Pennun luovutus parkkipaikalla?

takapoksi

Satuin tässä näkemään syrjäisemmällä parkkipaikalla kun ilmeisesti kasvattaja oli luovuttamassa tai näyttämässä pentua asiakkaalleen. Mikä pisti silmään oli se, että autossa näitä koiranpentuja oli monia häkissä. Koirat edustivat ns. "vaativaa" rotua eli mistään pikku puudeleista ei ollut kyse.
Onko siis tällainen toiminta normaalia kasvattajan osalta kun pentuja luovutetaan tai tuodaan näytille? Ajattelin tietenkin heti automaattisesti, että hän oli luovutuskierrokselle lähtenyt. Jälkikäteen kuitenkin heräsi epäilys, tilanne kun näytti jotenkin salamyhkäiseltä.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käteismaksu

      Takaluukkuun meidänkin naapuri pisti kahdeksan "vaativan rodun" koiranpentua, pyörähti poissa 30 min ja palasi ilman koiria. Ihmetytti sitä enemmän, kun virallisesti pentuja oli myynnissä vain seitsemän, enkä tiedä niistä kuin yhden saaneen uuden omistajan. Mitähän lopuille tapahtui?

      Rehti, suomalainen koirankasvattaja = taruolento.

    • Donnot

      Olisit voinut fonectasta selvittää myyjän rekisteritunnuksen ja katsoa oliko kasvattaja vai ''kasvattaja'' . Huolestuneena sitten kysyä joko SKL tai SEY:ltä onko tuttu henkilö sekä onko moinen toiminta normaalia. Ostajia löytyy aina joita ei kiinnosta kuten ei myyjääkään.

    • No tuota, ihan maalaisjärjellä ajatellen, mitäs luulisit...

      Ei todellakaan kukaan vähänkään vastuullinen edes, myy mistään takaboksista ja roudaa pentuja ostajille itse. Kyllä sen verran viitselijäitä täytyy ostajan olla ja myyjällä edes jossain määrin vastuullista toimintaa, että pentu pitää itse hakea.
      Jossain tapauksissa, joku voi yhden pennun viedäkkin. Mutta lähtökohta kuitenkin, että hommat on siis vastuullisesti ennen sitä hoidettu, puolin ja toisin ja ostaja jo tuttu.
      Valitettavasti ihmiset nyt tukee kaikkea epämääräistä toimintaa, kun vaan halvalla sen moppensa saa.

    • pätipätipät

      No,mitäs jos,ostaja on käynyt pentuja katsomassa jo kahdesti.Ja sitten pennut viedään viellä lopulliseen terveystarkistukseen,ja yksi tai useampi ostaja nappaa sen oman pentunsa sieltä takakontista sillä tarkki matkalla,koska se el on lähempänä ostajia?
      Eli, kysäseppä, tai ota asioista selkoa ensin.Pennuthan on voineet kaikki käydä rokotus sirutus tarkastuskäynnillä sillä samaisella reissulla.

      Mutta ei, eihän kiinnosta tosiasiat, vaan pitää heti ajatella jotain kummallista.

      • oudoksuttaa

        Kehui vielä aikaisemmin, ettei käytä missään lääkärissä pentujaan. Tuttu ell laittaa paperit. Rokotuksia ei tehdä.


      • TiedänKulun

        Niihän ne tehdas pennutkin viedään tarkastuksiin tutulle ell josta saa alennusta. Puolen vuoden päästä on taas seuraavat alla ja samat/uudet ostajat. Mitäpä väliä sillä emolla tai suvun sairauksilla on niin ja pitäähän joka taloudessa olla koira aivan jokaisessa! Tuolla on oikeasti sellaisia ihmisiä jolle en edes pehmolelua antaisi niin nämähän ryntää heti parkkipaikalle onnesta soikeana...


    • nfponenn

      Itse olen luovuttanut yhden pennun parkkipaikalta. Olivat tulossa kauempaa pentua hakemaan. Me oltiin lähdössä Särkänniemeen. Kysyin ostajalta haluaako tulla aamu 8 kotiimme vai treffataanko matkalla. Jolloin heidän matka aika lyheni 2 tunnilla.

      Päätyivät siihen että nähdään matkalla.

      Näimme huoltoasemalla ja pentu sai mukaan eläinlääkärin pentu tarkadtuslomakkeen rokotustodistuksen ja tiedon sirunumerosta.

      Mitä hämärää siinä on ?

      Yhden koiran ostin aikoinaan henkilöltä jolla on eviran tuonti lupa ja toi ulkomailta pentuja. Hänellä oli usean eri rotuisia pentuja yhteensä 16kpl isoissa kuljetus häkeissä auton takana .

      Kaikki eviran paperit kunnossa kaikki pentujen paperit kunnossa.

      Tuolla tuo koira on edelleen! On ollut 100% terve nää vuodet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe