Hua hin Thaimaan turvallisin kaupunki?

654767567657

Thaimaan poliisin korkein johto on todennut että Hua Hin on Thaimaan turvallisimpia kohteita, ulkomaalaiset eivät aiheuta juurikaan ongelmia, ja Hua Hin crimerates on maan alhaisimpia. http://www.huahintoday.com/local-news/hua-hin-police-maintaining-hua-hin-safe-haven/

Tätä vastaavaa viestiä ole täällä yrittänyt tuoda esille, hyvä että viranomaiset toteavat saman, on nämä hua hiniä pelkäävät resuperseitä.

Eräskin on kerran käynyt hua hinissä muutaman päivän, poistunut pikaisesti 735 kertaa joista lapsen lapsiensa kanssa 1686 kertaa, ja joskus jopa kahdeksan hengen seurueita, on nämä resuperseitä.

http://www.huahintoday.com/local-news/hua-hin-police-maintaining-hua-hin-safe-haven/

Joku sekopää väittää päivittäin että pattaya on paratiisi, Thaimaan poliisi kertoo että se on Hua Hin, 55555555

38

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hulluseon

      Joo varmaan on ihan hyvä paikka.Miksi sä siitä kerrot.Sinä olet suomessa ja saattokoti kamaa.

      • 656546456456

        Enhän minä sitä kertonut vaan Thaimaan poliisi, sekopää.


      • KohtaTapahtuuTaasJotain
        656546456456 kirjoitti:

        Enhän minä sitä kertonut vaan Thaimaan poliisi, sekopää.

        Hua Hinin kasvoja yritetään nyt vain pestä. Ensin hakattiin kokonainen Brittiperhe sairaala kuntoon ja sitten vielä ne kukkaruukkupommit. Onhan sellainen pikkukaupunki hetken turvallinen missä armeijan sotilaat tai poliisi seisoo joka nurkalla niiden samoilla nurkilla päivystävien ilotyttöjen kanssa.


      • 656546456456

        osaatko lukea resuperse, Hua Hin on Thaimaan paratiisi, kuten poliisit asiasta toteavat.


      • KohtaTapahtuuTaasJotain
        KohtaTapahtuuTaasJotain kirjoitti:

        Hua Hinin kasvoja yritetään nyt vain pestä. Ensin hakattiin kokonainen Brittiperhe sairaala kuntoon ja sitten vielä ne kukkaruukkupommit. Onhan sellainen pikkukaupunki hetken turvallinen missä armeijan sotilaat tai poliisi seisoo joka nurkalla niiden samoilla nurkilla päivystävien ilotyttöjen kanssa.

        Minä lähden taas kerran pakoon tästä paheiden pesästä. Otan vielä koko sukuni mukaan ja myös serkunvuohenkumminkaimat. En palaa Hua Hiniin kun taas ensi kerran. Seuraava pakenemiseni on 1687 kerta.


      • 656546457456
        656546456456 kirjoitti:

        osaatko lukea resuperse, Hua Hin on Thaimaan paratiisi, kuten poliisit asiasta toteavat.

        Hua Hinin korruptioituneet poliisit kehuvat tietenkin omaa kaupunkiaan. Nillä on oma lehmä ojassa, numerohullu on niin tyhmä ettei tätäkään ymmärrä.


      • RikollisetPoliisitHuassa
        656546456456 kirjoitti:

        osaatko lukea resuperse, Hua Hin on Thaimaan paratiisi, kuten poliisit asiasta toteavat.

        Hua Hin on poliisien paratiisi työt ei ainakaan lopu eikä lopputili uhkaa, etsivät pommeja ja selvittävät pahoinpitelyjä ja tietenkin pysäyttävät farangeja liikenteessä että saisivat rahaa omiin taskuihinsa tekaistuilla syytteillä.


      • 654767567657

        Lopetahan taas paskansyöttö hullumiekkamies


      • KerstinM-son

        Numerohullu pelkäsi Pattayalla asumista. Lisäksi numerohullu ei kehdannut kertoa asuvansa Pattayalla, Pattayan maineen takia. Nyt kun numerohullu on Hua Hinissä asunut ja todennut Hua Hinin olevan huorakaupunki niin epätoivoisesti etsii Hua Hinistä ylistyskirjoituksia googlesta saadakseen omaa egoaan pönkitettyä ettei muka huonao valintaa tehnytkään muuttaessaan huora hiniin.
        Numerohullulla on todella huono itsetunto, ei kestä Hua Hini krittiikkiä eikä numerohulluun kohdistuvaa kriteeriä.
        Eihän aikuinen terve ihminen muiden puheista ja kirjoituksista ja luuloista välitä niin paljoa että pitää muuttaa muka siistimpään kaupunkiin mitä keltainen lehdistö ja Pattayalla käymättömät Pattaysta puhuvat.
        Nyt tämä numerohullu itse solvaa ja herjaa sekä paskaa kirjoittaa Pattayasta joka päivä. Silti kertoo Pattayalla käyvän 4 kertaa vuodessa. Miksi käy kun pelkää Pattayan liikennettä ja häpesi asumista siellä.
        Hua Hin on täynnä huoria miksi hullu numeromies ei häpeä Hua Hinissä asumistä, onhan siellä noin kymmenen huorakatuakin ja noin tuhat huoraa.


      • 020306050478999

        Aloitus OK . mutta eiköhän nämä onnettomat " resuperseet ym. " taas aloittaneet samaa virttä , sen brittiperheen . joka on hakattu niin monta kertaa, luulisi jo
        olevan haudassa , ja taas on hua in " täynnä huoria " , voi miten typeriä jaksatte
        jauhaa...


      • OrkideanKasvattajaNASA

        Kuka se hullu on?


    • johanteitkäännöksen

      Lerppa. "Haven" ei ole sama kuin "Heaven. Englantisi tekee taas tepposet mielesi mukaan.

      "The Hua Hin police are optimistic about the future of Hua Hin as a ‘safe haven’ for foreigners. The goal of achieving a ‘crime free’ status may never be realised"

      Suomennos: "Hua Hinin poliisit ovat optimistisia tulevaisuuden suhteen, että Hua Hin olisi turvasatama ulkomaalaisille. Rikosvapaan kaupungin status ei voi koskaan toteutua"

      Puhuit paratiisista. Tuossa puheessa ei viitattu millään tavalla paratiisiin.

      Yrittävät palauttaa karkuun lähteneitä ja lähteviä. Sama homma kuin Egyptin turistikohteissa, jotka ovat autioina. Viranomaiset koettavat matkailun edistämiseksi keksiä puheita turvallisuudesta rahan vuoksi.

      Joten lerppa.. Opettele englantia ja lopeta valehtelu.

      • mitäspedejä

        Taitaa numeromiehen korvat punottaa tuosta kielimokasta josta innostui kirjoittamaan tohkeissaan. Äijä ei osaa suomeakaan ja yrittää käännellä englantia. Miksi Hua Hinin suomalaiset eivät opettele thaita? Pattayalla pitkään asuneet puhuvat kaikki thaita. Hua Hinin ukkelit vääntää savoa lähimarketissakin.


      • SeliSeliNumerohullu

        Valehtelija lerpan selittely yritykset jatkuvat. Tuossa lehtijutussa ei myöskään ollut Thaimaan poliisijohdosta halaistua sanaa vaan Hua Hinin.


      • LerpanLogiikka

        Housussas on turvasatama ja Hemmingway. Henkilökohtaisesti en tunne Hemmingwayn tuotantoa, mutta Hemingwayta luettiin jo kouluaikoina.

        Minä en tarvitse Google- kääntäjää. Toinen äidinkieleni on ollut englanti vuodesta 1997. Älä äijä selitä mitään.

        Nolo moka jo lähtökohtaisesti koettaa käyttää jonkun poliisin haastattelua ja pelokkaiden turistien rauhoittelupuheita Hua Hinin matkailumainontana. Siinä kun käy juuri toisinpäin. Lupasihan Hitlerikin olla hyökkäämättä Neuvostoliittoon rauhoittaakseen tilannetta.


      • lerpanlerppa

        Ei tuosta ota apteekkarikaan selvää... Hemingway kirjoitetaan kuitenkin yhdellä m- kirjaimella. Tietäisit varmaan sen jos hyllyssäsi oli muuta kuin Kansan Uutisia ja kirjastosta pöllittyjä ruttuisia Jalluja 70 luvulta, jolloin tuherot olivat vielä Lerpan mieleisiä karvaturreja.


      • puheetonpuheita

        Se on polliisin tehtävä rauhoitella pakenevia ihmisiä ja jutella mukavia. Olisivatpa tehneet työnsä niin ei olisi pommi-iskuja ja turistien hakkaamisia eikä murhia huassa. Puheet on puheita ja kenkää saa poliisipäälliköt jos eivät saa tilannetta hanskaan.


      • Onsehero

        Lerppa on juu lukenut mies. Suosikkejaan ovat Mikki Kiipelissä, Poliisi kertoo, Lääkäri-sarja, Tohtori Tolosen muistelmat, bakteerit ja virukset ja homoerotiikkaa pursuava Tulikuumat Pakoputket trilogia, jonka Lerppa vieraille kertovan autourheilusta.

        Lustig gubbe! -Lerppa!


    • dissolerpankirjoitukset

      Lerppa jaksaa jauhaa samaa juttua, kuin gramofoni, kuvittelee yhtenä olioistaan, vain ja ainoastaan saman henkilön aina kirjoittavan palstoille Hua Hinin huonoista puolista, ymmärtämättä, että meitä on varmaankin satoja, jotka olemme päätöksen tehneet: Ei koskaan enää Hua Hiniin! Niin minäkin parkin kertaa siellä vierailtuani.

      Dissosiatiivisestä identiteettihäiriöstä kärsivällä lerpalla, se aiheuttaa aina kohtauksen, mikäli Hua Hinistä kerrotaan totuus, eikä lerpan levittämiä valheita!
      Säälikäämme häntä...

      Hui Hailaiset aloittivat jo aiemmin tyhmät puheensa ja nyt yhdessä Lerppaharjulaisten kanssa, viihdyttävät meitä kauheimmilla kirjoituksillaan, ylpeillen saannoksistaan palstoilla ja kuvitellen Hui Hain nousevan tällä tavoin uuteen kukoistavaan nousuun, mutta toivotonta on taistelunsa...

      Don Quijoten tavoin Hui Hailaiset yrittävät Lerppaharjun Sancho Panzat apunaan kiivetä matkailupalstojen valtiaiksi, hävyttömillä puheillaan, mutta toisin on käynyt! Vähäinenkin arvostus Hui Haita kohtaan on kansan silmissä kadonnut ja niinpä heidän arvostuksensa on nostanut viihtyisän ja rauhallisen Pattayan, Thaimaan helmen, matkailun kärkeen, paikkaan, joka sille luontojaan kuuluukin.

    • Hulluamenoa

      Numeromies on ainoa huahiniläinen (tai väittää olevansa) joka tänne kirjoittaa. Ei kukaan muu. Ei edes viikkoturistit ole kiinnostuneita tästä palstasta numeromiehen vuoksi. Jos hua hinillä on joskus ollut joku positiivinen maine keskustelupalstoilla, niin se on öykkäri numeromiehen myötä mennyttä lopullisesti. Pelkkää riidanhaastamista. Ei todellakaan huvita lähteä hua hiniin tämän jälkeen.

      • 0000022541222

        Oikeinko joku tämän palstan kirjoittajien perusteella tekee matkakohteen valinnan,
        onpas erikoinen tapaus, ei huvita Hua Hiniin lähteä ,,, kun numeromies öykkäröi palstalla, kaikkea sitä kuuleekin. " Hullumeno " saa toki pysyä kotona, kukaan
        ei kaipaa ...


      • 657865656565

        Jep ja kovin on homoa.


      • 2000-luku
        657865656565 kirjoitti:

        Jep ja kovin on homoa.

        Nuo homo kommentit kertovat numerotyypin henkisen tilan joka on lapsen tasolla.


    • 000000001

      Homo ? Sekö tarkoittaa järkevää tekstiä kirjoittavaa henkilöä .... Oppia ikä kaikki ,
      - TAAS turvallinen Hua Hin pelmahti TÄYTEEN rikollisia, jäiköhän Eurooppaan
      yhtään konnaa... On se tämä so-me hauska homma.. Sekopäisten saitti - sanoisin.
      JO numerot nimerkissä saa jonkun raivoihin. Mutta " Hullua menoa " kuvaa
      täydellisesti näitä juttuja.

    • 0250368920122

      Minäpä se en oikein Suomessa uskalla nykyään pimeällä liikkua ulkona, pitänee Hua Hinin matkaa aikaistaa, siellä on sentään turvallista.

    • poiuytt

      Minä tunnen itseni turvattomaksi Hua Hinissä, koska hullu miekkamies muutti Pattayalle rotanpyydystäjäksi ja jätti meidät tavalliset ihmiset rottien armoille.

      • 33333333333

        Joopa joo on nämä kirjoitukset taas menneet ihan överiksi...Kun ei ole sanottavaa , niin voi olla kokonaan kommentoimatta, Vaitiolo on viisauden merkki .
        Osaatteko edes lopettaa, Pyytäen Pekka Puupää Pattayalla.


    • HuaHininNuoretRoskasakki
      • 181918191819

        Ne mitään väkivaltaisia ole, vertaas vähän kotimaan känninuorisoon, huumehörhöihin. Thaimaalaiset nuoret eivät v-sanoja sanoja viljele , eikä vanhenmille ihmisille varsinkaan.


      • vertasinjo

      • vertasinjo

      • antilerppa
        vertasinjo kirjoitti:

        Pakko nostaa taas tämä vanha brittiöykkärit kuriin pantu video esiin kun en muuta negatiivistä keksinyt.

        Vastavittuilua numeromiehelle. Sehän kun aina kertoo negatiiviset tapahtumat uudestaan ja uudestaan Pattayan palstalla, vaikka ne eivät edes tapahtuisi Pattayalla tai vaikka eivät liittyisi turismiinkaan.


    • vittumitäurpoja

      Thaimaan turvallisin paikka jmv.Tää on vähän sama kuin kabul on maailman turvallisin paikka.
      Thaimaassa melkein kaikki ei turistukohteet ovat aina turvallisia.

    • 2596874444

      Missähän päin on nykyään täysin turvallinen paikka , Hua Hin muutamaa
      kukkapurkki pommia lukuunottamatta on sellainen, ainakin siellä on mukava rauhallinen olo, vanhoja ihmisiä kunnioitetaan sekä omia että falangeja,

    • BangkokFarang

      Falangi oli Kreikkalaisten keihäsmiesten muodostelma antiikin ajan sodassa. Hua Hinissä kunnioitetaan siis vanhoja taistelutapoja ja välillä niitä täytyy harjoitella turisteja kohtaan, minkä Brittiperhe sai taannoin kokea.

      Farangi joka myös lausutaan ja kirjoitetaan farangi (paitsi Isaanin riisipelto viljelijät joita Hua Hin on täynnä ja jotka R-kirjainta eivät osaa lausua) tarkoittaa ulkomaalainen. 2596874444n thaimaalaiset tuttavat eivät kovin oppinutta väkeä siis ole.

    • 258963333333

      Jotenkin minustakin tuntuu , sivistymätön siis, ettei thaikut yleensä vaikka vähän oppineitakin olisivat sano R -kirjainta joten farang( ulkomaalainen ) lausutaan helposti falang.
      Soli,soli herra ystävällinen pilk.....n ..... take it easy .

      • BangkokFarang

        Katso Thaimaan TV uutiset sitten kun tänne joskus pääset. Kyllä R kirjain on Thaimaassa käytössä, paitsi Isaanin murteessa.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1615
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1290
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1057
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      936
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      871
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      868
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      820
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe