Pyyntö bändille

Jaanavainen

Simon päivirakas voisi jäädä pois keikoilta. Aina kännissä ja ryysii ihmisten edelle kuin maailman omistaja. Vie maun koko keikkatunnelmasta, kun tietää kuka se on. En määkään mun miehen töissä kaiken aikaa päivystä, mutta se ei ookaan samanlainen pettäjä ku simo. Ei varmaan bändin muut tyypitkään tykkää. Tekeekö tää akka mitään töitäkään? Täytyy vaan ihmetellä miksi joku vaihtaa erittäin kauniin vaimonsa ja poikansa tuollaiseen ylipainoiseen pubiruusuun.

8

685

  Vastaukset

  • Se poika ei ollut Simon, vaan ainoastaan ex-vaimon. Eikä Simo jättänyt ketään, vaan vaimo haki yksin eroa sekä ensimmäisessä että toisessa vaiheessa. Ei Simo olisi halunnut erota. Ei siis vaihtanut ketään mihinkään, vaan tyytyi siihen mitä jäi jäljelle, koska ei halua elää yksin. En näe rakkautta heidän välillään, mutta kihloissa ovat. Ehkä kohta naimisissa? Onnea heille..

  • Ei ole sopivaaa artistin kulettaa akkoja keikoilla mukana.
   Lähtee viimesetki fanit lavanreunalta.
   Akat kuuluu kotio.

  • Just niin, ämmät kotiin ja Simo korkki kiinni.

  • Olen huomannut saman, vaikka vaan noin kymmenisen keikkaa olen kesällä nähnyt.. Jäis kotiin ryyppäämään! Ihme jos ei bändin sisällä ole ollut keskustelua aiheesta.

   Simo on taasen ollut noilla keikoilla aina selvinpäin! Hyvä Simo!! Ja paremmaltakin meidän Simppa tosiaan näyttää, ei enää turpealta juoponnaamalta, vaan ihan normaalilta ihmiseltä. Soitto ja laulu kulkee hyvin! Samaan malliin kun jatkaa, niin hyvä tulee!

   Toivottavasti myös vapaa-ajalla on Silmun korkki kiinni, mutta asiaa ei kyllä auta viinaan menevä ämmä.. Hälytyskellot mulla soivat kyseisen "kaunokaisen" kohdalla jo sen yhteisen blogin kohdalla. En nimittäin ikipäivänä usko, että Simo haluaa lisää julkisuutta. Onhan se muija monissa muissakin Oulun seudun lehtijutuissakin ollut "juuri sopivasti" hollilla haastateltavana. Oli kyse sitten elatusmaksuista, kaupassa käynnistä tai asuntoasiosta..

   Sen tietty ymmärtää, että jos suhde on alkanut pettämissuhteella, niin sitä herkästi vahtii toista ihmistä ja seuraa joka paikkaan, töihin, harastuksiin yms. Luottamuspula on varmasti melkoinen, mutta _Sitä saa mitä tilaa_.

  • Onko SImo ollut koskaan tyrkyllä Kultaiseen harmonikkaan?

   Souvareitten ex-hanuristi Jukka Lampela kisan kerran voitti, mutta ei ole kyllä mitenkään ylivertainen hanuristi Simoon verrattuna.

   En tarkoita, etteikö Jukka osaisi soittaa, mutta kyllä osaa Simokin.

   Itse kisahan on melkoinen fiasko, kun pitää soittaa jotain tyhjänaikaisia renkutuksia, joita kukaan ei edes tunne..

   • Kyllä Jukka Lampela osaa soittaa, turha edes mainita asiasta.


  • Höpön höpöä koko juttu. Olet vain kade!!!!!!!

  • Alkoholismi on paha sairaus.Ei ole kuin 2 vaihtoehtoa.Joko jatkaa samaa alamäkeä,tai korkki kiinni,lopullisesti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   1988