Minä OLIN.

Marga

Olin joskus iloinen, naiivi ja nauravainen. Nykyään olen vain ja ainostaan realisti. Elämä silloin iloisena oli hauskempaa, mutta realistina voin tiedostaa kuinka julma maailma on. Realistiksi muuttumisen jälkeen mikään ei ollut kuten ennen, Näen vain ja ainoastaan julmuutta ja raakuutta ympärilläni, sekä suoraa että epäsuoraa. Olen nähnyt tätä jo tarpeeksi. Ja sen takia aion päättää päiväni.

21

333

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tää on ehkä trolli.. Mutta jos ei niin mäkin oon realisti, ja tiiän et maailma on täynnä paskaa, mut pitäiskö mun antaa sen häiritä itteeni :'D ?

    • Kyynikko ei ole sama asia, kuin realisti.

    • realisti ei nää pelkästään negatiivisia asioita. kuten edellinen kommentoija sanoi, kyynikko ei ole sama asia kuin realisti.

    • VälilläNäinkin

      Olin joskus kyyninen, yksinäinen ja näköalaton. Nykyään olen vain ja ainoastaan realisti. Elämä silloin surkeana oli näköalatottomampaa, mutta nykyään voin tiedostaa, kuinka paljon mahdollisuuksia maailmassa on.
      ...

    • Hei,
      pitkittynyt mielialan lasku voi olla oire masennuksesta. Toivon, että keskustelet tunteistasi esimerkiksi koulussa koulukuraattorin tai kouluterveydenhoitajan kanssa. Jos koet, että toimintakykysi on laskenut, voit varata ajan lääkäriltä terveyskeskuksesta.

      • örkki6666

        suomalainen lääkäri ei tunnista edes paisetta vaikka se kasvais sen nenässä. meet lääkärille kertomaan nuo seikat ja kerrot epäileväs että oot masentunu niin löydät ittes pehmustetusta huoneesta ja sulle syötetään kaikenmaailman mömmöjä. eikävä tosiasia mutta näin se o.


      • Jos kynnys mennä terveyskeskukseen tuntuu jostain syystä korkealta, niin apua on yhtä lähellä kuin lähin puhelin, esimerkiksi täällä http://www.mielenterveysseura.fi/fi/tukea-ja-apua.

        Toivottavasti löydät jonkun, jolle puhua tuntemuksistasi.

        T. NettiSaapas, Katja Kajaanista


    • maailmantuhoaja

      niin mäkin olin ja en ole enään ,nyt toivon että koko ihmiskunta tuhoutuu ja joutuin kun näen jokapäivä miten tuohamme maailmamme omalla tyhmyydellämme ja ahneudellamme.

    • Ehrn

      "Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa."

      (Adolf Ehrnrooth, jalkaväenkenraali)

    • uouu9u9t9t97t

      Älä valita pimeyttä, vaan sytytä kynttilä!! Saa edes yksi ihminen iloiseksi joka päivä. Katso edes kerran päivässä luontoa, lintuja taivasta. Kärsimykselle ei mitään voi, mutta lähimmäisilleen voi olla ilontuoja...

    • OngelmallinenNuori

      Totta maailmaa on paska. Ja isoin paskin asia on ihmiset. Mutta omasta kokemuksesta voin sanoa että niillä pienillä hyvillä asioilla on väliä. Tiedän että välillä tuntuu että haluaisi lopettaa kaiken epäoikeudenmukaisuuden ja nälänhädän jne. mutta siihen oppii että niistä ei harmillisesti pääse eroon. Kun puhun penistä hyvistä asioista nii tarkoitan kaikkea mistä voi saada ees vähän mielihyvää(niin kauan kun ei satuta sillä muita) esim musiikki,pelaaminen,kirjat,kaverit,piirtäminen,harrastukset tai muut intressit. Suosittelen hakemaan apua lääkärin tai terveydenhuoltajan avulla poliklinikalta(nuorten "psygologio avuatusta"). Vaikuttaa vähän noi sun "tunteet" masennuksen oireilta. kannattaa jutella jolle kulle noista tunteista. se auttaa aina

    • Esups

      Ennen olit normaali nuori, mutta nykyään olet huomionhaluinen emopaska?

    • vihaankaikkea

      masennus masentaa

    • paskaaaaaa

    • halaus79

      Oletko kokenut paljon pettymyksiä? Se tekee ihmisestä helposti pikku hiljaa sellaisen, että ei enää usko mihinkään hyvään. Et ole yksin. Itse olen kamppailut samanlaisten ajatusten kanssa, mutta olen käynyt juttelemassa psykologin kanssa ja se on helpottanut. En suosittele, että jäät murehtimaan asioita yksin. Ystävien/ perhe tuki on myös tärkeää. Itse olen sitä mieltä, että maailma on kyllä tosiaan muuttunut tietyllä tavalla huonompaan suuntaan, ehkä tietyllä tavalla koventunut. Työelämä, ihmissuhteet ym. Itse kuitenkin olen sitä mieltä, että pyrin olemaan kaikesta saamastani epäoikeudenmukaisuudesta huolimatta positiivinen. Katkeruus tukahduttaa elämänilon. Toki negatiivisetkin tunteet kuuluvat joskus elämään. Omalla kohdallani pyrin kuitenkin myös muistamaan sen, että omassa elämässäni löytyy silti myös paljon hyviä asioita, joista voin olla kiitollinen :)

    • Oletkohan vielä hengissä? En ole varma, joten en kommentoi

      • Realismi on muutenkin parempi asia kuin tyhmänä oleminen


    • Manuliini

      Lopettakaa,! Olette erilaisia eikä ketään saa haukkua!

    • Manuliini

      Ootko vielä elossa marga? Samapa tuo.

    • Let_the_world_burn

      Maailman julmuus on pelkkä mielipidekysymys. Itse aion katsella sivusta kun maailma palaa, enkä välitä muusta kuin siitä, että saan hyvän paikan katsella sitä.
      Toki täytyy huomauttaa, ettei se vielä pala, joten täytyy tyytyä realistisuuteen tai kyynisyyteen ja odotella viimeisen näytöksen alkamista.
      Mutta miksi ottaa asioita turhan raskaasti? Nauraminen on paljon parempi vaihtoehto kuin päiviensä päättäminen, ja ikävien asioiden sietokykyä voi nostaa nauramalla kaikelle, vähintään sisäisesti..

      Antakaa julmuuden mennä ohitsenne, ja jos se kohdistuu teihin, antakaa se takaisin. Kaksinkertaisena.

    • "Päätin suhtautua muiden vaikeuksiin olankohautuksella."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1413
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe