiusaaja haluaa yhteishuoltoa jotta pystyisi estämään lapsen passin saantia vaikka ei ole tekemisessä lapsen kanssa).


      • eiyksinhuoltajille
        Miem kirjoitti:

        Kerroppa ihan omin sanoin miten vastuuta jaetaan käytännössä jollei toinen halua olla missää muodossa osana lapsen elämää ! Ja miten taakkaa jaetaan jos toinen vanhempi ei yksinkertaisesti suostu ottamaan lastaan luokseen edes tunniksi... ...niin silloin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin totaaliyksinhuoltajuus (tietysti joku kiusaaja haluaa yhteishuoltoa jotta pystyisi estämään lapsen passin saantia vaikka ei ole tekemisessä lapsen kanssa).

        Kerroppa ihan omin sanoin miten vastuuta jaetaan käytännössä, jollei toisen anneta olla missää muo
        dossa osana lapsen elämää, lastensa huoltajana ja
        isänä säilyttäen lapsen oikeudet omaan isäänsä?
        Ja miten taakkaa jaetaan kun toinen vanhempi ja
        Raision kaupungin sairaat "viranomaiset" valehtele
        vat lapsen olosuhteet tuomioistuimessa perättömin lausumin, selvityksin vastoin mitä oikeasti on tapah
        tunut ja lapset, "viranomaiset" oikeasti selvitystyös
        sään oma-aloitteisesti äidille lausuneet eli yhteis
        huolto ja lapsen laajat tapaamisoikeudet, lapsen asuminen myös omalla isällään oman isänsä huollos
        sa ja hoidossa. Toinen vanhempi ja sairaat, luonne-häiriöiset "viranomaiset" ei yksinkertaisesti suostu antamaan lasta ISÄN luokse edes tunniksi.. niin
        silloin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin YHTEISHUOLTO
        JA VUOROASUMINEN (tietysti joku kiusaaja haluaa tarkoitushakuista "yksinhuoltoa" perättömin "viran-omais" selvityksin, lausumin lapsen olosuhteista,
        jotta pystyisi vieraannuttamaan lapset omasta isäs-
        tään, isovanhremmistaan, suvustaan laittaessaan
        lapsen yhteystiedot salaisiksi, vaihtaessaan lapsen
        nimen uuden aviopuolisonsa nimiin lapsen tahdon vastaisesti estäessään lapsen passin saannin ja lap
        sen oikeudet/ asumisen, tapaamiset myös omaan isäänsä)


      • Miem
        eiyksinhuoltajille kirjoitti:

        Kerroppa ihan omin sanoin miten vastuuta jaetaan käytännössä, jollei toisen anneta olla missää muo
        dossa osana lapsen elämää, lastensa huoltajana ja
        isänä säilyttäen lapsen oikeudet omaan isäänsä?
        Ja miten taakkaa jaetaan kun toinen vanhempi ja
        Raision kaupungin sairaat "viranomaiset" valehtele
        vat lapsen olosuhteet tuomioistuimessa perättömin lausumin, selvityksin vastoin mitä oikeasti on tapah
        tunut ja lapset, "viranomaiset" oikeasti selvitystyös
        sään oma-aloitteisesti äidille lausuneet eli yhteis
        huolto ja lapsen laajat tapaamisoikeudet, lapsen asuminen myös omalla isällään oman isänsä huollos
        sa ja hoidossa. Toinen vanhempi ja sairaat, luonne-häiriöiset "viranomaiset" ei yksinkertaisesti suostu antamaan lasta ISÄN luokse edes tunniksi.. niin
        silloin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin YHTEISHUOLTO
        JA VUOROASUMINEN (tietysti joku kiusaaja haluaa tarkoitushakuista "yksinhuoltoa" perättömin "viran-omais" selvityksin, lausumin lapsen olosuhteista,
        jotta pystyisi vieraannuttamaan lapset omasta isäs-
        tään, isovanhremmistaan, suvustaan laittaessaan
        lapsen yhteystiedot salaisiksi, vaihtaessaan lapsen
        nimen uuden aviopuolisonsa nimiin lapsen tahdon vastaisesti estäessään lapsen passin saannin ja lap
        sen oikeudet/ asumisen, tapaamiset myös omaan isäänsä)

