Soldiers of Odin Kokkola

S.O.OKokkola

Suomi muuttuu päivä päivältä vaarallisemmaksi elinympäristöksi, koska sisä-ja ulkopolitiikka on epäonnistunut tehtävissään. Yhteiskunnata on tullut niin teennäinen ja vääristynyt että totuuden sanominen tulkitaan rikokseksi. (Vihapuhe,kiihottaminen kansanryhmää vastaan, rasismi) Suomalaisten miesten ja naisten tulee yhdistää voimansa ja säilyttää Suomi turvallisena paikkana myös jälkipolvillemme. Yhdistämällä voimamme pystymme torjumaan ne kriisit ja ongelmat, jotka Suomea nyt ja tulevaisuudessa uhkaa.

UNITED WE STAND, DIVIDED WE FALL!

Tyydytkö kohtaloosi hiljaa nurkassa vai oletko ylpeä selkärangan omaava suomalainen?

Ota meihin yhteyttä Support Soldiers of Odin Kokkola facebookissa

43

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itkettäisjoseinaurattais

      Keitä ovat nuo epäonnistuneet sisä- ja ulkopolitiikka? Annatteko niille isän kädestä?

    • KokkolanTOSIrealisti

      Onko aiemmin sivustolla ollut vastaava aihe poistettu ja miksi. Tämä on aivan asiallinen aloitus. Suomi on pidettävä SUOMENA ja Suomalaisina. Sitä vaatii vielä elossa oleva sotaveteraani 91 v appi-isänikin. Onko selvä!...
      Kodinturvajoukot kaduille partioimaan, sillä poliisit kyttäävät vain lieviä ylinopeuksia, ja etsivät alinopeuksia ajavia, luullen, että ne ovat humalassa. Voi saatana, että nykypoliisipaskiaiset ovat hulluja, mutta sehän on tiedetty, että tyhmiä ne ovat olleet kautta aikain. Poliisikouluun pääsee kun osaa laittaa kolmion kuution palikan neliönmuotoiseen reikään, hah hah haaa!!!...

      • Hah hah, poliisit vei ressun putkaan, ei siinä ääliön tossu paljon maassa käynyt, veivät kuten litran mittaa, ja sehän ressua v:ttaa!


    • TOSIRealistiKokkolasta

      Elämä on aina vaarallista.. siitä ei ole kukaan vielä koskaan selvinnyt hengissä. TOSIn jokainen voi valita ainakin osittain oman tiensä.. toivotaan oikeita valintoja ja onnellista elämää.. niin vankilassa kuin vapaanakin.

    • KokkolanTOSIrealisti

      Kukas hullu sinä olet, kun yrität kopioida nimimerkkiäni. Oletko joku tyhmä poliisikonstaappeli, hah!... VEDÄ KÄTEEN, homo, hah hah haaaa!!!...

      • TOSIRealistiKokkolasta

        No, jotkut nyt vain ovat viisaampia ja ajattelevampia kuin toiset.. nimimerkistä huolimatta, sorry Ressu.. vai kiisteletkö jopa itsesi kanssa.


    • KokkolanTOSIrealisti

      Älä selittele. Turpaan saisit jos kohdattaisiin. Viisaus on lahja, joten on aivan turha alkaa selitellä. On se merkillistä, etteivät jotkut voi uskoa, että ovat "alikehittyneitä". Luulisi ihmisen ymmärtävän, että on tyhmempi kuin joku toinen, jonka kanssa alkaa kinastella. Joten vetäkää hölmöt käteen ja palatkaa kaappiinne, homot. Hah hah haa!

      • TOSIRealistiKokkolasta

        Juurikin niin.. viisaudesta on turha kinastella.. voi sinua Ressu parkaa.. vai riiteletkö itsesi kanssa.


      • KokkolanTOSIrealisti
        TOSIRealistiKokkolasta kirjoitti:

        Juurikin niin.. viisaudesta on turha kinastella.. voi sinua Ressu parkaa.. vai riiteletkö itsesi kanssa.

        "Juurikin niin", hokee jatkuvasti eräs radio Keskipohjanmaan naistoimittaja Pietarsaaresta (tiedän kuka olet). "Juurikin" ei ole suomenkieltä, mutta mahdollisesti rantahurrien murretta, hah!...
        Opettele suomenkieli ja unohda ruotsinmurre, hah hah haaa!!!...


      • TOSIRealistiKokkolasta

        Et tunne minua, mutta valitettavasti tiedän sinut.. säälittävä Ressu. Turpaan tosin sinulta en saisi, mutta jatkahan unelmointia ja uhoamista.. säälittävä perholainen luuseri.


    • Kokkolalaine

      Kokkolassa ei tarvita tällaista ryhmää. Säälittävää puuhaa mitä te teette. Vihaa ja pelkoa haluatte vaan. Lopeta ennen kun pilaat elämäsi täydellisesti, viha luo vain lisää vihaa. Vihje sinulle: tee oikeasti jotain hyödyllistä kuten opiskele lähihoitajaksi ja auta vaikka seniorit. Työn iloa!

    • Helpmeout

      Voisinko ottaa yhteyttä ulkoministeriin ja hänen puoluetoimistostaan sitten puolueen paikallisosaston kautta Odiniin?

      Olisi nimittäin kova hinku päästä mätkimään edes jotakin, ei ole väliä ketä, kunhan vain pääsen vetämään lättyyn edes jotakuta. Ja laillisesti siis niinku puolueen nimissä siis...

    • totuushanontämä

      Kuulkaas soturit! Pelkään teitä, mutta en maassamme oleilevia ulkomaalaisia! Yksikään ulkomaalainen ei ole uhannut minua koskaan kotimaassa eikä ulkomailla. Sen sijaan pelon aiheuttajia ja vihan lietsoajia olette te! Jopa matkustellessani ulkomailla, inhottavimmin käyttäytyneet kohtaamani ihmiset ovat olleet suomalaisia, eivät paikallisia.

      • vai-miten-on

        Oletko kimeeri?


      • ihan-pihalla-uusi-täällä

        Mikä on kimeeri?


    • ressukat

      Soldiers of Odininin tyypit ovat rakkautta ja mahdollisuuksia vaille jääneitä ressukoita, joilla väkivalta on ainoa osaamansa asia. Syrjäytyneet jampat, jotka ottavat tatuointeja ja kättä pidempää ja lähtevät kaduille nauttimaan vallasta -siis VÄKIVALLASTA! Tuollaisella toiminnalla ei ole mitää tekemistä kodin, uskonnon ja isnmaallisuuden kanssa! Menkää kysymään vaikka sotiemme veteraaneilta!

    • changesss

      Naisia ahdistelevia tai ryösteleviä mamuja voikin vaikka tirvaista, mutta väkivalta ei saa levitä kaikkiin toisinajatteleviin, myös kantasuomalaisiin. Toi suvakki/ äärioikeisto höyhötys on ihan turhaa. Ennemmin pitäis yrittää puhaltaa yhteen hiileen. Meitä hiljaisia maahanmuuttokriittisiä on paljon, ns. mitään kyseenalaistamattomia suvakkeja todella vähän. Pitävät vaan kovaa meteliä itsestään. SoS olisitte uskottavia jos ette ite urpoilis, ja tekis yhteistyötä esim. Svl kanssa. Nyt natsikytkökset vie kyl kaikki respektit.

    • EinäinEi

      Kysyn vielä kerran ja toivon asiallista vastausta.

      MIKSI ODINEILLA ON MUSTAT VAATTEET EIKÄ HUOMIOLIIVEJÄ PÄÄLLÄ PARTIODESSA PIMEILLÄ KADUILLA?

      Eikö tarkoitus ole kuitenkin juuri tämä näkyvyys katukuvassa?

      • Liivejä

        Heidät varmasti tunnistettaisiin oli vaatteet sitten minkä väriset hyvänsä. Ja ei köyhillä ihmisten auttajilla varmaankaan ole vara hienooihin heijastinliiveihin. Pitäisikö pyytää sprää laittamaan pojille keräys pystyyn


      • Näinpänäin

        Liivit saa alle vitosella, jopa työttömällä on siihen varaa, siihen joku Oodin kokkola ledivalo logo selkään, voin vaikka sponssata Kokkolan jaostoa jos näin käy.
        Myös jonossa kävely olisi otettava pakolliseksi että eivät valtaa koko katua kun Me suojeltavat tulemme vastaan.
        Siis miksi ei huomioliivejä? Itse en ainakaan keksi mitään syytä.


      • Liivwjä

        Joko olet liivit pojille hakenut?


      • Talvitulloo

        Niin paljon hienoja asioita mielessä että en ole kerinnyt.
        Miettikää esimerkiksi kuinka paljon säästöä kaupunki saisi talvella ja muille hyvä mieltä kun Odinien vastuulle annettaisiin kävelykatujen hiekotus. Samallahan se siinä menisi partioinnin sivussa.


    • Tsemiä

      Kuinka moni teistä Odin vihaajista kyttäilee sitä Kokkolassa pyörivää namusetää? Kuinka moni teistä käy viikonloppu aamuöisin katsomassa ettei baarista poistuville vaan sattus mitään? Kuinka moni teistä käy tuolla keskustassa katsomassa siellä pyörivien humalaisten teinejen perään? Kuinka moni teistä antaa vapaa aikaansa huolehtiakseen muista muuten kuin näillä keskustelupalstoilla? Herätkää tähän päivään!
      Oikealla asialla ovat Odinin pojat!

      • On ne niin oikein isäm_maallisia poikia nuo Odinit kun oikein englanniksikin ovat onnistuneet järjestönsä nimen kääntämään.


    • kaikkeakanssa

      Ja kaiken tämän he tekevät vaan auttaakseen muita pyyteettömästi

    • ethdtheth

      Moninkertainen lastenraiskari Jami Kupilakin liikkuu kaupungilla arvoisessaan seurassa mustien läpsyttelijöiden kanssa.. Kannattaisi Oodinien pitää silmällä

    • Johan_Von_Marc-Inat
    • Jokojoko1q

      Joko on saatu kiinni se bedofiili sinisellä pakulla?

    • tyrvätön

      Mitä tuo Loldies of odin porukka pelkää, kun aina hiiviskelevät isoina lösseinä koko tien leveydeltä?
      Hajaantukaa pareittain ja tehkää samalla jotain hyödyllistä.
      Nyt on talvi tulossa. Voi varmaan odottaa, että vanhan turvattoman äitini portinpielus on koko talven lumesta vapaa, kun Loldiesporukka kolaa lämpimikseen lumet. Se on meijän mammalle tärkein turvatoimi, että polku on auki eikä ole liukas.

      • FreeMommy

        Loldiers partioi tamperella lienee siis turvallisinta lähettää vanha äiti sinne heidän hoiviinsa sinusta kun ei hänelle selkeästi iloa ole


    • EtVoiOdottaaMitään

      "Voi varmaan odottaa, että vanhan turvattoman äitini portinpielus on koko talven lumesta vapaa, kun Loldiesporukka kolaa lämpimikseen lumet."

      Mistä näin idioottimaiseen päätelmään päädyit?
      Ei tuo katupartio mitään postilaisia ole kuitenkaan.

    • Suspensies

      Suomeen otetaan 30 pakolaista joka toinen vuosi ja välivuosina joitain perheitä näin kokkolan sivuilla kerrotaan

      • Älänaurata

        Uskotko kaiken mitä kirjoitetaan?


    • polkupyöräinen

      Minä en anna tukeeni tämmöselle skininatsitouhulle.
      Ne mamut jotka tuolla ongelmia aiheuttaa on samanlaisia kuin nää odinit ja muut. Turhautuneita nuoria miehiä. Hankkikaa eukko poljettavaksi, ja lopettakaa se kaljan ja aineiden vetäminen..

      Nim. Minäkin olin nuorena tuommonen

      Ps. Noissa mamuissa on vapaita kauniita naisia ;)
      Senkun otatte, toissa päivänä yksikin tunki kyytiin keskustassa ja kyydit oli hyvät.. :D ne pyrkii polkee meiän eukkoi, tehdään niitte naisille sama ;)
      Eikä ollu mikään 100kg siiderivalas. <3

      • Tasaarvoa

        Kyyyllä Odinejen riveissä on myös naisia


    • Rationalismia

      Suomessa ei ole koskaan palvvttu mitään odinia vaan ukkoylijumalaa, eikä siinä ollut itse mistään islaminvastaisuudesta.

      • Uskookentahtoo

        Jokanen ihminen tarttee jotaki mihin uskoa tästä hyvä esimerkki lienee se spagettiuskonto. Jokanen saa turvaa jostakin


    • Anonyymi

      sfp är mot rasism rkp on rasismia vastaan

    • Anonyymi

      natsit pois kokkolan kaduilta myös natsi patu

    • Anonyymi

      Hyvä että turvataan.Joukkoja on sijoitettava eripuolille kaupunkia .

    • Anonyymi

      Meinaatteko että venäläisiä hyökkää tänne nyt kun menemme Natoon?

    • Anonyymi

      Onkos Kokkolassa näitä odineita? Suomi on muuttumassa turvattomaksi, kun persut ajelevat piripäissään väkijoukkoon tämän tästä. Kyllä sille ongelmalle tarttee tehdä reippaita toimenpiteitä. Maasta pois, jos vaarantaa suomalaisten turvallisuuden.

      • Anonyymi

        Kyllä on selväjärkisiä nuo viralliset poliisit, rauhallisia ja loputtoman kärsivällisiä, kun ojentavat sanoinn tai suoraan autoonsa.Poliisit tv valaisee läpileikkauksenomaisesti, mitä työ on, vaikka pahimmat tapaukset on varmasti jätetty pois. Näyttää tehtävää heillä riittävän. 112 on hyvä numero.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      6
      1229
    Aihe