Urkinta vs. henkilörekisterin myynti

OfficialCriminal

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001254278.html?ref=rss

"Syyttäjä on kertonut nostavansa syytteen Anneli Auerin tietojen luvattomasta katseluyrityksestä kaikkiaan 55:tä poliisia tai muuta virkamiestä vastaan."

2.2.2011 KRP pani myyntiin yli 3200 suomalaisen henkilötietorekisterin, joka sisälsi täydellisten henkilötietojen lisäksi myös mm. henkilöiden pankkitiliotteiden kopiot sekä yksityisiä sähköposteja.

Poliisihallitus sekä valtakunnansyytäjänvirasto ovat kieltäytyneet aloittamasta esitutkintaa KRP:n toimista henkilörekisterin myynnin yhteydessä.

Oikeuskanslerinvirasto on kertonut, ettei se ole löytänyt mitään lain vastaista KRP:n pikkubisneksessä - ei vaikka toiminta rikkoo törkeästi Suomen perustuslakia ja Euroopan ihmisoikeussopimusta.

Suomen perustuslaistahan ei tarvitse virkamiesten isommin välittää kun ei maassamme ole edes perustuslakituomioistuinta, joka valvoisi perustuslain toteutumista.
Olemme kyllä kärkkäitä arvostelemaan muiden, oikeusjärjestelmiltään kehittyneempien maiden perustuslakituomioistuimien ratkaisuja, viimeisimpänä Turkin perustuslakituomioistuimen päätös sallia seksuaalinen kanssakäynti 12 vuotta täyttäneiden kanssa.

Perustuslaki ja EIS ovat Suomessa yleinen virnuilun aihe virkamiesten kahvitunneilla.
Ei yhtään sen enempää.

69

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NonOfficialCrimSuspected

      http://tuonenjoutsen.blogspot.fi/2016/09/kun-poliisi-tunnustautui-liian-tyhmaksi.html?spref=fb

      "Kun poliisi tunnustautui liian tyhmäksi tekemään työtään"

      " Kaikilla on uteliaisuutta, ja poliisina tilaisuus tekee helposti varkaan. Häiritsevin osuus jutuissa onkin poliisien reaktiot asiaan. Auer-urkintaan syyllistyneet poliisit vitkuttelivat asian hoidon kanssa, yksi tuli käräjille tunteja myöhässä, yksi pakoili haastemiestä, ja lähes kaikki selittelivät toimiaan hätävalein. Moinen moraalisen selkärangan ja vastuuntunnon puute on minusta paljon hälyttävämpää kuin hetkellinen uteliaisuus.

      Oulun tapauksessa poliisit osoittautuivat yhtä epärehellisiksi esittämällä tekosyitä katselulle, kuten "tilannekuvan" saamisen jutusta, johon he eivät mitenkään liity."

      WinCapita-tapauksen yhteydessä tapahtuneen henkilörekisterin myymiseen liittyneiden KRP:n komissaarien lisäksi myös valtakunnansyyttäjänvirasto, poliisihallitus sekä oikeuskanslerinvirasto ovat tunnustautuneet liian tyhmiksi tekemään sitä työtä, josta ne elantonsa ansaitsevat.

      Samalla myös noiden epäpäteviksi itsensä myöntäneiden virkamiesten palkanmaksajat ovat tunnustautuneet älyllisesti vähävaraisiksi, sillä he jatkavat edelleen em. virkamiesten loisimisen mahdollistamista.

      Tyhmyytensä tunnustaneiden veronmaksajien edushenkilöstöön, Suomen Eduskuntaan, lienee kerääntynyt tämän autistiseksi todetun (lähde Jari Tervo, vaikkei se kuitenkaan mihinkään lähde, vaikka kuinka sitä toivoisimme) kansakunnan ne kaikkein autistisimmat.

    • OfficialStubido

      http://www.mtv.fi/lifestyle/autot/artikkeli/rikollinen-osti-auton-veeran-nimella-tuhansia-menossa-ulosottoon-viranomaisista-ei-apua/6081234

      "– Myyjän Trafille viemästä kauppakirjasta puuttuu tarkka osoitteeni ja henkilötunnukseni, mutta se on silti kelvannut nimen ja allekirjoituksen voimin, mikä tuntuu aivan käsittämättömältä, Papinoja kertoo."

      KRP:n myymästä aineistosta ei puutu mitään täydellisen identiteetin sisältäviä tietoja muiden kuin erään korkeassa asemassa olevan poliisin osalta.

      Ovatko Suomen viranomaiset ja heidän toimiaan valvomaan asetetut todellakin niin tyhmiä, etteivät ymmärrä tekojensa seurauksia?

    • OfficialStubido

      http://www.aamulehti.fi/kotimaa/oulun-poliisilaitoksen-sihteeria-ja-seitsemaa-poliisia-syytetaan-urkinnasta/

      "Oulun poliisilaitoksen sihteeriä ja seitsemää poliisia syytetään poliisin rekisterin luvattomasta käytöstä. Syytteen mukaan he katsoivat perusteetta tutkintailmoituksen tietoja toissa vuonna. Ilmoitus koski eläkkeelle jääneen poliisimiehen kuolemaan johtanutta liikenneonnettomuutta.

      Heille luettiin tiistaina Oulun käräjillä syytteet virkavelvollisuuden rikkomisesta sekä henkilörekisteririkoksesta."

      Tutkintailmoituksen katsomisesta syytteet - henkilörekisterin myynnistä suoriutuvuuslisä.

      Suomalaista oikeusvaltioperiaatetta parhaimmillaan.

    • OfficialStubido

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/438076-krp-pitaa-yahoon-tietovuotoa-pelottavana-ei-todellakaan-ole-niin-etta-vain-tyhmia

      "KRP pitää Yahoon tietovuotoa pelottavana – "Ei todellakaan ole niin, että vain tyhmiä voi huijata""

      "Yahoon tietovuoto on Vasaran mukaan pelottava juuri siksi, että se voi lisätä luotettavalta vaikuttavalta taholta tulevien huijausten määrää. Huijausyritys voi tulla sähköpostilla, jonka lähettäjä on vastaanottajan tuttava."

      Keskusrikospoliisi pani myyntiin yli 3200 suomalaisen henkilörekisterin ja nyt kyseinen kopla kauhistelee muiden tahojen tietovuotoja.

      Ovatko KRP:n tutkijat todella niin tyhmiä, etteivät käsitä heidän levittämiensä tietojen aiheuttavan vaaraa henkilörekisteririkoksen uhreille?

      PS. Kuopiossa on kuulemma juuri tänään siirtynyt ennenaikaiselle eläkkeelle Wincapita-tutkinnassa huseerannut KRP:n tutkija Hei*** Ronka****, joka kunnostautui mm. oman auton käytössä seilatessaan ympäri Suomea klubin jäseniä kuulustelemassa.
      Kilometrikorvaukset ja päivärahat vuosien varrella lienevät kasvattaneet ko. tutkijan kapitaalia huomattavasti.
      Vaan paras taitaa olla se kun Rovaniemen KRP:sta naistutkija kävi Oulussa (joka oli Wincapita-tutkinnan pääpaikka) kuulustelemassa yhtä jäsentä ja taisipa samalla tulla hoideltua au-suhteita kollegansa kanssa.
      Kilometrikorvaukset ja päivärahat tietenkin laskutettiin ja maksettiin valtion kassasta.

      • PiikkiAuki

        Jari Aarnion tapauksessa Jarin Aarnion omat oikeudenkäyntikulut olivat 64keur ja valtion 270keur. Miten voikin olla noin iso ero? Olikohan niin, että 270 keur oli ilmaista veronmaksajien (toisten) rahaa ja piikki oli auki.


      • piikki.ei.riitä
        PiikkiAuki kirjoitti:

        Jari Aarnion tapauksessa Jarin Aarnion omat oikeudenkäyntikulut olivat 64keur ja valtion 270keur. Miten voikin olla noin iso ero? Olikohan niin, että 270 keur oli ilmaista veronmaksajien (toisten) rahaa ja piikki oli auki.

        Nyt vain on jo enkelikuorokin auki.


      • 12345654321
        piikki.ei.riitä kirjoitti:

        Nyt vain on jo enkelikuorokin auki.

        Siellä missä lentävät spagettihirviöt melskaavat, piikki on ollut auki liian kauan. Virhe on tapahtunut. Pystytäänkö virhe tunnistamaan ja tunnustamaan?


    • Vitjamuna-Kutvonen

      Toinen identiteettivarkauteen liittyvä rikos on kunnianloukkaus. Joku esimerkiksi perustaa toisen nimellä väärän profiilin sosiaalisessa mediassa ja alkaa sen turvin herjata muita.

      Identiteettivarkauksista on kirjattu tuhansia rikosilmoituksia – Näin huijari vei ihmisten henkilötiedot ja kymmeniätuhansia euroja.

      Terveyskeskus saattaa hölöttää yksityiselämän ydinalueelle kuuluvia terveystietoja kelle tahansa soittajalle, joka osaa kertoa oikean henkilötunnuksen. Pikavippifirma kuvittelee tunnistaneensa asiakkaan, kun tämä osaa yhdistää oikean nimen oikeaan henkilötunnukseen. Tunnuksen tietäminen ei kuitenkaan ole tae siitä, että ihminen on juuri hetun haltija.

      http://www.hs.fi/kotimaa/a1477187628597

      http://www.hs.fi/kotimaa/a1477187650965

      KRP teki hienosti myydessään yli 3000 henkilön henkilötiedot, hetut, puhelinnumerot ja pankkitilitiedot.

      Mutta mieluummin joku muu kuin minä. Eikö niin?

    • OikeusToimittelija

      http://www.hs.fi/kotimaa/a1477187628597

      " Susanna Reinboth Helsingin Sanomat
      Kirjoittaja on Helsingin Sanomien oikeustoimittaja."

      Sillä tavalla.
      Että oikein oikeustoimittaja.
      Nyt on hyvä palauttaa mieliin, että Suomen Oikeustoimittajat ry, jonka arvostettu jäsen Susannakin lienee, myönsi KRP:lle Vuoden 2011 Valokeila-palkinnon WinCapita-tiedostojen myynnistä.
      Noiden toimittajiksi itseään kutsuvien tyhmyys ei sitten lakkaa ihmetyttämästä.

      Eivätkä nuo kaikki kommentoijatkaan ole saaneet syntymälahjakseen valoja ullakoilleen, kuten nimimerkki Järjen puolesta osoittaa:

      "Järjen puolesta

      15:06

      Itse olen virkamies ja työni puolesta tekemisissä kansalaisten asionnin kanssa. Siis kuten kolumnisti sen totesi, mutta varmuuden vuoksi: henkilötunnus yksilöi ihmisen. Se ei tunnista häntä. Mikä tässä on niin vaikea ymmärtää? Olkaa paranoideja, älkää levittäkö tietojanne. Ihan oikeasti hyvät ihmiset!"

      Etteihän vain olisi ihan KRP:n kelmi, nehän ne aina varoittelevat kansalaisia.

      Entäpä tämä sitten:

      "Tahtitorni

      14:30

      Päin vastoin kuin kirjoittaja toivoo: pankeilta tulee ottaa henkilötunnistusmonopoli julkisen viranomaisen hallintaan."

      No, tuossahan jouduttaisiin satavarmasti ojasta lätäkköön kun KRP ryhtyisi taas tekemään bisneksiä.
      Pankkeihinkin, vaikka konnia ovatkin, luotan enemmän kuin viranomaisiin, tekipä se Poliisikorkeakoulu minkämoisia galluppeja tahansa.

      On siellä onneksi joku ihan kartallakin:

      "E_Epävarma

      16:19
      Tahtitorni

      Päin vastoin kuin kirjoittaja toivoo: pankeilta tulee ottaa henkilötunnistusmonopoli julkisen viranomaisen hallintaan.

      Ei. Viranomaisten tietojärjestelmiä rakentaa ja ylläpitää yritys jolta ei onnistu sähköisen äänestyksen rakentaminen tai yritys jonka mielestä ajoneuvon voi laittaa liikennekieltoon jos ajoneuvoveron maksaa liian aikaisin tai liian suurena. Tietotekniikan palvelualojen liiton eräs ammattiosaston nousi muutama vuosi sitten kapinaan kun liitto vaihtoi jäsenrekisterijärjestelmän sellaiseen johon kirjaudutaan pankkitunnuksilla. Ei kelpaa erään suuren yrityksen työntekijöille jotka haluavat edelleen kirjautua siihen järjestelmään missä käyttäjätunnus on hetu ja salasana on postinumero.

      Älkää, please, antako niiden hoidettavaksi mitään kovin vaikeita. Enää ikinä."

      "Älkää, please, antako niiden (viranomaisten) hoidettavaksi mitään kovin vaikeita. Enää ikinä."

      Tuopa olisi syytä liittää iltarukoukseen jokaisen, joka sellaista harrastaa.

    • OikeusToimittelija

      http://www.hs.fi/kotimaa/a1477187650965

      "Mies kertoi myöhemmin, että hän oli saanut uhrien tiedot poimimalla paperinkeräyspisteistä ihmisten pois heittämiä asiakirjoja. Poliisi epäili, ettei mies saanut tietojaan pelkästään näin, vaan onkimalla esimerkiksi verotodistuksia ihmisten postilaatikoista."

      Tuo konnan alku on vasta vähän päälle parikymppinen, joten hänellä ei liene ole ollut valmiuksia tilata KRP:lta yli 3200 ihmisen henkilörekisteriä vuonna 2011.
      Mutta aika liuta rikollisia käytti tuota tilaisuutta hyväkseen ja ovatpa niitä tiedostoja sitten kopioineet ja jakaneet joko vastikkeella tai ilman muille hämäräheikeille.

      "Rikosylikomisario Timo Piiroinen keskusrikospoliisista määritteleekin, että identiteettivarkaus näyttäisi olevan valmistelua johonkin muuhun rikokseen.

      ”Identiteetin kaappaaminen näyttää viittaavan siihen, että kohta tapahtuu jotain muuta. Ainakin uhrin kannattaisi silloin olla valppaampi, koska silloin voidaan ehkä estää vakavampi rikos.""

      Voi hevon vittu.

      "Identiteetin kaappaaminen"

      Entäpä identiteetin kauppaaminen?
      Viittaako se siihen, että rikolliset (kauppamiehet, tässä tapauksessa KRP) valmistelevat jotakin vakavampaa rikosta tai ainakin toivovat, että henkilörekisteririkoksen uhrit joutuvat vakavampien rikosten kohteiksi?

      "Säännös toisen henkilöllisyydellä esiintymisestä lisättiin rikoslakiin vuosi sitten. Sen jälkeen ilmoituksia on kirjattu lähes 3 000."

      Näinpä.
      KRP pani myyntiin yli 3200 ihmisen henkilötiedot ja niistä melkein jokainen on joutunut rikoksen kohteeksi.
      Noin niinkuin sumeahkon oloisella logiikalla pääteltynä.

      Bravo, KRP.

    • Yksi pösilö kirjoittaa identiteettivarkauksista ja käyttää samalla toiselta kirjoittajalta nussittua nikkiä. Lieneekö tarkoituksellista vai vaan tavallista tyhmyyttä, mene ja tiedä.;)))

      http://www.hs.fi/kotimaa/a1477187628597
      Susanna Reinboth kommentoi sote-tunnusta näin: ”Henkilötunnus soveltuu vain ja ainoastaan yhteen tarkoitukseen, ihmisen yksilöintiin.” Se ei sovellu ihmisen tunnistamiseen.

      Tästä oli aiemmin jo keskustelua täällä, mutta klubilaiset eivät suostuneet ymmärtämään sote-tunnusta lainkaan. Tokihan se yksilöi henkilön, mutta sitä ei alun alkaenkaan tehty salaiseksi tai salassapidettäväksi. Nettikauppiaat ja muut koijarit ovat tehneet sote-tunnuksesta henkilön tunnistusmenetelmän. Toki terkkari ja viranomaiset ovat olleet vankasti samalla asialla.

      Henkilö tietysti tunnistetaan niin, että hänet pyydetään näyttämään ajokortti, passi tai muu henkilöllisyyden todentava läpyskä. Netissä on sitten tehtävä digitunnistus. Valitettavasti Suomi ei koskaan päässyt digitaaliseen henkilökorttiin saakka vaan pankkitunnarit ehtivät yleistymään. Toki samaan aikaan valtiovalta tussaroi kansalaisen digikortin kanssa, teki siitä maksullista ja tyri projektin muutenkin. Niinpä kansalaisen digikortti ei koskaan tullut Suomessa yleiseen käyttöön.

      Virossa kansalaisen digikortti on ja se myös toimii. Virossa lähes kaiken asioinnin viranomaisten kanssa voi tehdä verkossa. Asiakirjat voi allekirjoittaa digitaalisesti.

      En näe mitään syytä, miksi vastaava digitaalinen henkilökortti ei toimisi Suomessa. Onhan se hieman kyseenalaista, että verottajan kanssa verkossa asioidessa pitää omata pankkitunnarit.

      Totta on, että jokusen klubilaiset tarkat henkilötiedot menivät julkiseen jakeluun tai ainakin ne saattoi tilata viranomaisilta. Tämä on valitettava asia. Hyvää tässä oli sentään se, että tietääkseni tätä ”tietovuotoa” ei kuitenkaan koskaan ole käytetty rikollisiin tarkoituksiin. Klubilaiset, kuten tiedämme, ovat pers’aukisia veivareita. Kyllähän valistunut nettirikollinen sen tajuaa, että pers’aukisesta ei paljoa hyödy.

      • TeeVeeRadioJaÄlypuhelin

        > Yksi pösilö kirjoittaa identiteettivarkauksista ja käyttää samalla toiselta kirjoittajalta nussittua nikkiä.

        Nussittu nikki...? Nussittu keneltä - ei ainakaan sinulta, sillä sinä olet mummosi hautakiven kautta vannonut, että sinut tunnistaa nikin sinisestä väristä. Et siis ole koskaan kirjoittanut nimimerkeillä *olen onnellinen*, komppanian_lakimies, valkopesua_hanuriin tai VitjaMuna-Kutvonen...! Tarinasi uskoo, ken haluaa. Heh...!

        > Henkilö tietysti tunnistetaan niin, että hänet pyydetään näyttämään ajokortti, passi tai muu henkilöllisyyden todentava läpyskä.

        Äläpäs taas sotke asioita. Ajokortilla ei todenneta henkilöllisyyttä, vaan se on puhtaasti ajoon oikeuttava lupa. Ajokorttia ei hyväksytä pankeissa tunnistamiseen lainkaan, ja muualla sen hyväksyminen jää vastaanottajan hyväntahtoisuuden ja tyhmyyden varaan.

        > Valitettavasti Suomi ei koskaan päässyt digitaaliseen henkilökorttiin saakka vaan pankkitunnarit ehtivät yleistymään.

        Kuuluu samaan kastiin soteen liittyvien uudistusten kanssa. Tietojärjestelmät olivat ja ovat edelleen yhteensopimattimia, ja rahaa käytettiin pelkästään yhden ulkoistetun ohjelmistoyhtiön suojatyöpaikkojen tukemiseen 200 miljoonaa euroa. Ja pintaa todellakin vasta raapaistiin: Virossa sama asia tehtiin 20 miljoonalla valmiiksi saakka. Kuka on nyt pösilö, suomalainen vai virolainen?

        > En näe mitään syytä, miksi vastaava digitaalinen henkilökortti ei toimisi Suomessa.

        Katso kohta edellä.

        > Totta on, että jokusen klubilaiset tarkat henkilötiedot menivät julkiseen jakeluun tai ainakin ne saattoi tilata viranomaisilta.

        Hetut, osoitteet, puhelinnumerot, pankkitilinumerot sekä niiden tilitapahtumat sai ostaa DVD-levyillä hintaan 20 euroa. Ahneimmille ja uteliaimmille tyhmimmät sukulaiset kopioivat levyt tarkasteluun korvauksetta. Mitään moitittavaa asiassa kukaan ohjaava ja valvoja taho ei löytänyt, koska näillä tiedoilla vain tunnistettiin henkilöt ja estettiin kahden eri henkilön sekoittaminen toisiinsa.... Eihän pelkkä koko nimi, ikä, ammatti ja osoite tunnistamiseen riitä - kyllä hetu, tilinumero, tilin saldo ja tilitapahtumat selkeästi voidaan vaatia tunnistamiseen.

        > Tämä on valitettava asia.

        Miksi olet muuttanut nyt yht'äkkiä mielesi? Vielä muutama vuosi sitten kehuit, että asiaa ei olisi voitu paremmin hoitaa ja kaikki meni 100-%:sesti voimassa olevien pykälien ja hyvän maun mukaan!

        > Klubilaiset, kuten tiedämme, ovat pers’aukisia veivareita. Kyllähän valistunut nettirikollinen sen tajuaa, että pers’aukisesta ei paljoa hyödy.

        Apulaisprofessori Rantalan mukaan - Hesarissa, Kalevassa ja MTV3:ssa - Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia.... Mukana oli jopa useampia sijoitusneuvonnan ammattilaisia pankeista ja omaisuudenhoitajista. Tohtoritutkinnon tehneiden määrä oli sama kuin väestössä keskimäärin... Huijaukseen lähti sijoittamaan myös varovaisiksi ja kriittisiksi miellettyjen joukko, kuten professorit ja poliisit.


    • ”Nussittu keneltä - ei ainakaan sinulta...”
      Enhän minä tätä ole väittänytkään. Nusaisit nikit Kaaleppi Vitjamuna-Kutvoselta. Hän on tunnustettu ja tunnettu kirjoittaja myös V6-moottoreiden virittämisestä. Autoharrastajat kyllä nikin ja miehen tuntevat.

      On moraalisesti arveluttavaa huudella pää punaisena rikollisuudesta, jos itse ajaa samaan aikaan varastetulla mopolla. Tätä minä tarkoitin. ;)))))

      Suomessa on käytössä digitaalinen henkilökortti, mutta kortin haltijoita lienee luokkaa parisataatuhatta. Se projekti venyi ja paisui liian pitkään, pankkitunnarit ajoivat vasemmalta ohitse. Tästä huolimatta uskon, että aikanaan saadaan aikaiseksi kansalaisen digitunnari. Se on pakko, koska tunnistautumistarve kasvaa kaiken aikaa ja yhteiskunta taas ei voi roikkua pankkien siivellä loputtomiin.

      Olen jo useasti aiemminkin myöntänyt, että oli tarpeetonta, että klubilaisten hetut ja sotut menivät puolivahingossa jakoon. Ei siinä kuitenkaan tapahtunut mitään laitonta, sen taas vahvisti apulaisoikeuskansleri. Pysykäämme -Trölli kulta - vain totuudessa, näin edistämme yhteistä hyvää. ;)))

      Kuten olemme oikeudessa niin kovin useasti kuulleet, klubilainen on varaton veivari, jonka pitää saada alennusta. Mitäpä pelkäämistä hänellä olisi nettirikollisten suhteen?

      • MaPeJaKeskiv

        > Enhän minä tätä ole väittänytkään. Nusaisit nikit Kaaleppi Vitjamuna-Kutvoselta.

        Valehtelet. Jos puhuisit totta, sinulla ei voisi olla tiedossa, kuka on tuon nimimerkin taustalla. Vitjamuna-Kutvonen on itsekeskeinen ja paska jätkäpoika.

        > On moraalisesti arveluttavaa.

        Olet ihan väärä ihminen puhumaan moraalista.

        > ...oli tarpeetonta, että klubilaisten hetut ja sotut menivät puolivahingossa jakoon.

        Hyvä, että olet muuttanut mielipiteesi. Kyse ei toki ollut vahingosta tai puolivahingosta vaan tahallisuudesta.

        > ...klubilainen on varaton veivari.

        Apulaisprofessori on asiasta eri mieltä: Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia.... Mukana oli jopa useampia sijoitusneuvonnan ammattilaisia pankeista ja omaisuudenhoitajista. Tohtoritutkinnon tehneiden määrä oli sama kuin väestössä keskimäärin... Huijaukseen lähti sijoittamaan myös varovaisiksi ja kriittisiksi miellettyjen joukko, kuten professorit ja poliisit.

        Itke asiaasi Rantalalle!


    • ”Vitjamuna-Kutvonen on itsekeskeinen ja paska jätkäpoika.”
      Urho Kekkonen kutsui itseään leikillisesti jätkäpojaksi Kainuusta. Kaaleppi Vitjamuna-Kutvonen on päässyt hyvään seuraan.

      ”Olet ihan väärä ihminen puhumaan moraalista.”
      Älä vaihda puheenaihetta. Puhe oli sinun moraalistasi tai paremminkin sen puutteesta. Mutta hyvin sinä taas kivitit puskasta ja vieläpä nussitulla nikillä. Ihan täytyy ihailla koijarin ammattitaitoa. ;))))

      Jos käräjäoikeus toteaa koijarin varattomaksi ja vieläpä myöntää hänen oikeudenkäyntikulunsa maksettavaksi valtion varoista, apulaisprofessorin - saati sitten Tröllin - lienee turha huudella siihen yhtään mitään. ;))))

      • MaTiJaLauant

        > Kaaleppi Vitjamuna-Kutvonen on päässyt hyvään seuraan.

        Muistan, että Vitjamuna-Kutvosen hyvä ystävä oli Cluso. Molemmat olivat vertaistensa seurassa - toinen osasi lukea ja toinen ilmeisesti laskea.

        > Älä vaihda puheenaihetta.

        Yrititkö antaa minulle käskyä?

        > nussitulla nikillä

        Nussittu siis keneltä - haluatko yrittää näyttää ko. nussinnan toteen?

        > Jos käräjäoikeus toteaa koijarin varattomaksi... klubilainen on varaton veivari.

        Winkkarihan oli poikkileikkaus Suomen kansasta, ja olethan haukkunut jopa kenraalinkin rehelliseksi koijariksi. Varaton hän ei kuitenkaan ole.

        Apulaisprofessori kertoi näin: Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia.... Mukana oli jopa useampia sijoitusneuvonnan ammattilaisia pankeista ja omaisuudenhoitajista. Tohtoritutkinnon tehneiden määrä oli sama kuin väestössä keskimäärin... Huijaukseen lähti sijoittamaan myös varovaisiksi ja kriittisiksi miellettyjen joukko, kuten professorit ja poliisit.

        Nillitä huonoa oloasi Rantalalle.


    • ”Yrititkö antaa minulle käskyä?”
      Hoo, hoo. ;)))) Sinulle tulee kiire vaihtaa puheenaihetta, kun aina vaan jäät häviölle kuin akat. Tämän lisäksi yrität vieläpä esittää katteettomia pullisteluja. ;))))

      ”Nussittu siis keneltä...”
      Johan minä jo kertaalleen kerroin, että Kaaleppi Vitjamuna-Kutvoselta, tuolta tunnetulta ja tunnustetulta kirjoittajalta. Eikös mene kaaliin?

      Kun käräjäoikeus totetaan klubilaisen varattomaksi, niin hän on varaton. Sitä asiaa ei muuta Rantalan väitös tai Tröllerön puolivillaiset kirjoittelut. ;))))

      • MaSuJaTorstai

        > Sinulle tulee kiire vaihtaa puheenaihetta, kun aina vaan jäät häviölle kuin akat.

        Tuossapa oli ihan taas kunnon saunantakaishuumoria!

        > Tämän lisäksi yrität vieläpä esittää katteettomia pullisteluja.

        Ja sama huumoripläjäys jatkuu! Heh...!

        > Johan minä jo kertaalleen kerroin, että Kaaleppi Vitjamuna-Kutvoselta, tuolta tunnetulta ja tunnustetulta kirjoittajalta.

        Ja sinäkö, tunnustettu paskahousu, olet Kutvosen - asiainhoitaja? Eihän teistä kummastakaan ole hoitamaan edes sanomalehteä kierrätyskoriin. Kutvonen ei ole tunnettu muusta kuin siitä, että hän kehui KRP:n DVD-levyjen myynnin olevan kovempaa kuin Jamppa Tuomisella ennen viimeistä Kanarian keikkaansa.

        > Kun käräjäoikeus klubilaisen vaarattomaksi, niin hän on vaaraton.

        Ei kahta sanaa tästä.


    • ”Ja sinäkö, tunnustettu paskahousu, olet Kutvosen - asiainhoitaja?”

      Minä olen rehellinen ja lainkuuliainen kansalainen. Jos huomaan inhan nilkin nusuttavan Kaaleppi Vitjamuna-Kutvosen nikkiä, katson aiheelliseksi puuttua asiaan. Käytän tässä jokaisen kansalaisen kiinniotto-oikeutta tilanteessa, jossa tapaan taparikollisen verekseltään rikospaikalla. ;))))

      • TiPeJaLauan

        > inha nilkki

        Miksi haukut Kutvosta, luulin että arvostat häntä?


      • TiPeJaLauan kirjoitti:

        > inha nilkki

        Miksi haukut Kutvosta, luulin että arvostat häntä?

        Olet tasolla "äitisi on"-huumori. Eipä juurikaan kiinnosta.


      • KeTojaPerja
        Perseentervaaja kirjoitti:

        Olet tasolla "äitisi on"-huumori. Eipä juurikaan kiinnosta.

        > Eipä juurikaan kiinnosta.

        Juuri näin. Olet ollut tällä foorumilla eri nikeillä vasta kahdeksan tai yhdeksän vuotta. Se ei ole vielä osoitus kiinnostuksesta.


      • ActivCrimeOfficial
        KeTojaPerja kirjoitti:

        > Eipä juurikaan kiinnosta.

        Juuri näin. Olet ollut tällä foorumilla eri nikeillä vasta kahdeksan tai yhdeksän vuotta. Se ei ole vielä osoitus kiinnostuksesta.

        http://www.sss.fi/2016/10/savon-sanomat-valtakunnansyyttajan-mukaan-suomessa-tarvetta-poliisirikosten-tutkinnalle/

        "Valtakunnansyyttäjä Matti Nissisen mukaan Suomessa olisi tarve päätoimiselle poliisirikosasioiden käsittely-yksikölle. Asiasta kertoo Savon Sanomat.
        Lehden mukaan Valtakunnansyyttäjävirasto pitää poliisirikosasioiden käsittelyaikoja tälle hetkellä kohtuuttomina. Suomessa on kesken 36 poliisirikosasiaa, joiden käsittely on kestänyt yli vuoden, Nissinen sanoo.
        Nissisen mukaan samalla voitaisiin harkita, hoitaisiko yksikkö myös Suojelupoliisille kaavaillun uuden tiedustelutoiminnan valvonnan."

        Varmastikin on tarvetta, ovat ne sen verran aktiivisia nuo polliisit noissa hämäräpisneksissä.
        KoRPoraation järjestäessä laittoman rahankeräyksen myymällä salassapidettäviä tietoja (ks. ketjun aloitusviesti) valtakunnansyyttäjänvirasto kieltäytyi aloittamasta esitutkintaa ja nyt ollaan tilanteessa, etteivät resurssit enää riitä tutkimaan edes niitä poliisirikoksia, joista jostakin syystä on viitsitty tutkinta käynnistää.

        Seuraavaksi pösilöt tulevat varmaan esittämään erillisen tutkintaosaston perustamista matujen tekemisiä syynäämään.

        Supolle kaavaillun tiedustelutoiminnan valvontaahan ei edes pysty käytännössä suorittamaan, paperilla kyllä.
        Winkaputinkin tapauksessa KoRPoraatio salakuunteli jäsenten puhelimia ilman oikeusistuimen lupaa eivätkä ole ilmoitelleet kuunnelluille tekemisistään. Lakihan siihen velvoittaisi vaan ei velvoita KoRPoraatiomafiaa.

        Kyllä se pitäisi jo Nissisenkin käsittää, että tehtyjä virheitä ei enää pysty oikomaan näennäisillä parannusehdotuksilla.
        Ei, vaikka olisi kuinka valtakunnansyyttäjä. Perseilleen meni tuonkin äijän virkaura.


    • "...tehtyjä virheitä ei enää pysty oikomaan näennäisillä parannusehdotuksilla."

      Jaa, että itsenäinen Suomi on laitettava takaisin turkin hihaan ja nussittava uusi alku koko asialle, entinen kun on pilalla.

      Niin sitä pitää. ;))))

      • ActivCrimeOfficial

        Valtakunnansyyttäjä on muiden viranomaisten myötävaikutuksella katsonut läpi sormien virkamiesten ja etenkin poliisien tekemiä rikoksia, joka on johtanut siihen, että poliisien tekemiä rikoksia on niin paljon, ettei enää selvitä ilman erityisjärjestelyjä.
        Mikäli syyttäjäviranomaiset ja etenkin laillisuusvalvojat (eduskunnan oikeusasiamies ja valtioneuvoston oikeuskansleri) olisivat reagoineet kovalla kädellä rikosilmoituksiin ja kanteluihin, joissa todetaan virkamiesten syyllistyneen rikoksiin, virkamiesten rivit olisi ammuttu suoriksi ja ryhdikkäiksi jo aika päiviä sitten.
        Lepsuiluilla (tutkimatta jättäminen, syyttämättä jättäminen, ei aihetta, ohjeistetaan ja kaikkein ankarimpana sanktiona annetaan ehkä huomautus) virkamiehet on saatu kuvittelemaan olevansa koskemattomia ja oikeusviranomaisten suojaamia, ja nyt ollaan tilanteessa, jossa se pakkasella paskottu sonta ei enää haaroväliä lämmitäkään.

        Tuo lepsuilu on aiheuttanut ja tulee aiheuttamaan vielä pitkään kansalaisten oikeusturvan loukkauksia, taloudellisia menetyksiä niin yksityisille kuin valtiollekin ja uusien organisaatioiden perustamisten myötä valtionvelan kasvua. Muutamia mainitakseni.

        "Jaa, että itsenäinen Suomi on laitettava takaisin turkin hihaan ja nussittava uusi alku koko asialle, entinen kun on pilalla."

        Itsenäisyydestä en olisi satavarma, mutta suurinpiirtein noinhan se tulee menemään kun vain jaksamme sitä seurata, mutta tehtyjä ei enää saa tekemättömiksi.


      • MaanaKeskiJaSunnu
        ActivCrimeOfficial kirjoitti:

        Valtakunnansyyttäjä on muiden viranomaisten myötävaikutuksella katsonut läpi sormien virkamiesten ja etenkin poliisien tekemiä rikoksia, joka on johtanut siihen, että poliisien tekemiä rikoksia on niin paljon, ettei enää selvitä ilman erityisjärjestelyjä.
        Mikäli syyttäjäviranomaiset ja etenkin laillisuusvalvojat (eduskunnan oikeusasiamies ja valtioneuvoston oikeuskansleri) olisivat reagoineet kovalla kädellä rikosilmoituksiin ja kanteluihin, joissa todetaan virkamiesten syyllistyneen rikoksiin, virkamiesten rivit olisi ammuttu suoriksi ja ryhdikkäiksi jo aika päiviä sitten.
        Lepsuiluilla (tutkimatta jättäminen, syyttämättä jättäminen, ei aihetta, ohjeistetaan ja kaikkein ankarimpana sanktiona annetaan ehkä huomautus) virkamiehet on saatu kuvittelemaan olevansa koskemattomia ja oikeusviranomaisten suojaamia, ja nyt ollaan tilanteessa, jossa se pakkasella paskottu sonta ei enää haaroväliä lämmitäkään.

        Tuo lepsuilu on aiheuttanut ja tulee aiheuttamaan vielä pitkään kansalaisten oikeusturvan loukkauksia, taloudellisia menetyksiä niin yksityisille kuin valtiollekin ja uusien organisaatioiden perustamisten myötä valtionvelan kasvua. Muutamia mainitakseni.

        "Jaa, että itsenäinen Suomi on laitettava takaisin turkin hihaan ja nussittava uusi alku koko asialle, entinen kun on pilalla."

        Itsenäisyydestä en olisi satavarma, mutta suurinpiirtein noinhan se tulee menemään kun vain jaksamme sitä seurata, mutta tehtyjä ei enää saa tekemättömiksi.

        > Tuo lepsuilu on aiheuttanut ja tulee aiheuttamaan vielä pitkään kansalaisten oikeusturvan loukkauksia.

        Liittyen näihin oikeusturvan loukkauksiin EOK:n eli Eurooppalaisen Oikeusturvan keskusliiton tarkoituksena on ja on ollut edistää ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista eri oikeudenaloilla.

        Tällä foorumilla on tunnettua, että nimim. Rautalankauppias aka Valuuttakauppias aka Perseentervaaja aka Paskahousu aka Vitjamuna-Kutvonen on parhaan kykynsä mukaan (se ei ole paljon) pyrkinyt tunkemaan EOK:ta takaisin turkin hihaan kuin käärmettä putkeen. Paskahousun uuden alun nussiminen on kuitenkin siinäkin asiassa jäänyt huonolle, sillä kyllä suurin osa suomalaisista - Paskehousuista poiketen - kannattaa kansalaisten oikeusturvan edistämistä.

        Paskaperseen EOK:hon, Kavoniukseen ja Pitkäseen kohdistuva haukkuminen alkoi vähentyä vasta siinä vaiheessa, kun EOK lähestyi kirjoittajaa henkilökohtaisesti. Siinä vaiheessa kaveri taisi pelsätyä pahemmen kerran.

        Oikeusturvan kanssa lepsuiluun puuttuminen ei voi olla koskaan turhaa hyvinvointivaltiossa.


    • EOK lahoaa hissukseen kuin vene kaislikossa. FB-sivuille Junttu laittaa linkin tai kaksi kuukaudessa, siinä se koko toiminta on. Vanha mies ei enää viitsi kirjoittaa juttuja omin kätösin, linkkiä vaan kehiin. Tokihan minä tiedän senkin, että meidän Junttu suorittaa juridiikan jatko-opintojaan ja sekin vie aikaa. On se raskasta olla oikeusturvatoimittaja ja merimies.

      Enhän minä nyt meidän mukavia veijareita viitsi edes haukkua. Varatuomari Pitkäsestä olen aina kirjoittanut arvostaan sävyyn, Kavoniuksen teoriolle olen ymmärtävästi naurahdellut ja Junttua olen kannustanut opintielle. Kankaanpäästä en tiedä kirjoittaneeni yhtään mitään. Minäkö tässä olisin ketään haukkunut?

      ”...EOK lähestyi kirjoittajaa henkilökohtaisesti...”
      Trolli veisteli pökkelöstä puuhevosen, kairasipa siihen linkkarilla pers'reiänkin. Nyt hän esittelee itse keksimäänsä puuhevosta totuutena. Eihän se EOK ole minua lähestynyt – valitettavasti. Kuten muistamme, hypnoosi varmistaa kaupat. Tästä aiheesta olisin niin mielelläni keskustellut Petterin kanssa. Mutta kun ei, niin ei. Tämä lähestyminen oli vain Tröllerön märkä uni, jota hän nyt yrittää valehdella totuudeksi.

      Tottahan EOK:lla on hyviä ja kauniita pyrkimyksiä yhdistyksen säännöissä. Hyvät ja kauniit pyrkimykset eivät kuitenkaan oikeuta siihen, että hölmöä klubilaista kusaistaan silmään. Tästä olen ollut eri mieltä EOK:n kanssa.

      Winkkarin jutussa EOK asettui selkeästi rikoksen puolelle rikosuhreja vastaan. Eihän näin saa tehdä. ;)))

      • SuMaJaKeskiv

        > Winkkarin jutussa EOK asettui selkeästi rikoksen puolelle rikosuhreja vastaan.

        Väärin. EOK asettui wessan jäsenten puolelle yksipuolista esitutkintakoneistoa vastaan.

        > Trolli veisteli pökkelöstä puuhevosen, kairasipa siihen linkkarilla pers'reiänkin.

        Eläinmaailmaan haluat monasti siirtyä, joten pysytään sitten siinä. Sinähän se kehuit aluksi retuuttanneesi koiraanne Tessua ja sen jälkeen kairanneesi sitä pers'reikään. Siinpää oli kaikki sinun juridiikkaan liittyvät opintosi.


    • " EOK asettui wessan jäsenten puolelle..."

      http://www.ksml.fi/keski-suomi/WinCapitan-jäsenet-koolla-Laukaassa/482397
      ”Vuonna 2004 perustettu yhdistys lupaa jäsenilleen maksullista oikeusturvan seurantaa ja valvontaa. Juntusen mukaan jäseneksi on liittynyt arviolta tuhat WinCapitaan sijoittanutta.... EOK:hon liittyminen maksaa yksityishenkilöille 65 euroa...”

      Älä Tröllykkä viitsi esittää noin lapsellisia.;))))

      "Sinähän se kehuit aluksi retuuttanneesi koiraanne Tessua ja sen jälkeen kairanneesi sitä pers'reikään. "
      Näin sitä vähäiset tavat ja sivistys karisee sinusta kuin pakkeli vanhasta Nissanista. Jäljelle jää taattu tuulipukutollero. Lyö paperitollerolla;))))

      • KeskiPerjaJaMaana

        > Älä Tröllykkä viitsi esittää noin lapsellisia.

        Sinulla on tapana ampua viestintuoja, silloin kun olet hermostunut. MIksi olet taas hermostunut, kauniina syksyisenä viikonloppuna?

        EOK oli ainoa virallinen taho, joka asettui jäsenten kollektiivista syyllistämistä vastaan. Tämä on puhdas fakta, koska muita tahoja ei puolustamassa todellakaan ollut. Kuka nyt viitsisikään puolustaa tyhmiä ja ahneita, eikö niin?

        > Jäljelle jää taattu tuulipukutollero.

        Hyvä että myönnät, sillä sitähän sinä olet ollut syntymästäsi saakka - mummosi kasvattama lestaluuseri! Ei voi kauhurilla vaatia, jos on kottikärryllä annettu.


    • SunnuntaiEpistola

      https://www.suomenuutiset.fi/kolmas-raiskattu-ulkomaalaisen-uhri/

      "– Esitutkintalaki kieltää leimaamisen sekä tarpeettoman vahingon ja haitan aiheuttamisen. Leimaaminen, vahinko ja haitta koskevat niin yksilöä kuin esimerkiksi jotakin kansanryhmää tai kansallisuutta, Koskimäki sanoo."

      Lakihan ei koske winkaputin niitä jäseniä, joiden tiedot KRP kaupallisti taloudellista hyötyä tavoitellessaan.

      Schengen-alueelle salaa tullut terroristi on vapaa matkustamaan Suomeen ilman, että kukaan vaivautuu kyselemään karvaisen, lapseksi esittäytyneen tulijan henkilöllisyyttä ja matkan todellisia tarkoitusperiä. Riittää kun kertoo haluavansa saada turvapaikan Suomesta.
      Terroristilla on välittömästi hallussaan kaikki ne oikeudet, jotka Euroopan Ihmisoikeussopimus ja Suomen perustuslaki liitelakeineen hänelle suovat.

      Juuri ne samat oikeudet, jotka KRP poisti tietyiltä winkaputin jäseniltä.

      PS: Luottamus poliisiin on Suomessa edelleen voimakkaassa kasvussa, kertoo Poliisikorkeakoulun barometri.
      Ensi vuonna julkistettavan mielipidetutkimuksen mukaan kansalaisten luottamus poliisiin ylittänee ensimmäistä kertaa 100 %:n haamurajan.

    • "EOK oli ainoa virallinen taho, joka asettui jäsenten kollektiivista syyllistämistä vastaan."
      Virallinen? heh heh hah.;))))

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/wincapita-aktiivit-hyokkaavat-krpta-vastaan/291298/
      Juntunen:"WinCapitan jäsenistö kokee, että rikostutkinnan seurauksena on vaarana, että valtio pyrkii anastamaan sijoittajien rahat."

      Tästähän se hätä ja huoli oli. Rahat menee, sijoittaja ei saakaan pitää rikoksella hankkimaansa tuloa. Kysymys oli noin 1000 voitolle jääneen ja EOK:n jäseneksi liittyneiden klubilaisten edusta. Toisella puolella oli sitten lähes 10.000 jäsentä, jotka jäivät klubissa tappiolle. Heistä EOK ei häveliäästi maininnut yhtään mitään, ei koskaan.

      Tätä touhua sinä - ystäni Trölli - yrität pää punaisena puolustaa vaikka eihän se ole puolusteltavissa. ;)))))

    • PerjaTiistaJaKeskiv

      >>> Juntunen:"WinCapitan jäsenistö kokee, että rikostutkinnan seurauksena on vaarana, että valtio pyrkii anastamaan sijoittajien rahat."

      Hyvin sanoikin Juntunen tuon asian. Sinähän Ada Flinkin kanssa toivoitte - enemmän kuin mitään muuta - että Winkkarissa on kyseessä rahankeräysrikos, josta KAIKKI varat tuomitaan valtiolle.

      Paskaperse väitti: "Tunkit ovat syyllistyneet rikolliseen toimintaan; Tunkit olivat rikoskumppaneita; Sponsori maksaa "kaksinkertaisesti", ensin valtiolle ja sitten tunkille; Rikoshyödystä ei saa tehdä vähennyksiä - winkkarijäsen ei voi vähentää tuotosta omaa sijoitustaan; Rahan menettäminen Winkkariin ei millään mielikuvituksella ole nyt puhdas varallisuusvahinko."

      Sinä olit Juntusen ja Pitkäsen kanssa asiasta täysin samaa mieltä - varat valtiolle, vaikkakin eri syistä kuin EOK:n mielestä.

      Kyllä naurattaa nämä sinun vanhat tarinasi...! Heh!

    • ActivCrimeOfficial

      http://www.talouselama.fi/uutiset/rikoskomisariota-epaillaan-nyt-rikoksesta-hs-identiteettivarkauden-uhri-heitettiin-kahdeksi-vuorokaudeksi-selliin-6595105

      "Petosepäilyä selvittänyttä poliisia identiteettivarkaus ei kiinnostanut. Hän suostui kirjaamaan asian miehen kuulustelukertomukseen vasta, kun tämä sitä erikseen vaati."

      Eipä tietenkään kiinnostanut.
      Oletettavasti henkilön identiteetti oli varastettu KRP:n julkaisemasta aineistosta ja rikostarkastaja oletti oitis, että henkilö, jota on epäilty (vaikkakin ilman syytä) ja jonka tiedot on julkistettu törkeästä petoksesta ja rahankeräysrikoksesta epäiltynä on epäilemättä syyllistynyt myös tässä tapauksessa petokseen.

      "Myöhemmin mies sai paperin, jossa hänen asemansa oli muutettu epäillystä asianomistajaksi. Valtiokonttorista hän sai noin 400 euron korvauksen kahdesta sellipäivästä ja työansioiden menetyksestä.

      Hän kuitenkin halusi, että asia selvitetään kunnolla. Syyttäjällä ei tärpännyt mutta mies kanteli valtakunnansyyttäjänvirastoon, ja se määräsi, että tutkinta on aloitettava.

      Rikoskomisariota epäillään nyt tuottamuksellisesta vapaudenriistosta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta."

      Kalliiksi tulee. Tuo 400 euroa on vasta lämmittelyä, tutkinta- ja oikeudenkäyntikulut asianajajapalkkioineen noussevat useisiin kymmeniin ellei jopa satoihin tuhansiin euroihin ennenkuin kaikki oikeusasteet on läpi kahlattu.
      Ja päälle vielä mahdolliset valtion maksettaviksi koituvat vahingonkorvaukset.
      Niistähän on saatu esimakua mm. tapaus Auerissa.

      Noita turhia kulueriä valtion budjettiin ei enää kaivattaisi, mutta valitettavasti ne tulevat olemaan arkipäivää kun joku KRP:n myymät tiedostot haltuunsa saanut jatkaa virkavallan viitoittamalla tiellä ja myy henkilörekisteriä eteenpäin esim. ilman kansalaisoikeuksia keplotteleville karvaisille ulkomaalaistaustaisille lapsille.

      Kuten olemme saaneet havaita, mitään rikosta ei tapahdu vaikka noita tiedostoja joku myisikin eteenpäin.
      Taksoitushan voisi olla esim. yhden henkilön identiteetti 100 €, kymmenen henkilön identiteetti 500 € jne...
      Kyllähän tuolla bisneksellä yhden laillisen vaimon ja muutaman jalkasellaisen pitää leivänsyrjässä kiinni kun pilkkoo koko 3200 henkilöä käsittävän aineiston sopivan kokoisiksi kauppa-annoksiksi.

      Ja voipipa sitä itellekin jotakin pientä (mersu, mönkijä, maasturi, moottorikelkka, huvipursi, kesämökki, kaupunkiasunto, maatila, tuhat hehtaaria hyvää metsämaata ..., mitä sitä nyt milloinkin sattuu tarvitsemaan) ajankulukseen hankkia.

    • ”Hyvin sanoikin Juntunen tuon asian.” Niin sanoi.

      EOK:n ja myös varatuomari Pitkäsen keskeisiä argumentteja oli se, että valtio vie winkkarirahat. Epäsuorasti tässä annettiin ymmärtää, että rikosilmoitusta ei kannata tehdä, koska mitään ei kuitenkaan ole saatavissa takaisin. Keskustelupalstoilla väitettiin myös, että ”väärästä” rikosilmoituksesta joutuu itse syytteeseen ja maksumieheksi. Rikosilmoitusta ei siis kannata tehdä tästäkän syystä. Lisäksi mölyttiin, että kun winkkari uudestaan aukaistaan, rikosilmoituksen tehneet lempataan klubista pihalle.

      Osittain tämän selkeästi valheellisen kamppanjoinnin vuoksi rikosilmoituksen määrä klubista jäi kovin alhaiseksi. Suuri osa tappiolle jääneista päätti nuolla yksin omat haavansa. Olen edelleenkin vakaasti sitä mieltä, että EOK asettui tässä rikoksen puolelle rikosuhreja vastaan.

      ”Sinähän Ada Flinkin kanssa toivoitte...”
      Älä nyt viitsi valehdella taas. Saarnasin täällä monta vuotta sitä, miten rikosilmoitus kannattaa tehdä ja miten saada rikokseen menetetyt rahat takaisin.

      Sanomalehti Raahen Seutu uutisoi 27.10.2016. ” Siikajokisen naisen on maksettava jokainen saamansa WinCapita-euro valtiolle”. Nainen oli maksanut pääomaveroa winkkarituloistaan ja koetti vähentää veron rikoshyödystä. Tässäpä olikin kaunis esimerkki siitä, että rikoshyödystä ei niin vain tehdä vähennyksiä.;))))

      Siinä olet ihan oikeassa, että kylläpä nyt naurattaa – olin jälleen kerran oikeassa. ;)))))

      • TiPeJaSunnu

        On oikein nautittavaa, kun luikertelet siiman päässä kuin pahainen punasilmäinen särki: kiinni olet jäänyt valheistasi ja kiinni myös pysyt. Mutta mukavaa on kuitenkin huomata, että haluat muuttaa kantaasi samoiksi kuin meillä muilla oli jo alun pitäen...!

        Kyllähän särki pitää vapauteen päästää: ei ole arvokala tuollainen särki.

        ////

        Paskahousu nimimerkeillä Valuuttakauppias ja Komppanialakimies 14.8. ja 17.8.2011 : "Winkkarijäsen ei voi vähentää tuotosta omaa sijoitustaan.... Ymmärsitkös? Ei se Suomen laki kuitenkaan noin yksisilmäinen ja kotikutoinen ole, kuin sinä väität."

        Siinäpä sinulle siikajokisen vähennykset, heh...! Näin ne muuttuu Paskahousun sijoitukset pääomatulon verovähennyksiksi.

        Muistathan, kun kerroit että silloisen v. 2011 rikoslain mukaan rikoksen valmistelukin on rikos ja että Suomen laissa on tuolta osin käännetty todistustaakka. Trallallaa, pöljä...! Tarpeeksi kun PH arvaili, niin jotakin osui aina kohdalleen. Kyllä saduillesi on saanut nauraa ihan kunnolla.


