Matka Dubai ja Abu Dhabi

1610

Olen kiinnostunut TSS scandinavian järjestämästä matkasta syksyllä Dubai ja Abu Dhabiin 8vrk matkalle. Onko kelälän kokemuksia. Hinta on 445€ plus 200€ riippuen matkan ajankohdasta. Hotellit vaikuttavat hienoilta samoin ohjelma. Lentoyhtiötä eivät vielä tienneet eikä lentoaikataulua, mikä tuntui oudolta.
Onkohan turvallinen matkanjärjestäjä.
Onko ketään samalle matkalle lähdössä.? Kokemuksia olisi kiva kuulla.

4

281

  Vastaukset

  • Enpä ole moisesta matkanjärjestäjästä kuullut, itseäni hieman epäilyttää lukiessani, ettei lennoista ja lentoyhtiöistä ollut vielä tietoa. Dubai on loistava kohde, tulet taatusti viihtymään, lue tästä lisää sen annista http://blog.lomakohde.org/search/label/dubai. Toivottavasti muuten maksoit matkasi luottokortilla, silloin voit olla turvallisin mielin eli saat rahasi takaisin, jos jokin menee pieleen, lue aiheesta lisää täältä: http://luottokorttivertailu.com/miksi-luottokortti/

  • Olen varannut ja myös tuttavani ovat lähdössä. Tss Travelista löytyy paljon huonoa, mutta myös huonoa sanottavaa. Asenne matkalle lähdössä ratkaisee paljon, pakkomyyntiä voi olla luvassa paikoissa - mikä kuuluu reissuum kuvaan, sillä tekevät paljon yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa - siksi myös halvat hinnat..

  • Tässäkin ollaan taas tyhmää höynäyttämässä ja tyhmyyshän on loputonta. Eikö mitenkään voi kirjoittaa kookkleen esim. tss matkat taloustiedot tai kuningaskuluttaja tss matkat-onko vaikeeta?

  • Matkatoimistorekisteristä ei löydy ko. matkatoimistoa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   6972
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   121
   2011
  3. Yksi pikku juttu

   Sun kannattaa varautua yllätykseen, tosi isson yllätykseen. Onhan sinulla passi voimassa?
   Ikävä
   45
   742