belgianpaimenkoira/malinois/valkoinenpaimenkoira

naapurinvuhve

Hei, onko kellään..tai kenellä olis belgianpaimenkoiran ja valkoisen paimenkoiran mixausta?
Jos löytyy niin kertoisitko koirastasi, luonteesta ym? Jos vielä kuvan tai pari sais näkyville, niin KIITOS <3 :) !!!

6

62

Vastaukset

 • Miksi halpis-mix? Osta puhdas, niin saat mitä odotat. Sekarotuisilla ei tee yhtään mitään, ei voi kouluttaa, ei kisata eikä viedä näyttelyyn..

  • Jaa, miksi sekarotuista ei voi kouluttaa? Rekikisojen voittajat ovat usein saksanseisojien ja huskyjen sekoituksia, ja niillä siis kisataan, saa sinne lähteä viivalle millä vain piskillä. Sitäpaitti piski on usein terveempi kuin puhdasrotuinen ja ihanampi kotikoira kaiken kaikkiaan. Näyttelyt ovat perseestä, koira on kumppani ei kerskakulutusesine.


  • Väärin. Sekarotuiset ovat hyvinkin sairaita, puhtaat terveempiä. Niitä tutkitaan, sekarotuisia(eli halpiskoiria) tuskin koskaan edes lonkkakuvataan.


 • Nyt tämä vaikuttaa jo tehtailulta kun markkinoilla on kaksi muutakin valkkarin risteytys pentuetta. Samaa urosta käytetty jostain syystä näille kolmelle? Epäilen ettei ole mennyt tarkastuksissa läpi ja omistaja on päättänyt antaa sero ''jalostukseen'' koiransa.

 • Jep, helppoa rahaa ku nei tarvitse hoitaa miään velvollisuuksia, kuten kuvauttamista tai rekisteröintiä. Eikä kukaan valvo vaikka kuinka monta sairasta pentuetta syntyisi.

  Itse en välttämättä ottaisi koiraa aloittajan mainitsemasta yhdistelmästä. Iha nse ntakia että molemmilla roduilla on ongelmia arkuuden kanssa, valkkareilla myös hermorakenteessa. Jos kaksi tälläistä maanantaikappaletta tekee pennut, on tuloksena stressaavia ja piippaavia pelkopurijoita joilla ei kuuppa kestä normaalia arkielämää.

  • Totta. Yhdistelmä on huono. Valkkari laskee roimasti tasoa. .. ja noilla ei tee mitään, ei kisoja,ei työtä, ei näyttelyitä. ...pelkästään kotirakkeja. Vastaus on: EI, Ei EI


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  61
  2868
 2. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  55
  707
 3. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  31
  513