Pennun luovutus parkkipaikalla?

takapoksi

Satuin tässä näkemään syrjäisemmällä parkkipaikalla kun ilmeisesti kasvattaja oli luovuttamassa tai näyttämässä pentua asiakkaalleen. Mikä pisti silmään oli se, että autossa näitä koiranpentuja oli monia häkissä. Koirat edustivat ns. "vaativaa" rotua eli mistään pikku puudeleista ei ollut kyse.
Onko siis tällainen toiminta normaalia kasvattajan osalta kun pentuja luovutetaan tai tuodaan näytille? Ajattelin tietenkin heti automaattisesti, että hän oli luovutuskierrokselle lähtenyt. Jälkikäteen kuitenkin heräsi epäilys, tilanne kun näytti jotenkin salamyhkäiseltä.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käteismaksu

      Takaluukkuun meidänkin naapuri pisti kahdeksan "vaativan rodun" koiranpentua, pyörähti poissa 30 min ja palasi ilman koiria. Ihmetytti sitä enemmän, kun virallisesti pentuja oli myynnissä vain seitsemän, enkä tiedä niistä kuin yhden saaneen uuden omistajan. Mitähän lopuille tapahtui?

      Rehti, suomalainen koirankasvattaja = taruolento.

    • Donnot

      Olisit voinut fonectasta selvittää myyjän rekisteritunnuksen ja katsoa oliko kasvattaja vai ''kasvattaja'' . Huolestuneena sitten kysyä joko SKL tai SEY:ltä onko tuttu henkilö sekä onko moinen toiminta normaalia. Ostajia löytyy aina joita ei kiinnosta kuten ei myyjääkään.

    • No tuota, ihan maalaisjärjellä ajatellen, mitäs luulisit...

      Ei todellakaan kukaan vähänkään vastuullinen edes, myy mistään takaboksista ja roudaa pentuja ostajille itse. Kyllä sen verran viitselijäitä täytyy ostajan olla ja myyjällä edes jossain määrin vastuullista toimintaa, että pentu pitää itse hakea.
      Jossain tapauksissa, joku voi yhden pennun viedäkkin. Mutta lähtökohta kuitenkin, että hommat on siis vastuullisesti ennen sitä hoidettu, puolin ja toisin ja ostaja jo tuttu.
      Valitettavasti ihmiset nyt tukee kaikkea epämääräistä toimintaa, kun vaan halvalla sen moppensa saa.

    • pätipätipät

      No,mitäs jos,ostaja on käynyt pentuja katsomassa jo kahdesti.Ja sitten pennut viedään viellä lopulliseen terveystarkistukseen,ja yksi tai useampi ostaja nappaa sen oman pentunsa sieltä takakontista sillä tarkki matkalla,koska se el on lähempänä ostajia?
      Eli, kysäseppä, tai ota asioista selkoa ensin.Pennuthan on voineet kaikki käydä rokotus sirutus tarkastuskäynnillä sillä samaisella reissulla.

      Mutta ei, eihän kiinnosta tosiasiat, vaan pitää heti ajatella jotain kummallista.

      • oudoksuttaa

        Kehui vielä aikaisemmin, ettei käytä missään lääkärissä pentujaan. Tuttu ell laittaa paperit. Rokotuksia ei tehdä.


      • TiedänKulun

        Niihän ne tehdas pennutkin viedään tarkastuksiin tutulle ell josta saa alennusta. Puolen vuoden päästä on taas seuraavat alla ja samat/uudet ostajat. Mitäpä väliä sillä emolla tai suvun sairauksilla on niin ja pitäähän joka taloudessa olla koira aivan jokaisessa! Tuolla on oikeasti sellaisia ihmisiä jolle en edes pehmolelua antaisi niin nämähän ryntää heti parkkipaikalle onnesta soikeana...


    • nfponenn

      Itse olen luovuttanut yhden pennun parkkipaikalta. Olivat tulossa kauempaa pentua hakemaan. Me oltiin lähdössä Särkänniemeen. Kysyin ostajalta haluaako tulla aamu 8 kotiimme vai treffataanko matkalla. Jolloin heidän matka aika lyheni 2 tunnilla.

      Päätyivät siihen että nähdään matkalla.

      Näimme huoltoasemalla ja pentu sai mukaan eläinlääkärin pentu tarkadtuslomakkeen rokotustodistuksen ja tiedon sirunumerosta.

      Mitä hämärää siinä on ?

      Yhden koiran ostin aikoinaan henkilöltä jolla on eviran tuonti lupa ja toi ulkomailta pentuja. Hänellä oli usean eri rotuisia pentuja yhteensä 16kpl isoissa kuljetus häkeissä auton takana .

      Kaikki eviran paperit kunnossa kaikki pentujen paperit kunnossa.

      Tuolla tuo koira on edelleen! On ollut 100% terve nää vuodet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      138
      1920
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1173
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1107
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      935
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      94
      884
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      809
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      744
    8. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      50
      730
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      730
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      676
    Aihe