Aihe

Tampere vs muut kauppakorkeat

Helpppp

Siis, onko se Tampereen kauppakorkea ihan erilainen ku nuo muut? Koska mitä nyt monesta paikkaa kuullut niin "ei se edes Oo oikee kauppis". Itse haluaisin juurikin Tampereelle hakea koska rakastan sitä kaupunkia mutta onko siellä sitten huonommat etenemis mahdollisuudet kuin esim Turussa?:DD
Elikkä oisko joku joka vois Vähä valaista tästä Tampereen erilaisuudesta. Että jos ei Oo aivan sitä tarkkaa linjaa ja tietoa pääaineesta yms niin kannattaako hakea sitten johonkin muualle kuin Tampereelle? (Ku siis eikö pääainekin pitäs tietää jo heti tampereel?)

10

1298

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jojocsdkcops

   Minäkin oon miettinyt juurikin samaa asiaa...

  • aallonkylteri

   Tampereen kauppis on samassa tiedekunnassa kuin hallintotieteet...

  • TurunOpiskelija

   Määki aikanani mietin että uskaltaako sinne Tampereelle hakea ku niin monen suusta kuullut että on erilainen kuin muut, nimikekin on eri kuin muilla (JKK) niimpä jätin sitte menemättä Tampereelle ja suuntasin kohti Turkua. Suosittelen.

  • Aka12

   Millä tavalla Tampere on erilainen kuin muut. Yhtälailla siellä voi opiskella laskista, kansista, markkinointia... Samat KTM:n paperit sieltä saa kuin muistakin kauppiksista Suomessa. Avaatko tätä erilaisuutta?

  • 6249

   Tampereella, kuten ymmärtääkseni muissakin kauppiksissa pääaine valitaan nykyään vasta opiskelujen alettua (kun peruskurssit käyty kaikista aineista). Vielä vuosia sitten Tampereelle piti tietää pääaine jo haettaessa. Näin ei kuitenkaan enää ole. Kannattaa ihan lukea niitä koulun omia sivuja. Siellä tämäkin lukee melkoisen selvästi. Onko siitä jotakin haittaa, että kauppis ja hallintotiede ovat saman organisaation alaisia (JKK)?. Johtamiskorkeakoulu = School of Management, joka on siis kansainvälisestä termistä käännetty suomennos. Nimi on erilainen, mutta onko sillä jotakin käytännön merkitystä?

  • SaravoPekkaPekka

   Tää on ihan omituisten otusten kerho älkäö tulko tänne

  • Tampereeee

   Itse ainakin olen tykännyt opiskella täällä. Koulu ja luentosalit ovat hyviä. Miinusta täytyy antaa eräistä luennoitsijoista joilta tuntuu puuttuvan esiintymys- ja puhetaidot. Rahoitustahan tampereella ei voi opiskella, mutta sen tilalla on kansainvälinen vakuutustoiminta ja riskienhallinta. Rahoituksesta kiinnostuneelle on opintoja tarjolla n. 60-80op edestä + pankkioikeus kurssit yms.
   En näe, että JKK eroaa muista kauppiksista mitenkään. Poislukien rahoitus, kurssitarjonta on aikalailla samanlainen kuin muissakin kauppakorkeakouluissa.

   Kysy lisää jos kiinnostaa :)

  • Tampereenkauppisehkä

   Kiinnoistaisi enemmän tuo Tampereen kauppiksessa opiskelu, olen miettinyt hakevani sinne. Voisitko kertoa millainen ilmapiiri, opetuksen taso yhteishenki, mahd. työllistymismahdollisuudet siellä on? Pääsitko itse "helposti" sisään? Valmennuskurssi vai ei?

   • kuultuajakoettua

    Tampere kaupunkina on ihan jees ja yliopistokaupunkina mukava. Tampereen yliopistolla on omat ominaispiirteensä, niin on joka yliopistolla. Opintotarjonta on varmasti riittävä. Vain yhden pääaineen kai kuitenkin otat.

    Työllistymismahdollisuudet? Tarkoititko opiskeluaikaisia töitä vai työllistymistä tutkinnon jälkeen? Tampereen yliopistosta työllistytään yhtä hyvin tai huonosti kuin muualtakin. Se on itsestä kiinni. Ja siitä että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan.


   • Tampereeee

    Moro! En tiedä kommentoitko tohon mun ylenpään viestin, mutta vastaan kummiskin. Opetuksen taso vaihtelee vähä laidasta laitaan, mutta niin se taitaa olla muuallaki Suomessa. Työllistymys mahdollisuudet on varmaankin sielä kärkipäässä - onhan Tampere iso kaupunki. Ilmapiirissä ei ole mitään moitittavaa. Joo tokalla pääsin sisään, tais olla pari pts vaille täydet. Kävin hentusen molemmat kurssit, supermaster ja winner. Suosittelen enemmän tota winneriä, joka on siis se verkkokurssi jossa saa ihan samat materiaalit, mini- ja maxikokeet ku supermasterin kurssilla. Paikan päällä hentunen lukee oikeastaa suoraa kalvoja joten siitä en lähtis maksamaan noin tonnia lisää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4484