Tampere vs muut kauppakorkeat

Helpppp

Siis, onko se Tampereen kauppakorkea ihan erilainen ku nuo muut? Koska mitä nyt monesta paikkaa kuullut niin "ei se edes Oo oikee kauppis". Itse haluaisin juurikin Tampereelle hakea koska rakastan sitä kaupunkia mutta onko siellä sitten huonommat etenemis mahdollisuudet kuin esim Turussa?:DD
Elikkä oisko joku joka vois Vähä valaista tästä Tampereen erilaisuudesta. Että jos ei Oo aivan sitä tarkkaa linjaa ja tietoa pääaineesta yms niin kannattaako hakea sitten johonkin muualle kuin Tampereelle? (Ku siis eikö pääainekin pitäs tietää jo heti tampereel?)

10

7301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jojocsdkcops

      Minäkin oon miettinyt juurikin samaa asiaa...

    • aallonkylteri

      Tampereen kauppis on samassa tiedekunnassa kuin hallintotieteet...

    • TurunOpiskelija

      Määki aikanani mietin että uskaltaako sinne Tampereelle hakea ku niin monen suusta kuullut että on erilainen kuin muut, nimikekin on eri kuin muilla (JKK) niimpä jätin sitte menemättä Tampereelle ja suuntasin kohti Turkua. Suosittelen.

    • Aka12

      Millä tavalla Tampere on erilainen kuin muut. Yhtälailla siellä voi opiskella laskista, kansista, markkinointia... Samat KTM:n paperit sieltä saa kuin muistakin kauppiksista Suomessa. Avaatko tätä erilaisuutta?

    • 6249

      Tampereella, kuten ymmärtääkseni muissakin kauppiksissa pääaine valitaan nykyään vasta opiskelujen alettua (kun peruskurssit käyty kaikista aineista). Vielä vuosia sitten Tampereelle piti tietää pääaine jo haettaessa. Näin ei kuitenkaan enää ole. Kannattaa ihan lukea niitä koulun omia sivuja. Siellä tämäkin lukee melkoisen selvästi. Onko siitä jotakin haittaa, että kauppis ja hallintotiede ovat saman organisaation alaisia (JKK)?. Johtamiskorkeakoulu = School of Management, joka on siis kansainvälisestä termistä käännetty suomennos. Nimi on erilainen, mutta onko sillä jotakin käytännön merkitystä?

    • SaravoPekkaPekka

      Tää on ihan omituisten otusten kerho älkäö tulko tänne

    • Tampereeee

      Itse ainakin olen tykännyt opiskella täällä. Koulu ja luentosalit ovat hyviä. Miinusta täytyy antaa eräistä luennoitsijoista joilta tuntuu puuttuvan esiintymys- ja puhetaidot. Rahoitustahan tampereella ei voi opiskella, mutta sen tilalla on kansainvälinen vakuutustoiminta ja riskienhallinta. Rahoituksesta kiinnostuneelle on opintoja tarjolla n. 60-80op edestä pankkioikeus kurssit yms.
      En näe, että JKK eroaa muista kauppiksista mitenkään. Poislukien rahoitus, kurssitarjonta on aikalailla samanlainen kuin muissakin kauppakorkeakouluissa.

      Kysy lisää jos kiinnostaa :)

    • Tampereenkauppisehkä

      Kiinnoistaisi enemmän tuo Tampereen kauppiksessa opiskelu, olen miettinyt hakevani sinne. Voisitko kertoa millainen ilmapiiri, opetuksen taso yhteishenki, mahd. työllistymismahdollisuudet siellä on? Pääsitko itse "helposti" sisään? Valmennuskurssi vai ei?

      • kuultuajakoettua

        Tampere kaupunkina on ihan jees ja yliopistokaupunkina mukava. Tampereen yliopistolla on omat ominaispiirteensä, niin on joka yliopistolla. Opintotarjonta on varmasti riittävä. Vain yhden pääaineen kai kuitenkin otat.

        Työllistymismahdollisuudet? Tarkoititko opiskeluaikaisia töitä vai työllistymistä tutkinnon jälkeen? Tampereen yliopistosta työllistytään yhtä hyvin tai huonosti kuin muualtakin. Se on itsestä kiinni. Ja siitä että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan.


      • Tampereeee

        Moro! En tiedä kommentoitko tohon mun ylenpään viestin, mutta vastaan kummiskin. Opetuksen taso vaihtelee vähä laidasta laitaan, mutta niin se taitaa olla muuallaki Suomessa. Työllistymys mahdollisuudet on varmaankin sielä kärkipäässä - onhan Tampere iso kaupunki. Ilmapiirissä ei ole mitään moitittavaa. Joo tokalla pääsin sisään, tais olla pari pts vaille täydet. Kävin hentusen molemmat kurssit, supermaster ja winner. Suosittelen enemmän tota winneriä, joka on siis se verkkokurssi jossa saa ihan samat materiaalit, mini- ja maxikokeet ku supermasterin kurssilla. Paikan päällä hentunen lukee oikeastaa suoraa kalvoja joten siitä en lähtis maksamaan noin tonnia lisää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1829
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe