Poistin vahingossa Internet Explorer 11:n

IE_takaisin

Hei,

Mitä minun pitää tehdä, kun poistin vahingossa Internet Explorer 11:n. Olen jo yrittänyt suorittaa Internet Explorer 11:n asennusta sen jälkeen pari kertaa, eikä tietokoneen käynnistäminen uudelleenkaan auttanut. Miten ihmeessä saan IE:n takaisin Windows 7-koneeseeni? INS-tiedostojen avausohjelma FileViewPro on liian kallis tällaiselle opiskelijalle. Onko ilmaista INS-tiedostojen avausohjelmaa olemassakaan?

Voisitteko ystävällisesti auttaa tällaista hieman tyhmää tietokonenörttiä, joka ei ole edes kunnon tietokoneasiantuntija?

23

323

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • IE_takaisin

   Kävin jo ohjauspaneelissa sieltä en saanut mitään apua. Windowsin osien ottaminen käyttöön ja poistaminen käyttöön ei myöskään auta yhtään asiaa. Mitä minä teen? Haluan kovasti saada IE:n takaisin tai sitten Microsoft Edge pitäisi saada ladattua Windows 7:lle. Kaikki neuvot ovat tarpeen.

  • IE_takaisin

   Microsoftin Internet Explorer-sivustolta ei onnistu minkään IE-version asentaminen, vain lataaminen onnistuu. Mikä on vikana ja mitä pitäisi tehdä?

  • pila_vai_ei

   IE:tä ei voi poistaa Windows-koneesta, sen voi kyllä ottaa pois käytöstä mikä ei ole mikään yksinkertainen juttu eli onkohan kyseessä joku pila?

   • IE_takaisin

    Ei ole, kun käyttöoikeuksia muuttaa ja laittaa muille enemmän käyttöokeuksia kuin TrustedInstaller-nimiselle käyttäjälle.


  • palautus
   • IE_takaisin

    Asennan mieluummin Windows 7:n uudelleen. IE valitti aina, että Internet Explorer lakkasi toimimasta. Kyllästyin siihen. Päivityksethän kuitenkin pystyy asentamaan normaalisti ilman IE:täkin. Eihän sillä ole mitään vaikutuksia Windows 7:ään, jos IE on poistettu.


  • korjausohjeita
  • IE_takaisin

   Onko Netscape saatavilla Windows 7:lle. Suositelkaa minulle verkkoselaimia, jotka pystyy asentamaan Windows 7:lle. IE:tä en tule enää käyttämään.

  • IE_takaisin

   Mikä on paras selain?
   Google Chrome
   Mozilla Firefox
   Opera
   Joku muu, mikä?

   • IE_takaisin

    Onko muita verkkoselaimia saatavilla Windows 7:lle kuin edellämainitut?


   • Chrometisti

    Chrome on käytetyin, saman selaimen kirjanmerkkeineen ja asetuksineen saa kännyköille, tableteille. Katsomo toimii ilman mitään lisäpalikoita, myös Flash on integroitu.


  • IE_takaisin

   Ei ollut apua noista linkeistä. Microsoftin verkkosivustot ovat nykyään surkeat. Onko muita, esim. Download.fi?

  • IE_takaisin

   Nyt sain IE:n takaisin, kun se tuli itsestään näkyviin Käynnistä-valikon Kaikki ohjelmat-valikkoon. Saas nähdä pysyykö Kaikki ohjelmat-valikossa tuo Internet Explorer, kun vaikka suorittaa tuon CCleanerin. En ole vielä suorittanut CCleaneria, mutta siltikään Internet Explorer ei jostain kumman syystä suostu avautumaan. Katotaan, että auttaako siihen tietokoneen käynnistäminen uudelleen. Jos ei niin käytän jatkossa Chromea, Firefoxia ja Operaa. Tällä hetkellä käytän Chromea, kun Internet Explorer ei jostain kumman syystä suostunut avautumaan. Kiitoksia avusta!

  • IE_takaisin

   Windows 7 ei avaa vieläkään Internet Explorer 11-selainta. Olen käynnistänyt tietokoneen uudelleen monta kertaa, mutta sekään ei autanut. Mikä neuvoksi? Oletusohjelmat-valikossa ei ole ollenkaan Internet Exploreria. Miten Internet Explorerin pystyy määrittämään oletusselaimeksi Windows 7:ssä. Ohjauspaneelin Internet-asetuksien muuttaminen ja palauttaminenkaan ei auttanut.

   Miten minun pitäisi toimia tällaisessa tilanteessa? Windows 7 ei suostunut jostain kumman syystä avaamaan Internet Explorer 11-selainta. Miten Internet Explorerin saa takaisin Oletusohjelmat-valikkoon? Tällä hetkellä käytän Chromea.

   • IE_takaisin

    Kokeilin poistaa tuon Chromenkin välillä, mutta sekään ei auttanut. Mitä seuraavaksi kannattaisi tehdä?


   • IE_takaisin

    Juuri äsken, kun yritin avata työpöydällä olevaa verkkosivustoa Nettiautoa, niin Internet Explorer valitti, että Luokkaa ei ole rekisteröity. Mitä se tarkoittaa? Pitäisikö jotakin asetuksia muuttaa?


  • Lopetatuo

   meuhkaaminen

   • IE_takaisin

    Yritin ajo asentaa suomenkielisen. Kokeillaan sitten seuraaavaksi englanninkielistä asentaa suomenkieliseen W 7:ään.


   • IE_takaisin

    Yritin jo aiemmin asentaa suomenkielisen ja se ei onnistunut. Kokeillaan sitten seuraaavaksi englanninkielistä asentaa suomenkieliseen Windows 7:ään.


   • ihateubuntu

    Kannattaisi ehkä käyttää sitä perusIE:tä ( se mitä EI saa poistettua) asentamiseen ja lataamiseen koska MS/Win on joskus kranttu.


  • hämärääpuuhaa

   eiköhän se ole järkevintä asentaa windows uudelleen tuollaisen sotkemisen jälkeen, ja jatkossa käyttää normaalisti, eikä poistella käyttöjärjestelmän tärkeitä komponentteja.

   • auto_maatti

    Kun asentaa W 7:n uudelleen pöllähtää helposti IE8.
    IE11 on julkaistu vasta pari vuotta taksperin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   534
   1772
  2. Mitä ihmettä? Sofia Belorf kauppaa omaisuuttaan

   Onko vuokrat maksamatta, vai miksi myy käytettyjä luksusasusteitaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   1015
  3. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   139
   828
  4. Harmittaako sinua että pilasit välisi

   Ikävöimääsi ihmiseen tämän palstan takia?
   Ikävä
   61
   657
  5. Ihanat kulta

   ne sun uudetkin hiukset...😍 Oot niin kaunis ja seksikäs ettei meinaa uskaltaa ees katsoa ettei uppoa liian syvälle katseesi lumoihin, mites siitä enä
   Ikävä
   35
   626
  6. Jos en järkeilisi tätä

   olisin jo antautunut sinulle kokonaan. Tämä himokin on ihan jotain käsittämätöntä. En tiedä mikä sinussa on, mutta olet saanut tämän naisen ihan sekai
   Ikävä
   21
   609
  7. Näin ajattelen.

   Jos en ollut sen arvoinen, että selvität asiat kanssani oikeassa elämässä. Jos et uskonut minuun, vaan epäilit minun valehtelevan. Mistään. Sinä voit
   Ikävä
   33
   590
  8. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   29
   572
  9. Mitä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ihmissuhteista.

   1) Ihmiset jäävät elämääsi, jos ovat jäädäkseen. Heillä on vapaa tahto ja valinta. Jos he eivät valitse niin tehdä, se hyväksytään ja ymmärretään. Ilm
   Ikävä
   59
   543
  Aihe