Kiilopää tv

ei.näy.vieläkään

Onko joku saanut television näkymään Kiilopään caravan-alueella?

7

982

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei_ongelmaa

      Kyllä televisio kanavat näkyy ihan normaalisti Kiilopään caravan alueella kunhan auton/vaunun antenni järjestelmä on oikein asennettu ja suunnattu kohti kaunispään lähetintä. Tietysti millään analogi antennilla ei kuvaa siellä pysty samaan, mutta ei kai sellaisia enää nykyaikana edes kenelläkään ole.

    • ei.näy.vieläkään

      Minulla Triax ufo antenni ja se on suunnattu kohti Kaunispäätä. Missään ei ole mitään vikaa, koska muualla se toimii loistavasti.

      • AA-antenni

        Triax ufo antennit ovat loistavia digitaalisia antenneja ja niillä ei pitäisi olla mitään ongelmia Tv kanavien löytämisessä. Eli kun haet kanavia ja haku menee loppuun niin ilmoittaako se tarkista antenni kytkentäsi?

        palaako antennissa toiminnasta kertova vihreä merkkivalo? Jos palaa niin tällöin antenni saa signaalin lähettimeltä, mutta ei jostain syystä pysty suodattamaan sitä TV:n tulo liitäntään. onko liitännät oikein?
        Syynä voi olla myös väärä suuntaus tai viallinen antennikaapeli/vahvistin. Jotkin ufo mallit käyttävät elektronista syöttö järjestelmää. Jos sinulla sellainen niin meneekö siihen syöttö boxiin kaapeli kiinni?

        Jos valo ei pala lainkaan tällöin järjestelmä ei saa syöttö jännitettä. Jos valo palaa punaisella niin tällöin antenni ei saa lainkaan tai riittävää signaalia ei ole.


    • ei.näy.vieläkään

      Kyllä tulee ilmoitus tarkista antenni kytkentä. Vihreä valo palaa antennissa. Liitännät ovat oikein, koska 6km päässä olevalla alueella toimii hienosti ja joka paikassa muuallakin. Suuntaus on oikea ja kaapelit toimivia. Syöttö boxiin tuleva kaapeli on kiinni.

      Mikä siis voisi olla vialla?

      • AA-antenni

        Kuulostaa kyllä tosi oudolta että jos edellä mainitut kohdat on tarkistettu ja kanavia ei löydy. En osaa muuta tuohon sanoa kuin että TV:ssä olisi sitten jotain vikaa asennus puolella tai digiboxissa jos yrität hakea boxin kautta kanavia. Suosittelen testaamaan laitteistoa jossain muualla ja jos siellä toimii niin sitten siellä Kiilopäällä on oltava jokin häiriö heijastus.


    • Ruskavaanari

      Joka syksy olen Kiilopäällä ollut ruska-aikaan ja ei siellä mitään heijastuksia ole vaan TV näkyy kun nostaa antennin ylös ja hakee kanavat.

    • Suomenlatu_Kiilopää

      Kiilopäällä näkyy Tv:kanavat kunhan käyttää oikeanlaista antennia ja vahvistinta. Tavallisella analogisella haravalla ei tee Kiilopään kaltaisissa vastaanotto olosuhteissa yhtään mitään. Kiilopäällä toimivat ufox,surround ja muut elektroniset putkiantennit. Antenni vahvistimen on oltava vähintään 20 dB, jotta antenni pystyy syöttämään signaalia television kuvaruutuun. Alle 20 dB:n vahvistimilla ei tee yhtään mitään Kiilopäällä. Digitan luokituksen mukaan Kiilopää kuuluu punaiseen luokkaa eli hankaliin vastaanotto olosuhteisiin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe