Kiilopää tv

ei.näy.vieläkään

Onko joku saanut television näkymään Kiilopään caravan-alueella?

7

937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei_ongelmaa

      Kyllä televisio kanavat näkyy ihan normaalisti Kiilopään caravan alueella kunhan auton/vaunun antenni järjestelmä on oikein asennettu ja suunnattu kohti kaunispään lähetintä. Tietysti millään analogi antennilla ei kuvaa siellä pysty samaan, mutta ei kai sellaisia enää nykyaikana edes kenelläkään ole.

    • ei.näy.vieläkään

      Minulla Triax ufo antenni ja se on suunnattu kohti Kaunispäätä. Missään ei ole mitään vikaa, koska muualla se toimii loistavasti.

      • AA-antenni

        Triax ufo antennit ovat loistavia digitaalisia antenneja ja niillä ei pitäisi olla mitään ongelmia Tv kanavien löytämisessä. Eli kun haet kanavia ja haku menee loppuun niin ilmoittaako se tarkista antenni kytkentäsi?

        palaako antennissa toiminnasta kertova vihreä merkkivalo? Jos palaa niin tällöin antenni saa signaalin lähettimeltä, mutta ei jostain syystä pysty suodattamaan sitä TV:n tulo liitäntään. onko liitännät oikein?
        Syynä voi olla myös väärä suuntaus tai viallinen antennikaapeli/vahvistin. Jotkin ufo mallit käyttävät elektronista syöttö järjestelmää. Jos sinulla sellainen niin meneekö siihen syöttö boxiin kaapeli kiinni?

        Jos valo ei pala lainkaan tällöin järjestelmä ei saa syöttö jännitettä. Jos valo palaa punaisella niin tällöin antenni ei saa lainkaan tai riittävää signaalia ei ole.


    • ei.näy.vieläkään

      Kyllä tulee ilmoitus tarkista antenni kytkentä. Vihreä valo palaa antennissa. Liitännät ovat oikein, koska 6km päässä olevalla alueella toimii hienosti ja joka paikassa muuallakin. Suuntaus on oikea ja kaapelit toimivia. Syöttö boxiin tuleva kaapeli on kiinni.

      Mikä siis voisi olla vialla?

      • AA-antenni

        Kuulostaa kyllä tosi oudolta että jos edellä mainitut kohdat on tarkistettu ja kanavia ei löydy. En osaa muuta tuohon sanoa kuin että TV:ssä olisi sitten jotain vikaa asennus puolella tai digiboxissa jos yrität hakea boxin kautta kanavia. Suosittelen testaamaan laitteistoa jossain muualla ja jos siellä toimii niin sitten siellä Kiilopäällä on oltava jokin häiriö heijastus.


    • Ruskavaanari

      Joka syksy olen Kiilopäällä ollut ruska-aikaan ja ei siellä mitään heijastuksia ole vaan TV näkyy kun nostaa antennin ylös ja hakee kanavat.

    • Suomenlatu_Kiilopää

      Kiilopäällä näkyy Tv:kanavat kunhan käyttää oikeanlaista antennia ja vahvistinta. Tavallisella analogisella haravalla ei tee Kiilopään kaltaisissa vastaanotto olosuhteissa yhtään mitään. Kiilopäällä toimivat ufox,surround ja muut elektroniset putkiantennit. Antenni vahvistimen on oltava vähintään 20 dB, jotta antenni pystyy syöttämään signaalia television kuvaruutuun. Alle 20 dB:n vahvistimilla ei tee yhtään mitään Kiilopäällä. Digitan luokituksen mukaan Kiilopää kuuluu punaiseen luokkaa eli hankaliin vastaanotto olosuhteisiin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3504
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1588
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1425
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      99
      1075
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe