Qatar airways

qatarillaintiaan

Kokemuksia Qatar airwaysin lennoilta?

73

16166

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • g0a

      Ei ole. Onko sulla?

      • joseitaho

        mie en taho lentää , onk bingo auki , ai ei oo mie mee abceelle


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Halvat lennot - https://aviasales.tp.st/q5LrfdMd
        Aviasales on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Aviasales hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.


    • Kyllä on kokemusta viime Huhti-Toukokuulta via Arn-Doha-Bkk. Palvelu ja muut herkut hakkaa Finnairin. Uusi lento varattu Hel-Doha-Bkk.

      • Kenttäpukamat

        Palvelun pitääkin olla hyvä, jos haluaa tuollaisen kolmen lennon systeemin per suunta.


    • KrungThep

      Eikö täällä kirjoittavat enää matkusta muualle kuin Turkkiin ja Thaimaahan. Qatarillakin pääsee ympäri maailmaa, mutta jos joku kyselee kokemuksia, niin tietysti vastauksena tulee lento Bangkokiin.

      • Qatar17

        Huhtikuussa hehkutan sitten Hel-Doh-Kbv reitin business kokemusta. 110 pv lähtöön ja 3kk retkellä :)


      • Kyllä, heinäkuussa Krakovassa, elokuussa olin Prahassa, lokakuussa käyn Dublinissa (BA:n lento ja hotelli) kolme yötä olen Münchenissä, alkaa mieleiset Euroopan kohteet sitten käytyä.


      • Reissumies00000

        Aika mutkien kautta meet, jos siis Suomesta lähet Qatarilla noille reissuille. Tietty jos tulet sieltä suunnalta ni ymmärrän paremmin. Onneksi olkoon vaan!


    • QR302

      Ehkäpä Qatarin arvosteluihin ja lentämisen vähäisyyteen on sekin syy että se aloittaa lennot Hesasta vasta lokakuun 10. Toki aiemminkin on Qatarin kyytiin päässy esim ARN tai OSL, niinku joku jo totesikin. Mullakin on parit Qatar lennot varattuna Aasiaan ja huhtikuussa lensin kerran Oslosta Bangkokiin menopaluu busineksessa. Laatu on taattu, ei turhaa ole Qatar businesta valittu maailman parhaaksi.

    • KokonaisuusQatar

      Kokemusta on Qatar Airways`n lennoilta. Ei ole niin "hyvä" mitä täällä hehkutetaan.
      Tietysti riippuu siitä mitä arvostaa lentomatkalla,sitä ennen ja sen jälkeen sekä vaihdot.
      Toki matkustusluokka vaikuttaa myös asiaan.
      Toisinsanoen,kokonaisuus vaikuttaa.

    • MATKAMAUNO

      Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. Qatar Airways oli kyllä pienoinen pettymys. Olen neljä lentoa nyt tempaissut tällä firmalla ja boarding oli aina valmis hieman etuajassa mutta silti matkaan päästiin AINA 20-30min jälkijunassa. Istuimme siis tyhjänpantteina joka ikinen kerta 45-60min. Sittenhän vielä Qatar juuttui muiden koneiden taxing-jonon hännille. HEL-DOH väli on muutes juuri niin ärsyttävän mittainen kuin olla voi (6h) siinä pienessä suolapurkissa (A320). Toivottavasti tähän reittiin saadaan isompi lintu joskus, edes A330. Turistiluokka tuntui Qatarillakin pelkältä turistilta eikä miltään "viiden tähden lentelyltä" kuten moni on varmaan erehtynyt luulemaan. Viimeisellä lennolla upouuden koneen lämmityskin reistaili, matkalaukkuhyllyt oli ympäritäynnä ja roskia ei pahemmin keräilty matkan aikana. Ruoka oli samaa mössöä mitä muillakin firmoilla. Juomatarjoilu oli rajoitettu turistiluokassa siten, että ihan kaikkea alkoholia ei sentäs ollut saatavilla. Toki olutta, viiniä, vodkaa ja viskiä sai hörppiä niin paljon kuin kehtasi pyytää. Eri asia sitten jaksoiko. Viihdejärjestelmä oli Finskiä parempi mutta mikä nyt ei olisi. Järjestelmä oli myös tässä pikkupurkissa ml. 15min ilmainen wifi. (Siellä missä wifiä tarvitsisi eli B777 koneissa joita tällä firmalla riittää paljon, niin niissähän sitä ei sitten ole). Ilmaisjakson jälkeen wifi on muutes 20 taalaa / loppulento. Henkilökunnasta puolet oli mukavaa ja puolet olisi halunnut olla jossain muualla, toki koittivat hymyillä pakkohymyä minkä ehtivät. Pilotit on haalittu ympäri maailmaa, yleisimmin Englannista ja Espanjasta. En tiedä nostaako muilla ihokarvoja kun espanjan matadori laskeutuu jäiselle Hesan kentälle? :) Dohan kenttä oli puolestaan odotettua parempi (vaihtokenttä), ei jonoja missään. Alkoholia täällä ei myydä kuin tax freessä ja uskoisin että jos korkkaat sen pullon kentällä, niin sinut heitetään sadaksi vuodeksi ali baban vankilaan. Ainut todella ärsyttävä juttu Dohassa oli sekava boarding (vaikkakin se sujui aikataulussa joka kerta) ja se että kenttä kuhisi silmin nähden ylimielisiä työntekijöitä. Sekä Helsingissä että muualla Qatarin lentokenttätiskit ovat sentäs "maailman nopeimmat" ja siitä plussaa kovasti. On se vaan eri asia kuin kykkiä jossain Finskin ulkomaan lähtöselvityksessä mummeleiden takana tunti. Mutta joo, suosittelisinko Qataria esim. vaihtohypyllä HEL-DOH-BKK (tai joku muu 6h jatkolento)... En välttämättä. Ei se Qatar todellakaan niin ihmeellinen ollut. Mutta hyviä tarjouksia siellä on aika ajoin, joten varmaan haksahdan niihin itsekin uudestaan.

      • santtu-1975

        Suhteellisen samaa mieltä. Omat ensikokemukseni Qatarista on viimekuulta (H:ki-Doha-BKK).
        Hyvää:
        Ruuat parempia kuin Finnairilla, palvelu parempaa kuin Finnairilla, ilmaista alkoholia niille joita se kiinnostaa (minua ei kiinnosta), hyvä elokuvatarjonta viihdejärjestelmässä (koneesta ja sen iästä kiinni sitten järjestelmän taso itsessään).
        Huonoa:
        A320 kone H:ki-Doha välillä (menomatkalla meillä oli A350), se kun nyt ei vain enään ole uusimpien konemallien tasolla (A350/B787). Ja sitten tietysti se ettei lento ole suora H:ki-BKK, vaihtolento on aina vaihtolento ja sen tulee olla selvästi halvempi kuin mitä suora lento on (pätee kaikilla reiteillä/yhtiöillä).

        Eli Qatar on "hieno" lentoyhtiö, mutta silti samaa mieltä ettei se kuitenkaan mitenkään niin ihmeellinen ole kuin sitä moni hehkuttaa.
        Kun kohta alamme seuraavaa Thaimaan matkaa Toukokuulle suunnittelemaan (kun naisystäväni saa kohtapuoleen tietään ensivuoden loma-aikansa), niin mikäli Finnairilta löytyy taas Touko/Kesäkuulle niitä 500€:n tietämissä olevia lentohintoja H:ki-BKK välille, niin tuskin tulee Qatarin lentoja edes vaihtoehtoina katsottua, mikäli eivät ole TOSI halpoja, eli luokkaa 3xx€/hlö. ja sitä ne tuskin ovat.


      • kjhgvfcd

        Miten se koneen koko vaikuttaa matkustusmukavuuteen, jos istuinrivien väli on sama.


    • Yksi kysymys: Tuliko ennen Dohaa infoa jatkolennoista, portin numeroa? Viime Toukokuussa ärsytti, kun aikaa Tukholman lennolle oli vähän ja tuli ilmoitusta last call. Koneessa vain naureskeltiin, että kyllä kerkiää. Bangkokin kone myöhässä, Dohassa kesti todella pitkään, että kone pääsi "putkeen". Viimeinen kerta, kun otan vaihdon, joka kestää puolitoista tuntia.

    • Paratiisikala

      Qatarin lennot vaihtuivat niin että kahden tunnin pysähdyksestä kentällä tuli nyt reilut viisi tuntia.Onko kellään kokemusta Dohan kentällä tuosta maksullisesta lounge tilasta?Löysittekö hyvää paikkaa "nuokkumiseen" kentältä.Ilmeisesti ravintolatarjonta suppea meidän malliin eli odotus olutta ei saa,vain alkoholittomia virvokkeita?

      • okm

        Kentällä on lepotuoliosasto. Eri asia mahtuuko sinne, mutta myös lattialla voi myös maata. Vilttejä onneksi oli koska ilmastointi teki melko vilpoisan olon. Silmälaput kannattaa varata. Ramadanin aikaan ei olutta eikä muutakaan alkoholia saanut ostettua muualta kuin verovapaasta myymälästä. Sen päätyttyä olutta kyllä sai ravintolasta, mutta ainakin siinä kuppilassa mistä kysyin hintaa A. Le Coq 0,33 l purkki maksoi euroissa yli kympin. Itse kenttä on hyvin siisti.


    • EkaaKertaaAasian

      Itse matkustamassa Qatarilla myös hki-doh-bgk maaliskuussa ja kokemuksia vinkkejä dohassa koneen vaihtamiseen otetaan vastaan!

      • Qatar-17

        Eipä tuohon ole varmaan kenelläkään mitään suoranaisia vinkkejä antaa mutta kokemus.
        Matkusta business luokassa, mahtavaa palvelua koneessa ja kentällä hyvä lounge.
        Löytyy tupakointi, buffet, ala carte, suihkut,peli yms. sekä quiet room jossa meni 3h hyvin nukkuessa suihkun jälkeen.
        Buffet ei kummallinen mutta carte tosi Yes.
        Jos olet Economy lipulla liikenteessä ja omistat Priority pass niin Al Maha Transit Lounge on suht samoilla palveluilla mutta pirunpirun pieni paikka. Ihan ok safkat, jotain alkoholia löytyy, täytyy tilata tuovat pöytiin. Pääsee myös rahalla sisään, en tiedä mitä maksaa.
        HEL - DOH-BKK check in virkailija antoi laittaa ruumaan myös käsimatkatavarat mitä emme viitsineet kuljettaa mukana. Yhteensä ruumaan meni 97kg, nämä siis kahden hengen kamat busineksessä, aika reilua :)


    • Juurii

      Kiinnostaa kanssa tuo vaihto dohassa ja onko matkatavaroiden kanssa ollu ongelmia?

    • No minä yhden haaveen Joulu/Tammikuussa. Matkustin Qatarilla menopaluun business-luokassa. Vantaalla on Qatarilla oma lähtöselvitysosasto eteläpäässä. Business-matkustajat vietiin omalla bussikuljetuksella ensiksi koneeseen. Kun oli mahdollisuus, niin mukana oli kaksi matkalaukkua tuliaisineen (yht. 37 kg.). Matkalaukut checkattiin suoraan kohteeseen, kun ovat samalla lipulla (normi käytäntö). Paluussa Dohan kentällä business-luokan matkustajat vietiin omalla kuljetuksella viimeisenä.
      Dohan kenttä on hieno. No vaihtoajan olin loungessa ja kävin ostamassa thaitutulle whiskipullon. Vaihto kentällä onnistuu helposti. Minulla on nyt Qatarin silver-kortti. Qatarin kone vaihtuu 16.09.2017 787-koneeksi (hienoa). Olen lähdössä parin viikon kuluttua Thaimaahan kolmeksi viikoksi uudelleen.
      Menoon olen valinnut DOH-BKK valinnut 777-koneen ja paluussa 380-koneen. Silver-korttilaisena sain paikan 380-koneen yläkerrasta. Alkoholia ei ole tarkoitus ottaa menopaluussa, lippuluokka economy flexible. Turistiluokassa painoraja on 30 kg.

      • Anteeksi kirjoitusvirheet


      • Mukavana matkaseurana paluussa BKK-DOH välille vieruskaverina busineksessä 777-koneessa oli nuori thailady Bangkokista, hän oli jatkamassa matkaa New Yorkiin opiskelun merkeissä, oli jollain lomalla.


      • huhuhmikäukko
        empakerro kirjoitti:

        Mukavana matkaseurana paluussa BKK-DOH välille vieruskaverina busineksessä 777-koneessa oli nuori thailady Bangkokista, hän oli jatkamassa matkaa New Yorkiin opiskelun merkeissä, oli jollain lomalla.

        Ootko ihan perus Thaimaassa käyvä vanha ukko ja reppana?


      • Cold16

        Kyllä hää on joko apv1956 tai lkv1956 nyt näköjään empäkerro. Tykkää sekoilla, jauhaa paskaa kaikesta olemattomasta ja ymmärtää yleensä paljon väärin. Kaihi, mutsin vitoset, hui hai thai lady=vanha lutka,laukkutägit,lentosukat yms. mieli aiheita


      • Munkka20

        Oliko sieltä yläkerroksesta paremmat näköalat?


    • lennokkki

      Edellinen lento Qatarilla on Tukholmasta Singaporeen muutaman vuoden takaa. Lento Dohaan oli kaikin puolin hyvä isolla koneella hyvin tarjoiluin. Jatkolento Dohasta Sin:een oli aika heppoinen. Lento lähti puolenyön jälkeen, mikä lienee normaali ja kiireinen aika Dohassa. Nälkä oli tuolloin melkoinen mutta pettymykseksi "viiden tähden" lennolla ei tarjoiltu minkään sortin ateriaa, vain mconalds tyyppisiä rasvaisia patukoita boxissa (mitä oli jaettu myös Stokiksen lennolla välipaloina). Samoin juomia tarjoillut stuertti oli ihan pihalla mutta sattuuhan sitä, ehkä hän oli harjoituslennolla. Mikähän konsepti on tänä päivänä, tarjoillaanko Aasian lennoilla lämmintä tai edes kylmää ateriaa?? Lähden muutaman viikon päästä Qatarilla Australiaan, toivottavasti siellä 14 tunnin lennolla edes on sapuskaa :)

    • watsakatarr

      mie en oo koskaa lentänt katarril ja taas lensin

      • tahoksmie

        mie en lähe , onks pingo auki , ai ei oo no mie meen abceelle


    • QatarAirwaysHyvä

      Oma kokemus Hki-Doha-Bali. Helsingistä lennettiin mennen tullen Dohaan ahtaalla A330-koneella. 6 tunnin lennot menivät kuitenkin aika mukavasti ruoka- ja juomatarjoilun sekä viihdekeskuksen ansiosta.

      Balille lennettiin Boeingin triplaseiskalla ja koska kone lensi puolityhjänä, sain vaihdettua itselleni kokonaan nelipenkkisen keskirivin, jossa sain nukuttua mukavasti pitkälläni lähes koko kymmentuntisen lennon.

      Ruoka on lennoilla hyvää, juomatarjoilu pelaa ja joka lennolle jaetaan pussukka, jossa on silmälaput, korvatulpat, sukat, hammasharja ja -tahna.

      Ja koska QR:n hintataso on halpalentoyhtiöiden luokkaa, tulen jatkossakin lentämään yhtiön koneilla.

    • rännästälämpöön

      Saako Qatarille tehtyä jossain paikkavarauksen vai voiko luottaa siihen että saan kaverini kanssa viereiset paikat kun olemme varanneet matkan samassa. Ovatko lennot yleensä täynnä kun lennetään isommilla koneilla?
      Helsinki-Doha-Colombo tammikuun lopussa...

      • ManageBooking

        Itse oon nyt jonku 5 kertaa vaihtanu istumapaikkoja "Manage Booking":sta, kun en osaa päättää, missä haluan istua.. Käsittääkseni omaa varausta voi muutella aina siihen asti, kunnes matkaan on aikaa 24 h.


    • Gatar

      Lennot Hel -Bkk joulukuussa,menolennolla a380 Dohasta Bangkokiin,kone erittäin hiljainen,safkat maistui,lapset huomioitiin hienosti.gatarille pystyi tekemään paikkavarauksen ja valikoida paikat mistä haluaa

      • rännästälämpöön

        Tehdäänkö paikkavaraus vasta chekkauksen yhteydessä vai saako sen tehtyä aiemminkin? Ja jos niin mistä?


      • rännästälämpöön

        Tehdäänkö paikkavaraus vasta chekkauksen yhteydessä vai pystyykö sen tekemään aiemmin, ja jos niin mistä?


      • Gatar

        matkavarauksen jälkeen tuli sähköposti josta sai paikat ja ruuat valita


      • ManageBooking

        Manage Booking


      • Leena222
        Gatar kirjoitti:

        matkavarauksen jälkeen tuli sähköposti josta sai paikat ja ruuat valita

        Saitko siis varata istumapaikat ilmaiseksi? Mulle varauksen yhteydessä tarjosi paikkavarausta 15 euron hintaan per lento. Eli Hel-Doh-Bkk-Doh-Hel pelkät istumapaikkavaraukset 60€/nenä! Kuitenkin hakutuloksissa luki, että Qatarilla paikkavaraus sisältyy hintaan????


      • viisihenkeä
        Gatar kirjoitti:

        matkavarauksen jälkeen tuli sähköposti josta sai paikat ja ruuat valita

        Matkustitko standart luokassa ? Osaatko kertoa onko se PALJON huonompi, kuin busines ?


      • Tupupu1
        Leena222 kirjoitti:

        Saitko siis varata istumapaikat ilmaiseksi? Mulle varauksen yhteydessä tarjosi paikkavarausta 15 euron hintaan per lento. Eli Hel-Doh-Bkk-Doh-Hel pelkät istumapaikkavaraukset 60€/nenä! Kuitenkin hakutuloksissa luki, että Qatarilla paikkavaraus sisältyy hintaan????

        Meille myös varaussivusto yritti törkein hinnoin tarjota paikan ja aterian varausta, minkä kuitenkin saa tehtyä ilmaiseksi lentoyhtiön sivuilla.


      • top333i
        Tupupu1 kirjoitti:

        Meille myös varaussivusto yritti törkein hinnoin tarjota paikan ja aterian varausta, minkä kuitenkin saa tehtyä ilmaiseksi lentoyhtiön sivuilla.

        moi, voisitko avustaa miten ja mistä,varasin just lennot


      • pupupu2

        Meinasit, että kyseinen henkilö eksyy tänne puolisen vuotta viestinsä kirjoittamisen jälkeen pikaisesti vastaamaan?


    • UteIias

      Onko Qatar Airwaysin koneissa paljon turbulenssia?

    • Näintämä

      HEL-DOH-BKK ja takas busineksessa vuodenvaihteessa. Ei mahdollisuutta mennessä täydelliseen online check iniin. Piti käydä tiskillä hesassa hakemassa boarding pass! Tullessa onnistui, mutta itse tulostetussa passissa ei invitationia loungeen. Piti väitellä itsensä sisään loungeen bkkssa! Dohan kenttä iso ja lounge valtava, mutta persoonaton. Henkilökunta tuntui vahtivan asiakkaita jopa vessoissa. Business-konsepti tavanomainen, siis ihan ok. Ei missään tapauksessa enää, jos suora lento tarjolla.

      • PekkaAirlines

        No ethän sinä nyt osaa muualle matkustaakaan, kuin sinne ainaiseen Bangkokiin, joten etköhän pääse jatkossakin suorilla lennoilla.


    • QR947

      Olis kiva tietää mihin ”näintämä” vertaa Qatarin businesta kun sanoo sen olevan vain tavanomainen. Minkä yhtiön businesta hän pitää QR parempana? Mitä tulee DOH Al Mourjan loungeen niin onhan se aivan huippu mesta , yksi parhaimmista business loungeista maailmassa. Mua ei ainakaan häiritse ne ”vahdit” vessassa. Päinvastoin, ne monesti siivoavat vessan heti asiakkaan käynnin jälkeen. Mutta se BKK TG lounge johon on pääsy QR business lipulla on aika vaatimaton. Itse menen aina CX tai JL loungeen. Mulla on takana vajaa 30 QR lentoa kolmelle eri mantereelle, josta noin puolet busineksessa. Ehdottomasti QR on paras yhtiö joka Helsingistä lentää ja business lipusta maksetulle rahalle ainakin minä tunnen saavani vastinetta.

    • KuppiKossua

      Bangkokin panopojat juttelee taas. Mitä te siellä Thaimaassa ramppaatte? Ettkö saa naista Suomessa?

    • Glu

      Ruoka surkeaa ja jos olette erikoisruokavaliota noudattava niin tsekatkaa ruoka. Gluteenittomana sain samaa leipää kuin muut. Muutenkin gluteeniton vielä huonompaa ja tosi vähän. Ottakaa omia eväitä.

      • GluteinfreeShit

        Olethan tietoinen että maailmassa eniten erikoisruokia tilataan Suomessa.

        Suurimmalla osalla ei ole mitään todellista vaivaa, pitää vain hehkuttaa noita ruokavammaisuuksia. Ulkomaalaisilla lentoyhtiöillä miehistöt ensin ihmettelevät ja sen jälkeen nauravat tyhmille ruokavammaisille.

        Oletko edes tietoinen mistä raaka-aineista Qatar Airways`lla tarjoiltava leipä on tehty.

        Kerran kasvissyöjä mäkätti ruoassa olevasta juustosta,lentoemäntä kertoi sen olevan tofua,matkustaja kysyi mitä tofu on.

        Qatar Airways on yksi niistä lentoyhtiöistä jonka lennoille ei kannata ottaa "eväitä" mukaan.

        Lennä Finnair`lla, saat riisikakun ja banaanin,tämä siis pitkällä lennolla.
        Lyhyilla lennoilla ostat mitä on myynnissä tai otat ne evääsi mukaan.

        Sinun on parempi pysyä kotona tekosairauksiesi kanssa,koska olet tosi tympäisevä ja luontaantyöntävä.


      • Kaarinalle_
        GluteinfreeShit kirjoitti:

        Olethan tietoinen että maailmassa eniten erikoisruokia tilataan Suomessa.

        Suurimmalla osalla ei ole mitään todellista vaivaa, pitää vain hehkuttaa noita ruokavammaisuuksia. Ulkomaalaisilla lentoyhtiöillä miehistöt ensin ihmettelevät ja sen jälkeen nauravat tyhmille ruokavammaisille.

        Oletko edes tietoinen mistä raaka-aineista Qatar Airways`lla tarjoiltava leipä on tehty.

        Kerran kasvissyöjä mäkätti ruoassa olevasta juustosta,lentoemäntä kertoi sen olevan tofua,matkustaja kysyi mitä tofu on.

        Qatar Airways on yksi niistä lentoyhtiöistä jonka lennoille ei kannata ottaa "eväitä" mukaan.

        Lennä Finnair`lla, saat riisikakun ja banaanin,tämä siis pitkällä lennolla.
        Lyhyilla lennoilla ostat mitä on myynnissä tai otat ne evääsi mukaan.

        Sinun on parempi pysyä kotona tekosairauksiesi kanssa,koska olet tosi tympäisevä ja luontaantyöntävä.

        Finnairilla voit tilata ateriasi etukäteen, toki valikoima on suppea


      • BanaaniJaRiisikakku
        Kaarinalle_ kirjoitti:

        Finnairilla voit tilata ateriasi etukäteen, toki valikoima on suppea

        Niin voit myös tilata muillekin lentoyhtiöille. Juuri FINNAIR tarjoili muovipussissa yhden banaanin ja yhden riisikakun kaukolennolla turistiluokassa.
        Tämä ateria oli tilattu etukäteen.


    • Tiedän

      Te jotka lennätte (tai kerrotte lentävänne) QR C -luokassa jatkuvasti: Kertokaapa havainnot ja muutokset (helposti havaittavat) tässä luokassa. Nämä huomaa kun lentää, ei muuten. Olkaa hyvät. Minä tiedän.

    • QR301

      Shamppanja merkki on vaihtunut , aamulla lähtevällä DOH-HEL ei jaeta pyjamaa eikä tossuja. Sapphire tasossa jaettavalla Qcredits ei saa enää uppia HEL-Aasia lennolle.

    • QR301

      Niin ja DOH Al Mourjan loungeen pääsee enää vain maksetulla C-lipulla. Upgrade pisteillä tai Qcredits tai lentoyhtiön uppi esim ylibuukkauksen takia ei oikeuta pääsyä Al Mourjan loungeen. Sama koskee Al Safwa loungea. Vain maksettu F-lipulla pääsee loungeen.

      • CFlippu

        Näin on. Tiedoksi persaukisille - eiks je!


    • QR172

      Jep! Näillä erottaa jyvät akanoista. Totta on, että comfortkittejä ei jaeta päivälennolla. Lisäksi se joka lentää useamman kerran vuodessa, huomaa esim, että nykyiset (kaksiluokkaisen) koneen busineksen täkit vaihtuivat taannoin punaisiin entisten harmaiden sijasta jne jne. Al Mourjan loungeen pääsee Oneworld Emerald -kortilla matkustusluokasta riippumatta, mutta ei siis Al Safwaan, aivan totta,

    • QR301

      Nyt on kyllä ARN-DOH tyypillä väärää tietoa. Al Mourjan loungeen EI pääse oneworld Emerald kortilla. Al Mourjan pääsee vain ja ainoastaan C/F lipulla, korttitasolla ei ole mitään merkitystä. Oneworld Emerald oikeuttaa pääsyyn First class loungeen, jolla taasen ei ole mitään tekemistä Al Safwa loungen kanssa.

    • QR172

      Totta puhut DOH-HEL -tyyppi

    • UteIias

      Kysyin alkuvuodesta, mutta minun kysymykseeni ei vastattu joten kysyn uudelleen.

      Onko Qatar Airwaysin lentokoneissa paljon turbulenssia?

      • Unelias000

        Hienoa, hienoa! Vastaus on: Ei yhtään. Lentokoneissa, edes venäläisissä, ei ole turbulenssia. Sitä esiintyy ilmakehässä. Hyvä että kysyit. Joskus vaikkapa poliittisen uran voisi, kielikuvan muodossa, kuvailla olevan turbulenttinen. Esimerkiksi ottaisin Paavo Väyrysen. Hänen poliittisessa urassaan on esiintynyt turbulenssia. Koskahan istuinvyövalo sammuu? Nähtäväksi jää. Onnea vaan Paavolle!


    • last

      Ei kannata lentää jollei ole vähintään 4 tunnin vaihtoaikaa Dohassa seuravaan lentoon, Hel-Doha väli on aina minimissään 1 tunnin myöhässä. Itsellä oli vaihtoaika 2t20 min mutta Hel-Doha oli 1t30 min myöhässä joten myöhästyin jatkolennolta.

    • QR302

      Minkälainen otanta sulla on näistä Qatarin Helsingin lennoista kun voit sanoa että lennot on aina minimissään tunnin myöhässä? Kerrotko nyt vaikka viimeisen viikon ajalta kuinka monta lentoa neljästätoista oli yli tunnin myöhässä? Voisit myös kertoa kuinka Qatar hoiti sut lopulliseen määränpäähän, mikä oli myöhästymisaika kohteessa ja mitä Qatar tarjosi sulle Dohassa jatkolentoa odotellessa. Oliko sulla matkavakuutusta joka korvasi ruokaa ja ylimääräistä majoitusta Dohassa jatkolentoa odotellessa?

    • Anonyymi

      Olen pari lentoa lentänyt Qatarilla. Ei se tarjoilu ainakaan "karvahattu puolella" ollut sen
      parempaa kuin Finnairila. Ne rasvaset pasteijat kävivät jo vähän yököttämään. Lennot oli
      kyllä aikataulussa. Dohassa kalja 15€

    • Anonyymi

      Hei! Tarvisiko korona testi jos matka qaterissä

    • Anonyymi

      Hyvä palvelu, ilo matkustaa

    • Anonyymi

      On kokemuksia. Palvelut ähtömaissa ovat huonot. Qatar on vain välittäjä esim lennot KualaLumpuriin hoitaa Finnair ja jatkolennot Dohan jälkeen MalesiaAirlines.
      Eli palvelut on sitten noiden lentoyhtiöiden palveluja, ei Qatarin.
      Ylimääräisen matkalaukun joutuu ostamaan kentältä, kun kukaan noista lentoyhtiöistä ei voi sitä hoitaa ja se maksaa dollareissa 40 dollari/ kilo!

    • Anonyymi

      Mulle kelpas 440euron lento Tukholma Bangkok ja takasii.
      Toki pitää Hurreihin vaivautua.
      Finskin Bangkok lennot yli tonnin joskis halvimmillaan edullisempia ajankohtina jolloin kukaan ei mene mihinkään.
      Nämä 440e tarjouslennot ei enää saatavilla mutta kateellisille vähä mielipahaa.
      Qatar lentoemot ei oo ylpeytä ja palvelevat asiakkaita. Painoin 5 vuotta sitten tarjoilija kutsunappulaa eikä ole vieläkään tullut.
      Eihän tämä Qatar Doha välilasku mukava ole mutta lompakko kiittää.
      Skyscannerilla saa halvimmat liput.
      Joutunee tässä kattelee palmuja syksymmällä, talvella ja vähän keväälläkin joten hyvät hiihtokelit teitille ja kansan rakastamaa kunnon talvea kun se loska on niin kauhiaa.
      Koitan olla polttamati ihoo jatkuvassa paisteessa , lounas 30 baht ja majoitus siivellä. Kateellisilla käryää kun halvalla menee. On saunat on uima-altaat. Voisiko joku kade ilmasta nokkelasti itseään nyt sitten niin saan hyvän mielen matkaa odotellessa.
      Qatarille suositukset.

    • Anonyymi

      Niinkauan menee hyvin kunnes tulee peruutus jollekin osalle. Eivät ilmoita edes matkustajan oikeuksia, saati sitten reitittäisivät seuraavalle lennolle. Perutusta lennosta ei näköjään saa kuin murto-osan takas. Täysin ammattitaidoton customer service, joka ei tajua EU: n asetuksesta 261/04 yhtikäs mitään.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      75
      2310
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1791
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      167
      1670
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1402
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1398
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1281
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1148
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1083
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      76
      1072
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe