Aihe

Jake nyman ja pop-radio

poppikinuudistuu

Eikö pop-radiokin voisi uudistua ajan mukana? Kuka jaksaa kuunnella noita samoja 30-vuotta vanhoja amerikkalaisia renkutuksia. Juontajakin voisi siirtyä hyvin ansaitulle eläkkeelle.

23

385

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • käsittääkseni

   Jake Nymanin eläköityminen ei ole kaukana.

  • Eläkeläiset_
   • yksikaksikolme123

    No huh huh... kaikki Jaken ohjelmat kuulostavat samalta. Kukaan ei huomaisi, vaikka ohjelmia uusittaisiin 30 vuoden takaa, turhaan maksaa miehelle palkkaa "uusista ohjelmista". Mitenkähän nuokin radion kuuntelijaluvut mitataan?? Radiohan soi monella taustalla koko päivän, vaikka kukaan ei olisi edes samassa huoneessa.


   • eisenäemuutamahd

    Ei se stadin säkki näe muuta mahdollisuutta kuin old-ies vanhat kuolee musiikki ei laadukasta radiota pelkällä oldies musiikilla rakenneta. Vaikka sanooki kuin kotiinsa olis tullut kun jossain soi oldies musiikki.


   • klemula
    eisenäemuutamahd kirjoitti:

    Ei se stadin säkki näe muuta mahdollisuutta kuin old-ies vanhat kuolee musiikki ei laadukasta radiota pelkällä oldies musiikilla rakenneta. Vaikka sanooki kuin kotiinsa olis tullut kun jossain soi oldies musiikki.

    MItä stadin säkkiä tähän nyt työnnät?


   • hghyuyh

    Sitä soitetaan josta ei tarvi maksaa enää niitä tekijänoikeus maksuja.


   • oik33stiko
    hghyuyh kirjoitti:

    Sitä soitetaan josta ei tarvi maksaa enää niitä tekijänoikeus maksuja.

    Soittaako Jake siis ohjelmassaan vain yli 50 vuotta vanhoja biisejä?


  • Parta-Tuulikki

   Kyllä minä jaksan kuunnella Jake Nymanin Popradion, koska siinä sentään soitetaan jotain muutakin musiikkia kuin typerien soittolistojen aina samoja hengettömiä veivauksia ja muistutetaan mieliin vanhempiakin esiintyjiä. Joskus voisi kyllä valita muitakin kuin kuluneimpia kappaleita, esim. Cat Stevensiltä soitetaan aina Morning has broken, vaikka hänellä on paljon hienoja esityksiä. Jakella on hieno musiikintuntemus ja hyvä radioääni. Ohjelmaahan ei ole pakko kuunnella. Pois kyllä joutaisi sietämätön Lauantaijamit, jossa vain huudetaan taustamusiikin päälle, en kuuntelekaan. Pekka Laineen ihmemaakin on oikein kiintoisa. Kuuntelijoissa on paljon vanhempaa poppia arvostavia, jotka tykkäävät pysyvyydestä!

  • kuuntelija55

   Yle tarjoaa huomattavasti paremman valikoiman musiikkia kuin kaupaliset (roska)kanavat, joilla pyörii muutama kymmenen levyä päivästä päivään. Hyvä Yle.

   • sitäsamaajokapäivä

    Yle on paljon parempi kanava kuin kaupalliset kanavat mutta ei se kuitenkaan hyvä kanava ole. Samat biisit soi päivästä toiseen ja vuodesta toiseen. Ville Vileenille pitäis näyttää ovea.


   • Kijyjj

    Ville vileenillä ei taida olla asian kanssa pienintäkään tekemistä. Että vaikka hänelle näyttäisi mitä, biisit eivät vaihdu yhtään.


  • Oldies

   Jake vois soittaa vaan cheekia ja kaija koota.

  • VanhahkoKuuntelija

   Jaha, tänne sitten kirjoitteleekin vissiin vaan teini-ikäiset kakarat, kun eivät tiedä vanhoista biiseistä mitään? Teineille on tarjolla paikallisradioissa nykyrenkutuksia, jättäkää RadiSuomen kuuntelu meille vanhuksille, meitäkin on meinaan ihan pirkuleen paljon. Jake Nymanin ohjelmat on varsin laadukkaita, Jakella on hallussaan sellanen määrä Old diessejä, että harvalla löytyy. Ollaan muuten saman ikäsiä Jaken kanssa, jatkaa vielä freelancerina, vaikka on ollut eläkkeellä jo vuosia ja hyvä niin.

  • Nuorehkokuuntelija

   Popradion ingressi:
   "Jake Nymanin Popradiossa arvostetaan ennen kaikkea tarttuvia melodioita, taitavasti kirjoitettuja sanoituksia sekä asiansa osaavia laulajia ja muusikoita. Tarjolla on tuttuja hittejä, unohdettuja klassikoita ja harvinaisuuksia sekä niihin liittyviä kiinnostavia tarinoita ja anekdootteja."

   Ohjelmassa soivat vanhat kappaleet, koska edellämainittuja kriteereitä ei uusissa ole

  • silloinmuinoin

   Minä kuuntelen, koska nuoruudessani ei ollut kuin vinyylit ja kaksi radiokanavaa. Nuorille musiikkia tuli melko vähän ja nyt on kiva fiilistellä vanhoilla suosikeilla.

   • yoooppssss---

  • Eläkepäivät.alkaa

   Tänään tulee viimeinen Jake Nymanin Popradio. Ohjelmaa juontaa jatkossa Susanna Vainiola.

  • Popradio

   Vainiola saa nyt toisen ohjelman sunnuntaille. Yhden tulisi riittää. Olisin mieluummin etsinyt jonkun kokonaan uuden tekijän vetämään Popradiota.

  • Vielä_jaksaa

   Jake Nyman jatkaa vielä osa-aikaisesti ainakin Kadonneen levyn metsästäjissä, eli vielä ei katoa kokonaan.

  • mistämusaa

   Onneksi äijä älyää lopettaa lässytyksensä viimeinkin.
   Vahinko vaan että sinne on pesiytynyt nyt se lihava poika joka tykkää vaan omasta äänestään. Ja sama meno jatkkuu edelleen.

  • Tissiposketärsyttää

   Teille nuorille vajakeille on aivan tarpeeksi tarjolla paskaa nykyaikana.
   Menkää omille kanavillenne.

  • Guundelija

   Jakea on ollut kiva kuunnella.Hän osaa kertoa hyvin biisien ja niiden esittäjien taustoja.Susanna on toki hyvä,mutta ei Jaken veroinen.

  • bulleero

   jake on loistava ,radio nostalgian salsa on pohjanoterraus

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   625
   30418
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   308
   22674
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14134
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11257
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8356