Haaveilen..

Ootkojossain

Haluaisin rakastua vaan ei löydy naista..

14

144

2Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lesbotuppukylasta

   Vaikka Suomi on pullollaan lesboja?? Ei se nyt niin vaikeaa Oo... Kyllä toinen lesbo toisen tunnistaa, on meillä tietynlainen tutka jokaisella.

   • knbojrtr

    Luuletkos että kuka tahansa kelpaa? Voi olla kontrollifriikki yms.


  • haaveillaanvaan

   Niin enkä minäkään kelpaa kaikille. Haaveilu on ihan ok. Ei loukkaa ketään eikä itse saa kipeää. Vähän yksinäistä, mutta siihenkin varmasti tottuu.

   • Syyslehdet

    Minä en kelpaa sille, jonka haluan, mutta kelpaisin niille joita en halua. Tragedia.


  • Jmmoon

   Niin halusin minäkin ja että joku nainen rakastaisi mua takaisin.

  • KelOnniOn

   Rakkaus on kyllä iso voimavara arkipäiviin. Kyllä kaikille on jossain se oma pari. Kun vähiten etsii niin silloinhan se yleensä kolahtaa koviten. Tsemppiä rakkauteen!

  • lipsticklesbian

   Huah, kuinka vaikeaa voi olla seuran löytäminen? Ite femmena tykkään toisista femmeista (olisko oikea termi lipstick lesbian??), mutta toista naisellista naista, joka myös tykkää naisellisista naisista ei meinaa millään löytyä. Se on vaan se poikamainen kumppani, jota haetaan. Kuinka vaikeaa voi olla löytää naisellinen nainen, jolla on huumorintajua ja terveelliset elämäntavat, tykkää vaeltamisesta ja ei tupakoi? Vaatimuslistakaan ei ole omasta mielestäni kohtuuton...

   • Miulla sama ongelma ja samoja odotuksiakin. Tosin itseäni tuskin voi lipstick lesbianiksi sanoa, vaikka femme olenkin. Nimittäin en arkena meikkaa.
    Mutta vakavasti puhuen, muutaman vuoden palstoja selanneena en enää edes usko, että etsimällä löytää. Tulee kohdalle, jos on tullakseen. Silti - tervetuloa!
    Toivottavasti löydät omasi, pidän peukkuja. :)


  • Sateenkaarenalla

   Täällä samanlaisia ihmisiä kuin minä =) Minäkin haaveilen, et olis tyttöystävä, mut ei ole löytynyt ketään. Olen joskus aatellu, et onkahan se et oon aika nuoren näköinen (jotkut luullu alaikäsekskin, jopa 15-vuotiaaks, oon nyt 33v.) syynä siihen, et en oo löytäny ketään. Tai se, et jos tiietään mun oikee ikä, niin liian vanha. Mene ja tiedä. Mut kevät saapuu, kesä vaihtuu syksyyn ja syksy talveen ja olen yksin aina vaan. Vuodet vierii. Yöllä menen yksinäiseen vuoteeseen ja haaveilen, että vierellä olis joku. Aamulla keitän kahvia vain itselleni, päivällä(jos olen kotona) istun yksin ruokapöydän ääreen syömään ja illalla istun yksin sohvalle ja katon yksin teeveetä. Yksinäisyys ympäröi mua, se on minun seuralaiseni. Sanotaan, et jokaiselle on se joku, mut tässä ajan saatossa olen alkanu välillä miettimään, et onko aina näin. Lauantaina olis meiän kaupungin Setalla syysretki, mut tokkopa sieltäkään ketään löytyy tai olenhan mää nähny moniekin tyyppejä, jotka ainakin ulkonäöllisesti kiinnostavia, mut mää en oo kovin monen silmiin osunu ja livenä kukaan ei mun kaa oo ruvennu juttelee. I am lonely rider.

   • 958495

    Sama täällä. Täytän pian 29, mutta näytän vielä teiniltä. Mun ikäiset eivät varmasti edes vilkaise minuun, koska olettavat että olen vasta lapsi. Ne muutamat tytöt, joilta olen huomiota saanut, ovat olleet melkein puolta nuorempia kuin minä. En ole ulkonäölläkään pilattu, joten sekin vaikeuttaa asioita. Olen jo tottunut ajatukseen, etten koskaan löydä ketään, joten yritän vaan elää sen kanssa. Olen muutenkin yksinäinen, koska en ole saanut kavereita/tuttavia nykyisestä asuinpaikasta.


   • Sateenkaarenalla

    Onko sun nekyisellä asuinpaikalla Setaa? Jos on, mene sinne. Voit ainakin mahdollisesti jutella jonkun Setan työntekijän kanssa tai saada sieltä neuvoja minne muualle voi mennä juttelemaan asioista, jotka vaivaa, jos ei Setassa halua jutella. Setassa voi myös osallistua kaikenlaisille retkille yms. jos sun nykyistä asuinpaikkaa lähinnä olevassa Setassa järjestetään sellaisia. Se on hyvä tapa tutustua ihmisiin tai ainakin nähdä minkälaisia lgbt-ihmisiä sun asuinpaikkakunnalla ja sen lähialueilla asuu ja ainakin näät ihmisii, jos ei kavereita tai mahdollista tyttöystävää siunaannu ja tuleepahan elämään ees jotain vaihteluu =)


  • Sateenkaarenalla

   Osallistun siis tonne Setan syysretkelle.

  • Sartsuli47

   Niinpä niin :(

  • Diippadaappado

   On juu Lähes mahdoton löytää fiksua, hyvännäköistä ja kivaa femmeä, jonka kanssa muutenkin mätsäisi. Ja se vielä, että ei tunneta entuudestaan :D
   Rakkauden kaipuussa ei pysty oikein luovuttamaankaan

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   1263
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   55
   993
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   925
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   399
   839
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   82
   810
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   797
  7. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   794
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   57
   721
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   64
   685
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   646
  Aihe