Bernhardinkoira ulkokoiraksi?

Olisi kiva kuulla, jos joku tietäisi, että sopiiko bernhardinkoira ulkokoiraksi? Ja pystyykö se nukkumaan tai oleskelemaan myös talvella?
Ilmoita


Minusta sen sijaan olisi kiva kuulla edes yksi hemmetin hyvä syy sille, miksi LEMMIKIKSI pitäisi ottaa LAUMAELÄIN ja sitten vain jättää se ulos.
1
Ilmoita
Miksi pitää ottaa perhekoira pihaa koristamaan?
Ilmoita
Ei mikään koira ole oikeasti onnellinen asuessaan pihanperällä juoksunarussa tai aitauksessa koko elämänsä.Niin siinä yleensä meinaan käy, että alkuun koiran kanssa touhuillaan, mutta se ajan kanssa jää,ja sitten on vaan se pakollinen vesikupin täyttö sekä ruuaan anto.On tosi surullista nähdä koiria, jotka asuvat ulkotarhoissaan vuodesta toiseen.Se on julma tapa pitää seurallista eläintä kuten koira.Koiran paikka on omistajiensa seurassa.Tietysti, kun itse ei olla kotona, voi koiran hyvällä ilmalla, tai karvasta riippuen.Jättää myös tarhaan työpäivän ajaksi, onhan se koiralle silloin kivempi, näkee ympäristöä, eikä tarvitse pidätellä.Mutta kun itse saapuu kotiin, se koira on myös otettava tarhasta perheen pariin.Jos ei halua koiraansa sieltä tarhasta ihmisten pariin ottaa, ei kannata ottaa pihalleenkaan.Tarhassa paljon oleileva koira on riehakas, ja opettamaton käytökseltään, eihän tarhassa olemalla opi sisällä tarvittavia taitoja.Siksi tarhassa paljon pidettyä koiraa on kurja ottaa sisälle, kun koira ei osaa sisällä käyttäytyä.
Joten ei koiraa pelkästään tarhaan jätettäväksi, korkeintaan työpäivän ajaksi, kun ei kukaan ole muutenkaan koiralle sisällä seuraa pitämässä.Pelkästä tarhakoirasta ei ole omistajalleenkaan mitään iloa, siellä se ikävissään haukkuu ja ulvoo, melkoinen riesa siis myös lähinaapureille.Monet ilmoittavatkin jatkuvasti tarhoissaan haukkuvista koirista eläinsuojeluun, eihän koiralla voi olla kaikki hyvin, jos se haukkuu ja metelöi tarhassaan.Surullinen on koiran kohtalo tarhakoirana/vaijerikoirana yksin ulkona.
Ilmoita
Ei missään nimessä bertsua,eikä kyllä mitään muutakaan rotua pelkäksi häkkikoristeeksi!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Bernhardinkoira ulkokoiraksi?

Olisi kiva kuulla, jos joku tietäisi, että sopiiko bernhardinkoira ulkokoiraksi? Ja pystyykö se nukkumaan tai oleskelemaan myös talvella?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta