Matka Dubai ja Abu Dhabi

1610

Olen kiinnostunut TSS scandinavian järjestämästä matkasta syksyllä Dubai ja Abu Dhabiin 8vrk matkalle. Onko kelälän kokemuksia. Hinta on 445€ plus 200€ riippuen matkan ajankohdasta. Hotellit vaikuttavat hienoilta samoin ohjelma. Lentoyhtiötä eivät vielä tienneet eikä lentoaikataulua, mikä tuntui oudolta.
Onkohan turvallinen matkanjärjestäjä.
Onko ketään samalle matkalle lähdössä.? Kokemuksia olisi kiva kuulla.

4

275

Vastaukset

  • Enpä ole moisesta matkanjärjestäjästä kuullut, itseäni hieman epäilyttää lukiessani, ettei lennoista ja lentoyhtiöistä ollut vielä tietoa. Dubai on loistava kohde, tulet taatusti viihtymään, lue tästä lisää sen annista http://blog.lomakohde.org/search/label/dubai. Toivottavasti muuten maksoit matkasi luottokortilla, silloin voit olla turvallisin mielin eli saat rahasi takaisin, jos jokin menee pieleen, lue aiheesta lisää täältä: http://luottokorttivertailu.com/miksi-luottokortti/

  • Olen varannut ja myös tuttavani ovat lähdössä. Tss Travelista löytyy paljon huonoa, mutta myös huonoa sanottavaa. Asenne matkalle lähdössä ratkaisee paljon, pakkomyyntiä voi olla luvassa paikoissa - mikä kuuluu reissuum kuvaan, sillä tekevät paljon yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa - siksi myös halvat hinnat..

  • Tässäkin ollaan taas tyhmää höynäyttämässä ja tyhmyyshän on loputonta. Eikö mitenkään voi kirjoittaa kookkleen esim. tss matkat taloustiedot tai kuningaskuluttaja tss matkat-onko vaikeeta?

  • Matkatoimistorekisteristä ei löydy ko. matkatoimistoa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.