        Älä jaksa tuota mantraasi ! JA KERRO OIKEESTI JOLLEI TOINEN VANHEMMISTA HALUA TODELLAKAAN OLLA LAPSENSA KANSSA TEKEMISISSÄ .... ....vai oliko kysymys vaikea käsittää äläkä nyt rupea mitään diba daabaa raision kaupungista selittämään vaan vastaa mitä kysytään !!!!


      • eiyksinhuoltajille
        Miem kirjoitti:

        Älä jaksa tuota mantraasi ! JA KERRO OIKEESTI JOLLEI TOINEN VANHEMMISTA HALUA TODELLAKAAN OLLA LAPSENSA KANSSA TEKEMISISSÄ .... ....vai oliko kysymys vaikea käsittää äläkä nyt rupea mitään diba daabaa raision kaupungista selittämään vaan vastaa mitä kysytään !!!!

        Älä jaksa tuota mantraasi ! JA KERRO OIKEESTI omin sanoin miten vastuuta jaetaan käytännössä, jollei
        toisen anneta olla missää muodossa osana lapsen elämää, lastensa huoltajana ja isänä säilyttäen lapsen oikeudet omaan isäänsä? VAI OLIKO KYSYMYS VAIKEA
        KÄSITTÄÄ.. Ja miten taakkaa jaetaan kun toinen vanhempi ja Raision kaupungin sairaat "viranomaiset" valehtelevat lapsen olosuhteet tuomioistuimessa perättömin lausumin, selvityksin vastoin mitä oikeasti
        on tapahtunut ja lapset, "viranomaiset" oikeasti selvitystyössään oma-aloitteisesti äidille lausuneet eli yhteishuolto ja lapsen laajat tapaamisoikeudet, lapsen asuminen myös omalla isällään oman isänsä huollossa j
        a hoidossa. Toinen vanhempi ja sairaat, luonnehäiriöiset "viranomaiset" ei yksinkertaisesti suostu antamaan lasta ISÄN luokse edes tunniksi.. niin silloin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin YHTEISHUOLTO JA VUOROASUMINEN (tietysti joku kiusaaja haluaa tarkoitushakuista "yksin-huoltoa" perättömin "viranomais" selvityksin, lausumin lapsen olosuhteista, jotta pystyisi vieraannuttamaan lapset omasta isästään, isovanhremmistaan, suvustaan laittaessaan lapsen yhteystiedot salaisiksi, vaihtaessaan lapsen nimen uuden aviopuolisonsa nimiin lapsen tahdon vastaisesti estäessään lapsen passin saannin ja lapsen oikeudet/ asumisen, tapaamiset myös omaan isäänsä)
        äläkä nyt rupea mitään diba daabaa Raision kaupungista ja sen sairaista "lastensuojeluviranomaisista" selittä-mään vaan vastaa mitä kysytään !!!!


      • Raisionmöykkääjähoitoon
        eiyksinhuoltajille kirjoitti:

