Rintojen kehityksen vaiheet?

03girl

Olen siis -03 syntynyt tyttö. Murrosikäni on alkanut. (On siis karvoitus yms.)
Mut.
Rintani ovat hyvin hyvin pienet. En edes käytä rintsikoita, kun ei tarvitse, paitsi urheiluliivejä joskus. Rinnoissaki tuntuu ne paakut ja kun peilistä kattoon rintojen sivuprofiilii niin ne on ihan vähä ns. Koholla ja nyt joku aika sit on ilmestynyt vähä terävämmi pintaan se nännin sellanen "nypykkä".
Mut halusin tietää nännien ja rintojen kehitysvaiheista enemmän. Alkaako tämän nännien "ulos tulon" jälkeen rinta vaan kasvamaan ja kasvamaan vai täh?

7

452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joku11122

      No joillain kasvaa enemmän ja joillain vähemmän :) Kyllä ne sulla vielä ehtii kasvaa, mutta riippuu geeneistä ja ruokavaliosta paljon. Jos olet paksu tai syöt lihottavasti, rinnoistasi tulee luultavasti isommat. Ja joo, ensin tulee paakut, sitte kaikki muu

    • Vaihtoehto_teoria

      Missä vaiheessa tytön rinnoista tulee ketunnoka?

    • paskapää72

      Awww kuulostat 10vuotiaalt

    • Hei,
      onnea naiseksi kasvamisen aikakaudestasi! Edessä on monta onnellista tapahtumaa, ja muutama sellainen joka jää mietityttämään. Ajattelisin, että kävisit keskustelemassa koulusi terveydenhoitajan kanssa kasvun asioista. Häneltä saat luotettavia vastauksia.
      Murrosikä on jokaisella yksilöllinen. Siihen vaikuttaa esimerkiksi geenit ja kehon rasvaprosentti. Rintasi kasvavat kyllä omaan yksilölliseen kokoonsa ajan kanssa.
      Äitisi on ehkä paras antamaan vastauksia siihen, miten puberteetti teidän suvussanne etenee. Möykyt, joita kuvaat rintojesi sisällä, ovat rintarauhaset. Rintarauhaset ovat elintärkeät ja auttavat aikuisiällä esimerkiksi maidon muodostamisessa imetyksen aikana. Rintarauhasten ympärille muodostuu ajan kanssa yksilöllinen määrä rasvakudosta. Rintarauhaset tuntuvat "möykyiltä" aikuisenakin. Myös nännit ovat yksilölliset. Aikuisena lasta imettäessä ne "toimivat", vaikka olisivat monen näköiset ja kokoiset.

      Tsemppiä! Kehosi on arvokas juuri sellaisena kuin se on!

    • kehitys

      Nännien ulostulo ei vaikuta rintojen kasvuun, eikä rintojen kasvu vaikuta nännien ulostuloon. Monilla suuririntaisilla on sisäänvetäytyneet nännit ja pienirintaisilla suuret nännit.
      Yleensä pienet rinnat on kauniimmat, paremmat ja terveemmät. Vain murrosikäiset ja henkisesti keskenkasvuiset tykää suurista rinnoista.
      Rintojen kasvusta on täysin turha stressata. Kaikille kasvaa sopivan kokoiset. Jos rinnat tuntuu väärän kokoisilta niin vika on päässä, ei rinnoissa!

    • Rintojen kasvuun vaikuttaa (geenien lisäksi) se kuinka paljon syö rasvaa

    • eikiitosvsmielikuvitus

      Ei rasvaa syömällä pysty rintoja kasvattamaan kun ei se syöty rasva voi sellaisenaan rintoihin mennä. Mutta se jos murrosiässä syömishäiriö tai ruokavaliosta puuttuu jotakin kuten kuitua, vitamiineja, hivenaineita, proteiinia, rasvaa tai hiilihydraatteja vaikuttaa kasvuun ja myös rintojen kasvuun. Eli että rasvaa riittäisi myös rintoihin täytyy syödä monipuolisesti ja runsaasti. Toki omista koulukavereistani muistan yhden joka painoi muistaakseni yläasteelle mennessä noin 36 kiloa- kyllä hän aika laudaksi jäi siihen asti kunnes ensimmäisen lapsensa sai. Nyt sit kolmen lapsen jälkeen yli 36- vuotiaana näyttää paremmalta kuin koskaan kun on viimein saanut sitä rasvaa oikeisiin paikkoihin.

      Taas toisaalta reipas ylipainokaan ei ole missään nimessä hyväksi. Siis tosiaan se rintojen kasvu ja lantion leveneminen mitä karvoituksen ohella biologian kirja kertoo kuukautisten alkamisen ohella tyypillisesti murrosiän aikana tapapahtuviksi ovat hyvin yksilöllisiä muutoksia. Joillain lantio jää keisarinleikkauskokoiseksi ja toisille taas tulee "synnyttäjän vartalo"

      Nännejä ja nännipihoja on hyvin monenlaisia, suurin vastaan tullut nännipiha oli lähes yhtä suuri kuin oma kämmeneni ja kaikkea muuta kuin tasaisen pyöreä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2021
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1515
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe