Kun tälle sakille näytetään kaapin paikkaa

somalitulos

Tänään kelassa matu tulkkinsa kanssa meni suoran jonon ohi tiskille. oli justiinsa tärkeä puhelu kesken ja vaimo ei arvannut estää niiden menoa vaikka sano kyllä. kun puhelu loppui niin menin ite sanomaan sille virkailijalle että laita noi odotytamaan omaa vuoroaan kun oltiin ennen niitä. ei voi kuulema tehdä mitään kun ovat jo siinä. sanoin että voithan kun käsket odottamaan vuoroaan. ihme ettei tullu rasisti huutoa ja kyllä matut säikähti. sanoin vielä että maassa maan tavalla tai maasta pois.

8

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maukkaperusjätkäkö

      Mahtoi sinua kantasuomalaisena se vituttaa? Jäikö omat tuet saamatta? Samanlainen loiseläjä olet ja närästää kun joku tulee hiekkalaatikollesi. Mene töihin ja elätä itsewi, rötise vasta sen jälkeen. Mitä sinäkään pummi tuotat yhteiskunnalle, kuluja ainoastaan

      • Antihatereligious

        Onko kuukautiset riesana vai mikä se noin suvaitsemattomaksi laittaa, ettei kanssamaalaisiaan siedä. Tuollaiset arvailuun perustuvat vihaviestit ovat aika naurettavia, ihan kuin itse et olisi yhteiskunnalta ikinä rahaa saanut.

        No, viesti vaan osoittaa millainen ihminen siellä on takana, älä kuitenkaan ihan halkea inhostasi ja vihastasi, lue vaikka pari jaetta rauhan uskonnon kuraani -kirjasta, niin johan se helpottaa?!


    • midasto

      itekkö olit hakemas jotain tukia..tuskin luuseri oot es turpaas aukassu .Parturiin ja töihin oikeisiin

    • näytetäänniille

      Aivan oikein! Ei anneta paskasakin etuilla. Jokaisen täytyy näyttää ettei matut ole mitään etuoikeutettua joukkoa, vaan, alempaa kastia joita ei ole toivottu Suomeen. Aloittajalle 10 pistettä. Olen samaa mieltä että paskasakille täytyy näyttää kaapinpaikka!

    • MATUVERO

      KANNATETAAN!!!

    • isoeimatuille

      HYVÄ! Meidän jokaisen velvollisuus on näyttää matupaskiaisille kaapin paikka. Ja samantien näyttää tie ulos maastamme. En ymmärrä miksi meidän suomalaisten pitää elättää tuota röyhkeää ja aivan turhaa sakkia. Portsari kelan ovelle vahtimaan ettei sinne päästetä somppuja eikä muutakaan ulkomaan paskiaista.

      • ennustelija

        Nämä turvapaikkaturistit on niin ylimielisiä ja luulevat että täällä heille kuuluu kaikki ja heti. Pahimpia on Afrikkalaiset ja lähi -idän akat sekä teinit. Toki tämä asia on Lahden kohdalla, jospa näkisitte miten näitä palvotaan monta kertaa viikossa haetaan avustus lappuja, ja suomalaisilta etuuksia leikataan. Jos järjenkäyttö on rasismia, olen sitten rasisti.


    • nyrkinpaikka

      Lisäksi näytetään tuolle maahantunkeutuja porukalle tie ulos maastamme. Suosi Suomalaista, potki pakolaista, on hyvä motto.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2793
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2370
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2150
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1934
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1786
    6. 141
      1762
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1501
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe