Airpro turvatarkastajan työ?

Meeee

Onko kellään kokemusta airpron turvatarkastajana? Kuinka helposti pääsee? Millainen on työhaastattelu? Millainen palkka ja työympäristö? Hakemuksen olen laittanut, eikä toistaiseksi vastausta.

80

23562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mmeeeee

      ??????

    • Apturva

      Kokemuksella voi sanoa että kyllä aika helposti pääsee töihin. Työhaastis on ihan perus, kysytään mm. aikaisempi työhistoria, oletko sosiaalinen ja tulet toimeen muiden ihmisten kanssa. Taustat tulee olla kunnossa kaikilla hakijoilla.
      Työ on vuorotyötä ja paljon ns. hyppyvuoroja ja palkka on huono. Harrastuksille ja sosiaaliselle elämälle saat heittää hyvästit sillä epäsäännöllinen työvuoro vaatii veronsa.

      • Mmeeeeee

        Kuinka huono on palkka? Oliko kielitestiä ?


      • Apturva
        Mmeeeeee kirjoitti:

        Kuinka huono on palkka? Oliko kielitestiä ?

        Suuntaa antava palkkataulukko löytyy netistä Airpro työehtosopimus pardia.
        Ei ollut kielitestiä.


    • Paskapaikka

      Pääsee helposti, koe ratkasee työllistymisen, paska yritys, paska palkka.

    • kesäduuniako565

      minkälainen on tässä air prossa esim logistiikan puolella ne työvuorot? ja turvatarkastuksessa? onko ne samat? ja paljon suurinpiirtein jää käteen palkkaa näistä töistä?
      kertokaa hyvät puolet myös.

    • Duunaripaikka

      Työehdot ovat heikot ja palkka huono. Sopii kesätyöpaikaksi tai opiskelun oheen.
      Palkka ei kuitenkaan päätä huimaa, etenkin kun ottaa huomioon turvatarkastajien viikon kestävän palkattoman kurssin mikä on intensiivinen ja hyväksytyt kokeet on ehtona työsuhteen alkamiselle. Lakkoilevat ja aiheuttavat turhaa stressiä työntekjöille ja matkustajille. Älkää menkö halpaan.

      • Kesätyöhönehk789

        Laita vähän vuoromalleja niistä viikoista? Ja kerro hyvät puolet kans.


      • NeverEverAirpro

        Ei ole mitään hyviä puolia. Unohda Airpro ja hae muualle töihin.


    • kesätyöopiskelija5453

      hyvästi kesätyöpaikka, eivät valinneet minua. sinne meni kesälomarahojen keräys opiskelua varten. vittua että masentaa!

      • pääsisjomuihinhommiin

        Ole vain tyytyväinen ettet ko. paskalafkaan joutunut. Suosittelisin kaikkia muitakin pysymään visusti erossa tästä lentokenttien syövästä. Paska palkka, paskat työajat, paskat työehdot, tuntityöläisenä työtunteja ihan miten sattuu, ja viimeisimpänä sitten tietenkin tämän lakkohomman myötä vielä vuodenvaihteen jälkeen maakuntakentillä paskempi työehtosopimus mitä Helsingissä ja Oulussa.

        Kunnon orjafirma kyseessä.


      • AirproSucks

        Enemmän sua masentaisi jos olisit päässyt Airpro`lle ja nähnyt sen touhun.
        Siitä lafkasta kannattaa pysyä kaukana.


    • kesätyöhönehkä4433

      onko muille tullu vielä vastauksia että pääsettekö kesätöihin??

      • paskamikäpaska

        Unohda Airpro ja hae muualle töihin.


      • kesätyöhönehkä443

        kyllä mä menisin mielelläni sinne tai johonkin kentän hommiin, alkaa tämä työttömänä oleskelu vituttaa ja rahattomuus.
        vituttaa lukea noita teijän tekstejä kun tietää et äijät on saanut noi hommat. tuskin ne jälkeenpäin soittelee pitkin kesää, onhan noi kentän hommat suosittuja ja paikkoja ei tule usein.


      • LuuttuKäteen

        Saa sitä rahaa muustakin työstä! Mikä ihmeen pakkomielle toi lentokenttä on sulle?? Liksakaan kovin hääppöinen ole.
        Siivoajista, bussikuskeista, vanhusten hoitajista yms. huutava pula. Niistäkin töistä maksetaan palkkaa , ja aika kuluu joutuisasti. Mitä siellä piipität jonkin turvatarkastajan homman takia!


    • minnetöihinmenen545333

      onko nämä airpron palkat oikeasti ihan paskat? lueskelin ja katsoin palkkavertailua niin moni airpro:lla oleva tai ex työntekijä kertonut palkan olevan 1700e/kk? ja jos vuorot on vielä kuulemma pitkiä välillä niin luulisi nyt edes 2000e/kk saavan. jos 12h päiviä joutuu tekemään.

      • Töissä_airprolla

        Kai nyt osaatte itsekin tessiä lukea. Kuukausipalkalla työskentelevät kokoaikaiset (111.5h/3vk) saavat 1771.46€/kk ja siihen lisät päälle. Itsellä tämä tarkoittaa kuussa 350-450€ lisää palkkaan. Perustuntipalkka taisi olla 10.87€/h mistä ne lisät lasketaan. Työajat on mitä on, mutta niinhän ne on kaikissa kolmivuorotöissä. Tessistä vielä sen verran, ettei siellä ole kahvitaukoja merkattuna. Oikeasti kuitenkin turvassa ainakin pääsee aina tauolle sitä pyytäessä ellei ole vitullinen ruuhka. Vessassa toki annettaan käydä.
        En tiedä mikä on muiden käsitys paskaduunista, mutta eipä tuo nyt omalla kohdalla ole ollut mitään muuta kun plussaa kassaduunien ja puhelinmyynnin jälkeen.


    • Kokeilejoshaluat

      Kukakohan vittu täälä kirjoittelee Airprosta jotain hyvää hahaha :D Puhuu pelkkää paskaa ja komppaan sitä joka kehotti pysyä erossa koko vitun syövästä. Tulee elinikäset paskat sun elämään.. Jos vaan itse olisin uskonut sillon näitä palstoja olisin varmaan vieläkin elämäniloinen ja aivan jossain muualla töissä.

      • Etnäin

        Komppaan. Elämänilon sain takaisin vaihtamalla työpaikkaa. Toki loistavat työkamut on plussaa, jos sattuu hyvä tuuri heidän suhteen. Mielestäni työ sopii opiskelijoille, en suosittele jäämään pitemmäksi aikaa.


    • Ruska221

      Voin sanoa että Airpro on firmana täysi vitsi. Organisointi todella heikkoa, kaikki tekee kaikkia hommia. Tarkoittaa sitä että sinua voidaan pompottaa hommasta toiseen. Tauot ovat todella nihkeitä. Lähes kaikki asiakaslentoyhtiöiden koneet ovat irtotavararuumaisia, eli todella rankkaa ja vastenmielistä työtä. Katsonut ikkunasta kun Finnairin koppikoneita hoitaa 4-5 äijää joista yksi työntää koneen, niin Airprolla konetta hoitaa enemmän äijiä ja työntöön osallistuu 2-4 äijää :DD Toiminta on siis vielä lapsen kengissä.

    • Kärsijä

      Työpaikkakiusaajia täynnä

    • Toto5678

      Ai kauheita kommenteja! No onneks luin en sitten hae sinne :D pysyn mielelläni vastaanottovirkailijana kun palkkakin parempi

    • tulevaairprolainen

      Näiden kommenttien perusteella ei tiedä ketä uskoa kun on sekä positiivisia että negatiivisa kommentteja kyseisestä firmasta. Itse aloitan siellä huhtikuun puolella kuukausipalkalla kokoaikaisena ja luvattiin peruspalkkaa 1771,46 lisät (rekrytoijan mukaan 600€/kk)?
      Nykyinen paikka vastaanottovirkailijana kyllästyttää kun vartiointifirmat maksaa niin helvetin huonosti.

      • Airbro

        600e lisät😂😂 niinhän ne sanoo, tosiasiassa saat olla tyytyväinen niihin kuukausiin kun lisiä tulee ~200€. Sanoivat myös että silloin tällöin saattaa olla 12h vuoro. Niitäkin sitten tosiasiassa useampi viikossa...


      • Jjjulll

        Täälläkin yksi joka alottaa Airprolla turvatarkastajana huhtikuussa ja oon kyllä tosi innoissani! Ehkä olen sitten tyhmä mutta en kuuntele muiden mielipiteitä firmasta, itsehän se on koettava :)!


      • Airproolleko

        Olisi kiva kuulla, miten nämä pari kuukautta menneet? Onko niin kauheaa kuin niin moni kirjoittanut?


      • Anonyymi
        Jjjulll kirjoitti:

        Täälläkin yksi joka alottaa Airprolla turvatarkastajana huhtikuussa ja oon kyllä tosi innoissani! Ehkä olen sitten tyhmä mutta en kuuntele muiden mielipiteitä firmasta, itsehän se on koettava :)!

        Itse olen juuri tekemässä hakemuksen samaan hommaan! Onko mielesi muuttunut kyseisestä hommasta vai suositteletko sitä muille?


    • Lentäjänpoika

      Mites onko kellään kokemusta Securitasin turvatarkastustyöstä lentokentällä? Onko tosiaan niin, että se koulutus 1-3 viikkoo on palkatonta? Ja löytyykö omalle autolle parkkipaikkaa siellä?

    • lopenkyllästynyt

      Omissa pienissä kuppikunnissa rinkirunkkaavien sisäänpäin kääntyneiden ja ahdistuneiden orjien tyyssija. Jopa firman omat barometrit kertovat karun faktan: Kyseessä on pahoinvointityöpaikka. Ja tämän jos jonkun voi kyllä töissä aistia, ennemmin kuin arvaatkaan. Toki mitään parannuksia firman puolesta ei tehdä/ole tulossa.

      Sanokaa minun sanonneen, välttäkää Airprota kuin ruttoa! Parasta olisi jos koko firman olemassaolo lopetettaisiin.

    • ei.tätä.päivää

      Hyvät ihmiset! Kiertäkää kaukaa turvatarkastus-, lähtöselvitys-, kuormaus- ja muut sellaiset lentokenttähommelit olipa työnantajan nimi mikä hyvänsä. Ketjussa ylempänä kerrottu pitää paikkansa.

    • EiEnääIkinä

      Kiertäkää tämä saatanan paskalafka ainakin turvatarkastusten osalta kaukaa, ellette ole ensimmäiseen työpaikkaanne hakevia, vielä kotona asuvia teinejä. Muuten nimittäin ei erkkikään kestä kovin pitkään työkavereiden enemmistön paskaa asennetta, hirveitä tappovuoroja ja sitä, että jos haluaa tehdä yhtään mitään muuta kuin elää kädestä suuhun, siellä täytyy käytännössä asua ja painaa ylityöt tappiin.

      Peruspalkka on surkea ja lisiä lupaillaan 500-600 euroa kuukaudessa. No, sainkohan sen verran edes yhteensä siinä neljässä kuukaudessa, minkä ehdin tuolla olla. Työaika on "keskimäärin 111,5 h/vko", mutta voivat teettää jonnekin 125 tuntiin saakka per jakso ilman, että täytyy maksaa ylityökorvauksia. Ja kun joskus tulee se tasausjakso, jossa on vähemmän tunteja, se ei suinkaan tarkoita että olisi enemmän vapaita. Ei, silloin tehdään kusista aamupätkää 04-08 tai 05-09 ihan yhtä monta vuoroa kuin normaalijaksossa. Taseessa olevat plussatunnit maksetaan kerran vuodessa ja ylimääräisiksi vapaiksi niitä ei saa, koska henkilökuntaa on jatkuvasti liian vähän firman pohjattoman paskuuden aiheuttaman järjettömän vaihtuvuuden vuoksi. Eräälläkin työkaverilla oli teetetty puoli vuotta lähes koko ajan ylipitkää jaksoa, taseessa oli tunteja aivan helvetisti ja niitä ei yksinkertaisesti suostuttu maksamaan ulos eikä muuntamaan vapaiksi.

      Vapaatoiveita saa tehdä 4/jakso, ja niiden lupaillaan menevän läpi "98-prosenttisesti". No, oma osumaprosentti oli jotain ehkä 50. Loman jatkaminen itse pyydetyillä vapailla, mikä on aika lailla normi kaikissa muissa epäsäännöllisissä vuorotöissä mistä minä mitään tiedän, on kielletty koska ei koska ei vaan käy.

      Mainitsinko jo hyppyvuorot? Sehän se saatanan mukavaa vasta onkin, kun työpäivä alkaa 04:00 ja kotiin pääsee heti 18:00. Ellet ole omalla autolla liikkeellä ja asu melko lähellä, sieltä ei 4-5,5 tunnin hyppyjen ajaksi oikein kannata poiskaan lähteä.

      Niin ja se turvatarkastajien asenne. Osa on siellä vain seurustelemassa kavereidensa kanssa ja töitä ei tehdä, ellei ole aivan pakko ja silloinkin pitkin hampain. Vuoroesimiehet puuttuvat laiskotteluun hyvin epätasaisesti. Hyviä ja tasapuolisia esimiehiä on, mutta monella on selkeä suosikkijärjestelmä, eikä ole tavatonta nähdä vuoroesimiestä mukana jossain jutteluringissä, kun ympärillä painetaan töitä.

      Tää on siis epäsäännöllinen vuorotyö ilman epäsäännöllisen vuorotyön tavallisimpia etuja, eli kohtalaista palkkaa ja pidempiä vapaajaksoja. 1/10, ja se piste tulee siitä, että osa työkavereista on ihan kivoja.

    • turvatarkastajahelsinki

      Eienääikinä kirjoitti melko tyhjentävästi yrityksestä nimeltä Airpro ja työstä siellä turvatarkastajana. Ikinä en ole ollut töissä yrityksessä, jossa työntekijöiden vaihtuvuus olisi lähellekään samaa luokkaa. Valehtelematta yhtään varmasti 90% työntekijöistä etsii tai miettii työpaikan ( minä mukaan lukien) vaihtoa kokoajan, ja max 1% viihty edes joten kuten työssä. Syyt siihen voi lukea "eienääikinä"-nimimerkin tekstistä. Toivon totisesti, että joku Finavian päättävissä elimissä oleva henkilö lukisi näitä tekstejä täältä.
      Moni ajattelee, että tämä palsta on vain valittajille mutta nyt täyty sanoa, että valitettavasti näin ei ole tällä kertaa.

      • schaibaa

        Finavia nimenomaan on asiat näin järjestänyt. Konsernissa on huikea määrä isopalkkaisia pomoja asistentteineen ((ja sukulaisineen)) pohtimassa, millä keinoin henkilöstöstä saisi vielä enemmän irti. Se mikä saadaan revittyä duunareiden selkänahasta, siirtyy bonuksina pomojen rahastoihin.

        Jos nyt joku vielä hinkuu lentokentälle töihin, niin kannattaa hankkiutua management-osastoille. Siellä palkkaus, työehdot ja -ajat sekä uranäkymät ovat ok. Ainakin jos ymmärtää hankkiutua oikeisiin ryyppyporukoihin.


    • Tervetuloa

      Jos haluat menettää mielenterveytesi, toiveet/unelmat tulevaisuudesta niin uran suhteen kuin harrastuksien, kaverit, unirytmin, elämänhalun, toivon ihmiskuntaa kohtaan. Tottakai, hae ihmeessä turvatarkastajan hommaa. En lähe täysin haukkumaan, on hetkiä jolloin sielä joskus on ihan "kivaa" jotkut työkaverit ihan mukavia, jotkut taas ei. On niitä kuppikuntia jne. Etenkin aloittelevat turvatarkastajat ovat käytännössä orjia, ja tarkoitan siis oikeasti ORJIA! Tyyliin keskitysleiriorjia, heitä käytetään hyväksi koska heitä on peloteltu ja selitetty haastattelussa vaikka mitä ja kuinka sielä helvetin lentokentällä pitää käyttäytyä ja olla ja miten asiakkaita palvellaan. Ensimmäiset kuukaudet teet käytännössä kaikkea paskaa ja muut "vanhemmat" turvatarkastajat huilii kahvilla ja jutustelee jossain kuppikunnissa kun muut painaa lima niskassa hommia, (heittopää LOL) sekä kaikkea muuta alokkaan paskahommaa, kuvalupa saadaa sitten ehkä joskus jos osoitat että olet sen "arvoinen" se turvatarkastajan ainoa paikka jossa hän pääsee vuoron aikana istumaan, varaa myös jotkut supermiehen kengät, sillä joudut seisomaan koko päivän jalat paskana, selkä paskana, pää hajalla ja ainoa toivo on että kuha nyt pääsis edes sekunniks itkee johonki ja juomaan kahvia tai vetää yhen röökin.

      Ruuhkat ovat aivan mielipuolisia ja niitä on 98% lähes aina, mitänä hiljaisia huilihetkiä on turhaa toivoa. Sen lisäksi sun tekee mieli kuristaa joka ikinen asiakas, aluksi tottelet ja olet asiakaspalvelija kun alokkaita seurataan ja hengitetään niskaan, kaikkia liikkeitäsi seurataan, jotkut kouluttajat suoraan nazi keskitysleiriltä. Matkustajista 99% on kehitysvammaisia teneriffalle lähteviä "en minä ole TERRORISTI" matkustajia, aluksi luulet että "suojelet" lentoliikennettä ja teet "helvetin tärkeetä duunia". Tosiasia on kuitenkin se että sä poistat jatkuvasti mehupurkkeja ja shampoo pulloja, sen päälle asiakkaiden jatkuva vittuilu jatkuvilla ruuhkilla. Mitään "vaarallista" et tulee koskaa kohtaamaan, ainoastaan silloin jos on niitä "testejä" kun joku saatanan pomo yrittää kuljettaa "pommia" turvan läpi jolloin nähdään että osaako nämä elämänhalun menettäneet turvatarkastajat tehää hommansa. Muuten poistat päivästä toiseen mehupurkkeja lapsilta ja piimää vanhuksilta.

      Kaiken lisäksi ne työolosuhteet ja palkka, paskat työvuorot jne mistä täällä on jo puhuttu vaikka ja kuinka.

      Ite vietin 3 vuotta turvatarkastajan hommissa, toki oli hetkiä (sanotaan eka vuosi) ihan ok, kun oli vielä se "alkuhuuma" ja ai että kun nyt olen kansainvälinen, pikkuhiljaa alkoi kuitenkin paljastumaan se fakta että tämä ei poikeea millään tavalla mistään muustan ns "paskaduunista" Jos haluat jotain ylimäärästä palkkaa, tarkoittaa se sitä että sun pitää asua siellä ja painaa ylitöitä, mikä johtaa taas siihen että olet jatkuvasti väsynyt, masentunut, uniongelmia joka johti mun tapauksessa loppuunpalamiseen ja masennukseen ja se toipuminen kestää vielä tänäkin päivänä. Loppuunpalaaminen teki sen että en pysty ottamaan vastaan mitään kokoaiaka työtä, sillä päässä kummittelee edelleen lentokentän suorastaan oksettavat NAZI olosuhteet enkä enää ikinä altista itseäni mihinkään tommoseen ja se on fakta, elän mielummin koko loppuelämän penneillä ja leivänmuruilla kun että altistaisin itseäni johonki niin paskaan kun TURVATARKASTAJA.

      Toki jos aloitat työt, tässä muutama vinkki:
      1: Aluksi muista totella ja tottele kun orja ja koira, tee kaikkea ja suostu kaikkeen mitä esimiehet käskee.
      2: Nuole persettä, muista nuolla niin paljon perseitä kun mahollista, siis nuole niitä että kielesi on niin ruskea ja paskan makuinen että alkaa jo oksettaa.
      3: Jatka sitä perseen nuolemista, mutta muista kuitenkin totella ja teet kaiken mitä esimiehet käskee, kaikkea paskaa siis PALJON!
      4: Jos olet selvinny koeajan yli, voit ehkä hieman alkaa huilii, mutta muista kuitenkin vielä totella ja muista se perseennuoleminen!
      5: Jos hyvin käy, ja jos olet hyvin hoitanut sun kielellä sen perseenuolemisen sut voidaan ehkä jopa harkita/laittaa esimiehen hommiin.
      6: Jos niin käy, tämä on hyvä alku. Se tarkoittaa sitä että olet päässy irti ns: "paskahommista" nyt sinä seisot paskantärkeenä joku helvetin lappu kädessä jossain nurkassa ja sun tehtävä on käskyttää näitä jotka ei ole niin hyviä perseennuolijoita kun sinä, tehtäväsi on laittaa heitä eri tehtäviin, lähettää heitä niille saatanan lyhyille kahvitauoille/ruokatauoille. Ite tietenkin voit olla vaikka tunnin tai pari jossain röökillä ja kahvilla ja puhuu paskaa.
      7: Olet siis asteen ylempänä ja koska duuni on niin paskaa, asemaa käyttää hyväksi.
      8: Voit valita myös toisen tavan, eli olla se hyvä ja "normi turvareiden" suosikki ylimies, eli se reilu joka myös osallistuu duuniin ja on taukojen suhteen reilu. Tämmösiä esimiehiä toki on harvassa mutta niitä aina on, useimmiten esimieheksi pääsee yleensä ne jotka tykkää pomostella, ne joiden lapsuudessa äiti ei halannut tarpeeks ja ne jotka tykkää nazisaksasta. Niin, ja se perseenuolenta.

      Tervetuloa!

      • Smoothtraveller

        Amen to that! Olihan realistinen kuvaus!


      • Johtaja1

        Ei jumankauta että sä olet sekaisin :D katkera työtön, maistuuko aktiivimalli I ?


      • Anonyymi
        Smoothtraveller kirjoitti:

        Amen to that! Olihan realistinen kuvaus!

        Mmm nyy tauolla ja vauvaöljyä alapäässä


    • Auktoriteetti

      En suosittelisi turvatarkastajan uraa paholaisellekkaan.
      Komppaan täysin ''tervetuloa''-nimimerkin analyysiä. En olisi itsekkään paremmin sitä osannut ilmaista. Alkoi vähän yököttää suussa kun muistelin työtä.
      Oma rakas pikkuveljeni kysyi multa että 'Kannattaako mennä töihin turvatarkastajaksi'.
      Selitin hänelle, että ei missään nimessä, mutta veli innostunut jostain syystä siitä.
      Etsittiin täältä netistä muidenkin mielipiteitä ja täältä löytyikin hyvää analyysiä.
      Kiitos siitä.
      Veli uskoo nyt.
      Mielummmin vaikka työntäisin neuloja kaluuni työkseni.
      Olkaa kilttejä itsellenne, ja älkää harkitko turvatarkastajan työtä.
      Turha olla jälkiviisas sitten kun maito on jo pöydällä.
      ''Ai tää onki oikeesti ihan perseestä''
      Niimpä.

    • Haluaisinemoksi

      Joku sama ihminen selvästi kirjoittanut nämä kaikki pitkät litaniat tänne😂😂 jos sä et viihtynyt se ei tarkoita etteikö joku muu voisi viihtyä! Sitä paitsi toi on hyvä duuni jos miettii esim. Lentoemännän/stuertin hommaa, sillä asiakaskuntahan on tismalleen sama kuin siellä lentokoneissakin.

      Jos tulee paljon ongelmia asiakkaiden kanssa ja matkustajat ovat ärsyttäviä niin siinä näkee hyvin ettei sovikaan sitten lentoemännän tai stuertin hommaan. Koneessahan niitä matkustajia vasta palvellaankin. Jos jo turvatarkastus tuottaa ongelmia matkustajien kanssa ja hermot menee, niin mitäs sitte lentokoneessa. 😂

      • VälttäkääKuinVoitte

        En ole kirjoittanut tähän aikaisemmin, mutta nyt kirjoitan.

        Koko turvallisuusalalla on todella, todella törkeä kiusaamisen ja syrjimisen kulttuuri. En suosittele ollenkaan olkoon se sitten turvatarkastusta, vartijan töitä, poliisin ammatti, tullivirkailija tai vaikkapa lentokoneisiin jotenkin liittyvää!


      • Anonyymi
        VälttäkääKuinVoitte kirjoitti:

        En ole kirjoittanut tähän aikaisemmin, mutta nyt kirjoitan.

        Koko turvallisuusalalla on todella, todella törkeä kiusaamisen ja syrjimisen kulttuuri. En suosittele ollenkaan olkoon se sitten turvatarkastusta, vartijan töitä, poliisin ammatti, tullivirkailija tai vaikkapa lentokoneisiin jotenkin liittyvää!

        Tismalleen samaa mieltä!


    • Ainakinonvaroitettu

      Samaa mieltä entisten airprolaisten kanssa. Sopii kyllä joo työnarkkarille, joka haluaa asua töissä. Ylitöitä saa kyllä helposti kysymällä kaverilta. Varsinki jos sulla on vähääkää mitään ahdistus/uupumus/masennus taustaa.. No okei yhtään mitäään... Niin ei kannata edes ajatella töitä tuolla. Palkka on näin kahdenkin vuoden jälkeen (mitä nyt joku sano sen 2017 1771,45€) ei oo vaihtunut miksikään.
      Koomisinta koko tossa firmassa on se, että ku sä lähet turvarina "ansaitulle vuosilomalle", ja ku tuut takasin, niin et tunne enää ketää koko firmasta, koska kaikki työkaverit on lähteny menemään ja uudet tilalla. Siis valehtelematta en ole ikinä nähnyt näin suurta vaihtuvuutta. 2 viikon sisällä 10 ihmistä irtisanoutunu.

      Teettää työnantaja joo TYÖNKUORMITTAVUUSKYSELYITÄ. Ja sit viikkoa ennen kyselyn loppua, tulee meili työnantajalta, "EI OLE KUORMITTAVIA TEKIJÖITÄ". Niin siinä näkee sen mitä työntekijöiden mielipiteet merkkaa.

      Kyllä ei tarvii osata englantia kun tonne menee, kun ei kukaan siellä puhu englantia, varsinkaan non-shengen puolella. Viittomakieli on ihan jees osata.

      Pahimpia kuormittavia tekijöitä on tossa työpaikassa
      1. Työvuorot, on oikeasti todella raskasta seisoa 12h putkeen.
      2. Jatkuva kuumotus, kun natsi kouluttajat kyttää sitä, että ootko ollu 20min kuvalla vai 24min jolloin kouluttaja saattaa naputtaa olalle, "sulla lähti sit kuvaluvat". Vaikka sä et ole kiireen takia saanu ketään siihen paikalle.
      3. Ammattiliitot taistelee työntekijöistä keskenään pahimmat on IAU ja JHL, riittää, että kuulut jompaan kumpaan, niin jos työkaveris onki just vastakkaisessa ammattiliitossa niin, ei oo enää sun työkaveri.
      4. Työpaikkakiusaaminen, työkavereiden kaksnaamasuus, selän takanapuhuminen ja suoranaista hiljaista kiusaamista.
      5. Paljon sääntöjä, joita yli puolet ei noudata. Varotuksia jaetaan todella epätasasesti varsinkin pukeutumissäännöstä. Valkosen paidan alla ei saa olla ku valkonen aluspaita.. Paskan vitut siellä on esimiehilläki kuviopaitoja. Pitkät hiukset pitää olla kiinni.. No ei ole..
      6. Tauot.. Sulla kun on tasan 6h työpäivä.. Sulla ei ole taukoja, ellet oo onnekas ja esimies päästä 10min kahvitauolle. 10h päivä, 1 ruokatauko. 11,5h päivä, kaks ruokkista. Woohoo.
      7. Sosiaalinen elämä kuolee totaalisesti, kun vapaapäivät menee töistä palautumiseen, etkä ehdi palautua edes seuraavaan työpäivään mennessä.

      Lisäks miljoona muuta asiaa.

      Mitä hyviä puolia koko työnkuvassa on..
      Noh, kyllä sillä palkalla, elää, mut varmaan muiden kuormittavuustekijöiden kannalta alat miettimää päivittäin itsemurhaa.
      No joo, jos oot aikasemmin ollu työpaikassa, jossa työterveyshuolto on kunnalla, niin tässä se on yksityisellä. Työnantaja tarjoo hepatiitti rokotteen. Mut ei oo sen arvosta..

      Koko ajan kuulet työkavereilta ku kaikki ettii uutta työpaikkaa, koska toi työ tappaa sun yksityiselämän, liian pitkät työpäivät.

      Osa työporukasta miettii missä lentokentällä voi käyä panemassa.

      Työntekijöiden keskimääränen ikä on 20v. Suurimmalle osalle ensimmäinen työpaikka. Niin enemmän työkokemusta omaavalle paikka on ku lasten tarha. Työtehtäviä hoidetaa tosi pitkin hampain.

      • Öööööööööö

        Ns. esimiehet kuulemma työpaikkakiusaa näitä nuoria siellä. Ns. esimiehet on täysin vailla minkään sortin esimieskoulutusta jotain tyyliin 30-vuotiaita kielitaidottomia imbesillejä.
        Että jos airpro haluaisi vähentää työntekijöiden vaihtuvuutta ja saada fiksut nuoret pysymään töissä edes opiskeluaikansa niin ns. esimeihissä ja ns. supervisoreissa olisi vaihtamisen varaa. Pistäis ne takas töihin vaan ja otais uudet fiksut esimiehet.


      • Anonyymi

        No missä siellä voi käyä panemassa? Ihan muuten vaan kysyn varmuuden vuoksi


    • palkka

      Pakko sanoa että nämä jutut ei ole pelkää kitinää, vaihtuvuus on karmeaa tasoa
      ja uusia koulutetaan jatkuvalla liukuhihnalla sisään. Ei luulisi olevan kannattavaa touhua..
      Airpro ei anna työntekijöilleen oikeastaan mitään tietoa lisistä, työvaatteiden pesusta yms. normaaleista asioista.
      Kaikki pitää aina kysyä kollegoilta. Korkeampia esimiehiä ei näy koskaan siis niitä konttorin puolella lymyileviä lusmia.
      Taukotila on hirveä haiseva ahdas läävä johon pissikset on jättäny mikropaska ruoanjämät pöydästä pyyhkimättä kun suusta valuu puolet ulos.
      En ole nähnyt aiemmin näin hälläväliä firmaa työntekijöitä kohtaan, AP on umpisurkea paikka olla töissä ainakin turvarina.
      Ja ne työvuorot! Miten niitä voi tänä päivänä vielä arpoa, ihan kuin ei olisi mitään ATK ohjelmaa niiden suunittelussa käytetty. Täysin amatöörimäistä toimintaa tältä orjafirmalta.
      En suosittele jollet halua tehokkaasti ja nopeasti oppia näkemään muut työt myönteisessä valossa ja millaista on ns.liukuhihnapaskaduuni.

      • kysymystä

        Eiks siis kannata hakee tonne kesäduunii, liksa on on lisinee ihan ok?
        Eiks siel oo paljon nuorii ja bileitä?


    • VuosiElämästäni

      Tempperamenttisista sävyistään huolimatta tän ketjun kommentit ei valitettavasti oo tuulesta temmattuja.

      Joo, ehkä ensimmäisenä kesäduunina tai osa-aikaisena työntekijänä firma viel menettelee.
      On sitä huonomminkin pohjapalkattuja kesäduuneja nuorille. Jos saa tehtyä todella reippaasti ylityötunteja, ni lisät on jees (mut ylkän hamstraus viekin sitte kaiken sosiaalisen elämän).
      Yksityinen työterveys kentän kupeessa on kiva puoli.
      Kansainvälisessä ympäristössä pääsee käyttämään niitä koulussa vuosia päntättyjä kieliä, joskin hyyyvin suppeilla puheenaiheilla.

      Kolleegoja on niin pirusti, että väkisinki saa uusia kavereita - mutta vain muista uudemmista työntekijöistä.
      Bileet pitää sitte ihan keskenään järjestää.
      Vakkarit pitää vuosilomia kesällä, mikä onki iso syy kesätyöntekijöiden tarpeelle missä vaan firmassa. Tää meinaa myös sitä, ettei kesäduunarilla ole mitään takeita saada vapaata firman (harvoja) bileitä varten.
      Todennäköisesti saa heittää hyvästit myös festareille yms juhlaviikonlopuille, koska kaikki muutki yrittää toivoa just niitä vapaiksi. Siinähän sitte yrität kikkailla saikkuja työterveydestä, tai vuoronvaihtoja kolleegoiden kanssa.

      Taukotila on pieni ja surullinen viritys, ihan tuurista kii että mahtuuko istumaan ja safkaamaan, vai joudutko käytäville matkustajien sekaan "nauttimaan" breikistäs.
      Jos ei tee omia eväitä mukaan, maksaa ittensä kipeäks kentän rafloissa (jos ehdit tauollas edes moisessa asioida), vaikka nimellisen henksualen niihin saakin.

      Safkikset on lyhyitä ja esim tasan 10h työvuoroon niitä on ruhtinaalliset 1kpl.
      Kahvitaukojen kinuminen on taiteenlaji, joka pitää opetella duunin ohessa - joskus niitä tullaan tarjoamaan, mutta siihen ei kannata liikaa luottaa. Ja toivo aina että pistettä johtaa yks niistä mukavista esimiehistä, eikä joku kokovartalok*rpä.

      Jos liikkuu julkisilla, niin aamuiset henksutaksit kustannat itse. Jos liikkuu autolla, niin onnea vaan parkin löytämiseen ruuhka-aikoina.

      Miks sit vanhempi väki on niin tylyjä uusille?
      Noh, se henksun älyttömän suuri vaihtuvuus. Heti kun oot kaverustunu jonkun kanssa, niin se jo irtisanoutuu. Harmillisen monen vakkarin vaiettuna mottona on, että jos et oo ollut vuosia talossa, suhun on turha tutustua kun kuitenkin kohta otat loparit.
      Tästä syntyy vihamielisen olonen työympäristö, jonka takia jengiä irtisanoutuu lisää, ja taas tulee tuoreita tilalle. Ikuinen oravanpyörä, eikä firmaa tunnu kiinnostavan korjata oloja.

      Turvarit jakautuu karkeesti kolmeen kastiin:
      Uudet - eli kaikki kesäduunarit, plus tuoreet vakkarit koska kaikki alottaa pohjalta.
      Perussakki - eli ne jotka hallitsee jo pelin, mut ei oo kuitenkaan menettäny vielä täysin sielujaan. Tän ryhmän enemmistö on mukavia jotka jeesaa ihan mielellään myös uusia.
      Gonahtaneet - eli jo vuosia sitten hommaansa kyllästyneet, joille kenttä on pelkkää palkallista notkumista frendien kanssa. Laumastaan irrallisina näistäkin toki löytyy hyviä tyyppiä, mutta omissa ryhmissään ovat aika sietämättömiä.

      Työvuorolistat on ihan arvontakoneesta vedettyjä. Joskus käy mäihä, toisinaan ei. Joillain on parempi tuuri, ja saattaa viikkokaupalla pukata mukavia listoja.
      3 viikon listassa pitäs olla aina(kin) 1 vloppu vapaata, mutta eipä se joka kerta onnistu. Itteä ei haitannut paahtaa kaikkia vloppuja ja pyhiä (koska lisät), mutta työsopimuksen mukaan moisista puuttuvista vloppuvapaista voi soittaa ja valittaa - useimmiten ongelma korjaantuu.
      Hyppytunneista saa pienen korvauksen. Hypyt on aivan hanurista jos ei satu asumaan lähellä kenttää että ehtis kotiin pariks tunniks, tai saamaan "hyppyjä kiinni" eli tehtyä töitä.

      Tossa firmassa pitäs johdon vilkuilla peiliin. Hyvät työntekijät ei helpolla jätä hyvää työpaikkaa. Ja tuolla iskettiin onnitteluksi ylävitosia päivittäin, kun joku aurinkoisesti hihkuen ilmotti käyneensä just irtisanoutumassa, tai olevansa vikaa päivää töissä...

    • Anonyymi

      Täältä ihanasta taukohuoneesta ”Taukotila on hirveä haiseva ahdas läävä johon pissikset on jättäny mikropaska ruoanjämät pöydästä pyyhkimättä kun suusta valuu puolet ulos” varastetaan myös kaikki, eli sinne ei kannata jättää mitään omia tavaroita.

    • Anonyymi

      Hain nyt avoinna olevaan paikkaan ja sain soiton tänään 10 aamulla - ajattelin sen olevan haastattelukutsu. En ehtinyt juuri vastaamaan, soitin takaisin numeroon ja jätin yhteystietoni. Nyt kuitenkin tuli sähköposti, missä sanottiin, ettei valinta kohdistunut muhun? Onko airprolla tapana ensin soittaa ja kertoa hylkypäätös, vai päättivätkö vaan olla soittamatta uudestaan? :D vähän kummallista..

      • Anonyymi

        Tai sitten et vastannut heti niin se on automaattisesti hylky.


      • Anonyymi

        Kun jotkut työnantajat ajattelee tähän tyyliin, että jos et heti vastaa puhelinsoittoon aamulla niin olet automaattisesti laiska ja olet nukkumassa. Ja mitä pidempään on ollut työttömänä niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä valvoo yöt ja nukkuu pitkälle aamuun. Sen takia osa laittaa työhaastatteluajan mahdollisimman aamuun niin testaavat osaatko herätä ajoissa vai onko tapanasi nukkua puoleen päivään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun jotkut työnantajat ajattelee tähän tyyliin, että jos et heti vastaa puhelinsoittoon aamulla niin olet automaattisesti laiska ja olet nukkumassa. Ja mitä pidempään on ollut työttömänä niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä valvoo yöt ja nukkuu pitkälle aamuun. Sen takia osa laittaa työhaastatteluajan mahdollisimman aamuun niin testaavat osaatko herätä ajoissa vai onko tapanasi nukkua puoleen päivään.

        Sairasta paskaa. Luulis että sehän on plussaa et jaksaa valvoa yötkin välillä. Eihän se oo kun vaihtaa sitten rytmiä tarvittaessa. Typerää etes antaa ”hylky” heti jos ei vastaa. Syitähän voi olla monia. Kuulostaa narsismimaiselta paskakasa toiminnalta. Vittu et alkaa vituttaa.. parempi kun ei melkeen lue näitä...kun 6 vuotta sit lähdin maasta ja nyt paluu täällä tuntuu ”hiukka ankeelta” taidan pakata kamat piakkoin.


    • Anonyymi

      No huh, huh. Kylläpäs täällä on katkeria kirjoittajia. Itse olin useamman vuoden turvatarkastajana kyseisessä firmassa ja tunnistan joitakin ylempänä kuvailtuja pointteja . Olen tehnyt samoja hommia myös muissa yrityksissä ja voin kertoa, että homma toimii samalla tavalla niissäkin. Turvatarkastajan työ ei ehkä ole ihanteellinen ensimmäiseksi työksi heti koulun jälkeen. Itse olen ollut useissakin ammateissa eri yrityksissä, eikä Airpron toiminta poikkea millään tavalla muiden yritysten henklöstöpolitiikasta. Työajat eivät johdu yrityksestä, vaan lentoliikenteen aikatauluista. Suurin osa lennoista lähtee aamun varhaisina tunteina tai iltapäivällä ja ne sanelevat tarpeen, jolloin turvareita tarvitaan. Taukotilat siivotaan päivittäin ulkopuolisen yrityksen toimesta. Se, että ne ovat siivottomassa kunnossa, on ihan äidin pikku mussukoiden aiheuttama seikka: omia sotkuja ei siivota, unohdetaan, ettei äiti olekaan siivoamassa jälkiä ja sotkuja perässämme. Työ on erittäin valvottua ja siinä joutuu noudattamaan tarkkoja asetuksia ja ohjeistuksia. Tämä tietysti vaatii työntekijältä tiettyä vastuullisuutta ja itsekuria, johon 19-vuotias, koulusta suoraan työelamään astuva nuori, ei ehkä ole tottunut. Jos touhu on kuin lastentarhassa, johtuu tämä ainoastaan siitä, että porukka käyttäytyy kuin ala-asteella. Ei paljoa jätä esimiehelle vaihtoehtoa, kuin kohdella laumaa, kuin pikkulapsia. Siinä se mainittu nazi touhu. Kannattaa katsoa peiliin välillä. Toki rehellisyyden nimissä on sanottava myös, että untuvaistenkin joukosta löytyy vakavasti työnsa ottavia tyyppejä. Nyt olen ollut jo muutaman vuoden aivan toisella alalla ja uskokaa pois, kyllä täälläkin työntekijältä vaaditaan vähintäänkin sitä, että tekee työnsä kunnolla.

      • Anonyymi

        Ei poikkea muiden yritysten toiminnasta, kuinka surkeissa firmoissa sä oikein olet ollut? Jotkut vaan eivät siedä surkeaa kohtelua ja ole niin lammassieluinen kuin sinä.

        Airpro on täysin ala-arvoinen firma, kiertäkää se hyvät ihmiset kaukaa.


    • Anonyymi

      Kyllä se on kuulkaa ne esimiehet juurikin, jotka käyttäytyvät kuin yläkoululaiset tai oikeastaan kuin häiriintyneet erityiskoululaiset. Fiksumpia nuoria ehkä kadehtivat ja pelkäävät ”esimiesasemansa” puolesta ja siten savustavat ja kiusaavat ulos kaikki vähänkin imbesilliä korkeamman älykkyysosamäärän omaavat. Hävetköön! Mutta airprohan on jo tunnettu siitä, että suosii tyhmiä työntekijöitä, joiden mielestä se ei ole firman vika, jos työvuorot laaditaan epäinhimillisiksi.

    • Olen entinen Airpron työntekijä. Alussa olin innoissani, kun sain paikan. Meitä oli n. 60 henkilöä koulutuksessa ja niistä alle 5 henkilöä on jatkanut töissä. Muut ovat ottaneet loparit tai vaihtaneet toisiin hommiin. Työajat ovat useinmiten 12 tuntisia, eli menet kentälle aamuyöstä. Palkkaa kehutaan, mutta tosiasiassa se on kehno. Kuukaudessa teet ihan sikana töitä, mutta palkassa se ei näy. Kikypäivänä teet 12 tuntia, joista 6 tuntia maksetaan. Liitosta saa enemmän käteen. Työnantaja ei välitä työntekijöistä paskaakaan, ja moni on burnout ja lopettaa. Viranomaisten pitäisi puuttua tuohon toimintaan, miksi vaihtuvuus on niin suurta, työntekijöitä ei kuunnella, työajat liian pitkät, sairaspoissaoloja jatkuvasti, tuntuu ettei missään jousteta, onko laillista?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Patu voitti rosiksessa Airpron! Jeah!!@@

    • Anonyymi

      Hei kokemuksia tänä päivänä? Onko kaikki vastaukset helsinki-vantaalta, miten pikkupaikat?

      • Anonyymi

        Vaihtuvuus Airprolla edelleen suurta. Porukka käy kurssin, jonka Trafi vaatii ja sen jälkeen vaihtavat kuka minnekin. Turvaselvitykset tehty, niin yritysten ei tartte kuluttaa varoja ja voivat palkata henkilön. Airprolla jatkuvasti haku päällä. Pitäisin johdon jo tajuta, missä mättää. Toivottavasti joku kutsuu viranomaiset tutkimaan yrityksen toimintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaihtuvuus Airprolla edelleen suurta. Porukka käy kurssin, jonka Trafi vaatii ja sen jälkeen vaihtavat kuka minnekin. Turvaselvitykset tehty, niin yritysten ei tartte kuluttaa varoja ja voivat palkata henkilön. Airprolla jatkuvasti haku päällä. Pitäisin johdon jo tajuta, missä mättää. Toivottavasti joku kutsuu viranomaiset tutkimaan yrityksen toimintaa.

        No huh huh
        Teidän valituksia ja vinkumista täällä lukee, ei voi kuin ihmetellä. Ennen kuin menee uudelle alalle tai vaikka uudelle työnantajalle töihin. OLISI HYVÄ OTTAA SELVÄÄ MINKÄLAINEN TYÖ TAI TYÖNANTAJA. Turha olla katkera ja itkeä täällä jos itse ollut tyhmä. Tulee ihan ajatus että täällä itkee ihmiset jotka juuri päässeet äitinsä nännistä eroon, eikä osaa edes mikroa käyttää. Jokaiseen työhön löytyy tekijänsä ja itkijänsä. Kasvakaa aikuisiksi ja ottakaa omista virheistä opiksi. Oma moka jos ei ollut teidän työ ja silti sinne menitte ja nyt täällä itkette. Mikäli haluatte olla nenää kaivavia nyhveröitä ja täällä itkeä...Oma on häpeänne. Menkää eteenpäin elämässä ja hankkikaa se oma työ.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaihtuvuus Airprolla edelleen suurta. Porukka käy kurssin, jonka Trafi vaatii ja sen jälkeen vaihtavat kuka minnekin. Turvaselvitykset tehty, niin yritysten ei tartte kuluttaa varoja ja voivat palkata henkilön. Airprolla jatkuvasti haku päällä. Pitäisin johdon jo tajuta, missä mättää. Toivottavasti joku kutsuu viranomaiset tutkimaan yrityksen toimintaa.

        Pienemmillä kentillä työt ovat moniosaamista eli sekatyöläisen hommia. Tehdään vähän kaikkea, nopeasti ja mielellään yhtä aikaa, kuin juostessa pissisi. Trafin asettamat säännöt sekä työntekijöiden kyttääminen ovat monessa kohtaa käsittämättömiä. Työehdot ja palkka ovat heikon puoleisia Finaviallakin ja Airpron paha maine on täysin ansaittu. Turvatarkastuksiin liittyvät tehtävät ovat keinotekoisuudessaan turhauttavimpia. Vaatii erikoisen luonteen, mikäli jaksaa sellaista. Myös kyttäämistä ja selkään puukottamista löytyy kiitettävästi. Työvuorojärjestelyt ovat surkeat. Suosikkijärjestelmät ovat aina kuuluneet alan kuvioihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No huh huh
        Teidän valituksia ja vinkumista täällä lukee, ei voi kuin ihmetellä. Ennen kuin menee uudelle alalle tai vaikka uudelle työnantajalle töihin. OLISI HYVÄ OTTAA SELVÄÄ MINKÄLAINEN TYÖ TAI TYÖNANTAJA. Turha olla katkera ja itkeä täällä jos itse ollut tyhmä. Tulee ihan ajatus että täällä itkee ihmiset jotka juuri päässeet äitinsä nännistä eroon, eikä osaa edes mikroa käyttää. Jokaiseen työhön löytyy tekijänsä ja itkijänsä. Kasvakaa aikuisiksi ja ottakaa omista virheistä opiksi. Oma moka jos ei ollut teidän työ ja silti sinne menitte ja nyt täällä itkette. Mikäli haluatte olla nenää kaivavia nyhveröitä ja täällä itkeä...Oma on häpeänne. Menkää eteenpäin elämässä ja hankkikaa se oma työ.

        "Ennen kuin menee uudelle alalle tai vaikka uudelle työnantajalle töihin. OLISI HYVÄ OTTAA SELVÄÄ MINKÄLAINEN TYÖ TAI TYÖNANTAJA. Turha olla katkera ja itkeä täällä jos itse ollut tyhmä. Tulee ihan ajatus että täällä itkee ihmiset jotka juuri päässeet äitinsä nännistä eroon, eikä osaa edes mikroa käyttää."

        Heipä hei. Tässä ketjussa ihmiset nimenomaan yrittävät ottaa selvää, millaista olisi työskennellä lentokenttäalalla. Tuollainen vastaus osoittaa rehellisesti, mihin tyyliin alalla suhtaudutaan ihmisiin. Voisi olettaa, että kirjoittaja ilmeisesti kuuluu tai kuvittelee kuuluvansa alan avainhenkilöstöön. Osaltaan myös alalla töitä tehneet ovat avoimesti kertoneet kokemuksistaan, joten kiitos tiedoista.


      • Anonyymi

        Rovaniemen kentällä olen töissä ja kaikki tässä viestiketjussa mainitut asiat pitävät paikkansa. Itse epäilin omia kokemuksiani töissä mutta olen huomannut näiden koordinaattoreiden eli lelu esimiesten yrittävän kiusata mua ja savustaa ulos, koska en nuole persettä tai tee ensin 12h päivää ilman taukoja ja sitten jatka puolella tunnilla lisää :D Myös ruokatauot typistetään sinne 15-20min ja jos olet 21min tauolla koska käyt esim. vessassa niin koordit vinkuu supervisorille ja saat kirjallisen varoituksen työtehtävien laiminlyönnistä


    • Anonyymi

      Hain tähän duuniin ja nyt lukasin tämän löpi.

      Palkaksi luvataan 1850€/kk ja 112.5h

      Eli 16,44444€/h

      Tämähän on peruspalkaksi ihan hyvä, siihen päälle lisät niin päästään sinne 17€/h about?

      112.5h/kk ei kuulosta lainkaan pahalta.

      Miten jengi täällä valittaa näin paljon?

      • Anonyymi

        Katkeraa jengii ap on työpaikkana oikein hyvä ja mukava ilmapiiri.


    • Anonyymi

      Työpaikan johdossa vikaa.. ongelmille ei tehdä mitään. Paljon työpaikka kiusaamista ja seksuaalista ahdistelua yms. Työ ajat ovat naurettavia, työntekijöitä kohdellaan kun koneita, eikä kaikkia kohdella tasa arvoisesti. Esimiehet ja työtekijät puhuvat paskaa jatkuvasti toisistaan. Työpaikkaa virheellisesti markkinoidaan ”pitkät päivät = pitkät vapaat” ilman ylitöitä viikossa voi olla esim 50h töitä viiden päivän aikana jopa enemmän. Tässä muutama esimerkki yrityksen ongelmista.

      • Anonyymi

        Erittäin, erittäin paljon työpaikkakiusaamista. Missään en ole niin paljoa nähnyt ja kokenut työpaikkakiusaamista sekä gang stalkingia. Tarkoitus vittuilla, kiusata, joitakin on yritetty raiskata, ahdistella, äärettömän paljon vakoilua niin oman työnantajan, työpaikkayhteisön kuin asiakasyritysten ja niissä työskentelevien kuin myös kotimaan ja ulkomaisten tiedustelupalvelujen toimesta ja vainotuksi tulemista, jopa kymmeniä vuosia lopettamisen jälkeen, jopa loppuelämän. Kauniit korupuheet ja mainoslauseet on täyttä petosta, että arvostaisivat tasa-arvoa eivätkä syrji sukupuoleen, ihonväriin, seksuaaliseen suuntautumiseen jne. katsomatta. Todellisuus on täysin päinvastaista. Myös paljon heikkoitsetuntoisia, sadistisia kusi päähän nousseita, jotka haluavat päteä, alistaa ja kiusata, yllätys yllätys. Pilaat elämäsi menemällä tuonne töihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erittäin, erittäin paljon työpaikkakiusaamista. Missään en ole niin paljoa nähnyt ja kokenut työpaikkakiusaamista sekä gang stalkingia. Tarkoitus vittuilla, kiusata, joitakin on yritetty raiskata, ahdistella, äärettömän paljon vakoilua niin oman työnantajan, työpaikkayhteisön kuin asiakasyritysten ja niissä työskentelevien kuin myös kotimaan ja ulkomaisten tiedustelupalvelujen toimesta ja vainotuksi tulemista, jopa kymmeniä vuosia lopettamisen jälkeen, jopa loppuelämän. Kauniit korupuheet ja mainoslauseet on täyttä petosta, että arvostaisivat tasa-arvoa eivätkä syrji sukupuoleen, ihonväriin, seksuaaliseen suuntautumiseen jne. katsomatta. Todellisuus on täysin päinvastaista. Myös paljon heikkoitsetuntoisia, sadistisia kusi päähän nousseita, jotka haluavat päteä, alistaa ja kiusata, yllätys yllätys. Pilaat elämäsi menemällä tuonne töihin.

        Esimerkiksi Ruotsissa Securitas on jo vuosia ja vuosia sitten osallistunut Prideihin. Suomessa, herrajuma ei voisi IKINÄ koskaan edes kuvitellakaan.


    • Anonyymi

      Kaikki ihan perseestä ja turvatarkastajan työ on elämäsi suurin virhe mitä ihminen voi tehää, annetaan sellainen kuva että kyseessä olisi joku helvetin hieno duuni, loppujenlopuks pelkkää paskaa, paska duuni, paska palkka, natsi työvuorot, natsi esimiehet, natsi matkustajat. Kaikki vaan vituttaa, uuvut työssä, uusia tulokkaita kohdellaan kun orjia, elämä pilalla. Hae mielummin siivojan töitä.

      • Anonyymi

        Ainahan joku haluaa kokeilla.

        Suurimmat miinukset liittyvät todellakin työ- ja lepoaikoihin, palkkaukseen, työilmapiiriin sekä johtamiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainahan joku haluaa kokeilla.

        Suurimmat miinukset liittyvät todellakin työ- ja lepoaikoihin, palkkaukseen, työilmapiiriin sekä johtamiseen.

        Matala palkka ja työvoimapula - siinäpä vasta sanapari. Porukkaa ei vaan raaskita palkata edes polkupalkoilla ja työehdoilla, jotka mahdollistavat pätkävuorot ja moniosaiset työpäivät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Matala palkka ja työvoimapula - siinäpä vasta sanapari. Porukkaa ei vaan raaskita palkata edes polkupalkoilla ja työehdoilla, jotka mahdollistavat pätkävuorot ja moniosaiset työpäivät.

        Elämäsi suurin virhe on mennä Securitakselle töihin. Toiseksi suurin virhe on hakea ylipäätänsä turva-alalle töihin. Joudut elämän pituiseen työpaikkakiusaamisen, syrjinnän ja joukkovoiman kohteeksi. Jopa kymmeniä vuosia työskentelyn jälkeen.

        Ongelma ei ole, että ei raaskita antaa vuoroja. Ongelma on, että luvataan katteettomasti paljon työvuoroja ja hyvät palkat. Todellisuudessa haluavat vaan töihin mahdollisimman paljon ihmisiä, kenties saavat jotain työllistämislisää per nokka ja kurssi järjestäjä myös. Työllistävät tiedustelupalveluja ja he saavat rahaa. Tämän jälkeen alkaa heti savustaminen, syrjintä, vittuilu, työvuorojen totaalinen vähentäminen. Aina otetaan lisää ja lisää porukkaa, mutta kenellekään ei haluta antaa työvuoroja, paitsi kavereille.

        Kun pyydät, että haluat lisää työvuoroja ja missä minun luvatut työvuorot ovat niin saat joko potkut tai sitten jo annettu työvuorolista tehdään uudelleen ja siellä on tasan nolla vuoroa. Jos pyydät vapaa-päiväksi perjantain niin saat keskiviikon. Hyvä työntekijä laitetaan tahalleen pois ja tilalle otetaan mahdollisimman paska työntekijä. Tahalleen.

        Tällä tavoin tulosi jäävät vaillinaisiksi ja hyvin pieneksi ja heikko sortuu ottamaan pikavippejä. Tämän jälkeen oletkin vuosikymmeniä pilavippivelkainen.


    • Anonyymi

      ei saa olla rikos rekisteriä

    • Anonyymi

      Minulla kesti turvallisuusselvitykset 2 kk eikä suinkaan 2 viikkoa. Luonnollisesti jos olet töitä hakemassa niin varmasti pistät useampaan työpaikkaan ja useammalle eri alallekin työpaikkahakemuksia. Tuo 2 kk on niin pitkä aika, että siinä ehtii jo saada muualta töitä. Sitten kun otat muualta töitä ja olet jo aloittanut siellä uudessa työpaikassa työt niin sitten vasta turvallisuusselvitys valmistuu. No niin, sitten he soittavat sieltä turva-alan firmasta, että meillä olis nyt täällä sulle töitä ja turvallisuusselvitys valmistui nyt. Sitten jos tässä vaiheessa menet sanomaan, kiitos, mutta ei kiitos kun ehdi jo saada muualta töitä ja varsinkin jos mainitset mistä sait töitä (ei, älä mainitse!) niin hommaavat sinulle sieltä uudesta työpaikasta potkut, jotta tulisit sinne turva-alan yritykseen töihin. Taustaselvitys on kuulema kallis jne. eikä sitä turhaa tehdä. Sitten lennätkin uudesta työpaikasta hämärissä olosuhteissa ilman omaa syytä ulos. Tässä vaiheessa jos joku tulee sanomaan, että työttömyys on ihan omaa syytä niin.. Itselläni näin kävi ja satuinpa olemaan kahdessa yrityksessä töissä ja molemmista tuli hämärästi ilman omaa syytä potkut. Kaiken lisäksi toinen työ oli paljon parempi palkkaisempaa ja olin vielä juuri ottanut asuntolainaa. Tämän jälkeen ilmestyikin kotiovelle murtomiehet ”keikalle” omin avain. Että semmoset taustatarkastukset. Aika mafiamaista.

    • Anonyymi

      Jaaha mikään ei ole muuttunut. Varmaan yhtä suuri vaihtuvuus työntekijöissä kuin n. 5v sitten. Komppaan edellisiä kirjoittajia. Perseennuolijat ja kiusaajat pärjäävät parhaiten. Jos olet ahkera ja tunnollinen niin hae muualta työpaikkaa. Sääliksi kävi niitä muutamia hyviä tyyppejä, jotka tuolla tekivät työnsä hyvin.

      Ohjeistaisin Finaviaa valvomaan tytäryhtiönsä perseilyä ruohonjuuritasolta alkean, tosin tämä tuskin kiinnostaa p'skan vertaa. Voimia kaikille turvareille!

      • Anonyymi

        Emoyhtiö on samaa syöpää kuin tyräyhtiönsä.

        Perseilyä kaikilla tasoilla. Vain kiusaamalla tai tärkeitä pyllyjä lipomalla pärjää. Alaa ei voi suositella.


    • Anonyymi

      Miten toi turvallisuusselvitys? Saako olla pari pari vuotta vanhaa sakkoa?

      • Anonyymi

        Riippunee mistä aiheesta sakot tulleet. Parkki- ja ylinopeussakot tuskin haittaavat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe