Vähän tarkkuutta "tukiaisten" maksuun, hyvä Kela

spenttisenttinen

Suoraan sanoen minua on pitkään ärsyttänyt nämä ns. "loiset", jotka hakevat kaikenlaisia etuuksia, kuten esim. "asumistuki". Vuokralaiseni sai asumistukea, muttei maksanut vuokraa. Eipä tuo liiemmin vastannut puheluihin. Eleli vaan asunnossani kuin "poro pellossa" työttömyyskorvausten, asumistuen, toimeentulotuen ja pimeän pyykinpesu-bisneksen voimin. Käräjöinnin jälkeen äijä lähti pihalle. Vähän siitä jäi itellekin kuluja, ja kohonnut verenpaine. Nykyään entinen vuokralaiseni asustaa mustalaisten siivellä ja etsii vuokra-asuntoa. Arvatenkin hän ei itse ilmoita asiasta Kelaan, tai sosiaalitoimistoon. Nauttii vaan edelleen riemurinnoin kaikista eduista, mitä valtiolta saa. Eivätkä ne taatusti mene siihen tarkoitukseen kuin on myönnetty.

Ehdotan, että täst edes Kelatoimisto tarkistaa näiden henkilöiden tilanteet ainakin kerran kuussa (mieluummin siinä puolen kuun paikkeilla). Tuntuu varmaan hullulta ajatukselta, mutta eipä paljon hymyilytä, kun verotus nousee koko ajan, ja "loiset" elävät normaalin, rehellisen työssäkäyvän ihmisen verorahoilla. Tässäkin olisi ihan hyvä vinkki, ettei menisi verorahat aina väärään tarkoitukseen sitä mukaa, kun Suomen valtion velka jo muutenkin nousee ihan tarpeeksi.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyt_pallo_huomenna_ope

      Lapseni koululla ei ole varaa ostaa liikuntaan välineeksi jalkapalloa.

      Raha kiertää varmasti ministeriön näkemyksen perusteela paremmin yhteiskuntaa palvelevasti, kun se päätyy lähikuppilan kaljaan, tai rahansiirtona Afrikkan tai jollekin lähi-idän solulle.

      • L-opettaja

        Pallojen ostamisesta pitää tehdä projekti.


      • Häpee

        Miksi et itse osta sitä palloa?
        Oletko muka niin köyhä?


    • rgegrrg

      Ai kun työtön antoi rahat Kreikkaan ?

      • aktivoiskansaa

        asumis tuki pitää poistaa se ei ole kuin tulon siirtoa vuokraajille. näkis aikamonta pelleä kuutamonkin kun pihalla yönsä vittäs. siinä vois tulla ihan töihin menokin mieleen. kaikkien etu on kun tuki poistetaan


    • trtrrth

      Ei tuo työpaikkoja sekään. Paviaani. Suomes sitä paitsi on nytkin 7000 asunnotonta eikä niitä pitäs olla tälläsesä maassa yhtään. Työnnä sä ne tonnin vuokrat hanuriis. Niitä kukaan ei maksa.

    • Tyhmyydestä_sakotetaan

      Aloittaja voi itse tehdä ilmoituksen Kelaan ja Toimeentulotukiyksikköön vuokrasuhteen päättymisestä. Olisi voinut jo vuokrasuhteen kestäessä esittää vaatimuksen, että asumistuki maksetaan tuensaajan sijasta vuokranantajalle.

    • xbvcfd

      Ap. wittutttaa kun elätti miestä ja mies jätti..that..is.

    • Voimatontunnollinen

      Jos vuokralainen ei hoida vuokraansa, niin ei se paljon vaivaa tee soittaa Kelaan ja ilmoittaa ettei vuokria ole hoidettu.
      Sanon tämän ihan vuokralaisena :)

      Minulle esim. on suunnaton apu se reilu 200€ asumistuki vajaa 500€ tyydyttävä kuntoiseen pikkukaksioon(otin eron jälk.halvimman mahdollisen minkä sain, yksiöt täälpäin ovat kalliimpia). Pitkäaikaissairaana kun kukaan ei huoli töihin eikä leikkausten välissä juuri voimia olisikaan.. Hengissä olen vielä, pahoitteluni siitä. Sossusta en saa latiakaan.
      Saampahan lääkkeet, joista osa ei-kelakorv.piirissä ostettua.

      Ne, jotka eivät hoida velvoitteitaan kuten vuokranmaksua pilaavat muidenkin "maineen". :/

    • rahanreikiä-löytyy

      Kyllä kuntien pitäisi järjestää edullisia asuntoja niin runsaasti, että se kattaisi tarpeen. Minusta on kohtuutonta, että menee asumistuet yksityisten asuntosijoittajien taskuun. Ne ovat niitä kalliita verorahoja, joita me itsekukin maksamme niska limassa. Jos niillä on vielä se vaikutus, että nostaa yleistä vuokratasoa, niin senkin puolesta ne olisi laitettava minimiin. Sijoittajien ahneus kostautuu.

      Tällaisen vuokralaisen pitäisi tyytyä asumaan kunnan vuokrataloissa, joka tukia kaipaa. Yksityiseltä vuokraava maksakoon vuokransa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9656
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2827
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      165
      2597
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1806
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1633
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      12
      1493
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe