Palemoonin kuvahaussa ongelma

missävikaa

Kuvahaussa googlella ei näy n. 14 ensimmäistä riviä, yahoolla ei näy yhtään. Kuvien paikat näkyy ja preview addon näyttää kun vie hiiren kuvan paikalle. Ei toimi myöskään lisäosat pois päältä eli nekään ei vaikuta ja suunnilleen samat lisäosat Firefoxissa, siinä toimii. En ole varma missä vaiheessa vika, olisiko viimeisessä päivityksessä vai vaikuttaako joku asetus, en ole vielä keksinyt.

4

71

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ehkäkeksin

   Kaksi kuvahaku-lisäosaa, missä yandex yhtenä hakukoneena, jättäneet about:config -tiedostoon vakoilua vaikka lisäosat poistettu. Näkyy hakusivuilla mc.yandex.ru/watch -scripti. Mitenkäs tuosta config-tiedostosta saa poistettua nuo rivit, suoraan selaimessa ei onnistu. Täytyy yrittää etsiä. Vitun ryssät.

  • varokaatätä

   https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/scroll-buttons/

   Tuon lisäosan mukana tulee yandexin vakoilu, eikä kannata ottaa mitään mikä liittyy yandexiin. Muiden jättämät sain poistettua prefs.js tiedostosta, silti tuo kuvahaku ei toimi vieläkään niin kuin pitäisi. Outo juttu, onneksi en käytä muutenkaan tuota selainta paljon, mutta täytyy yrittää selvittää.

  • noilmankos

   Ei näköjään toimi kuvahaku Palemoonin omalta sivulta otetuissa hakukoneissa. Ei edes osoiteriviltä kun menee encrypted google tai google ssl sivuille, toimii vain vanhan mallisella kuvahaulla. Ei taida IE11:kaan toimia kuin vanha.

   • noilmankos

    Siis toimii vain Palemoonin sivulta otetuilla. Viimeisin selain vastaa kai FF26 vaikka juuri tuli päivitys, vähän jäljessä kehitys. Nettiasetuksia älyttömästi, ei vaan tiedä tekevät.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2027
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   846
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   45
   803
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   74
   711
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   59
   672
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   608
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   582
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   560
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   539
  Aihe