lääkäri täti tutkii

saatananseinähullu

Olin käynyt armeijan kutsusta tarkastuksessa ja sain c paperin, joten jatkoin työssä käyntiä.

Pari kuukautta myöhemmin kävin terveyskeskuksen sähkö järjestelmää korjaamassa.

Eräs nuori nais lääkäri täti rupesi siinä kun tein liitoksia puhumaan että sulta tais kutsunan tarkastuksessa jäädä pari asiaa katsomatta, että nyt kun olet täällä niin voisimme hoitaa ne alta pois.

Totesin että keskustelen asiasta työnantajani kanssa niin katsotaan miten käy tulenko kahvin jälkeen hoivaasi vai myöhemmin, kahvilla soitin ja kysyin että voinko pitää tästä tauvosta eteenpäin loppu päivän vapaata.

Se sopi hänelle hyvin sittenpä menin tupakalle ja menin lääkäri tätin huoneen oven eteen odottamaan kun hän tulisi.

Kun viimein lääkäri saapui hän sanoi että hänen täytyy mennä palaveriin joten homman tekee toinen mutta pyysi tulemaan huoneeseen ja odottamaan kun toinen lääkäri saapuu, hetken juteltiin ja ovi kävi.

Sisään astui toinen nais lääkäri joka esitteli ittensä Marketaksi jolloin edellinen lääkäri antoi Marketalle potilas tieto kansion ja lähti.

Marketta kätteli ja istahti toulille selaamaan papereita ja kertoi samalla että teille tehty minkään laista seksuaalista tutkimusta viimeksi kun kävit, joten eiköhän aloiteta.

Marketta pyysi riisumaan ja asettumaan hoito pöydälle kun olin asettunut pöydälle makaamaan Marketta veti kumi hanskat käteen ja alkoi varovaisesti tunnustella kiveksiäni joita hän tunnusteli lähes vartin ja totesi niitten olevan kunnossa.

Sitten hän otti liukuvoidetta ja alkoi valella sitä penikseeni joka oli jo täydessä erektiossa, Marketta luikerteli hetken esinahkaa edestakaisin ja totesi sen olevan myös kunnossa.

Sitten Marketta alkoi r unkkaamaan penistäni mutta lopetti pian ja katsoi hetken minua todeten että eihän tästä mitään tule hän meni pöydän ääreen ja soitti johonkin.

Hetken päästä ovi kävi jälleen jolloin sisään astui kaunis nuori hoitaja vetäen perässään eräänlaista tarvike laatikkoa, ja hän esitteli itsensä Miiaksi Miia ja Marketta keskustelivat hetken ja tulivat luokseni.

Miia otti laatikosta lepositeitä joilla he sitoivat minut jaloista kiinni niiden tuki telineisiin ja kädet käsi tukiin, sitte Marketta otti suupallon ja tukki sillä suuni.

Sitten Marketta sanoi Miialle että ottaa ja laittaa penikseeni sperman määrän kertojan Miia otti laatikosta sellaisen kondoomia muistuttavan imututin josta lähti letku sellaiseen pieneen laatikko maiseen koneeseen jonka kyljessä oli mitta asteikolla oleva koeputki.

Sittenpä Marketta pyyti Miiaa laittamaan hanskat käteensä ja aloittaisi lypsämisen.

Miia alkoikin rivakkaasti pitkin vedoin runkkaamaan pienistä, ja eipä kauankaan kestänyt kun laukesin jolloin spermat valahtivat koe putkeen, tulokset kirjattiin sekä sperman määrä että lypsyyn kuulunut aika.

Sen jälkeen Marketta otti koeputkessa oleen sperman ja joi sen todeten että kyllähän tuo on ihanan maukasta ja hyvää, joten otappa siekin Miia ja maista kuinka hyvää spermaa tuo kollin pallot kehittää.

Ja niin Miia repäisi imukupin peniksen päältä pois ja huomasi että penikseni ei tahdo nousta erektioon joten hän otti ja ruiskutti penikseen aineen jolla erektio pysyy, ja siitäpä sitten aloitti hoitaja jälleen lypsyn ensin hän runkkasi ja otti peniksen suuhunsa ja lutkutti sitä mutta lopetti vähäksi aikaa kun otti kaapista makeutetun liukuvoiteen .

Sitten Miia hieroi penikseni liukkaaksi ja jatkoi suihin ottoa, orgasmia odotellessa Marketta oli liimannut palloihini elektrodi lätkiä ja myös peniksen tyveen jotka olivat kirkkaita/läpinäkyviä.

Olin viittä vaille laukeamis pisteessä kun kuulin Miian lutkytuksen läpi kuinka Marketta kuiskasi että hyvää yötä ja kauniita unia kummallekin, sitten tunsin valtavan sähköiskun jolloin näin Miian säpsähtävän ja pyörtyvän päälleni.

Sitten sain vielä uuden sähköisen iskun jolloin sain orgasmin jonka johdosta maailma sumeni ympärilläni.

Kun sitten viimein aloin tulla tajuihin tunsin olevani edelleen sidottuna ja kun avasin silmäni näin että Miia makasi vierelleni myös sidottuna alasti erään laisessa hammaslääkärin tuolia muistuttassa tuolissa.

Olimme mimun mielestä eräänlaisessa tutkimus/leikkaussalissa..... Jatkuu

0

1463

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        37
        1515
      2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1311
      3. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        8
        1247
      4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        1
        1245
      5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        41
        1228
      6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        3
        1225
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        0
        1204
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        1
        1180
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        2
        1160
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        1
        1136
      Aihe