Ottakaa mummot mallia!

Nuorekas.rouva

Kyllä on Satu Tiivola upea nainen 92-vuotiaaksi! Ruumiillinen työ se on joka pitää naisen kauniina ja terveenä. Veri kiertää ja aivot ja muut sisäelimet sekä iho saavat happea. Jotkut mummot makaavat puolet vuorokaudesta sängyssä etteivät vain rasittuisi liikaa:((

http://www.iltalehti.fi/viihde/201609190224333_vi.shtml

49

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EikäRyhdyJohtajaksi

      Miten jotkut voivatkaan näyttää vielä yli 90-vuotiaana noin iättömältä. Wau! Ei voi olla ihailematta.

    • Ainut miinus. Satulla on luistirataiho.

      • tyyli.typy.on

        Eihän rypyt ole miinus tuon ikäiselle. Vaikka näyttäisi tehdyn kasvojen korotuksen, olkapäät ja silmät sen kertoo.


      • KaikenlaisiaÖYKKÄR

        Katsopa omaa kuvaasi peilistä ja mieti, miltä näytät 30 vuoden päästä!


      • Korppis1
        KaikenlaisiaÖYKKÄR kirjoitti:

        Katsopa omaa kuvaasi peilistä ja mieti, miltä näytät 30 vuoden päästä!

        On ihmisiä joilla on luistinrataiho jo viisikymppisenä ei se siitä paremmaksi muutu. On myös ihmisiä joilla on sileä iho eikä se muutu luistinradaksi vaikka eläisivät 100-vuotiaiksi. Kyse on ihotyypistä.


      • kenoviiva
        tyyli.typy.on kirjoitti:

        Eihän rypyt ole miinus tuon ikäiselle. Vaikka näyttäisi tehdyn kasvojen korotuksen, olkapäät ja silmät sen kertoo.

        Nouseeko ne olkapäätkin kun kohotetaan kasvoja? Toivottavasti molemmat saman verran.


      • Tavuviiva

        Jostain luin, että on jotain lankoja, joilla pärstää voi kohentaa ja sitten ne sulaa? pois. Voikohan ne naamassa mennä saunaan? Mikähän on sulamispiste? Rups. Ulkolainen keksintö tietenkin, eikä ole ajateltu meidän saunaa.
        Olkapäät voisi siinä samassa kohentaa manillaköysin (Veijo Meri).
        Mustaa kahvia vain paljon, yhä enevässä määrin. Ja hjuumoria.


      • tyyli.typy
        kenoviiva kirjoitti:

        Nouseeko ne olkapäätkin kun kohotetaan kasvoja? Toivottavasti molemmat saman verran.

        Oiskohan pitänyt olla poskipäät eikä olkapäät.


    • Mallimummot

      Et ole sitten kuullut koskaan meikeistä, et kosmetologeista, et kasvojenkohotuksesta, hiustenvärjäyksestä... Tulos on hieno, ei moittimista.
      Joillakin eläkeläisellä ei ole tähän varaa. vaan on elettävä luomuna hautaan asti. Ei ikä ihmistä rumenna, jos osaa olla ikänsä mukaisesti. Moni vain alistuu pukeutumaan säkkiin ja kulkemaan köyryssä Ihan kuin ikäkausi vaatisi lumpustelevaa pukeutumista ja olemusta.

      Mutta olvia kittaavien ikämiesten on ihan turhaa sieltä sohvan pohjalta huudella neuvoja ja arvostleuja vastakkaiselle sukupuolelle. Jäävät vain toiseksi siinä mittelössä.

    • mitensenottaa

      Mitä???
      Vai on se Satu Tiivola.
      Ensimmäiseksi kyllä tuli mieleeni Tutankhamonin muumio.

      • UpeaReipasViehko

        Viehättävä yli 90-vuotias lady.


    • kesi.vä

      Kaunis, naisellinen nainen. Varmaan terveellinen ruokavalio ja hoitoja omassa kylpylässään. Ja geeniperimä, pieniluinen :)

      • kesi.vä

        Tuli mieleen tossa noista rypyistä, että Sharon Osbournella on näköjään tosi tosi taitava plastiikkakirurgi. Hänen kasvonsa ovat symmetriset, ei yliammuttu törröhuuli. Ja hänen sielukkuutensa näkyy silmissään.
        Että jos/kun joku haikailee sileyttä.
        Itse olen sitä mieltä, että persoonallisuudesta/sielukkuudesta katoaa näemmä usein pala kirurgiveitsen mukana.


      • Nuorekas.rouva

        Hänhän kertoo linkissä että tekee edelleen metsätöitä. Eli siis tykkää puuhastella risusavotassa raittiissa ilmassa. En tiedä millaisia metsätöitä hän tekee.


    • reppuriika

      Kyllä hän jo ikämummolta näyttää, mutta hyväkuntoinen sellainen hän on. Ei ole sairastunut vakaviin sairauksiin ja pitää huolta itsestään.

    • liike.on.lääke

      Satu Tiivola on oiva esimerkki naisesta, joka elää täyspainoista elämää. Oletan niin.
      Muistan, että hän on sanonut hyvän kuntonsa syyksi jokapäiväistä voimistelua. Satu Tiivola voimistelee jokainen aamu ja on tehnyt saman rutiiniohjelman nuoruudesta saakka, eikä voi aloittaa päivää ilman voimistelusessiotaan.

    • Mummot-jonoon

      Itse olen etsinyt reseptiä "kuinka mummot muussataan" kun olisi kiva saada mummomuussia näin ketkupoikamies-iltoihin. Nälkäkin alkaa olla.

      • Isäni täyttää 100v reilun kuukauden päästä -hän asuu kotona, mutta sinne on järjestetty helpottavia asioita ja perhe huolehtii ym. ym
        Tämä alustuksena......
        Satu Tiivola ei ole säästynyt ikäviltä luopumisilta ja siksi on realisti, luonteeltaan reipas, voimakas ja kiinnostunut monista asioista - siksi hänellä on paljon sosiaalisia kontakteja. Hänellä on hyvät geenit, mutta myös taloudellisesti mahdollista huolehtia mukavista vaihtelevista olosuhteista, se ei ole merkityksetöntä.
        Korostan sitä, että hän teki upean pitkän työuran, maksoi rutkasti veroja silloin -maksaa edelleen esim kiinteistö-, ja omaisuusveroja. Vaikka onkin 92v. hän on yhteiskunnallemme edeelleen hyvin hyödyllinen- kadehtia ei silti tarvitse ketään.
        Mielenkiintoinen ihminen - arvostan kovasti...............


    • Fantastinen

      Ihana Satu Tiivola! Ehkä on saanut olla suht terveenä,muttei varmaan kerrokkaan kaikista vaivoistaan.Ihailen häntä suuresti. Miksi on joillekkin niin vaikeaa ajatella,että meikkaa taidokkaasti,kampaus kohdillaan tai luonnollinen peruukki-niitähän löytyy,luomileikkaus ja kiristysleikkaus,hampaat kauniiksi nykytekniikalla,Jumppaa voinnin mukaan,paljon kävelyä.Ja se iloinen ilme,se on kaiken a ja o.sopiva pukeutuminen.Ja tähän kyllä rahat löytyy , jos on elänyt ysikymppiseksi tai sit on haaskannu rahansa aivan muuhun turhuuteen.Ton verran saa säästetyksi tohon ikään kuka vaan

    • höpöttäjät

      Kaikki ei naiset ei edes tiedä mitä ruumiillinen työ on.
      Äitini pientilan emäntä, teki noin 50v ruumiillista työtä ilman nykyajan vempeleitä.
      Ei näyttänyt erikoisen hyväkuntoiselta ja kauniilta lääkkeillä, ruumiillinen työ.

      • Pulsaattori

        Kyllä tämänikäiset vielä tietävät mitä on ruumiillinen työ. Suurin osa suomalaisista naisista on siivonnut luutulla lattiat, pessyt käsin tiskit, ikkunat ja pyykkinsä pesutuvassa. Ja nyrkkipyykkeihin on kuulunut pikkulasten vaipat.
        Kyllä ne kaupunkilaisäiditkin tytötä joutuivat tekemään lapsiensa kanssa, kantamaan portaissa ylös alas niin lapset kuin tampattavat matotkin. Ei kaikilla ollut pesukoneita eikö pölynimureita nuoruutensa aikoina.
        Jumpasta se kävi, eipä ollut tarvetta terveyskylpylöihin eikä punttisaleille!


    • bessie-

      Aika tavalliselta, suht tyylikkäästi pyntätyltä ikäiseltään naiseltahan hän näyttää?

      Metsätyöt ja pusikoiden raivaukset olen aina jättänyt miesten - tai joka tapauksessa muiden kuin itseni - tehtäväksi, en näe edelleenkään mitään syytä ruveta niitä tekemään?

    • Onko suomalaisilla aivoja? Kysymys ---harvoilla, oli Nokia ja muita.

      92 vuotias olisi suomen pelastus---apinat ja marsalkka-- missä aivot????

    • kaunkaun

      Eiköhän tässä iässä pitäisi hyväksyä itsensä sellaisena kuin on eikä pyrkiä kenenkään malliseksi. Miesystäväni sanoi minua luonnonkauniiksi, en ole koskaan meikannut - hyvä näin.

      • Meikannut----- nyt taas apinalla, suomalaisella---on järki pois!!!!!


      • 92 vuotias ja finnit kehuu kuinka viisas jne. Mitä hän on tehnyt?=??


      • Äksätysi
        xx9 kirjoitti:

        92 vuotias ja finnit kehuu kuinka viisas jne. Mitä hän on tehnyt?=??

        Mitä se sulle kuuluu, on sitten tehnyt mitä tahansa. Halveksit joka tapauksessa, kun on suomalainen ikäihminen.
        Siis ali-ihminen.
        Pysy sinä vain omiesi joukossa, siellä olet maahanmuuttaja, toivottavasti sinut on otettu kuitenkin ihmiseksi ihmisten joukkoon.


    • Noh, noh. Ne jotkut mummot voisivat ihan mielelläänkin ottaa mallia, jos vain pääsisivät sieltä sängystä edes ylös. Ihmelääkkeitä ei ole, edes ruumiillinen työ ei tepsi kaikkiin.

      • No nyt iski nöyryyskohtaus. Näin se on, ei kaikilla ole samat edellytykset pitkään ja "kauniiseen" elämään.


    • Mari.vaan

      Minun päiviäni kultaa pienet kohteliaisuudet nuorilta miehiltä.
      Eilen viimeksi sanottiin hiljaa pöydän yli hedelmiä ojentaessaan:
      "Olet kaunis!" Pian 70-vuotias mummu ei enää kuule:
      "Miten meidän Missi voi tänään?"
      Sitä kuuli ennen vanhemmilta naisiltakin.

    • Hmmm.....mun Saara-täti on upeampi ja mahtavampi kuin Rouva Tiivola (joka on kyllä upea ja mahtava myös, mutta jää kakkoseksi tädilleni.)
      Täti täytti 93 vuotta, ei syö mitään lääkkeitä, pää kuin partaveitsi, jalat kantaa kotimäkeä ylös ja alas vesiämpäri kädessä, hakkaa halot liiterissä, hoitaa kasvimaat ja pihat, lapsenlapset ja kesävieraat, lämmittää rantasaunan ja kantaa vedet. Meikkiä hän ei ole koskaan käyttänyt, kasvot ovat uurteiset ja niissä näkyy jo ajan kulku, kauneusleikkauksista ei puhettakaan nauraisi itsensä kyyneliin jos kysyttäisi että koskas sä Saara meinaat tehdä luomien kohotuksen tai kiristää poskia.
      Suomalainen maalaisvanhus joka on koko elämänsä tehnyt hyödyllistä ja raskasta työtä perheensä hyväksi, terve, hyvämuistinen ja ilman mitään kirurgin veitsiä tai treenausohjelmia tai pankkitilejä tai kartanoita on kaunis, upea vanha nainen.

      • Jotain on Tiivolankin tehtävä, kotitöitä tuskin tekee, eiköhän palveluskuntaa ole tarvittaessa. Silloin on kiva ottaa vesuri kätöseen ja rientää raikkaaseen ilmaan, lähimetsän vesakonkimppuun. Hitsi kun minunkin pitäisi tehdä samoin, liikaa ryöhää pikkupihlajanalut, homma on jo aika iso, isompiakin pitäisi kaataa. Myrsky katkonut isohkon kuusen puolivälistä, latva retkahtanut pihlajan päälle. Tiivola kun saa omansa tehtyä, voi sitten tulla huhkimaan meille. Voin maksaa, minun aikani ja voimani menee kotitöissä, ei ole apulaisia 😎🎶


      • jaaettämitennytnäinmeni

        ????????????
        Nyt on maailmankirjat sekaisin...
        Paloma kehuu täällä suomalaista maalaisvanhusta!
        Olisi luullut, että tämä tätisikin olisi ollut joku sivistymätön maalaismoukka, joka perinteiseen suomalaiseen tapaan makaisi päivät mökissään ja sosiaalihuolto hoitaisi kaikki askareet.
        Ja mummo se vain huutelisi rasistisia iskulauseitaan, kun olisi niin maar saatanan kateellinen pakolaisten hyvinvoinnista.
        Sehän kuuluu meidän suomalaisten luonteeseen...


      • jaaettämitennytnäinmeni kirjoitti:

        ????????????
        Nyt on maailmankirjat sekaisin...
        Paloma kehuu täällä suomalaista maalaisvanhusta!
        Olisi luullut, että tämä tätisikin olisi ollut joku sivistymätön maalaismoukka, joka perinteiseen suomalaiseen tapaan makaisi päivät mökissään ja sosiaalihuolto hoitaisi kaikki askareet.
        Ja mummo se vain huutelisi rasistisia iskulauseitaan, kun olisi niin maar saatanan kateellinen pakolaisten hyvinvoinnista.
        Sehän kuuluu meidän suomalaisten luonteeseen...

        :) :) :)
        Valitettavasti kukaan meistä ei ole täydellinen.
        Ihana tätini on puhdasverinen rasisti. Se ei tosin kuulu hänen luonteeseensa vaan kasvatukseensa. Kuten monet vuosisadan alkupuolella syntyneet hänetkin kasvatettiin rotuoppien ja valkoisen miehen taakan henkeen. Ei häntä enää kannata yrittää käännyttää. Rakastan häntä tästä pienestä kauneusvirheestä huolimatta. Hän on hyvä ihminen.


      • ent.siivoojaparka
        Paloma.se.co kirjoitti:

        :) :) :)
        Valitettavasti kukaan meistä ei ole täydellinen.
        Ihana tätini on puhdasverinen rasisti. Se ei tosin kuulu hänen luonteeseensa vaan kasvatukseensa. Kuten monet vuosisadan alkupuolella syntyneet hänetkin kasvatettiin rotuoppien ja valkoisen miehen taakan henkeen. Ei häntä enää kannata yrittää käännyttää. Rakastan häntä tästä pienestä kauneusvirheestä huolimatta. Hän on hyvä ihminen.

        Suurin osa niinsanotuista "rasisteista" on hyviä ihmisiä. Ei tätisi siinä suhteessa mikään poikkeus ole.
        Suurin osa SverigeDemokraateistakin on herttaisia, hyviä ja rakastettavia ihmisiä vaikka eivät kaikki sinulle sukua olekaan.


      • ent.siivoojaparka kirjoitti:

        Suurin osa niinsanotuista "rasisteista" on hyviä ihmisiä. Ei tätisi siinä suhteessa mikään poikkeus ole.
        Suurin osa SverigeDemokraateistakin on herttaisia, hyviä ja rakastettavia ihmisiä vaikka eivät kaikki sinulle sukua olekaan.

        Minä en tunne kovin montaa rasisteja niin en voi mennä sanomaan. Mutta rasistejakin on monta sorttia; osa on niinkuin esim. tätini ja muutamat muut tuntemani vanhemmat ihmiset passiivisesti rasisteja; heidät on kasvatettu sen ajan hengessä jolloin muunvärisiä ja rotuisia sai halveksia ja pilkata ja neekereitä palkattiin sirkukseen näytille ja rahankeruumagneeteiksi.
        Osa, etenkin nuorempi jengi, uusnatsit ja suuri osa sverigedemokraatteja ja mukaan mahtuu joukko skineja ja muutama persukin varmaan, ovat aktiivisesti rasisteja jotka katsovat alaspäin muiden ns. rotujen edustajia ja kokevat itsensä paremmiksi jollain tapaa. Periaatteessa ihmiset saa tykätä niinkuin haluavat, mutta kun he alkavat julkisesti vouhottamaan rasistia, loukkaavia, lainvastaisia, vihaa lietsovia ideoitaan ihmisten ei-tasa-arvoisuudesta, ns. rodullisista ominaisuuksista, eurooppalaisen etnian paremmuudesta jne. pätee myös uskontojen paremmuusjärjestykseen asettamisesta, niin se on osoitus vaarallisesta kehityksestä yhteiskunnassa: kuin mätäpaiseita tai ruttoepidemiaa joka on leviämässä.
        Musta surma aikoinaan tappoi puoli Eurooppaa; kansallissosialismi onkin seuraava listassa mikä eniten tuhoa on aiheuttanut meidän maanosassamme.
        ***
        Ja sitten toisekseen: tuntematta "suurinta osaa" sverigedemokraateista en menisi kuvailemaan heidän luonteenlaatuaan enkä näkemystään kanssaihmisistä "herttaisena" tai "rakastettavana". Minulle riittää kun kuuntelen sen neljän koplan Skoonesta juttuja muodostamaan kuvaa herttaisista nasse-sedistä. Voihan olla että joukkoonmahtuu jokuinen herttainen, sydämellinen, harhaanjohdettu mummokin.


      • ent.siivoojaparka
        Paloma.se.co kirjoitti:

        Minä en tunne kovin montaa rasisteja niin en voi mennä sanomaan. Mutta rasistejakin on monta sorttia; osa on niinkuin esim. tätini ja muutamat muut tuntemani vanhemmat ihmiset passiivisesti rasisteja; heidät on kasvatettu sen ajan hengessä jolloin muunvärisiä ja rotuisia sai halveksia ja pilkata ja neekereitä palkattiin sirkukseen näytille ja rahankeruumagneeteiksi.
        Osa, etenkin nuorempi jengi, uusnatsit ja suuri osa sverigedemokraatteja ja mukaan mahtuu joukko skineja ja muutama persukin varmaan, ovat aktiivisesti rasisteja jotka katsovat alaspäin muiden ns. rotujen edustajia ja kokevat itsensä paremmiksi jollain tapaa. Periaatteessa ihmiset saa tykätä niinkuin haluavat, mutta kun he alkavat julkisesti vouhottamaan rasistia, loukkaavia, lainvastaisia, vihaa lietsovia ideoitaan ihmisten ei-tasa-arvoisuudesta, ns. rodullisista ominaisuuksista, eurooppalaisen etnian paremmuudesta jne. pätee myös uskontojen paremmuusjärjestykseen asettamisesta, niin se on osoitus vaarallisesta kehityksestä yhteiskunnassa: kuin mätäpaiseita tai ruttoepidemiaa joka on leviämässä.
        Musta surma aikoinaan tappoi puoli Eurooppaa; kansallissosialismi onkin seuraava listassa mikä eniten tuhoa on aiheuttanut meidän maanosassamme.
        ***
        Ja sitten toisekseen: tuntematta "suurinta osaa" sverigedemokraateista en menisi kuvailemaan heidän luonteenlaatuaan enkä näkemystään kanssaihmisistä "herttaisena" tai "rakastettavana". Minulle riittää kun kuuntelen sen neljän koplan Skoonesta juttuja muodostamaan kuvaa herttaisista nasse-sedistä. Voihan olla että joukkoonmahtuu jokuinen herttainen, sydämellinen, harhaanjohdettu mummokin.

        Tunnethan sinäkin itsesi paremmaksi kuin mitä ""uusnatsit ja suuri osa sverigedemokraatteja ja mukaan mahtuu joukko skineja ja muutama persukin"" ovat.
        Tunnet itsesi vielä valkoihoistakin paremmaksi.

        Missä ero?


      • Hyvähän

        Paloman on täällä olla suomalaisten rahat jakamassa afrikkalaisille ja aasialaisille kun itse asuu rikkaassa Ruotsissa, joka on riistänyt Suomea 700 vuotta alusmaanaan - ja niin lähellä kuin viime vuosituhannella - ja lisäksi Ruotsi on sotansa käynyt aina "viimeiseen suomalaiseen", kuten Putin hiljattain asian ilmaisi.

        Ruotsi on lopettanut asevelvollisuutensa, ei tarvi sitä, kun " kyllä Suomi puolustaa meitä!"

        Ällöttävää.


      • Rahat.säästyvät

        kun puolustuskin on Suomen ja suomalaisten harteilla.

        Ruotsi ei kun rikastuu.


    • hhttpp

      Satu on samasta kylästä lähtöisin, on kaukaista sukuakin.
      On sanottu että ollaan vähän saman näköisiä. Hän on äitini ikäinen.

    • Ahkerajaperiksiantamaton

      Sadun suvun tunnen, pohjalaistyttö on Satu.

      • Meille.lapsena

        opetettiin ahkeruutta: "Ahkeruuden anna olla ystäväsi verraton ..." ja kaipa se on ollut tarpeen elämässä.
        Jos olis kitannu viinaa ja maannu sohvassa ei olisi niinkään tyytyväinen elämäänsä.


    • Satu Tiivola ON upea, mieleltään ihana nainen, hyvä esikuva ja roolimalli monelle uraa tekevälle naiselle.

      Mutta mitä kirjoitit että ruumiillinen työ se on joka pitää naisen kauniina... se ei pidä paikkansa. Satu Tiivola on tuskin hirveästi sitä joutunut tekemään elämänsä aikana, vaikka pitkiä päiviä onkin varmaan painanut. Varmaan on stressiä riittänyt, mutta vastapainona ei ole tarvinnut ressailla rahan puutteessa.

      Ihminen joka oikeasti on tehnyt kovaa ruumiillista työtä koko elämänsä, on 92 vuotiaana loppuunkulunut.

      • Moni johtaja ja pöydänääreen kahlittu hakkaa mielellään klapeja tai huhkii kuntosalilla. Ihminen kaipaa fyysistä ponnistelua jollain tavalla, usein ulkoilmassa 😁 🚴


    • hytinäx1

      Mielestäni kuningatar Elisabeth on upeampi.

      • eppu2

        Ajoi sodassa ambulanssia, oli jossain dokumentissa.


      • bessie-

        Upeasta puheenollen, minusta Iris Apfel on vielä upeampi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      11
      1885
    2. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      180
      1710
    3. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      121
      1557
    4. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      126
      1551
    5. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      121
      1306
    6. Sähköauto ei saastuta

      Koska sähköautossa ei ole saastutusputkea kuten polttomoottoriautossa. Saastuttajille tulee mätkäistä kunnon saastutusv
      Maailman menoa
      311
      1116
    7. Älä nainen leikistä suutu!

      Ja kyllä täytyy kritiikkiäkin kestää, mm. ylipaino, se että oot köyhä jne jne Melko tutulta mieheltä
      Ikävä
      114
      1063
    8. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      166
      1028
    9. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1014
    10. Olisitko oikeasti

      valmis kohtaamaan kaivattusi?
      Ikävä
      95
      995
    Aihe