Tiina netissä

Tiina_Net

Olen 18-vuotias, ruskea-punatukkainen ihan söpöksiksi sanottu tyttö. Keskimittainen, mikään laiheliini en tosin ole mutten häiritsevän lihavakaan. Ujo, lukutoukkatyylinen ja hyvä koulussa. Urheilua en juuri harrasta, musiikkia kylläkin. Ajoittain olen seurustellut, tällä hetkellä en. Tiukkapipoksi ja niuhoksikin minua on sanottu ja se kai olenkin- jotenkin hyvä maine on ensiarvoisen tärkeää persoonallisuudenkin kustannuksella.

Harrastan aktiivisesti nettiseksiä. En ole kiinnostunut ikäisistä pojistani (livenä kylläkin), vaan netissä enemmän 35-50-vuotiaista miehistä. He ovat parhaimpia kirjoittajia. Kirjoittelen siis netissä vanhempien miesten kanssa. Kamerasessioita ja kuvia minulta on turha vinkua, vaikka jatkuvasti sitä yritetäänkin.

Likainen ja kiihottava päiväuni minulla on pitkään ollut alistavat, vanhemmat miehet. Tarinat liihottelevat jatkuvasti tämän teeman ympärillä. Päädyn tarinoissa usein köytetyksi ja sidotuksi mitä ihmeellisimpiin paikkoihin, silmälaput kenties silmillä. Joku haluaa antaa piiskaakin välillä, ja tietysti kalua jokaiseen reikään, yhden, kahden tai useamman miehen voimin. Välillä miehet kirjoittavat niin roisia tekstiä että puna nousee kasvoilleni noloudesta, mutta ajattelen että kuka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön- oma vikani jos alkaa nolottaa.

Otan kirjoituskumppanikseni vain järkeviä, yläpäästä terveitä aikuisia, jotka osaavat kunnioittaa naisen itsemääräämisoikeutta, vaikkakin haluan luopua siitä session ajaksi. Joskus puheilleni pyrkii kaikenlaista kauheaa porukkaa, joka on kiinnostunut ihmeellisistä, laittomistakin jutuista- heti kun puhe kääntyy tähän. napsautan kyseisen keskustelun kiinni.

Oikeastaan olen aika ylpeä siitä, että saan päästää paineita vanhemmilta miehiltä. Ajattelen miehet useimmiten asiakkaikseni, vaikka en maksua otakaan. Koen mielihyvää siitä että olen pystynyt palvelemaan asiakkaita parhaan mahdollisen kykyni mukaan. Hekin ymmärtävät että suurimmalle osalle meistä nämä ovat vain fantasioita joita ei ehkä pidäkään yrittää toteuttaa, mutta miehet kokevat, samoin kuin minä, olevansa haluttuja ja taitavia.

Joskus minuun iskee morkkis ja koen olevani jakorasia, joka tietyllä lailla taidan kyllä ollakin. Toisaalta hyvä palaute ja kiitokset aina ilahduttavat mieltä. Minulla on oikeus nauttia ja jakaa nautintoa, ja teen sitä paljon ja usein.

2

1493

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alistavasetä

      Hyvä kirjoitus... kelpais olla "asiakkaana"

    • Tiina_Net1

      Tässä yksi esimerkki vähän mielikuvitukselllisemmasta tarinasta, joka on pyörinyt mielessä. Saa kommentoida:

      Muistan sen ikuisesti, kun kutsuttiin reksin kansliaan. En siinä vaiheessa vielä aavistanut että juttu oli kummoisempi. Kansiassa oli reksi ja kaksi opettajaani. Kaikki keski-ikäisiä, sporttisia miehiä.

      Olin tyhmyyksissäni käyttänyt koulun käyttäjätunnuksia kun juttelin koulun jälkeen ATK-luokassa tuhmia eräällä pornopalstalla. Voitte kuvitella miten noloa oli, käytin nimimerkkiä "Open_lutka" ja nämä kolme miestä kävivät läpi noloja kirjoituksiani.

      "Kiihottaako sua oikeasti tällainen?" kysyi reksi uteliaana. Nyökkäsin nyyhkien. Ei kai sitä parane enää kieltääkään. Mietin miten vanhemmat reagoi kun kuulee tämän, häpeää varmaan silmät päästään.

      "Kuule, kyllä me toisaalta ymmärretään että nuorella neidillä hormonit hyrrää... ja koska ei mitään pahaa tapahtunut, voimme teeskennellä että tätä ei tapahtunut.." Sanoi reksi.

      "Kiitos, kiitos" sanoin yllättyneenä....

