olenko hetero bi vai homo!?

mitätehdä

Olen 20v nuorimies ja minulla on ongelma. Aloitin armeijan kesällä ja nyt sielä ollessani n2-3viikkoa sitten minulla pimahti päässä yhtäkkiä(ihan yllättäen!). Päässäni alkoi olemaan pakkohomoajatuksia. Yritän väistellä niitä mutta niitä tulee lähes kokoajan!?. Ajatuksissa mietin hyväkroppaisia miehiä(en seksiä' niinkään vaan kroppia ja ylipäätään komeita miehiä). Minulle ei siis ole ongelma katsoa miesten kuvia tällähetkellä. Olen aiemminkin katsonut hyväkroppaisia miehiä jne mutta olen hakenut niistä vain salimotivaatiota ja miettinyt että tuolla kropalla saisi paljon naisia. Olen ollut homofoobikko koko elämäni ajan( johtuu uskonnollisesta kasvatuksesta).
Olen nyt siis miettinyt että mistähän tämä ajattelutapa johtuu. Se ahdistaa minua TODELLA paljon. Aiemmat suhteet/säädöt on ollut naisten kanssa ja olen harrastanut seksiä vain naisen kanssa. Pidän siitä ja alastomat naiset kiihottavat minua paljon. En ole kiihottunut(alkanu seisoo tai jotai) miehistä ikinä millään muotoa. Homoporno kuvottaa minua. Minulla on ollut rankka lapsuus(kiusaamista koko peruskoulu,ei ole ollut paljoa kavereita jne..)ja en ole varma liittyykö se tähän.
Olen perustellut itselleni tätä sillä että kun tarpeeksi kauan on tuvassa(armeijjassa huone missä majoitutaan) 16 jätkän kanssa niin väkisinkin alkaa miettiä jotain. Mietin myös että jos alkaisin syömään masennuslääkkeitä jos ne veisivät ajatukset pois. Minulla on siis ollut masennusta (välillä kevyttä ja välillä vakavaa).Minulla ei siis ole ennen armeijjaa ollut mitään homoajatuksia. Olen myös miettinyt että jos en olekkaan hetero niin todennäköisesti olen bi. Vai olenko vain hetero joka on monien asioiden summasta saanut virheellisen ajattelumaailman. MIKÄ NEUVOKSI?. Jos nyt joku tulee kertomaan että nykyään homous on normaalia ja sitä ei pidä hävetä niin se on turhaa. Pystyn olemaan ainoastaan hetero. Päätin jo että jos selviää jotain että olisinkin bi jne niin tapan itseni suosiolla. Parempi niin. Eli itsetuhoisia ajatuksiakin on ollut paljon! Jos osaat neuvoa minua edes jotenkin tai vinkata jonkun joka osaisi neuvoa niin olisin erittäni kiitollinen. Tämä vaivaa minua PALJON ja tarvitsisin pikaista apua!

hukassa..

8

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jihuhjj

      Voin sanoo ihan vinkkinä et itelläni meni noin 6kk tietää varmaks mitä oon. Eli et välttämättä saa selville mitä olet vielä pitkään aikaan. En nyt sano että olet bi vaikka tuo vähän kuullostaa biseksuaalilta, mut sekin voi olla et ku oot armeijas ja siellä ei hirveemmin naisia ole joten sun hormonit alkaa jyllää sit miehien kropasta koska mistäs muustakaan ku et siel miesten puolel nää naisien kroppaa. Mut vaikee sanoo, kyl sä vielä joku pv tajuat mitä olet.

    • oleteheytymässä

      Ensinnäkin vanhepasi ovat kasvattaneet sinut kieroon jos sinulle on opetettu että homous on väärin. Asia on oikeastaan toisinpäin koska heteroutta on ennen pidetty siksi normaalina koska se on ollut ainoa mahdollisuus lisääntymiselle, mutta kun nykyajan tekniikalla naisen ei tarvitse edes nähdä miestä saadakseen lasta niin sillekkään ei ole enää tänä päivänä perusteita. Ja mitä tulee homoseksualismiin niin on aivan selvää että kyllä mies ymmärtää tuhat kertaa paremmin miestä mitä joku nainen. Mutta mitä sinuun tulee niin ensinnäkään homo et voi olla koska olet ollut naisten kanssa mutta et ole heterokaan koska haaveilet miehistä joten olet ihan selvästi bi. Mutta tämä kertoo vain siitä että olet tulossa järkiisi, joten unohda hyvä mies ne naiset ja keskity tästä eteen päin vain miehiin. Nimittäin heteroseksualismi=transseksualismi, näin se vain on.

    • YritänAuttaa

      Hyvä Ystävä. Ensiksi unohda nämä itsetuhoiset ajatuksesi ja toiseksi et millään masennuslääkkeellä tai niillä muillakaan tästä selviä ja vaikka söisit kourallisen niitä. Kerrot jännästi, että sulla on homo ja pakkohomoajatuksia, jotka ahdistavat. Se voisi tarkoittaa, että pidät
      myös naisten lisäksi miehistä, mutta seksi vielä tympäisee miehen kanssa. Nyt tuntuu siltä, että uskonnollinen ja ahdasmielinen kasvatus on tehnyt tehtävänsä. Olen itse bi ja hyväksyin sen itsessäni vasta 28 vuotiaana. Murrosiästä asti taistelin vastaan, mutta sitten annoin periksi. Hyväksyin itseni sellaisena kuin Luoja oli minut luonnut. Tuhlasin paljon hyvää energia turhaan asialle jolle ei vain mahda mitään. Ei Luoja ole voinut tarkoittaa, että hänen luomansa olento ei saisi nauttia omasta seksuaallisuudestaan. Vain ainoastaan heterot saisivat tehdä näin. EI takuulla. Miksi joillekin olisi tarkoitettu helvetti jo maan päälle ja toisilla lähes paratiisinautinto joka tulee seksistä. Ei kellekään ole luotu sellaisia voimavaroja, että pysyisi selväjärkisenä normaalihalujensa kanssa. Tee sovinto itsesi kanssa ja lakkaa tuomitsemasta itseäsi turhasta syyllisyyden tunteesta. Jos haluat keskustella lisää niin kirjoita master-x ät wippies.fi Ymmärrän ja hyväksyn Sinun vastenmielisyytesi tämän asian suhteen ja toivoisin Sinun löytävän ratkaisun.

    • totuusonhyvätunne

      Kyllä se aloittaja oman identtiteettinsä löytää.
      Homous on ihmisessä sisällä se on geeneissä ihminen saa ne lähtökohdat mitkä sillä on ollut jo tähän maailmaan tullessaan.

      Ei ole mitään väärin tuntea ihastusta rakkautta samaa sukuouolta kohtaan.

      Varmaan johtuen alouttajan lapsuudesta on päässyt muodostumaan vinoutuneita asenteita ja maneereita.

      Paras kun on vain oma itsensä ja antaa tunteiden velloa se on normaalia kehitystä.

      Missään nimessä ei kannata uskoa näitä uskonhihhuleita jota tuomitsevat ja herjaavat. Ne on aikansa fariseuksia
      Raamatusta löytyy kyllä heille tieto mihin tuollainen ylimielisyys johtaa!

    • turha-vatvoa-

      Yhden asian voi sanoa varmasti, että et ole täysin hetero ainakaan. Liekkö sellaista olemassakaan. Pitää hyväksyä itsensä, jos meinaa olla tasapainossa itsensä kanssa.

      • Anonyymi

        Niinpä


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ahdistavat homopakkoajatukset ovat yleisiä pakko-oireisessa häiriössä, joka ilmenee pakkoajatusten muodossa. K.o. häiriötä on monta erilaista muotoa, mm. bakteerikammoa, uskonnollisia pakkoajatuksia ja sitten esimerkiksi homouteen liittyviä nimenomaan ahdistavia pakkoajatuksia. Kannattaa tsekata jos asia mietityttää. Muista, että ajatukset eivät ole sama kuin totuus. Jos siis saat yhtäkkiä homohenkisiä pakkoajatuksia,se ei ole vaarallista mitenkään eikä myöskään välttämättä tarkoita lainkaan, että olisit miehiin päin.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe