Onko evoluutiset esimerkit loogisia?

Bibliaaaaaa

Miksi Raamatunvastustajat puolustavat moraalisia asioita, vai puolustavatko?

Miksi te vastustatte raiskaamista (eläinkunnasta tuttua) Insestiä (leppäkertuilla tunnettua) kannibalismia (musta leski) Homoutta (hirvinäkemys) Välinpitämättömyyttä (käärmeyhteisö) Loiselämistä (loiseläimet-käki) Tyhmyyttä (ameeba-oletus) Sotaa (Natsismi ihmisyhteisö) Rasismia (kanayhteisö) Lastenmurhia (ateismi-abortit) Hylkäämistä (sorsayhteisö) Tappamista (petoeläimet) Laiskuutta (laiskiainen) Orjuutta (muurahaiset) Valehtelua (evolutistit tai kreationistit) Epätasa-arvoa (mehiläiset) Varastamista (apinat) jne.

Miten te päättelette mikä on oikein tai väärin kun eläinkunnassa on aina esimerkkejä vastakkaisista asioista. Onko mahdollista päätellä tällaisia asioita ilman että Raamattu antaa mitään viitteitä siihen onko asia oikein tai väärin? Miksi siis niin usein viittaatte Raamattuun. Onko sittenkin kyse ainoastaan uskomukseen perustuvasta asiasta joka suuntautuu epätoivoisesti näistä Raamatullisista arvoista poispäin.

Katsotteko te ajattelevanne, jos kuitenkin kaikki on vain niinkuin on? Jos siis oletamme vaikkapa ameeban olevan tyhmä, ja tyhmyys on huono juttu evoluutisesti ajatellen, miksi ette vastusta ameeboja? Jos te sanotte olevanne niille sukua niin vastustatteko itseännekin? Atkins mm sanoo, että ihminen on vain hieman limaa tällä planeetalla.

Minä toivoisin teidän evolutistien arvostan itseänne hieman enemmän.
https://www.youtube.com/watch?v=2MvJbwA9SZQ

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bibliaaaaaa

      Tahdon vielä sanoa että välttäkää sellaista vastausta johon voisin sanoa että näkemys ei kelpaa koska Raamattu ottaa asiaan kantaa. (Ihan vain mietteeksi tuokin)

    • Säälittävä ja joutava trolliavaus.

    • fetissit-pois

      "Onko mahdollista päätellä tällaisia asioita ilman että Raamattu antaa mitään viitteitä siihen onko asia oikein tai väärin?"

      Palvotko sinä Raamattua vai Jumalaa? Onko oikean ja väärän lähde Raamattu vai Jumala? Mieti sitä huolellisesti, ja kas kummaa, osaat itsekin vastata kysymykseesi.

    • "Onko mahdollista päätellä tällaisia asioita ilman että Raamattu antaa mitään viitteitä siihen onko asia oikein tai väärin?"

      Voi pyhä yksinkertaisuus minkälaista tuo uskovien kehässä pyörivä aivopierentä onkaan.

      Tuskin yksikään niistä Raamatun tekstejä muokanneista paimentolaisistakaan osasi kuvitella, että vuosituhansia myöhemmin joku olisi niin ääliö, että kuvittelisi sitä sekalaisten tekstien kokoelmaa joksikin ainoaksi lähteeksi ja auktoriteetiksi sille mikä on oikein.

      Tämän on pakko olla päivän tyhmin aloitus.

    • voi.yhden.kerran

      "Miksi te vastustatte raiskaamista (eläinkunnasta tuttua) Insestiä (leppäkertuilla tunnettua) kannibalismia (musta leski) Homoutta (hirvinäkemys) Välinpitämättömyyttä (käärmeyhteisö) Loiselämistä (loiseläimet-käki) Tyhmyyttä (ameeba-oletus) Sotaa (Natsismi ihmisyhteisö) Rasismia (kanayhteisö) Lastenmurhia (ateismi-abortit) Hylkäämistä (sorsayhteisö) Tappamista (petoeläimet) Laiskuutta (laiskiainen) Orjuutta (muurahaiset) Valehtelua (evolutistit tai kreationistit) Epätasa-arvoa (mehiläiset) Varastamista (apinat) jne."

      Toisin kuin sinä, me "evokit" ymmärrämme että ihmisen ei ole tarvis tehdä kaikkea mitä (muut) eläimet tekevät ja että ihmisen ominaisuudet ovat erilaisia kuin (muiden) eläinten. Toisin kuin sinä, me "evokit" olemme omaksuneet ja sisäistäneet moraalitajumme siitä yhteiskunnasta jossa elämme, eikä meidän "evokkien" ole tarvis tutkia vanhoja kirjoja tietääksemme mikä on meidän yhteiskunnassamme oikein ja väärin. Hyväksytkö itse tappamisen ja raiskaamisen, kuten Raamattu joissakin tilanteissa?

    • Bibliaaaaaa

      Kirjoitit: "Toisin kuin sinä, me "evokit" ymmärrämme että ihmisen ei ole tarvis tehdä kaikkea mitä (muut) eläimet tekevät"
      - Mutta mielellänne teette, erityisesti kun kyseessä on jokin moraaliton asia kuten edellä koitin vihjata. Tästä on juuri kyse että te valikoitte milloin mitäkin, mutta varsinainen moraaliperiaate puuttuu, sattuma kunnei sellaista voi luoda. Moraaliperiaatteet te valitsette Raamatusta vähän miten milloinkin huvittaa. Joko sitten vastaan tai puolesta, ja nekin perustuvat kohdallanne johonkin mielipiteeseen. Raamatunopettajannekin on jokin DR.house. no ei se mitään... minäkin opetan evoluutioperiaatteista :)

      • Milloin lopetat typeryyksien jankuttamisen ja trollailusi täällä?


      • rehellinen.peltiseppä

        "Tästä on juuri kyse että te valikoitte milloin mitäkin, mutta varsinainen moraaliperiaate puuttuu,"

        Noin kirjoittaa tyypillinen kreationistinen nihilisti, joka ei ole koskaan uskaltanut tutustua muuhun kuin Raamatun vanhentuneeseen moraaliin ja luulee, olevansa ainoa koko maailmassa, joka tajuaa jotakin moraalista. Oletko koskaan harkinnut tutustumista nykyisen yhteiskunnan moraaliin ja sääntöihin, ettei tarvitsisi koko ajan kiukutella? Lienee turha odottaa että kykenisit aikuistumaan, mutta peruskoulun oppimäärän saattaisit pystyä oppimaan.


    • "Miten te päättelette mikä on oikein tai väärin kun eläinkunnassa on aina esimerkkejä vastakkaisista asioista."

      David Hume vastasi tähän jo 1700 luvulla. "Evoluutiset" ovat ainakin pääosin sen verran sivistyneitä, että he tuntevat Humen giljotiinin eli Humen lain. Sen mukaan tosiasioista ei voi johtaa moraalisia sääntöjä.
      Luonto ei ole humanistisen moraalin lähde, eikä sitä myöskään ole pronssikaudella eläneiden ihmisten uskomukset tai sen aikaiset yhteiskunnalliset lait.
      Ihminen on aivan riittävän rationaalinen luodakseen sosiaalisena eläimenä käyttäytymissäännöt, jotka ovat moraalisesti paljon eläinten tai paimentolaiskansojen käyttäytymissääntöjä korkeammalla.

    • DRHouse

      Jos oikeasti tarvitsee 2000 vuotta vanhan satukirjan kertomaan mikä on oikein tai väärin, on asiat aika huonosti. Taitaa aloittaja olla psykopaatti, koska ei kykene tekemään itsenäisesti eroa moraalisesti oikean ja väärän välillä...

    • Bibliaaaaaa

      Täällä http://keskustelu.suomi24.fi/t/14423104/homohirvet äimisteltiin mitä jossain käytöksessä on väärää. Evoluutiouskovaiset tekee niin. Miksi juuri väitetyistä homohirvistä otetaan esimerkki. Kuitenkin samaan aikaan te esitätte kiukuttelua että trollailu on väärää. Miksi?

      Miksi teillä on niin suuri tarve uskotella mikä on oikeaa ja väärää ja sitten sanotte ettei siihen oteta kantaa. Hmm..

    • Bibliaaaaaa

      Siteeraan aikaisempaa kirjoitustani:
      Eläinkunnassa on havaittavissa myös insestiä, nekrofiliaa, pedofiliaa, oman lajin syömistä, rasismia, syrjintää jne. Ovatko evokit jostain syystä taantuneita vai oletteko kohta ottamassa nämäkin käytäntöön ja toteatte että laatimanne homolaitkaan eivät ole riittävän kattavia? Miksi tahdotte olla kuin eläimet vaikka tahdotte uskoa olevansa kuitenkin niitä viisaampia. Vai oletteko sittenkään?

      Entä eläinkunnassa havattavat kauniit piirteet. Joutsenten uskollisuus, biisoneiden yhteisöllisyys, norsujen sureminen, kissojen ja koirien lempeys pentujaan kohtaan, jälkeläisten kasvatus ja hierarkia, symbioottiset suhteet, muurahaisten ahkeruus, Rakkaus lajitovereita ja jopa muita lajeja kohtaan.

      Miksi olette noin korruptoituneita, ja toimitte itseännekin vastaan?
      Minusta on ikävä todeta kun pidätte itseänne niin viisaina.. Mitä jos Jeesus antaisikin teille uuden elämän ja ymmärryksen tästä kaikesta????

      • Näytäs kakara vanhemmillesi mitä netissä kirjoittelet, niin ehkä opettavat vielä tavoille.

        Ja mieti vain tykönäsi miksi psykopaatti lapsia murhaava jumalanne loi kuvitelmissanne luontoon sen kaiken ikävän. Ja miksi pedofilia yms. on niin yleistä hihhulipiireissä.


      • fundiksen_kupla

        Fundiksen arviot ateisteista eivät ole uskottavia. Loputtoman eettisten periaatteiden analyysin ja metafyysisen uskon korostamisen sijaan on järkevämpi katsoa miten ihmiset oikeasti käyttäytyvät.

        En minä tiedä, löytyykö formaalin analyysin avulla ristiriitoja ateistien eettisestä ajattelusta. Ehkä. Kuitenkin koko ajan voimme havaita ateistien pitävän huolta lapsistaan, noudattavan lakia, olevan ahkeria työntekijöitä jne.

        En minä lähtisi siinä kohtaa tuomitsemaan näiden ihmisten "sielua" tai analysoimaan käyttäytymisen taustalla olevia loogisia asettamuksia. Tässä reaalimaailmassa on kuitenkin pakko elää sen periaatteen mukaan, että ateisti voi tehdä hyvää ja kristitty voi tehdä pahaa. Se on vain järkevää havaintoihin perustuvaa päättelyä. Emmehän pääse käsiksi toistemme sieluihin.
        No True Scotsman -opin mukaan on lähinnä vaarallista elää reaalimaailmassa. Fundiksen formaali analyysi ja metafysiikka on aika turhaa saivartelua reaalimaailmassa.


    • Molo-Molo

      Kysymys sinulle, kiihkeä veijari: onko viattomien ihmisten kiduttaminen ja tappaminen väärin riippumatta siitä, mitä Jumala (ei siis raamattu) on asiasta säätänyt? Jos ko. toiminnat ovat väärin sen takia, että Jumala on niin säätänyt, niin meidän pitää varautua siihen, että viattomien ihmisten kiduttaminen ja tappaminen onkin oikein, jos Jumala muuttaa mielensä (kaikkivaltiaana hän voi muuttaa mielensä, vai mitä?). Nyt, haluatko sinä, kiihkeä veijari, avata takaoven niille lukemattomille uskonsotureille, jotka väittävät "Jumalan käskeneen" heitä tappamaan tiettyjä ihmisiä (usein puolisoitansa ja lapsiansa). He uskovat siis saaneensa ilmestyksen Jumalan oikeasta tahdosta, eikä heidän perstuntumansa asiassa liene sen heikompi kuin sinunkaan perstuntumasi tässä kysymyksessä ;-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      18
      2523
    2. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      130
      2215
    3. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      83
      1466
    4. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      117
      1423
    5. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1385
    6. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      95
      1260
    7. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1118
    8. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      66
      1063
    9. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      79
      1059
    10. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      59
      1039
    Aihe