      • ”...ei ole arvokala tuollainen särki.”
        Hupsheijaa taas. Tietämätön taas torveaa suu väärällään.

        Särki on mitä mainioin kala. Särjestä saa todella hienon makuisen kalaliemen. Säilykekalana se peittoaa maussa tonnikalan mennen ja tullen. Särki on todella maukas myös suolakalana, mutta ruodottoman fileen leikkaus särjestä vaatiikin sitten jo osaamista. Kalassa itsessään ei ole vikaa, nykyajan kalan syöjät tuppaavat vain olemaan taitamattomia tolleroita.

        Äläpä nyt punastele noin. Siikajokinen nainen maksoi verot winkkarituloistaan, mutta niitäpä ei saanutkaan vähentää palauttavasta rikoshyödystä. Mitenpä tämän selittäisit, oi Sherlock? ;))))

        Ihan naurattaa lukea, kuinka sinulla aina tulee kiire vaihtaa puheenaihetta ja lapioida lisää sontaa hämäyksenä keskusteluumme. Mitäpä jos kerrankin yrittäisit pysyä aiheessa ihan säikeen alusta hamaan loppuun saakka. ;)))))


      • TorstaLauaJaMaana
        Perseentervaaja kirjoitti:

        ”...ei ole arvokala tuollainen särki.”
        Hupsheijaa taas. Tietämätön taas torveaa suu väärällään.

        Särki on mitä mainioin kala. Särjestä saa todella hienon makuisen kalaliemen. Säilykekalana se peittoaa maussa tonnikalan mennen ja tullen. Särki on todella maukas myös suolakalana, mutta ruodottoman fileen leikkaus särjestä vaatiikin sitten jo osaamista. Kalassa itsessään ei ole vikaa, nykyajan kalan syöjät tuppaavat vain olemaan taitamattomia tolleroita.

        Äläpä nyt punastele noin. Siikajokinen nainen maksoi verot winkkarituloistaan, mutta niitäpä ei saanutkaan vähentää palauttavasta rikoshyödystä. Mitenpä tämän selittäisit, oi Sherlock? ;))))

        Ihan naurattaa lukea, kuinka sinulla aina tulee kiire vaihtaa puheenaihetta ja lapioida lisää sontaa hämäyksenä keskusteluumme. Mitäpä jos kerrankin yrittäisit pysyä aiheessa ihan säikeen alusta hamaan loppuun saakka. ;)))))

        > Siikajokinen nainen maksoi verot winkkarituloistaan, mutta niitäpä ei saanutkaan vähentää palauttavasta rikoshyödystä.

        Niin, mitä sitten - vero-oikaisut vanhenevat viidessä vuodessa, hyvin helppoa.

        Mitä sinä tarkoitit sillä, kun sanoit että winkkarijäsen ei voi vähentää tuotosta omaa sijoitustaan? Siikajokisen kohdalla kyse oli veroista.


      • "Mitä sinä tarkoitit.."

        Särki on mitä mainioin kala, kun se käsitellään oikein. Sitä minä meinasin. ;))))


      • TorstaMaanaJaKeskiv
        Perseentervaaja kirjoitti:

        "Mitä sinä tarkoitit.."

        Särki on mitä mainioin kala, kun se käsitellään oikein. Sitä minä meinasin. ;))))

        Kyllä kaloista toki tuon verran voin joustaa, mutta mitä tulee PH:n sanontaan "winkkarijäsen ei voi vähentää tuotosta omaa sijoitustaan", on sanonta itsensä selittävä. Sanonta ei liity särkiin tai muihin kaloihin

        Ei ollut PH:llä onnea tuossa arvauksessaan, vaan pieleen meni, ja pahasti! Se oli vain PH:n harras toive.


    • Vitjamuna-Kutvonen

      Toisen ihmisen toimeentuloasiat saa urkittua puhelimitse nimellä ja henkilötunnuksella – Sosiaalivirasto: ”Eihän sitä voi kuin luottaa soittajaan”

      http://www.hs.fi/kotimaa/a1477892195733

      Huolestuttavana Qvist pitää mahdollisuutta, että joku tekisi tällaista urkintaa vilppinä ja jäynänä.

      KRP teki hienosti myydessään yli 3000 henkilön henkilötiedot, hetut, puhelinnumerot ja pankkitilitiedot.

      Mutta mieluummin joku muu kuin minä. Eikö niin?

      • "Mutta mieluummin joku muu kuin minä. Eikö niin?"

        Itse en olisi huolissani siitä, että sossusta yritettäisiin urkkia minun asioitani. Mitään ei löydy, kun koskaan en ole asioinut moisen viraston kanssa. ;)))))


      • MaanaKeskijaSunnu

        Niinhän tuossa edellä sanottiin: mieluummin joku muu kuin minä.


      • Normimuna-Kutvonen

        http://www.hs.fi/kotimaa/a1477892195733

        "Kelassakin mahdollisuus urkintaan tunnetaan. Keinoja vilpin estämiseksi on mietitty.
        -------
        Kysymykset pyrkivät olemaan sellaisia, jotka eivät ole kenen tahansa tiedossa."

        Olipa se hyvä, että KRP pani myyntiin kaikki identiteettiä koskevat tiedot; hetut, osoitteet, sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot, pankkitilitiedot, yksityiset sähköpostit...
        Eipähän tule Kelallakaan vaikeuksia.

        Mutta parempi joku muu kuin minä paitsi että minun tietoni löytyvät noilta KRP:n myymiltä tiedostoilta.
        Kaksipa sitä on vaihtoehtoa kun ei yhteiskunta oikein ehdi hoitamaan velvoitteitaan - korpilaki tai panna vahinko kiertoon eli ryhtyä hyödyntämään noita laillisesti hankkimiani tuhansien ihmisten henkilötietoja.

        Sehän ei voi olla rikos, eihän KRP, Poha, VKSV, OKV?


      • ”...minun tietoni löytyvät noilta KRP:n myymiltä tiedostoilta.”

        Siitä, kun KRP:ltä sai tilata CD-levyjä, on jo vuosia. Uusia ei tule myyntiin, koska KRP:n levykauppa on jo suljettu. Vanhat, markkinoilla olevat kopiot taas on soitettu puhki, koska tällä levyllä oli parempaa huumoria kuin Jaakko Tepolla konsanaan. Kyllä minuakin nauratti se ”ryysyistä rikkauteen”-hurmosliike.

        Mutta menneet ovat menneitä ja pelkosi lienee jo aiheeton. Jos identiteettivaras olisi sinua halunnut vainota, varkauden olisi pitänyt tapahtua jo vuosia sitten.

        Mutta enpä jos ottaisimme kaikki asiasta opiksemme? KRP jo lupasi parantaa tapansa. Myös yksityinen henkilö voi olla omassa asiassaan tarkka ja välttää kaikkia sellaisia touhuja, joiden seurauksena henkilötiedot voivat päätyä vääriin käsiin.


      • MaTiJaSunnu
        Perseentervaaja kirjoitti:

        ”...minun tietoni löytyvät noilta KRP:n myymiltä tiedostoilta.”

        Siitä, kun KRP:ltä sai tilata CD-levyjä, on jo vuosia. Uusia ei tule myyntiin, koska KRP:n levykauppa on jo suljettu. Vanhat, markkinoilla olevat kopiot taas on soitettu puhki, koska tällä levyllä oli parempaa huumoria kuin Jaakko Tepolla konsanaan. Kyllä minuakin nauratti se ”ryysyistä rikkauteen”-hurmosliike.

        Mutta menneet ovat menneitä ja pelkosi lienee jo aiheeton. Jos identiteettivaras olisi sinua halunnut vainota, varkauden olisi pitänyt tapahtua jo vuosia sitten.

        Mutta enpä jos ottaisimme kaikki asiasta opiksemme? KRP jo lupasi parantaa tapansa. Myös yksityinen henkilö voi olla omassa asiassaan tarkka ja välttää kaikkia sellaisia touhuja, joiden seurauksena henkilötiedot voivat päätyä vääriin käsiin.

        > Myös yksityinen henkilö voi olla omassa asiassaan tarkka ja välttää kaikkia sellaisia touhuja, joiden seurauksena henkilötiedot voivat päätyä vääriin käsiin.

        Muistatko, kun kehuit muutama vuosi sitten, miten hienosti KRP hoisi asian? Ei ollut paremmasta väliä, eikä parempaa tapaa ollut, kerroit meille muille!


      • Normimuna-Kutvonen

        "Mutta menneet ovat menneitä ja pelkosi lienee jo aiheeton."

        Kuinka niin?
        Sotu säilyy ja hetu pysyy, digitaalinen henkilökortti, jos siitä yleensä edes Suomessa enää haaveillaan, tulee jos on tullakseen joskus Olkiluoto 3:sen jälkeen.
        Ja sen valmistuminenhan näyttää karkaavan sitä kauemmaksi mitä pidemmälle rakennustyöt edistyvät.

        Menneet eivät ole menneitä ennenkuin rikolliset on saatettu käräjille ja tarkemmin tutustuneena tunkioon nimeltä Suomen oikeuslaitos epäilen, että menneitä ei saa menneiksi ennenkuin joku ulkopuolinen taho ottaa loputkin ohjaksien rippeet tämän katajaisen, mutta ah-niin autistisen kansan kätösistä.

        "KRP jo lupasi parantaa tapansa."

        Mitäs sillä on parannettavaa?
        KRP, Poha, Poha:n laillisuusvalvonta ja Sisäministeriön poliisiosasto oikeuskanslerille vastinetta antaessaan olivat tulkinneet esitutkintalakia kuten persu koraania tai sarvipää bibliaa.
        EOK:n Juntunenkin muuten oli vielä vuoden 2011 marras-joulukuun vaihteessa yllättävästi samaa mieltä noiden edellä mainittujen konnien kanssa. Tosin pienessä maistissa ollessaan.
        Elikkä yhdenkään tahon mielestä mitään lainvastaista ei ollut siinä, että yli 3200 ihmisen henkilötiedot uhrattiin KRP:n yhdistetyn loma-, skootteri-, kielennotkistusdrinkki-, vasikka-, huume- ja voitelurahaston kartuttamiseksi.

        Toden sanoakseni niin kyllähän KRP ja poliisi yleensäkin on vuoden 2011 jälkeen joutunut siivoamaan tapojaan. Eipä enää näy iltapäivälehdistön otsikoissa repäiseviä uutisia jonkun julkkiksen joutumisesta poliisin kanssa vastatusten - aiemminhan moraalia vailla olevat poliisit saivat huomattavia lisätienestejä mm. Tapsa Kansan, Matti Nykäsen ja Tuksun toilausten seurauksena.

        Vaan kyllähän se vitututtaa kun kansanmurhaan mahdollisesti syyllistyneiden ulkomaisten karvaisten lapsukaisten henkilöllisyys salataan kaikin mahdollisin keinoin, vaikka tappaisivat kylmäverisesti ihmisen, kuten tapahtui syyskuun 11. Otanmäessä.
        Sen sijaan täysin viattomien, joskin näin jäkiviisaasti ajatellen ehkä tyhmänsorttisten, klubilaisten identiteeteistä tehtiin kauppatavaraa tarkan harkinnan jälkeen.
        Harkinnassa oli tiedostettu se, että henkilötiedot tulevat leviämään hallitsemattomasti ja laajalti sekä haittaa aiheuttavasti.
        Jostakin syystä ne vain päätettiin julkaista ja jostakin syystä viranomaiset eivät pysty myöntämään tekemäänsä rikosta.

        Ja jostakin syystä jotkut puolustavat rikollisia.

        PS. KRP:n tutkija Tuija Porvali sai vuonna 2008 Suomen Valkoisen Joutsenen Ristin kultaisine lehdyköineen vastapalveluksena kieltäydyttyään kirjaamasta T.W:n kuulustelukertomukseen mm. entisen pääministerimme nimeä.
        Jostakin kumman syystä....


    • Toden sanoakseni en jaksa uskoa, että löytyisi niin hölmöä rikollista, että nyt vuosien jälkeen alkaisi etsiä KRP:n myymää CD:tä vain kaivaakseen esiin sinun sotusi ja osoitteesi. Jos niitä identiteettivarkauksia olisi ollut tullakseen, seurausten olisi pitänyt näkyä jo vuosia sitten. Voisit jo lopettaa tuon turhanaikaisen panikoinnin.

      ”KRP, Poha, Poha:n laillisuusvalvonta ja Sisäministeriön poliisiosasto oikeuskanslerille vastinetta antaessaan...”
      Vastine on vaan vastine. Oikeuskansleri sitten itsenäisellä harkintavallalla päätti, että asiassa ei ole tapahtunut rikosta. Kantelusta on tehty päätös, josta ei voi valittaa muihin instansseihin. Meidän oikeusjärjestelmässä se tarkoittaa, että asia oli tässä ts. loppu ja slut.

      Paasikivi kehoitti tunnustamaan tosiasiat. Oli se sitten viisas mies. ;))))

      Mutta jos olosi tuolla parkumisella jotenkin helpottuu, anna mennä vaan. Jaksanhan minä kuunnellakin. ;))))

      • Normimuna-Kutvonen

        "Toden sanoakseni en jaksa uskoa, että löytyisi niin hölmöä rikollista, että nyt vuosien jälkeen alkaisi etsiä KRP:n myymää CD:tä vain kaivaakseen esiin sinun sotusi ja osoitteesi."

        Toden sanoakseni en ymmärrä, että miksipä ei.
        Hölmöähän se olisi rikolliselta olla hyödyntämättä tällaista aarreaittaa kuin on KRP:n myymä lähdeaineisto.

        "Paasikivi kehoitti tunnustamaan tosiasiat."

        Nimenomaan.
        Eikä se mörkö mihkään katoa, vaikka silmänsä ummistaisikin.
        Parkumista taikka ei, mutta KRP on aiheuttanut yli 3200:lle suomalaiselle loppuelämän kestävän riskin joutua identiteettivarkauden uhriksi.

        "Jaksanhan minä kuunnellakin."

        Silläpä ei liene suurtakaan merkitystä jaksoitpa taikka et.
        Narsistisia harhakuvitelmia.


      • "Eikä se mörkö mihkään katoa, vaikka silmänsä ummistaisikin."

        Eipä niin, mutta mörkö kutistuu, kun puhut asiasta. Lupasin olla kuulijana ja sen lupaukseni myös pidän. ;))))


    • Normimuna-Kutvonen

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001945839.html

      "Keskusrikospoliisin valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittisesta selonteosta antamasta lausunnosta käy ilmi, että vuosien 2015–2016 aikana yhteensä 3 166 turvapaikanhakijana Suomeen tullutta henkilöä on kadonnut. Lausunto on päivätty syyskuulle."

      "Krp totesi syyskuisessa lausunnossa poliisin varautuvan kielteisen turvapaikkapäätösten saaneiden pyrkimykseen jäädä Suomeen. Krp:n mukaan maahan luvattomasti jäävät henkilöt ovat alttiita ajautumaan rikolliseen toimintaan ja ihmiskaupan uhreiksi.

      – Elannon hankkimisessa on aika vähän laillisia kanavia siinä kohtaa, toteaa rikostarkastaja Arto Tuomela."

      Nou hätä!

      KRP:n raiskattua yli 3200 suomalaisen identiteetit laittamalla heidän henkilörekisterinsä julkiseen myyntiin niin eikös nyt voitaisi valtioneuvostossa ja eduskunnassa pohtia vakavasti erikoisjärjestelyä, jossa kullekin kadoksissa olevalle matulle myönnettäisiin kaksoisidentiteetti tuosta KRP:n myymästä aineistosta.

      Monta ongelmaa ratkeaisi kerta heitolla - matuista tulisi suomalaisia ilman aikaa, vaivaa ja rahaa vieviä viranomaiskäsittelyitä, henkilörekisterin myynnille saataisiin näin (joskin hieman jälkiviisaasti) jonkinlainen looginen oikeutus, KRP:lle voitaisiin myöntää uusi, ehkäpä juuri tätä tarkoitusta varten räätälöity kunnianosoitus (vrt. Vuoden Valokeila 2011) jne...

      Ehkäpä kuitenkin kaikkein tärkein ja oleellisin hyöty kaksoisidentiteettijärjestelyistä koituisi KRP:n, muiden viranomaisten, median, Jouni Laihon ja asioista muuten vain perillä olevien synnyttämälle ja jatkuvasti hengissä pitämälle mantralle "kaikki rikollisia".

      Kaikista KRP:n häpäisylistalla esiintyvistä tulisi ihan oikeasti rikollisia suhteellisen lyhyessä ajassa, suurin piirtein alta aikayksikön.

      KRP:ia, VKSV:a, oikeuslaitosta ja kaikkia muitakin viranomaisia tulisi ohjeistaa, että rikoksista epäillyiksi asetetaan ainoastaan kaksoisidentiteettien alkuperäisiä haltijoita, heidät tuomittaisiin ankarimman mukaan vailla valitusoikeutta, heidän mahdollinen maallinen omaisuutensa tuulipukuineen tuomittaisiin valtiolle menetetyiksi ja muutenkin noudatettaisiin winkaputin oikeusproseissa hyviksi havaittuja toimenpiteitä oikeusturvaloukkauksineen, vääristelyineen ja salailuineen.

      Matut saisivat hyvän alun uudelle elämälleen uudessa kotimaassaan ja kun heitä sitten olosuhteiden pakosta (uusia rikoksia ajankohtana, jolloin identiteettin alkuperäinen haltija suorittaa tuomiotaan aiemmista rötöksistä) olisi tuomittava tekemistään terroriteoista ja muista rötöksistä, KRP ynnä muut voisivat osoittaa olleensa tuplasti oikeassa silloin aikoinaan kun 3200 suomalaisen identiteetit raiskattiin.

      Linnaan kutsua odotellessa...

      • ”Linnaan kutsua odotellessa...”

        Ei nyt sentään. Eihän rasistisesta vihapuheesta ja kiihoittamisesta kansanryhmää vastaa saa kuin sakkoja. Kun oikein yrittää niin ehkä sitten myös ehdonalaista. ;))))


      • Normimuna-Kutvonen

        Ei nyt sentään.
        Eihän KRP voi syyllistyä rasistiseen vihapuheeseen ja kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.
        Eihän?

        Tuossa vielä muistutuksena tuo lausahdus, mihin ilmeisesti perustit kirjoituksesi:

        " Krp:n mukaan maahan luvattomasti jäävät henkilöt ovat alttiita ajautumaan rikolliseen toimintaan ja ihmiskaupan uhreiksi.

        – Elannon hankkimisessa on aika vähän laillisia kanavia siinä kohtaa, toteaa rikostarkastaja Arto Tuomela."

        Minä taas puolestani tarkoitin tuolla linnaan kutsun odottamisella sitä, että mikäli ehdotukseni kaksoisidentiteetistä, olkoonpa vaikka kuinka outo ja uus (onhan niitä kaksoiskansalaisuuksiakin), menisi hyväksytysti läpi pikaisella aikataululla, niin ehkäpä jo tuossa ensi lumilla sitä saattaisi meikäpoikakin päästä purasemaan valtion kustantamaa limppua.

        Ja vieläpä liituraitapuku päällä, ihanhan sitä tuntisi itsensä vähintäänkin ministeriksi jos ei jopa kanisteriksi.


      • neitiABC
        Normimuna-Kutvonen kirjoitti:

        Ei nyt sentään.
        Eihän KRP voi syyllistyä rasistiseen vihapuheeseen ja kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.
        Eihän?

        Tuossa vielä muistutuksena tuo lausahdus, mihin ilmeisesti perustit kirjoituksesi:

        " Krp:n mukaan maahan luvattomasti jäävät henkilöt ovat alttiita ajautumaan rikolliseen toimintaan ja ihmiskaupan uhreiksi.

        – Elannon hankkimisessa on aika vähän laillisia kanavia siinä kohtaa, toteaa rikostarkastaja Arto Tuomela."

        Minä taas puolestani tarkoitin tuolla linnaan kutsun odottamisella sitä, että mikäli ehdotukseni kaksoisidentiteetistä, olkoonpa vaikka kuinka outo ja uus (onhan niitä kaksoiskansalaisuuksiakin), menisi hyväksytysti läpi pikaisella aikataululla, niin ehkäpä jo tuossa ensi lumilla sitä saattaisi meikäpoikakin päästä purasemaan valtion kustantamaa limppua.

        Ja vieläpä liituraitapuku päällä, ihanhan sitä tuntisi itsensä vähintäänkin ministeriksi jos ei jopa kanisteriksi.

        Hei, Normimuna-Kutvonen. Sinullahan onkin raikkaita ajatuksia tähän WinWin-kapita-perseentervaajan egotrippiin. Nyt minunkin täytyy alkaa seuraamaan tätä perseentervaus Win Capitaa kun se jäi tekemättä silloin kun en osunut siihen sakkiin mitenkään liittymään, kun se verkkokalastus oli suurimmillaankaan...


      • neitiABC kirjoitti:

        Hei, Normimuna-Kutvonen. Sinullahan onkin raikkaita ajatuksia tähän WinWin-kapita-perseentervaajan egotrippiin. Nyt minunkin täytyy alkaa seuraamaan tätä perseentervaus Win Capitaa kun se jäi tekemättä silloin kun en osunut siihen sakkiin mitenkään liittymään, kun se verkkokalastus oli suurimmillaankaan...

        Kas, kas Trölliä. Mistä sinä keksitkään itsellesi noin sattuvan nikin? ;))))


      • hanki-itsellesi-apua
        Perseentervaaja kirjoitti:

        Kas, kas Trölliä. Mistä sinä keksitkään itsellesi noin sattuvan nikin? ;))))

        Affektiivinen fiksaatio.


      • hanki-itsellesi-apua kirjoitti:

        Affektiivinen fiksaatio.

        Taisipa sattua ihan suoraan sikaan silmään. ;))))


      • neitiABC
        Perseentervaaja kirjoitti:

        Taisipa sattua ihan suoraan sikaan silmään. ;))))

        Sää kirjoitit sattuvasta kyllä ihan minulle, neiti ABC:lle. Se on sellaista kun yrittää puuttua kolmannelle osapuolelle kuiskattuun tai kirjoitettuun tervehdykseen.
        Siksi kysyn kun varmaan osaat selittää.
        1) Mikä trölli, mihin osui?
        2) kirjoitit ;)))). Nuoret , esim tyttärentyttäreni, viestii noin. Mitä nuo merkit tarkoittaa? ( ei kannata takertua neidin lapsenlapsiin, nykyään kun homoillakin on lapsenlapsia niin miksi ei neideilläkin)
        3) tuo sikaa silmään osui vähän paremmin. Olen joskus profetioissa tunnustanut kirjoittaneeni 6 vuotta sikana. En kuitenkaan tunnustanut sitä neiti ABC:na vaan nimimerkillä 6 vuotta sikana. Miten sinulla onkin noin hyvä vainu sikamaisuuksien suhteen? Täytyy ihan onnitella etsinväntaidoistasi sinua, hyvä Perseentervaaja.


      • neitiABC kirjoitti:

        Sää kirjoitit sattuvasta kyllä ihan minulle, neiti ABC:lle. Se on sellaista kun yrittää puuttua kolmannelle osapuolelle kuiskattuun tai kirjoitettuun tervehdykseen.
        Siksi kysyn kun varmaan osaat selittää.
        1) Mikä trölli, mihin osui?
        2) kirjoitit ;)))). Nuoret , esim tyttärentyttäreni, viestii noin. Mitä nuo merkit tarkoittaa? ( ei kannata takertua neidin lapsenlapsiin, nykyään kun homoillakin on lapsenlapsia niin miksi ei neideilläkin)
        3) tuo sikaa silmään osui vähän paremmin. Olen joskus profetioissa tunnustanut kirjoittaneeni 6 vuotta sikana. En kuitenkaan tunnustanut sitä neiti ABC:na vaan nimimerkillä 6 vuotta sikana. Miten sinulla onkin noin hyvä vainu sikamaisuuksien suhteen? Täytyy ihan onnitella etsinväntaidoistasi sinua, hyvä Perseentervaaja.

        Täytyy myöntää, että tässä sinulla on yritystä ihan kybällä, Trölli hyvä. ;)))))


      • neitiABC
        Perseentervaaja kirjoitti:

        Täytyy myöntää, että tässä sinulla on yritystä ihan kybällä, Trölli hyvä. ;)))))

        Voisitko olla niin ystävällinen että kirjoittaisit tuon kommenttisi vanhanaikaisella suomenkiekellä jota Tipsu-opettajani opetti minulle noin 50 vuotta sitten. "Ihan" sanan jälkeen vain sanalla "hyvä" on merkitys jonka ymmärrän, loppupäästä. Alkupään sanat on kyllä tuttuja mutta mitä halua viestilläsi saada ilmaistua?


    • "Minä taas puolestani tarkoitin tuolla linnaan kutsun odottamisella sitä...".

      On kutsuja ja kutsuja. Ansioitahan minulla on, saa nähdä, tuleeko tänä vuonna kutsu. ;)))

      • Normimuna-Kutvonen

        "Ansioitahan minulla on, saa nähdä, tuleeko tänä vuonna kutsu. "

        90-luvulla keskustellessani erään KRP:n tutkinnanjohtajan kanssa, hän mainitsi Linnan kutsujen jonoissa seisoskelevan huomattavan paljon sellaisia, jotka kuuluisivat ihan eri linnaan kuin olivat kutsun saaneet.
        Se oli sitä Koiviston konklaavin jälkimaininkien surullista aikaa, jota jotkut elävät vielä nykyäänkin ja aikaa, jolloin KRP:lla oli vielä suhteellisen hyvä maine.

        "Ansioitahan minulla on" - epäilemättä, "ansioistahan" ne olivat tuonkin yllä kuvatun ajan rikolliset kutsunsa saaneet.


      • Normimuna-Kutvonen kirjoitti:

        "Ansioitahan minulla on, saa nähdä, tuleeko tänä vuonna kutsu. "

        90-luvulla keskustellessani erään KRP:n tutkinnanjohtajan kanssa, hän mainitsi Linnan kutsujen jonoissa seisoskelevan huomattavan paljon sellaisia, jotka kuuluisivat ihan eri linnaan kuin olivat kutsun saaneet.
        Se oli sitä Koiviston konklaavin jälkimaininkien surullista aikaa, jota jotkut elävät vielä nykyäänkin ja aikaa, jolloin KRP:lla oli vielä suhteellisen hyvä maine.

        "Ansioitahan minulla on" - epäilemättä, "ansioistahan" ne olivat tuonkin yllä kuvatun ajan rikolliset kutsunsa saaneet.

        http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi

        Mutta kirjoittapas tänne. Tässähän taas uusi todiste Koiviston konklaavista, ihan Krp:n tutkintajohtaja kuulemma sanoi jotakin.

        Ja huomasinhan minä sen Wiki-tekstin. Oli ihan viitteenä Arja Alhon blogista napattu keskustelu. Siinä nimimerkki MilaF höpisi Arjan palstalla omiaan ja Arja sanoi, että ei tiedä koko asiasta yhtään mitään. Tästä sitten todiste, että Alho kiistää koko konklaavin.

        Kovin on vaivainen tämä puuhevonen, ei kelpaa enään Iltikselle eikä MV-lehdelle, mutta sinä sitä vaan vieläkin ratsastelet. Aika poika. ;))))


    • MaTijaKeski

      Kuikka: "Narsistisia harhakuvitelmia."

      Sellainen on paskahousu.

    • SitäOdotellessa
      • Vitjamuna-Kutvonen

        Joo, mutta Valkku sanoi, että RKP hoisi asian erinomaisesti eikä mistään löytynyt moitteen sijaa. Valkku täydensi, että mielummin joku muu kuin hän.


      • ViksuVeijari
        Vitjamuna-Kutvonen kirjoitti:

        Joo, mutta Valkku sanoi, että RKP hoisi asian erinomaisesti eikä mistään löytynyt moitteen sijaa. Valkku täydensi, että mielummin joku muu kuin hän.

        Kyllähän KRP:n liiveissä tallustelevan rikollisjoukkion voidaan ansaitusti todetakin hoitaneen asian vallan erinomaisesti.

        Nythän on odotettavissa, että "Suomen suurimmasta talousrikosjutusta", jossa loppujen lopuksi tuomittiin yksi oikea syyllinen ja n. puolikymmentä muuta tuomittiin "olisi pitänyt tietää"-maininnalla, poikii tuhansia laajoja alehintaan saatuja identiteettejä hyväksi käyttäen tehtailtuja petosrikosprosesseja.

        Kyllä tästä vielä saadaan se "Suomen suurin talousrikos".
        Ja rikollisjengille töitä.
        Ei epäilystäkään.

        Ja häpäisylistalle joutuneille saadaan se rangaistus, jonka ovat ansainneetkin.
        Vuosikausien piina; aiheettomat perinnät, poliisin ja muun virkavallan vierailut, kuulustelut, vangitsemiset, käräjöinnit, työpaikan menetykset, sairaudet, ennenaikaiset kuolemat...

        Tyhmyydestähän pitääkin sakottaa.

        Vaan toimisikohan tuo rikollisjärjestö (KRP) vielä samoin jos vastaava juttu putkahtaisi esiin?
        Epäilemättä, mihinpä se koira karvoistaan...


    • Tuossa Iltiksen uutisessa oli hukattu passi, ajokortti, Kela-kortti ja luottokortti. Siinä onkin täysi työkalusetti sellaiselle, joka haluaa elää toisen kustannuksella.

      "Valkku sanoi, että RKP hoisi asian erinomaisesti..."
      Kiitos ylennyksestä, mutta sanoja oli kuitenkin apulaisoikeuskansleri.

    • TopraHujanen

      http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/lavapuro_ojanen_jonkka-59319

      "Valtiosääntöoikeuteen erikoistuneet professorit ovat sitä mieltä, ettei oikeuskansleri Jaakko Jonkka saa puhtaita papereita.

      -------------

      Professorien mielestä jatkuva passiivisuus, ylivarovaisuus ja -pidättyvyys on oikeusvaltion kannalta pidemmän päälle suurempi ongelma kuin ajoittainen yliaktiivisuus tai kertaluontoinen ylilyönti."

      Juuri näin.

      Esimerkiksi tämän ketjun aihe, KRP:n henkilörekisteririkos, olisi pitänyt käsitellä käräjäsalissa.
      Se olisi antanut muille viranomaisille vakavan signaalin siitä, että laillisuusvalvonta otetaan tosissaan eikä esim. Oulun käräjäoikeus olisi uskaltanut luovuttaa / myydä klubin jäsenten henkilötietoja Heikkilä & Co:lle lainvastaisesti.
      Ja edelleen mentiin ylivarovaisella linjalla kun OKV antoi vain pelkän huomautuksen ja senkin Oulun käräjäoikeudelle eikä tietojen luovutukseen syyllistyneille entiselle laamannille ja istuvalle käräjäoikeuden tuomarille.

      Jämäkkyyttä, sitä tässä tarvitaan niin saadaan nuo virkarikolliset kuriin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe