MM-Karsinta Suomi-Kosovo

FUTIS-GURU

suomen mm-karsinnat alkaa siis tänään Kosovoa vastaan turussa.
Suomen potkopallojoukkueen peli on on ollut täysin hukassa jopa yhden maalin ovat tehneet päästetty 16 pelejä 7 joista 6 tappioo yksi tasan.

Tuskin mikään on muuttunut nyt kun karsinnat alkaa.

Kysymys kuuluukin paljonko suomi häviää tänään Kosovolle?
Kosovoa ei pidä aliarvoida varmasti pelaavat paljon parempaa futista mitä tämä surkea suomi. Suomi tulee häviämään islannnillekkin.

29

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuru-ukko

      Ei pidä aliarvioida Suomeakaan. Eiköhän en rankingsijalla 190 olevan Kosovon sentään voita, vaikka eivät lopputurnaukseen ehkä pääsekään. Onhan nämä karsintaottelutkin hienoja otteluita. Nautitaan edes niistä.
      Ja jos alat väittelemään kanssani, niin sanon vain että paras mies voittakoon, poika.

    • FUTIS-GURU

      suomen potkupallo on niin surkeeta kun voi olla, saksaa vastaan yksi ainoa laukaus kohti maalia miten sellasella pelillä voittaa ketään?

      • Kuru-ukko

        Kosovo ei ole Saksa. Mutta sulle on helpot rahat tiedossa. Veikkauksessa Suomen kerroin on 1,6 ja Kosovon kerroin on 6,2. Eli kun pistät tonnin tiskiin, niin saat ilmaiset 6200 euroa. Kannattaa pistää tietenkin enemmänkin rahaa likoon, jos tililtäs löytyy. Sähän olet täysin varma, että Suomi häviää.


    • FUTIS-GURU

      No ei ole saksa ei. Luuletko tosiaankin, että suomen peli olis yks kaks parempaa?

      • Kuru-ukko

        Taitaa olla parasta kommentoida tarkemmin ottelun jälkeen. Ei Suomen peli vakuuttanut. Tosin Saksa pelasi niin puolivaloilla, etten jaksanut paljoa katsoa. Mutta eiköhän huuhkajat Kosovon voita. Ei sen pelin tarvitse edes olla hirveästi parempaa kuin Saksaa vastaan. Huonompikin peli riittää tänään. Krotatiaa vastaa onkin jo vaikempaa.


    • FUTIS-GURU

      lopputuloksen tietää suomi-kosovo 0-2

      • Kuru-ukko

        Suomi voittaa kyllä 2-0. Onhan se selvä, että Pukki tekee ainakin yhden maalin. Onko se toisen maalin tekijä Eremenko vai Pohjanpalo, jä nähtäväksi.


    • MrJuha82outolintu

      Ei hyvältä näytä,sillä Saksa-pelissä pelasimme kehnosti.
      Toki Saksa on Saksa eli huippumaa, mutta silti LOL huoh... vain 1 -5 laukausta/vetoa maalia kohti.
      Voe rähmä LOL.

    • FUTIS-GURU

      suomen nöyryytys alkaa kohta.

    • bdudud

      1-0 Paulus Arajärvi!

    • prkless

      Ei mitään väliä. Pohjoiskaarreääliöt liputtavat jotain lippua jossa ainoastaan Suomen lipun värit mutta ei ristiä niin jo on pitkälle mennyt islamisaatio noiden huligaanien keskuudessa. Seuraavassa pelissä jo vihreä lippu vai, tai puolikuu vai molemmat? Ei ole monta suomalaisnimeä kokoonpanossakaan, joten Suomella ei oikeastaan ole karsinnoissa joukkuetta.

      • lyhyesti

        Lopeta se persuilu ja ala tehdä jotain hyödyllistä.


    • FUTIS-GURU

      hahhahhahhahhahhaaaaa ei edes kosovosta voittoa. Miten surkeaa tuo suomen peli niinkun epäilinkin. Muissa peleissä tuleekin turpaan ja kunnolla. Turhaa unelmoida mistään lopputurnauspaikasta.

      • Kuru-ukko

        Taisit olla oikeassa. Ihmettelen vain sitä, että mikä siinä naurattaa.


      • Siipirikot_huuhkajat

        Ei auta valmentajan vaihdos, ei uudet miehet, ei uusi pelitapa. Jokainen peli samanlaista räpellystä. Vahvemmille hävitään jo ennen peliä, heikommille viimeistään toisella jaksolla. Taas muuttui varmat kolme pistettä yhdeksi.

        Parempi lopettaa valtiollinen tuki tällaiselle lajille, kun menestystä ei koskaan tule. Jääkiekossa ollaan maailman huipulla, panostetaan sinne.


      • FUTUS--GURU
        Kuru-ukko kirjoitti:

        Taisit olla oikeassa. Ihmettelen vain sitä, että mikä siinä naurattaa.

        seuraava peli islantia vastaan. Siellä kyyti on kylmää helppo voitto islannille.


    • osaamatonta

      Suomes ei muuteta juniorivalmennusta, vaan samoilla opeilla mennään, kuin aina ennenkin. Epäilen syyksi itsepäisyyttä ja muutosta vastustavia blokkeja, haluavat näyttää, että heidän 80-lukulaiset keinot toimivat sittenkin; taitoa, kaksinkamppailuja jne. ei tarvitse opettaa, vaan pitkä peräänkin voi tuoda menestyksen. "Hyvä", että uskovat. Tuntuuhan se lopuksi hienolta, kun 30 kertaa yrittää ja lopuksi pääsee joihinki kisoihin, ei meidän kenenkään elinaikana tosin.

      Saattaa myös olla puoluepolitiikka pelissä, sillä valtio jakaa rahaa Palloliitollekin, joten ehkäpä valtio eli poliittiset puolueet määräävät, muutetaanko systeemeitä vai ei. Myös tärkeimmät päälliköt yms. tärkeät paikat Palloliittoon saatetaan valita puoluepoliittisin perustein. Suomessahan tärkkeimmille yhteiskunnan paikoille, kuten esim. Kela, perusteena on puolueen jäsenyys. Jääkiekko on jostain syystä saanut ainakin varmuudella määrätä itse asiansa.

      • plytatinitpois

        Suomalaisia nuoria on päässyt erilaisiin juniori akatemioihin mut ei heistä ole tullut futaajia, playstation on kiinnostanut enemmän.
        Asenne ja tahto päästä huipulle puuttuu, jääkiekossa jostain syystä löytyy junioreilta oikeaa asennetta.


    • eisyytähuoleensiis

      Onneksi Suomi on pesäpallossa muita maita parempi.

      • Lajittelun-Kuningas

        Juuri näin! Väheksykäämme me hienot sfudissfanit kulttuurisesti rikkaampia lajeja, niin urheilullinen Kuninkuutemme kehittyy ja rutiininomaiset pyllyilyt omissa tuloksissa unohtuvat.


    • Lajittelun-Kuningas

      Kyllä tämä tulos on ehdottomasti eukonkannon, saappaanheiton, Urheilukatukendon yms. lajien syytä.

    • osaamatonta

      Junioreita on riittävästi, Islannissa taita olla 12 000 rekisteröitynyttä pelaajaa. Joka tapauksessa, tilanne on vittumainen. Ihmetyttää suuresti, miksi muissa maissa ei soruta sellaiseen osaamattomuuteen jalkapallon kohdalla, kuin Suomes. Jotkut puhuu esim. et valmentajien lahjattomat lapset pääsevät pelaamaan liikaa. Pitäneekö paikkansa? Jos pitää, niin miksi ongelma on vain Suomen? Ja jotkut puhuu, että valmentajien ainoa päämäärä junnujoukkueissa on ainoastaan voitto, eli kaikki hauskuus ja luovuus puuttuisi koko touhusta, joka tietenkin tekee hommasta ikävää. Tämäkin sitten vain SUomen ongelma?

    • ylämummoonvaan

      Jalkapallo on yksinkertaisesti liian vaativa laji suomalaisille. Pitäisi olla nopeutta, kestävyyttä ja koordinaatiota.
      Ja olla valmis taistelemaan räkä poskella jokaisesta pallosta.
      Ja älyä pitää myös olla.
      Jääkiekossa pärjätään, koska se ei vaadi älyä.

      • vittuetontyhymää

        Suomen joukkue kuin Pekka Haavisto, löysä, tyhmä, tahdoton, isänmaan vihollinen .. eli koko ajan pelasi palloa vihollisen pussiin. Siitä ei saa palkintoa eikä siitä ole ikinä mitään hyötyä. Pallossakin pitää olla ahne, pelata voitosta ja olla kiero ja vittumainen vastustajaa kohtaan. Suomipoika oli kuin naivi hintti, alati valmis jakamaan peräänsä vihollisen pervoille, syöttämään pallot vihollisten jalkaan..


      • fudistvaanhei

        Nämä teidän kommenttinne ne eivät vaadi älyä...


      • So.ist.das.Leben
        vittuetontyhymää kirjoitti:

        Suomen joukkue kuin Pekka Haavisto, löysä, tyhmä, tahdoton, isänmaan vihollinen .. eli koko ajan pelasi palloa vihollisen pussiin. Siitä ei saa palkintoa eikä siitä ole ikinä mitään hyötyä. Pallossakin pitää olla ahne, pelata voitosta ja olla kiero ja vittumainen vastustajaa kohtaan. Suomipoika oli kuin naivi hintti, alati valmis jakamaan peräänsä vihollisen pervoille, syöttämään pallot vihollisten jalkaan..

        Yksinhuoltajaäitien ja sossutätien kasvattamista poikalapsista tulee tahdottomia luusereita, mikä nähdään koko yhteiskunnassa.


      • fudistvaanhei

        Suomalaismiehet ovat ilmeisesti sitten niin rasistiluusereita, etteivät edes lapsiaan saa kasvatettua? Vai saavatko sellaisia oikein tehtyäkään? Sossutädeissäkin on enemmän munaa...


    • KEKEKEKEKEKEKEKE

      suomi nyt vaan on surkea potkupallo maa.

    • klsdweroerw

      Aliarvioimatta Kosovoa, niin Suomen paikka mm kisojen loppuotteluihin katkesi jo tässä pelissä. Kosovolta olisi pitänyt saada maksimipisteet, jotta olisi ollut edes jonkinlaiset mahkut päästä mm kisoihin. Suomen jalkapallon taso vain on niin umpisurkea tällä hetkellä. Eikä sellaista valmentajaa maailmassa olekaan joka tuollaisella pelaajamateriaalilla voisi maajoukuuenn tasoa nostaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      324
      3016
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2243
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      86
      1674
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      193
      1583
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1375
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1273
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1049
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe