Aihe

Microsoft tekee sinunkin koodisi!

tämä-on-fakta

21

106

  Vastaukset

  • Luehan uudestaan ajatuksen kanssa, Microsoft tuottaa enemmän open sourcea kuin esim. Facebook ja Google, ei kuitenkaan kokonaisuutena eniten.

   Lause “The big .Net project has more people outside of Microsoft contributing to it than people who work at Microsoft.” kertoo paljon. Microsoft hyötyy tuosta(kin) enemmän kuin antaa open sourcelle.

   • Jaaaaaaa taaas tämmönen
    Suomeksi tuo lause/kappale on:

    GitHub CEO Chris Wanstrath believes Microsoft is truly committed to the open source movement. In an interview with Fortune, he noted, “The big .Net project has more people outside of Microsoft contributing to it than people who work at Microsoft.”

    GitHubin toimitusjohtaja Chris Wanstrath uskoo, että Microsoft on todella sitoutunut avoimen lähdekoodin liikkeeseen.   Haastattelussa Fortune, hän totesi,
    "Suuri .Net projekti pitää sisällää on enemmän Microsoftin ulkopuolisia myötävaikuttajia, kuin ihmisiä, jotka ovat töissä Microsoftissa"

    -

    It’s also worth noting that the company’s Visual Studio Code text editor made GitHub’s list of repositories with the most contributors. You can check out these lists, as well as other data from GitHub’s platform on this page.

    On myös syytä huomata, että yhtiön Visual Studio-Code -tekstinmuokkain GitHubin tietovaraston listalla valmistui useimpien avustajien myötävaikutuksella. Voit tarkistaa nämä listat, sekä muita GitHub alustan tietoja tällä sivulla.

    ELI YKSIN KERTAISESTI
    Microsoft on vain ja ainoastaan osallinen tähän yhteen projektiin, jota myös minä käytän: Visual Studio-Code
    https://code.visualstudio.com/

    Vääntäkääs tätä nyt sitten.

    Linux Mint 18 Sarah
    Xfce 64-bit


  • Kivaa! Linux-hihhulienkin koneissa on runsaasti Microsoftin tekemää koodia! Ja arvatenkin ainoat toimivat osuudet... ;))

   • Tosiasiassa sitä Microsoftin tekemää koodia on linux-koneissa hyvin vähän. Eikä se todellakaan ole sitä hyvintoimivaa koodia. Mutta jatka vaan niiden päiväuniesi haaveilua.


   • Windows-hihhuli puhuu taas vastoin parempaa tietoaan!


   • Asiaa puhui, mutta linukshihhulille meni taas jauhot suuhun.....hih hih......†


   • Linuks_Anni-Helena kirjoitti:

    Asiaa puhui, mutta linukshihhulille meni taas jauhot suuhun.....hih hih......†

    Tuskin meni, winhihhuli näköjään fantasioi taas kerran. Mielikuvitusmaailmassa on turvallista olla.


  • Microsoft varastaa muidenkin koodit.

   MS häviää tuollakin listalla about 16000 .. 80000

  • Jos verrataan sitä, kuinka monta koodaajaa on MS:lla tekemässä linux-koodia siihen, mikä on linux-communityn koko - voidaan sanoa, että peanuts! Nimittäin pelkästään yritys-jäseniä on usea tuhatkertainen määrä - ja nämähän tekevät yleensä omia laiteajureita yms. itselleen tarpeellista - samalla ruokkien ja ylläpitäen ekosysteemiä omalla panoksellaan. Se kuitenkin on hieno asia, että on taho, joka tukee ekosysteemin kehittymistä. Vaan jos se on .net pohjainen - niin aika turhaa on apu tuossa. Toisaalta hyvän appin voi kehittää ensin mille tahansa alustalle - kyllä se sitten tulee portatuksi kaikille muille jos on riittävän hyvä.

  • Taidanpa kokeilla linuxia kun kerta Microsoft tekee siihen koodia.

   • Muuten et koskisi linuxiin pitkällä tikullakaan?


   • Lue ensin aloituksen linkki niin "osaat" valita oikean asian kokeillaksesi.

    Tietysti kun kokeilet W 10 niin siitä löytyy ko. koodia.


   • Pitkää.tikkua kirjoitti:

    Muuten et koskisi linuxiin pitkällä tikullakaan?

    Juurikin niin.


   • Microsoftin koodi linuxeissa toimii hyvin, mutta se muiden tekemä ei sitten oikein millään. Linuxit ei taaskaan jatkoon.


   • jatkopaikka kirjoitti:

    Microsoftin koodi linuxeissa toimii hyvin, mutta se muiden tekemä ei sitten oikein millään. Linuxit ei taaskaan jatkoon.

    Microsoftin koodi on sitä surkeinta ja reikäisintä koodia, onneksi sitä ei ole missään kriittisissä kohdissa. Se muiden tekemä koodi toimii erinomaisesti.


  • Windows 10:stäkin näkee, että Microsoftin koodaukset kusee, ovat ne sitten suljettua tai vapaata koodia.

   • Mahtaa mennä wintoosalla huonosti, kun trollin pitää tulla tänne linux-palstallekin tekemään tikusta asiaa. Windows jäi taakse lopullisesti opintojen päätyttyä, kun enää ei tarvinnut sitä mihinkään. Nyt olen tyytyväisenä käyttänyt linuxia pelkästään parisen kymmentä vuotta.


   • taas_tätä kirjoitti:

    Mahtaa mennä wintoosalla huonosti, kun trollin pitää tulla tänne linux-palstallekin tekemään tikusta asiaa. Windows jäi taakse lopullisesti opintojen päätyttyä, kun enää ei tarvinnut sitä mihinkään. Nyt olen tyytyväisenä käyttänyt linuxia pelkästään parisen kymmentä vuotta.

    Onhan sunkin hyvä tietää kuka sun koodis tekee. Ettei tarttis joka asiassa arvailla.


   • kenenkoodejakäytät kirjoitti:

    Onhan sunkin hyvä tietää kuka sun koodis tekee. Ettei tarttis joka asiassa arvailla.

    Kumma juttu että Windows-kauppa on pullollaan muita kuin MÄSÄ-koodi ohjelmia,


  • Tietenkin se joka osaa koodauksen myös koodaa.

   • Paitsi että Mikkiksen koodi on kuraa! Sen huomaa esim. Windowsista.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   408
   21907
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   369
   14530
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14333
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10236
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   5835