        Älä jaksa tuota mantraasi ! JA KERRO OIKEESTI omin sanoin miten vastuuta jaetaan käytännössä, jollei
        toisen anneta olla missää muodossa osana lapsen elämää, lastensa huoltajana ja isänä säilyttäen lapsen oikeudet omaan isäänsä? VAI OLIKO KYSYMYS VAIKEA
        KÄSITTÄÄ.. Ja miten taakkaa jaetaan kun toinen vanhempi ja Raision kaupungin sairaat "viranomaiset" valehtelevat lapsen olosuhteet tuomioistuimessa perättömin lausumin, selvityksin vastoin mitä oikeasti
        on tapahtunut ja lapset, "viranomaiset" oikeasti selvitystyössään oma-aloitteisesti äidille lausuneet eli yhteishuolto ja lapsen laajat tapaamisoikeudet, lapsen asuminen myös omalla isällään oman isänsä huollossa j
        a hoidossa. Toinen vanhempi ja sairaat, luonnehäiriöiset "viranomaiset" ei yksinkertaisesti suostu antamaan lasta ISÄN luokse edes tunniksi.. niin silloin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin YHTEISHUOLTO JA VUOROASUMINEN (tietysti joku kiusaaja haluaa tarkoitushakuista "yksin-huoltoa" perättömin "viranomais" selvityksin, lausumin lapsen olosuhteista, jotta pystyisi vieraannuttamaan lapset omasta isästään, isovanhremmistaan, suvustaan laittaessaan lapsen yhteystiedot salaisiksi, vaihtaessaan lapsen nimen uuden aviopuolisonsa nimiin lapsen tahdon vastaisesti estäessään lapsen passin saannin ja lapsen oikeudet/ asumisen, tapaamiset myös omaan isäänsä)
        äläkä nyt rupea mitään diba daabaa Raision kaupungista ja sen sairaista "lastensuojeluviranomaisista" selittä-mään vaan vastaa mitä kysytään !!!!

        Raision öykkämöykkääjältä on ihan turha kysyä yhtään mitään, saati odottaa vastausta. Taidot riittävät vain toisten kommenttien kopiointiin.


      • Miem
        Raisionmöykkääjähoitoon kirjoitti:

        Raision öykkämöykkääjältä on ihan turha kysyä yhtään mitään, saati odottaa vastausta. Taidot riittävät vain toisten kommenttien kopiointiin.

        Kertoo paljon miksi huoltajuus on äidillä eikä ole mahdollisuutta tavata lapsiaan


      • nimimerkk
        Raisionmöykkääjähoitoon kirjoitti:

        Raision öykkämöykkääjältä on ihan turha kysyä yhtään mitään, saati odottaa vastausta. Taidot riittävät vain toisten kommenttien kopiointiin.

        "Raisionmöykkääjähoitoon"; tältä nimimerkiltä on ihan turha kysyä yhtään mitään, saati odottaa mitään asiallista vastausta. Taidot kun riittävät ainoastaan toisten kommenttien kopiointiin ja lasten tarkoitus hakuisen "viranomais" vieraannuttamisen puolustuk seen perättömin "viranomais" lausumin, selvityksin lapsen olosuhteista.


      • oikaisuuuuu
        Miem kirjoitti:

        Kertoo paljon miksi huoltajuus on äidillä eikä ole mahdollisuutta tavata lapsiaan

        Kertoo paljon "viranomais" sairaudesta; miksi
        lasten "huoltajuus" on yksin äidillä eivätkä lapset halua itse käyttää liian vähäisiä tapaamisoikeuksia Raision kaupungin antaessa perättömän lausuman, selvityksen tuomioistuimessa lapsen olosuhteista vieraannuttaessaan lapsia tarkoitushakuisesti vuosikausia oamsta isästään yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa viranomaissairaudessa.


    • Äitienpuolesta

      Toivottavasti ap on jo löytänyt kaipaamansa ystävän eikä lue enää tätä ketjua, joka on suistunut pois raiteiltaan. Kipeä aihe. Lohduksi joillekuille, että tuskin on kovin monta totaaliyh-äitiä, jotka eivät toivoisi lapsilleen isää elämäänsä, isänpäivän lähestyessä isänkaipuu aina konkretisoituu meilläkin....

      • ISIENPUOLESTA

        Toivottavasti ap ei ole löytänyt kaipaamaansa ystävää ilman lapsen yhteishuoltoa. Kipeä aihe. Sairaita "viran-omaisia" suomessa ja Raiison kaupungissa. Isänpäivän lähestyessä lapsen kaipuu aina konkretisoi tuu meilläkin, isässä ja isovanhemmissa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1510
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1267
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      120
      1227
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1166
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1024
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      82
      823
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      765
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      762
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      380
      738
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      696
    Aihe