Tilauslento ja pelkkä lentolippu.

tyhmäkö

Aiemmin olivat suoraan netistä varattavissa pelkät liput Banjuliin, nyt tilanne muuttunut. Kyseltyäni asiaa kerrottiin, että olivat virheellisesti päätyneet suoraan varattaviksi. Ihmeteltyäni edelleen asiaa sain vastaukseksi, että Gambian viranomaiset ovat kieltäneet pelkkien lippujen suoramyynnin jonkun ihme kontrollin takia. Kyllähän matkailijan tiedot tulevat kaikki maahantulokaavakkeeseen, myös osoite jossa aikoo oleskella siellä.

Liput varattavissa vain chätin tai toimiston kautta, johon tietenkin tulee 15 e toimistomaksu, vai millä nimikkeellä se nyt oli. Virkailija sanoi chatissä että ei tule ylimääräisiä kuluja, mutta kuitenkin tulisi tuo toimistomaksu, joka ei kuitenkaan ole tässä ole se pointti. Tuo summa sinne tai tänne, ihan sama, mutta periaatekysymys.

En edelleenkään ymmärrä tuota Gambian kontrollisysteemiä kuten tuossa alussa kirjoitin, vai mistä mahtaa kaikki johtua, kun ei oikein täysin minulle selvinnyt.

9

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • foliokull

      Mitä meinasit tehä siellä? Panna?

    • mustaamullekin

      Kokeilin varata juuri lippua netissä ja ei mitään ongelmia. Hinta oli tosin pari tonnia(14.12-12.01), mutta mitäpä ei suominainen maksaisi kunnon afrikkalaisesta lomasta.

      • miccce

        Olin chat yhteydessä tänään ja todellakin on niin, ettei charterlennoille Gambiaan voi varata suoraan pelkkiä lippuja, aikaisemmin oli mahdollista vaan ei enää. Kerrottiin myös että se on Gambian viranomaisista kiinni. Parin tonnin liput toki voi varata mille päivälle tahansa. Tuttavani oli varannut maanantaina kahden viikon matkalle pelkän lipun suoraan sivuilta, hintaan 400e plus 30e matkalaukku, mutta enää ei siis onnistu tuolla systeemillä.


      • 1109tiina
        miccce kirjoitti:

        Olin chat yhteydessä tänään ja todellakin on niin, ettei charterlennoille Gambiaan voi varata suoraan pelkkiä lippuja, aikaisemmin oli mahdollista vaan ei enää. Kerrottiin myös että se on Gambian viranomaisista kiinni. Parin tonnin liput toki voi varata mille päivälle tahansa. Tuttavani oli varannut maanantaina kahden viikon matkalle pelkän lipun suoraan sivuilta, hintaan 400e plus 30e matkalaukku, mutta enää ei siis onnistu tuolla systeemillä.

        Ainakin ruotsalainen Ving resor myy netissä Gambiaan charterlennoille pelkkiä lentolippuja.


      • matkamielessä
        1109tiina kirjoitti:

        Ainakin ruotsalainen Ving resor myy netissä Gambiaan charterlennoille pelkkiä lentolippuja.

        Olin juuri yhteydessä Tjäreborgiin asian tiimoilta ja vastattiin että eivät tiedä miksi Ving saa niitä myydä suoraan. Luvattiin ottaa asiasta selvää ja lähettää minulle huomenna sähköpostia. Olisi niin helppo itse vertailla eri lähtöjen hintoja kun näkisi ne suoraan, hinnat muuttuvat tosi usein, sen verran ehdin niitä aiemmin seurailla. Kun on aika iso aikaraja minkä sisällä voisi lähteä niin juuri sen takia se vertailu olisi ihan kätevää.
        Aika mielenkiintoista kuulla mikä se vastaus tulee olemaan.
        Ketjun aloittaja olen mutta nimimerkkiäni ei näy hyväksyttävän, joten siksi uusi.


      • rekkalesbo34

        voi munasta`? lortto rekkalesbo 100kg kynitty poikatukka kenties ???


    • fishmarket

      Miksi ei ostaa tjäreltä hotellipakettia? Hinnat on tullu rymisemällä alas. Ite varasin pari kahden viikon matkaa tosi halvalla.

    • toinentiina

      Ap. on varmaan Asiallinen Tiina. Nyt en ymmärrä, minkä ihmeen toimiston, tai chätin kautta liput pitää varata? Siis jos menen nettiin ja varaan lennot vaikka Hki-Chip-Bjl, niin eikö muka onnistu? Gambialaista uskon kyllä mitä vain, mutta jo on ihme jos eivät turistit rahoineen kelpaa. Tjäreltä saa myös pelkät lennot. Hotellipaketin nyt myös aika edullisesti. Mutta halvinta omatoimimatkaa eivät pysty voittamaan. Duidun kommenttia odotellessa.....

      • matkamielessä

        Ap jatkaa, en ole Tiina, hänelle kiitos aina hyvistä ja asiallisista kommenteista!

        Tjäreborg ilmoitti, että nyt ovat rajoitukset Gambian taholta poistuneet, mutta heillä on tekninen vika ja toivovat saavansa sen kuntoon jotta pelkät lentoliput charterlennoille olisi taas mahdollista varata suoraan Lennot palkista.

        Ihmettelijöille tiedoksi, että hotellipaketti ei kiinnosta tällä kertaa, niistäkin on runsaasti kokemusta. Meillä on tuttava, joka aviossa paikallisen kanssa ja heidän talossaan on runsaasti tilaa meidän majoittamiseksemme, että näin.

        Kerran vuodessa lennetään Tjäreborgin suoralla lennolla ja toisen kerran low season aikana otamme lennot yleensä Barcelonan tai Amsterdamin kautta.

        Joku ihmetteli, että "minkä ihmeen toimiston tai chätin kautta". Jos ei, kuten nyt on tilanne, pelkkiä lentolippuja Tjäreborgin charterlennoille saa suoraan varattua niin varauksen voi tehdä Tjäreborgin toimiston tai chatin kautta. Chatin löydät kun menet vaan Tjäreborgin sivuille, ei ole vaikeaa ja sieltä saa suoran yhteyden virkailijaan. Jos esim. jokin asia matkasi tiimoilta askarruttaa niin sieltä voi kysellä, ihan hyväksi koettu systeemi.

        Toki Gambiaan voi lennellä ihan milloin vain ja valita mieleisensä reitin yhdellä tai kahdella koneen vaihdolla, jokainen mieltymyksiensä mukaan.

        Ap kiittää kommenteista!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2663
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2440
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2081
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe