eläinlääkäri vaihtoon

pienivalkoinen

Nyt vaihtu eläinlekuri. Olemme muutaman vuoden käyttäneet koiria ja kissaa elläinlääkäriasemalla joka on ollut ihan kiva. Mutta heillä ilmeisesti menee vähän liian hyvin, eikä enää tarvitse välittää vakituisista asiakkaista. Lääkärin käytös on ollut vähän outoa ja nyt kesällä lankesi kyllä ahneuden syntiin. Hinnat on tosi kovat! Onneks sieltä lähti se paras hoitaja ja trimmaaja, ny seuraamme häntä toiseen paikkaan. Näin se menee, kaikkein paras kannanotto on äänestää jaloillaan.

9

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Millä tavalla outoa?

      Ja juu, yksityiset eläinlääkärit ovat kalliita mm. koska yhteiskunta ei tue eläinten terveydennhuoltoa, eikä siitä saada esim. KELA-korvausta ja alv on todella korkea, 24%!

    • rahastus

      Taisit käydä Evidensia eläinlääkäriasemalla....

    • Epsoolainen

      Me ollaan saatu Evidensiassa pelkästään hyvää palvelua, sekä koira että minä. Hinnat on mitä on mutta koira on tullut aina huolella kuntoon. Osaavat asiansa!

      • TkuKuittaaMyös

        Vahvasti samaa mieltä tästä! :) Ja henkilökunta vaikuttaa jopa aidosti kiinnostuvan ongelmien selvittämisessä. Pointsit myös aidosti välittyvästä eläinrakkaudesta, meillä koirat aina silitetään siella ja niille tarjoillaan makupaloja! :) Muistan kun joskus leikkauksesta haettaessa pikkuinen odotteli hoitsun sylissä tiskin takana minua, sinne viedessä satuin ohimennen mainitsemaan että tuntuu pahalta kun koira itkee yksin leikkauksesta herätessään kun on niin läheisyydenkaipuinen.. <3


    • Theo2013

      Teetin tulehtuneen kohdun poiston Eläinlääkäri asemalla ja samalla tehtiin pitkälista muista toimenpiteistä aina nukutus kynnenleikkuu ja rasvapattien poisto suunnitelma(4kpl) ihossa kuin allergian aiheuttamaa rupea ja tuli heiltä ostetut hiton kalliit sapuskat muka vehnä allergia,ja ainoa labraa oli tulehdus arvot joihin vastaus kesti kolme päivää. Menin kokeneelle kunnalliselle joka sanoi lopeta kartun käyttö ja syötä nyt nuo ruuat kun ostit ja osta tavallista tilalle,otti verikokeen muuten ennen,ei allergiaa ,kynnet leikkasi kuonokopan kanssa ja sanoi että kyllä tunnustelemalla pitää tietää eläinlääkärin ettei nämä ole mitään syöpä kasvaimia.Kaikki patit putosi lattialle karvan poiston jälkeen ja koira sai antibiootit ja minä sain terveen koiran ja vähän hiton paljon pienemmän laskun. Hoidot tehtiin kolmella käyntikerralla,niin ja nännitkin säilyi vaikka ne oli poisto listalla. Eli etsikää kokenut lääkäri jolla ei ole sataa apulaista ja hienoa vastaan ottoa,vaan pää täynnä maalais järkeä eikä halua rahastaa lasten vanhempia aina pankkilainoihin asti ja joskus pikku Liisat ja Pekat antaa omatkin säästönsä huijareille. Ai niin jos koiralla kova ripuli antakaa samaa kuin ihmiselle eli ruokaan mustia kokonaisia pippureita 10-20 kpl kerralla,eivät sylje ulos kun sekoitat nälän kanssa heti enen tarjoilua,ja kestää tarjota kunnes ruilu loppuu. Yksityisellä tuttu maksoi yli 400e ja pasko tauti uusi alle viikossa,pippuri on tuhannen vuotta vanha lääke,ja takaan että toimii myös ihmisellä vaikka meno samana päivänä,lasi vettä ja 20 kpl pippuria aamulla niin puolilta päivin jo maha kovana. Tosi on.

    • muuuhhhumm

      Älä levittele täällä tuollaista höpötietoa. Pippuri ei ole mikään lääke. Ripuli paranee ilman pippureita itsestäänkin. Kerroppas yksikin asiallinen tutkimus pippurin lääkinnällisistä vaikutuksista. Tuhat vuotta sitten käytettiin ties mitä kun lääkkeitä EI OLLUT! Taikauskoa ja tietämättömyyttä.

    • Minä vaihdoin meidän haukun eläinlääkäriä tänä vuonna ja ollaan oltu mielissään uudesta paikasta, tasokkaasta hoidosta ja mukavista eläinlääkäreistä. Myös vähän huonoja kokeiluja takana eri paikoissa, niin onneksi nyt löytyi hyvä paikka. Vermon raviradan yhteydessä toimii Equivet eläinklinikka, kannattaa tutustua: http://www.equivet.fi/

      • Itse olen ollut tyytyväinen Herttonimen eläinlääkäriasemaan. Sinne saa ajan hyvin ja hoito on ollut hyvää. Hintakin mielestäni kohtuullinen. Vaikka on vakuutus niin ensin se pitää maksaa itse, ainakin Fenniassa.


    • Hämäläinenx

      Komppaan.. Antibiootti aiheutti voimakkaan allergisen reaktion ja tilalle ostatettiin moniallergiselle koiralle synolux vet, jossa allergisoiva punainen väriaine E127 sekä kuivahiiva makuaineena. Haloo, kun samoja vaikuttavia aineita on valmisteissa, joissa ei ole allergisoivia lisäaineita niin en käsitä miksi tällaista reseptiä kirjoitetaan koiralle, jolla tiedetään olevan allergioita. En tietenkään tarkistanut valmisteen sisältöä apteekissa koska luotin lääkäriin vaan huomasin asian vasta kotona. Kyllä minä nyt alan ymmärtää että tämä lääkäriasema on tarkoitettu lähinnä tietyn vakuutusyhtiön asiakkaille. Anteeksi hämäläisyyteni, eiköhän meillekin löydy jatkossa eläinlääkäri muualta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      273
      2710
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      208
      1738
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1454
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1211
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1166
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      236
      1081
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1012
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      49
      932
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      72
      816
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      730
    Aihe