timma.fi:stä halpa hieronta

kuison

pisti silmään että usein tämä on halvin proraw. onkohan tuo ihan normaali paikka kun vään epäilyttää. yksi mielipide ja se yllättävää muutama päivä sitten.onko tuo nro edes hierojan?

35

7264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • halpahuijaa

      Ei kannata laukata vain halvan perässä, sehän on myös helpoin tapa huijata ihmisiä.

    • tanjuulia

      Mä kävin juurikin.
      erittäin hyvä.
      Uusi hieroja

    • OjalanLaskuoppi

      Groupon, Offerilla, Timma ja muutama muukin halpojen diilien mainostajat ovat itse asiassa näistä jutuista parhaiten tienaavat tahot. Yrittäjäpoloinen töiden vähäisyyden ja oman markkinoinnin puuttuessa tarttuu näihin koukkuihin. Ensin puolitetaan se oma normaali veloitushinta ja sillä kuluttaja sitten voi ostaa ja varaa ajan hierontaan, kampaajalle tai johonkin muuhun palveluun. Siitä puolikkaasta sitten yrittäjäriepu saa puolet. Kun siitä sitten kuoritaan pois yelit, alvit, lellit ja tellit, niin voi siitä 2-3 euroa jäädä tunnille palkkaakin. Vuonna 2017 ja vielä Suomessa! Albaniassakin tienataan paremmin. Tälläkö Suomi lähtee nousuun, Huh huh?

      • TimmaTiikeri

        Timma ottaa hinnasta 10% ja loput jää työn tekijälle. Tämän 10% yrittäjä säästää helposti maksunvälitys, markkinointi ja ajansäästökustannuksissa kun ei tarvitse itse tehdä veloitusta. Jos et usko kannattaa kysellä yrittäjiltä itseltään mielipidettä Timmasta 😉.


      • Anonyymi

        Tuo Timma taitaa olla samanlainen käenpoikanen kuin nykyisin Tervestalon omistama Rela-hierojat, joka näyttää levittäytyvän vähän joka puolele Suomea.
        Siinä on hierontahinta laitettu korkealle 60 tai jopa enemmän ja sitten sidotaan asiakas antamalla alennusta 50% jos maksaa vuoden jäsenmaksun, joka jää pääsääntöisesti Relalle.
        Tästä 30€:n tuntimaksusta se ottaa 30%, josta hierojalle jää pari kymppiä, josta pitää maksaa kaikki sivukulut ja verot. Hierojalle jää ehkä 15 € tunnille.
        Sanoisin , että jokainen hyvä hieroja tienaa itsekseen huomattavasti enemmän vaikka asiakkaitakaan ei aluksi ole kovin paljon.


    • HierovaAmmattilainen

      Jos hieroja on kunnon palvelua antava ammattilainen, niin eipä pitäisi olla tarvetta laittaa omaa ammattitaitoaan alennusmyyntiin. Ajanvarauksen pitäisi täyttyä muutoinkin. Ainakin Offerin homma on tuota hinnan puolitusta, mistä ei jää tekijälle kuin luu käteen.

    • pimeimmissopukois

      kuititta verottomana tekevät timman tekijät

    • Suski8291

      Ainakin mulla Timma on toiminut hyvin. Tykkkään siitä, että siellä voi vertailla hintoja ja tarjontaakin on aika hyvin, varsinkin täällä Helsingin kantakaupungissa.

      Tällä koodilla saa muuten 10 EUR alennusta: WYTIKB

    • TOBOPR

      TOBOPR 10e alennusta. :)

    • Asiakas89072

      Tässä uusi toimiva kampanjakoodi SLOYXC, jolla 10€ alennus kaikista palveluista :)

    • Suski8744

      Voin kanssa suositella Timmaa! Tässä toimiva, uusi koodi, jolla saa 10 euron alennuksen varauskesta: WYTIKB

    • Timmafani

      Voin myös timmaa suositella! Tässä myös koodi -10 e EYYAWY

    • AleJorma

      Aikas outoa, että näitä kampanjakoodeja pitää täällä jonkun nimimerkin takana jakaa, jotta saa alennusta. Kelpaako tuo koodi kaikille timman piirissä olevien hierojien tarjontaan? Eikö näillä ammatinharjoittajilla ole omia markkinakanavia olemassa tai muita kuin tämä sivusto, missä on jos jonkinlaista hierontahakua. Ei kyllä anna kovin vakuuttavaa kuvaa.

    • AlennuksiinTyytyväinen

      Timman alennus -10 € on aika pieni ale. Parhaimmat alennukset saa Offerilla.com sivuston kautta, kun viitsii seurata niitä. Itse ja moni muukin seuraa aina, milloin oman paikkakunnan hierojalla on kampanja menossa, niin voi sen mukaan poimia itselleen hierojan tai ostaa vain hoitoja aleaikaan.. Aika usein saa tunnin hieronnan 20-25 € haarukkaan. Siitä jää tekijälle ihan hyvät liksat, jos kalenteri on täynnä. Ei ole mitään järkeä maksaa mitään normihintaa ihan simppeleistä palveluista.

    • Okulaari

      Joopa joo... Asiakas on fiksu säästeliäs. Hieroja taas simppeli tomppeli, mitä lypsetään. Voi, voi

    • wqrt33

      sitä paitsi diilihieronnat on ulkomaalaisia, aloittelijoita kouluttamattomia muita joissa alennus näkyy...

    • HinnatPuoliksiKate0

      Ei tällaista hölmöyttä tarvitse lähteä maan rajojen ulkopuolelta etsimään. Ihan näyttävät olevan kantasuomalaisia nuo joiden ainoa liikeidea on myydä jotakin halvalla. Ei sellaista liiketoimintaa pitäisi edes aloittaa, jollei ole muita ideoita olemassakaan.

    • Halpuudella

      S-ryhmäkin on alkanut myydä iltayhdeksän jälkeen -60% alennuksella käsiin vanhenevia tuotteita. Hyvin ovat ihmiset oppineet jo niitäkin odottamaan ja ajoittaa kaupassa käyntinsä sen mukaan.

    • kuikäskäyp

      Onko thaihieromoita myös alennusketjuissa mukana onnellisella lopulla?

      • Anonyymi

        vain surullista alkua tarjolla jos semmosiin aiot, samoin ässryhmästä jää paljon roskiin menevää lihaa viimeisellä käyttöpäivällä


    • Hyörinpyörinleijailen

      Jos aina vaan laukkaat halvimmasta hierojasta seuraavaan, niin ei kukaan edes viitsi perehtyä sinun ongelmiisi. Syntyy kyllä todella kirjava ongelmien hoitoketju. Hyvin voi verrata julkisen puolen terveyskeskusten touhuun. Aina uusi lääkäri tai terveydenhoitoalan ammattilainen koettaa hetkessä perehtyä sinun ongelmiisi. Lopputulos entistä surkeampi...

    • tutkija21

      ei siell mitään halpaa ole

    • liukas

      Ei oikein anna vakuuttavaa kuvaa halvoista timma hieronnoista, kun pitää tällä foorumilla jakaa infoa ja koodia. Kaikenmoista pervoa hierojan hakijaa löytyy näiltä sivuilta. Kohtaako kysyntä ja tarjonta ehkä?

    • Anonyymi

      Tuolla on kaikenlaista yrittäjää mukana. Yleensä katson läpi aiempien asiakkaiden arvostelut, myös sanalliset; pelkkiä tähtiä ei kannata tuijottaa. Jos on jo muutama niin tyytyväinen asiakas, että ovat kirjoittaneet sanallisen palautteen, niin uskallan kokeilla. Tällä tavalla oon löytänyt nykyisen vakiohierojani ja myös kampaamon. :D

      Niin, ja jos oot ekaa kertaa kokeilemassa Timmaa, niin tällä koodilla saa 5 euron alennuksen:
      WYTIKB

    • Anonyymi

      Ainakin minulla pelkästään hyviä kokemuksia Timmassa ilmoittelevassa Follow Me hierontapaikassa Kaikukujalla (lähellä Hämeentietä). Todella taitava ja kohtuuhintainen, melko voimakasta ja urheiluhierontaan päin olevaa klassista hierontaa tekevä Katja on aiva huipputaitava lukemaan kropan jumeja ja saa paikat hyvin auki. Viehättävä ja kaunis huippu-urheilijanainen. Siisti paikka!

      • Anonyymi

        ja pelkkä hieronta?


      • Anonyymi

        Katja on kaunis ja hoitaa loppuun asti .


    • Anonyymi

      Jos on liian halpa suhteessa alueen muihin, niin vähän epäilyksiä herättää. Tosin voihan olla, että uusi yrittäjä koettaa saada asiakaskuntaa myymällä aluksi alihintaan. Ehkä se kannattaa kokeilla kerran, niin sitten ainakin tiedät vastaako myös laatu hintaa.

      Jos varaat Timman kauttaa ekaa kertaa, niin koodilla WYTIKB saat 5 euroa alennusta.

    • Anonyymi

      Timma on kyllä persiestä. Annat koodin jollekkin, hän käyttää, niin et saa enään 5e krediittiä tilillesi! Timma lahjoittaa sen pois!! Kiva kun yhtäkkiä muuttivat tuon... Timman pitäs antaa 5e koodin käyttäjälle, 5e koodin antajalle ja ite omasta pussista lahjottaa se 5e, eikä toiselle kuuluvilla rahoilla mennä lahjouttelee.. Tuskimpa oikeesti ees lahjoittaa, vaan säästösyistä taskuun jättää... Boikottiin timma.

    • Anonyymi

      Tällä koodilla saatte lisäalennusta: GKKNRO

    • Anonyymi

      NFNXXYO Koodilla sain timmasta alennusta.

    • Anonyymi

      Timmaan kymmenen euroa koodilla YJJYYD

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe