Näyttö ei starttaa

Kauppaanko.matka

Vanhaan LG:n näyttööni tulee kuva vain sekunniksi. Aluksi riitti pari virran katkaisua, sitten kuva näkyi pysyvästi koko päivän. Nyt pitää napsuttaa virtakytkintä monta kertaa. Voiko tämä johtua jostain ohjelmasta vai onko näyttö vetelemässä viimeisiään?

4

<50

Vastaukset

  • Joo, ei kytkin suoraan ohjelmaan. Tässä on ruudunsäästötila, joka pimentää ruudun kun konetta ei käytä. Hiiren liikauttaminen palauttaa kuvan. Ajattelin että joku bugi saattaisi syöttää näytölle sammutussignaalin? Tai sitten kondensaattori on aikansa palvellut ja silloin on uuden näytön paikka.


  • Kauppaanko.matka kirjoitti:

   Joo, ei kytkin suoraan ohjelmaan. Tässä on ruudunsäästötila, joka pimentää ruudun kun konetta ei käytä. Hiiren liikauttaminen palauttaa kuvan. Ajattelin että joku bugi saattaisi syöttää näytölle sammutussignaalin? Tai sitten kondensaattori on aikansa palvellut ja silloin on uuden näytön paikka.

   Uusi näyttö pelittää. Olisi ollut riemussa pitelemistä jos uusikin olisi pätkinyt.


 • Yksi tapa on muuttaa liitäntää eli jos aiemmin oli VGA-liitännällä niin DVI-piuha väliin ja johan lähtee toimimaan.

  Itselläni kaksi näyttöä, jotka alkoivat toimimaan huonosti oletus-liitäännöillä eli se, mikä toimi aikaisemmin hyvin VGA-liitännällä täytyi liittää DVI-piuhoilla ja se, joka toimi aiemmin DVI-liitännällä täytyi liittää VGA-piuhoilla ja molemmat skulaa hyvin nykyään.

  Ihmeellistä tämä tietotekniika - välillä palaaminen vanhaan tuo ratkaisun.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.