Söpöä kalua

kupinhakija

Olimme työpaikan porukan kanssa normaalilla syysretkellä ja meillä oli vuokrattuna mökki ja sauna ja tynnyrit ja muut sellaiset, kuten aina. Miehille ja naisille oli oma saunansa, mutta tynnyrit ja poretynnyri olivat yhteiset, joten sovittiin uikkarisaunasta.
Meri oli vielä lämmin, joten hyvän tovin saunottuani menin sinne muitte mukaan ja naiset siellä jo olivatkin pärskimässä ja laskeuduin portaita pitkin viileään mereen.

Seuraavaksi uinnin jälkeen menin isoon lämpimään poreammeeseen, johon tuli muutakin porukkaa ja jossa tarjolla oli ruualta jääneitä viinejä ja siideriä. Kuulin vierestäni kuiskauksen, että sulla on söpö kalu. Kalu oli varmaan rusinana uimisesta, mutta kyllä kuiskaus aiheutti värähdyksen uimahousuissa. Poikamiehenä en kovinkaan usein saa.

Olin, etten olisi kuullutkaan koko kommenttia, mutta jäin kuitenkin siihen istumaan ja katsoin kuka kuiskaaja oli. Nainen oli minua noin 15 vuotta vanhempi, yli viisikymppinen, mukava nainen kokonaan toiselta osastolta, eikä meillä ollut juuri työtehtäviä keskenämme.

Joku ehdotti yhteislaulua ja sitä sitten alettiin laulamaan ja vieruskaveri hieraisi nivusiani vaivihkaa, eikä minulla ollut mitään sitä vastaan. Ajatus alkoi jo kiihottumaan. jonkun laulun välissä nainen kuiskasi, että pelottaako, johon sanoin vaan ei. Nainen kuiskasi, että ihana kulli sulla. Tuntisitpa, miten sitä haluan. Koita mua, hän jatkoi.

En pystnyt huomaamatta koittamaan, muuta kuin reittä. Katseemme kuitenkin kohtasivat, eikä ikäeromme tuntunut minusta enää miltään. Mirkan rinta kohosi nänneihin asti vedestä, kuin nuoremmillakin ja kesän ruskettama iho alkoivat tehdä mieli. Juttu kuitenkin lopahti jonkun ohjelman takia siihen ja nousimme kaikki paljusta pois.

Menin suihikuun ja puin päälleni ja istuin juomaan olutta penkille. Myös Mirka oli pukenut farkut ja fleecen ensimmäisenä ja alkoi poltella tupakkaa siinä kuin ei mitään. Hän sanoi, että käydääs poika hakemassa vielä kori kaljaa tuolta päätalolta, kun olet siinä valmiina. Minä sanoin, että okei.

Puolivälissä matkaa oli sellainen vanhanaikainen kolmion muotoinen kaivorakennus, jonka kohdalla edellä menevä Mirka pysähtyi ja kumartui polulla, niin että peppu kiristyi farkkuihin. Nilkkaketju koristi caprien jälkeen siroa jalkaa ja valkoinen paita paljasti kaistan kaunista selkää farkkujen vyötärön päältä. "avain tippui" hän sanoi. Otin Mirkaa vatsasta vasemmalla kädellä ja oikealla tarrasin kiinni peppuun.

Kulli seisoi kuin hullulla. Työnnyin sillä Naisen perää vasten ja nainen nousi yöls. Käteni sujahtivat paidan alle ja liiven päälle ja vedn Mirkan vasten itseäni, niin että huokasimme molemmat. Mirkan nännit jäykistyivät liivien alla ja hän värähti.

Samalla hän kuitenkin kääntyi ja sanoi, etten mä sulle pillua anna. Hän laittoi kätensä housuilleni ja sanoi, että tätä mä haluan ja polvistui. Mirka suuteli kaluani housujen läpi, nosti kiveksiä kädellään ja toisella puristi takaa. Minä nieleskelin halusta.

Nainen avasi housuni ja sieltä ponnahti kullini. Mirka sanoi, että ihanaa ja suuteli kaluani ja upotti sen suuhunsa. Loppuun asti.

0

1982

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1827
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1697
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1313
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1131
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        819
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        785
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        767
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        735
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        707
      Aihe