      Reksi keskeytti minut. "Haluatko loppuikäsi runkata netissä, on tietysti sinun oma asiasi, mutta jos haluat että jotain tästä oikeasti tapahtuu, voidaan varmasti jotain järjestää, vaikka heti tänä iltana", hän jatkoi

      Sain osoitteen ja kellonajan... "päätös on sitten sinun yksin. Me emme kiristä millään lailla", hän jatkoi. Minut saatettiin tylysti ulos kansliasta ja oppitunnille. Tosin lopputunnin aikana ajatukseni harhailivat niin ettei käytännössä oppinut mitään. En ollut oikein varma omista tunteistani... toisaalta houkutteli, toisaalta se että joutuisi lukion käytävillä näkemään samat opet vielä pitkän aikaa nolostuttaisi varmasti... miten voisin katsoa silmiin opettajaa joka on pannut mua?

      Kotona puntaroin näitä samoja vaihtoehtoja mutta jostain syystä löysin itseni reksin omakotitalon edestä huolella laittautuneena suoriin housuihin, mustiin korkosaappaisiin ja harmaaseen kangastakkiin, jonka kruunasi valkoinen kaulaliina. Halusin edes näyttää asialliselta, vaikken ihan päivänvaloa kestävissä asioissa pimputtanutkaan ovikelloa.

      Reksi avasi oven. "Tiina, käytännössä jo ajateltiin ettet tule", hän sanoi ilahtuneesti ja saattoi minut sisälle. "Hieno asukokonaisuus, tuollaista muotia näin Pariisissa paljon", hän jatkoi ja kehui ulkonäköäni ja tyylitajuani. Hymyilin arasti. Ranskan kieli ja kulttuuri ovat aina olleet lähellä sydäntäni -koulussakin sain ranskan kokeista aina kympin vaikka harvoista muista aineista- ja vaikka tajusin, että mahdollisuudet elättää sillä itsensä tulevaisuudessa ovat hyvin rajalliset, kukaan ei voi ainakaan estää minua pukeutumasta ja käyttäytymästä kuten haluan.

      Kaksi muuta opea oli taustalla. Kaikki olivat selvin päin, mistä olin tietysti iloinen, vihaan alkoholia ja etenkin päihtyneitä miehiä.

      Miehet ottivat minua käsistä kiinni, taluttivat makuuhuoneeseen ja riisuivat minut täysin alasti. Käteni kiinnitettiin kattokoukkuihin nahkakahleilla siten että olin polvillani sängyllä. Suulleni laitettiin kapula. Aloin jo hiukan katua tilannetta, kun miehetkin riisuivat itsensä alasti. Miehet arpoivat kuka saa korkata minkäkin reiän. Pimpasta en tosin ollut neitsyt, mutta tottunut vain ikäiseni pojan arkoihin kokeiluihin... Reksi sai anaalin ja toinen ope pimpan.

      Itse panosta en muista jälkikäteen juurikaan. Muistan vain, että se kesti todella kauan ja se sattui. Juuri kun luuli tottuneensa johonkin, kalu tunkeutui syvemmälle tai muutti asentoaan todistaen että olin väärässä. Hikoilin, ulvoin kapulaa vasten ja otin vastaan niin kalua kuin avokäsin tehtyjä läimäisyjä peppuun, tisseihini ja pimpalleni. Ulvoin ja anelin miehiä loppuvaiheessa päästämään minut menemään, mutta kaiken esti suukapula- jonka olin vapaaehtoisesti ottanut, ja jota nyt kaduin. Aivoni muistuttivat minua jatkuvasti siitä että olin täysi-ikäinen ja vapaaehtoisesti tässä mukana, ilman mitään kiristystä tai huijausta. Turha valittaa tässä vaiheessa.

      En muista milloin nukahdin tai käytännössä sammuin, mutta aamulla heräsin sängyltä, varsinkin peppu kuin tulessa. Ähkin enkä päässyt omin voimin edes nousemaan sängystä. Miehiä olisi vielä haluttanut mutta he näkivät etten kestäisi enempää. He auttoivat minut pukeutumaan ja maksoivat taksin kotiin. Pyöräni jäi Reksin talon pihaan.

      Minulta kesti yli viikko siihen että paikat parantuivat kunnolla. Oloni oli itkuinen mutta toisaalta muistelin myös tapahtuman hyviä hetkiä. Miten minua arvostettiin ja ulkonäköäni ja älykkyyttäni kehuttiin. En ollut mikään "lutka" vaan minua kutsuttiin pariisilaisprinsessaksi. Ja sitä minä juuri kaipasin. Voitte arvata, etteivät tapahtumat jääneet tähän. Itse asiassa pääsin pian muutamaksi päiväksi ihanalle syyslomalle Pariisin, jossa ravintolassa tarjoilijat aina aloittivat puhumaan Ranskaa minut nähdessään. Tätä kohteliaisuutta harvalle suomalaiselle turistimalliin pukeutuneelle tytölle suodaan. Tästä tietysti jouduin maksamaan tavalla jonka jo arvaattekin mutta se oli elämäni tähän asti ihanin matka.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8256
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe